7862
-
Vucli #5574 Az a helyzet a kieg abszolult nem patcheli az alap verziót, hogy rendesen fusson magadnak kell azt elvégezni
offline patcher és a patchek -
#5573 sir yes sir! :D megyek álmot írtani :) -
Chipii #5572 A frenzivel jobban jársz. A frenzi rage 7 szint után amúgy is 10 erőt ad. -
#5571 20 barb 1 cleric 9 frenzi
v
19 barb 1 cleric 10 frenzi
melyik éri meg jobban, mighty rage / improved power extra ? :) nem vagyok túlságosan otthon ezekben -
csgj #5570 De tényleg :D Akkor rosszul emlékeztem :P Pff... látszik, hogy régen foglalkoztam vele. -
#5569 akkor berserk, here i come :D (nem érdemes elmenni 20as barbárig mighty rage miatt? :)) -
#5568 micsoda? nem level 30 a cap? -
csgj #5567 Hát 10-ig már nehéz lesz, mert a kiegben a összesítve a max szint a 25-ös :D Max a 6-os szintig tudja... De sztem is berserkerre kéne ráhajtani :) -
Chipii #5566 Ha nagy sebzést akarsz, akkor vidd el 10 berserkerig. Az kétkezes fegyvernél 24 sebzést kap improved power attackra -6 támadásért cserébe:) -
#5565 most van egy 18 barbarian, 1 cleric, 2 frenzied berserker.. h folytassam sztetek? maradék barbár? egy olyan harcos lenne a cél, ami a kevés védelmét ellensúlyozni tudja nagy sebzésével, illetve gyorsaságával (nem beszélve arról, hogy ne 10ből 1x találjon :)) -
#5564 Akkor mit tudnal ajanlani helyette? -
torma1 #5563 Szisztok!Na sikerült tovább mennen de most mikor betölti a fogadós hövetkezö pályát akkor csak egy csupász pálya jön be ahonnan nem lehet tovább menni!!Hiába töltök vissza akkor sem jó!Valami ötlet? -
kisbel32 #5562 Ha két fegyvert használsz a ranger-el akkor ne válassz duelist-ot, mert néhány feat nem érvénysül a duelist-nél ha van a másik kezében is valami. Ráadásul csak ruci lehet rajta, mert ha valamilyen páncélt adsz rá akkor szintén nem müködik néhány feat. Szóval nem sok értelme van egy ilyen párositásnak. -
Chipii #5561 Először fel kell peccselni 1.10-re, és csak utána felrakni a kieget, majd utána a hotfixet. -
Chipii #5560 A power attacknak semmi köze ahhoz, hogy mennyi az erőd. Akár 3 erővel is működik (Abban az esetben nem alapsebzés-4, hanem alapsebzés-1 lesz a sebzésed:)
Weapon finesse esetén tényleg bugosnak tűnik (láthatóan megkapjuk a sebzésbónuszt, ha ugyanazon karin finesses fegyver helyett egy másikat próbálunk ki). Érdekesség, ha a fő kezedben erő alapú fegyver van, és a másikban finesses, akkor megkapod a plusz sebzést mindkettőre. Ha fordítva, akkor egyikre sem. -
torma1 #5559 Szia!!Nekem igy sem megy!!Feltelepitettem az alap játékot majd feltettem a kieget ami ugye mindjárt 1.10-es de ugy sem ment!!Hiba hotfixelem nem megy!!Mi a gond??? -
#5558 14-es erom van 2-es modositoval, de nem adja meg a plussz sebzest a power attack, legalabb is a statisztika szerint. Lehet, hogy a Two weapon fighting kever be, illetve ezzel egyutt nem mukodik szandekosan, vagy bug leven.
Mindenesetre Shandra Jerro-nak is van weapon finesse-sze es power attack-ja (two weapon fightinh nincs), nala mukodik, megkapja a power attack sebzesi bonuszat... T_T -
#5557 Ez attol függ van-e erő modosítód. Ha 20-as erővel és ennek megfelelően 5-ös erő modsítóval rendelkezel és ennek ellenére sem kapod meg a +5 sebzést a weapon finess mellett akkor ez bug. Ha az erőd csak 10es, 0 vagy kevesebb az erő modosítód, akkor pedig jogos hogy nem kapsz plusz sebzést a nem létező erődből kifolyólag. Vagyis utobbi esetben jól működik.
-
Vucli #5556 linkelés nem jött össze, lemaradt az első zárójel, na ujra: innen -
Vucli #5555 Szia! Van erre egy hotfix, amit letölthetsz mondjuk URL=http://files.filefront.com/NN2+Mask+of+the+Betrayer+Dialogue+Hotfix+English/;8721705;/fileinfo.html]innen[/URL], ezen kivűl azt hiszem fel kell patchelni 1,10 ig az alapot (legalábbis én úgy olvastam a fórumon és nekem is ekkor lett jó, de vki azt írta elég volt neki 1.06 ig is fel patchelni)
Ami nekem gondot okozza, hogy neverwinterbe előjött az, hogyha egy uj helyszínre megyek úgy, hogy a mostani helyszínen vmennyit játszottam az új helyszín betöltése előtt, akkor egyszerűen be crashhel, kilép a játékból (tehát csak úgy tudok új helyszínre menni ,ha már játszottam, hogy mentek egyet mielőtt új helyszínre megyek ezt betöltöm és ekkor jó), de ez elég bosszantó és most emiatt szünteltettem is kicsit a játékotha vki tud vmi megoldást akkor megköszönném, configot azért nem írok mert ahogy néztem a hivatalos fórumot rengeteg embernek van ez a gondja és nem hinném, hogy konfig függő
-
torma1 #5554 Sziasztok!Feltettem a kieget gondoltam, ha már megvan ez is, végigviszem elejétől... erre persze belefutok egy randa quest bugba, a legelején a silver shard-ot nem akarja észrevenni fater, hogy nállam van... pontosabban ha minden igaz, a felvételekor nem triggerelődik egy beszélgetés, hogy 'jaj de jó, megvan'. azért ez eléggé gááááz!!Mit tudok csinálni?Van Pach?Köszi -
csgj #5553 Nekem sem szokásom csalni.. ezt is nehéz szívvel tettem, de így javít a játékélményen :) (Plusz még egyszer az alapnál, első végigjátszáskor rossz volt a hűtőm, és akadott minden mint a disznó... És ez alól az NWN2 sem volt kivétel, ami emiatt rohadtul bugzott. Tehát a végét már nem tudtam csalás nélkül végigvinni. Másodjára, amikor már jó volt a gépem, simán kinyírtam a King of Shadows-t :P) Egyébként meg örülök, hogy eddig eljutottam a gameben, mert nem vok hardcore játékos... :D -
sleepwalker77 #5552 Kösz, ezt kipróbálom. :)
Nem szoktam csalni, de ez a spirit eater cucc pont azt a részét öli meg a játéknak, amiért a szerepjátékokat szeretem, hogy nyugodtan lehet haladni, nem kell rohanni sehova. -
#5551 mindenki macival nyomul? ehhez kacsolódik:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha nem kíméljük meg okku-t, a belőle kieső spirit husk-ot a krematóriumban használva lehetőség van alternatív társ felvételére. neve: 'many of one'. külseje vmi szellem, rogue a drága, ami azért is jó, mert pl. a 39 dc-s ládát ki lehet nyitni vele shadow mulsantir 'open house' nevű házikójában, ami meg egy elég jó 'rakshasa' nevű staff-ot rejt:
-
csgj #5550 Ha nagyon idegesít a spirit eater dolog, akkor használj cheat-et. Néha én is megteszem most már :D Tulajdonképpen nem nagy csalás ez, csak élvezetesebbé teszi a játékot... és nem fog a fele idő azzal eltelni benne, hogy növelgetem a spirit eater szintet.
Alt Gr + 7
DebugMode 1
rs ka_se_points_set(100.0)
DebugMode 0 -
sleepwalker77 #5549 Hát aki ezt a spirit eater dolgot kitalálta, azt legszívesebben felakasztanám....annyira idegesítő hogy az kész, főleg az 5 perces cooldown....
A másik dolog meg, nem hittem volna hogy rosszabb útvonalkeresést lehet csinálni, mint az alapjátékban, de tévedtem, már egy szobán se sikerül mindig átjutni egy karakternek, ha meg a harc közben elékerül valaki akkor szépen áll mögötte és néz. :)
BG-ben akár az egész térképen átküldtem a karaktereket, na itt meg se próbálnám.... -
#5548 akinek kell, -10 evil pont a játék elején:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csgj: "Shadow Mulsantirban van egy ház, ahol egy holttest hever a földön. Ott van egy olyan lehetőség, hogy szétverheted a fejét :P Akkor kapod a mínusz pontot..."
mint írtam ez -1 chaotic-ot ad, viszont ha elolvasod a megfelelő könyvet/naplót a szobában, és utána klikkelsz a holttestre lesz +2 választásod: ha itt befejezed a rituálét akkor -10 evil pont a jutalmad + számottevő xp az ezt követő csatáért! -
#5547 Feltunt mar masnak is hogy Weapon Finesse megletekor nem mukodik a power attack? A power attack hasznalatakor levon az attack bonuszbol, de a dmg-re nem adja meg a pluszt. Ez nekem bugnak tunik.
Egy masik kerdes: Two weapon fighting-ra specializalodott ranger-t ki milyen prestige class-szal "paroztatna" ? En most a duellist-et fogom kiprobalni, kivancsi leszek, milyen lesz. -
#5546 kösz -
Chipii #5545 Nem kell felvenned a featot, alapból összeadódnak a wizard és red wizard szintek. -
#5544 megnéztem, ez chaotic -1 nem evil...
alignmet-em: chaotic good (0/75). itt elvileg első szám mutatja a lawful/chaotic szintet, második meg az good/neutral/evil-t. de hogy van ez pontosan? -
#5543 kérdés:
practiced spellcaster (wizard) feat-nek van értelme ha level 20 wizard / level 10 red wizard akarok lenni? nem tiszta, hogy pl. level 24-en (20/4)-nél csinál-e valamit, vagy ott amúgy is 24 az SR vagy milyen level. -
csgj #5542 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért örülök neki, hogy kiderült, hogy Khelgar nem halt meg :) Az egyik kedvencem volt. Viszont Casavirt sajnálom :( -
csgj #5541 Kijött egy újabb kis patch... -
#5540 Hello!
kipróbáltam a játékot!Nekem tetszik csak az az irányítás meg kamerakezelés....mind1, majd belejövök:) -
qvarg #5539 Végre megcsináltamaz academiat hihetetlen :) -
#5538 SPOILER:
huhú, micsoda craftolási lehetőségek! főleg a "SPECIAL ESSENCES AND RECIPES" szekciót ajánlom mindenki figyelmébe.
crafting guide -
#5537 sztemmár rájöttél, h lehet csak beállítás kérdése -
#5536 okok, thx! -
#5535 nem, mert ez nem tps :)