7862
-
radical@work #86 -
#85 nagyon jó lesz, alig várom már -
KH #84 képek -
KH #83 PC Gamer cikk áttekintés -
#82 ez vmi dobozterv? -
KH #81 köszi, már lecseréltem azóta :-)
kíváncsi vagyok, a logójukat mikor szedik le a képekről... -
SZERK: Ugyenez a lenti linken SOKKAL jobb minőségben! =)
Kwish: itt van sárga felirat nélkül -
KH #79 hátha valaki nem ismeri -
Thanatos #78 vagy papir-ceruza :P ez a kocka nekem volt új :D -
#77 énmeg a papir szerepjátékot nem hallottam még így :) -
Thanatos #76 "kocka rpg" tök jó ezt még nem is hallotam a papir szerepjátékokra, ezt emgjegyzem :DDD -
#75 én megvettem annó a világ teljes dobozát amikor még kocka rpg-ztem, már akkor sem volt olcsó, 5k-ba került...ez volt kb olyan 7 vagy 8 éve -
Thanatos #74 hm, télleg érdekes lehet :D -
#73 érdekes kis világ, mindenhol csak homok és por, a fegyverek csontból vannak mert a fém felbecsülhetetlen érték és eléggé gyakori a vad-pszi képességek az embereknél amik csak úgy maguktól jönnek -
Thanatos #72 szvsz semmi gond nem lenne új kaszt és magic-et átirni pszi-re oszt kész, az hogy hogy hivod nem olyan gáz átvariálni :D
mongyuk nem ismerem dark sun-t szal nem tom :P -
#71 most, hogy így mondod megnézném hogy Dark Sun világában hogyan nézne ki
bár akkor ugyebár be kéne szúrni a pszionista kasztot ami ugyebár legalább annyira bonyolult a pszi-képességek miatt mint pl a pap vagy mágus -
Thanatos #70 én azé kihagyom :) -
#69 te tudod, én az alapjátékot és a kieget 20k-ért vettem meg, mostmár már kapható 9k-ért az alap és 2 kieg LOL -
Thanatos #68 nem de attol én még ilyesmit kihagyom :) -
#67 hát jah, bár havi 3k annyira nem vág földhöz :) -
Thanatos #66 mmokat én nem nagyon csipem havidij miatt szal marad az sw eaw ;) -
#65 nameg mellete swg, kigyúrom az sw eaw-ig a jedi padawan-t aztán jegelem majd a bh-k miatt :) -
Thanatos #64 jaja, kár hogy iylen sokáig huzzák :)
sw eaw meg rulzik :D -
#63 azt olvastam, hogy minimum 2006 márciusa a megjelenés, ez még csak tolódhat tovább, vazz
addig is sw empire at war lesz :) -
Thanatos #62 jaja :) -
#61 faxa lenne ha meg lenne benne oldva a repülés, levitáció, úszás, lovaglás, térdelés animációja, ezek nagyon hiányoztak az 1-ből -
#60 jövőre jelenik meg? -
KH #59 új interjuhé fordítás -
lordbalu #58 Köszi szépen -
Exi #57 http://nwn.bioware.com/
Itt megtalálsz róluk mindent. Rakás új spell, szörny, feat, tileset, stb.
Még felsorolni is hosszú lenne. Mindkét kiegészítőt érdemes beszerezni, pár napja láttam electro worldben a 3at együtt <5000 pénzért.
-
lordbalu #56 Sziasztok nem tudjátok miben különbözik a Neverwinter Nightstól a NW:shadow of undrentide,NW hordes of underdark.Kiegészitök és ha igen menyit tobbnak az alap játékhoz.Elöre is köszi. -
Braveheart #55 Icewind Dale 2? -
#54 eg yjo kis single rpg kellene. Engem nem zavarna, ha a teljes bg2 motorral és rendszerrel menne, csak egy jó új történettel. -
KH #53 itten egy kis cikkecske... -
Braveheart #52 kezdem is az Icewind Dale 2-vel! Eddig az a kedvencem :) -
Jimmyke #51 Huhh addig ki kell játszani az összes Forgotten Realms játékot :D -
#50 NWN2 2006-ban
[2004-10-28 @ 12:36 - ZeroCool] (kommentek: 5)
Ippeg megérkezett az Atari levélkéje, melyben feltüntették a Neverwinter Nights 2 tervezett megjelenését. Ha sikerül tartani az ütemtervet, 2006 tavaszáig kell várni az alkotásra. Már most félek tőle, hiszen akkor már eszméletlen grafikai szinteken mozognak majd az alkotások :)
Zsír! -
KH #49 egy FAQ (Rhomal's FAQ) magyarul -
KH #48 pihentagyú interjuhé
1Up -
Zoleeca #47 Előzetes