7862
  • Ch_Slater
    ez nemtom vol-e már, csak párat néztem meg belölük (asse tudom igaziak-e vagy nem, most találtam):
    képek
  • KH
    warlock szabályok
  • Ferro
    " Nem lesznek “szedd le a macskát a fáról“, és “postás“ küldetések. Hősi küldetések lesznek."

Nah erre nagyon kíváncsi leszek! *.*
  • Fenrir
    bíztató, most már csak meg kéne hogy jelenjen hogy meg tudjam venni :)
  • KH
    infómorzsák
  • Fenrir
    hát no comment, csak ilyen szép maradjon legalább a megjelenésekor is :)
  • KH
    újabb képek
  • Fenrir
    ez a warlock engem a jedikre emlékeztet nagyon :)
  • KH
    nem mondtak még semmit, a legújabb hülye piaci infó szerint, valami elektronikus akármi az előrendelési időpontját 2006. június 15-re módosította...

warlock tippek
  • Fenrir
    sajna már nincs szivem megvenni az nwn1-et a 2 kiegészítővel együtt, inkább már nagyon várom a 2-őt :)

mit is mondtak? kb mikorra várható?
  • Bucser
    Nem AD&D-ről volt szó aszsem hanem RPG-ről igaz??? (nem s mondtam, hogy a FAllout AD&D volt) Viszont a Planescape Torment az AD&D volt:)
  • Thanatos
    szivemből szoltál... :)
  • Fenrir
    de volt annyira rpg-s az 1-2 mint az nwn1 :)

JA az UFO továbbfejlesztése volt, nem tagadom bár szerintem azzal a világgal és rendszerrel egyedit alkottak amit még máig nem tudtak überelni semmivel sem pedig sok hasonló játékot próbáltam már

Fallout Tacticsban már nem sok rpg elem volt benne, az tényleg JA volt bár lehetett választani hogy realtime vagy roundbased rendszer alapján akarod játszani

• [Jakuza]
    Fallout nem AD&D, kulon perk rendszert hasznal.
    Persze ettol meg jo.
  • Bucser
    A JAgged Alliance-t én inkább a Körökre osztott Taktikai / stratégiai játékok közé sorolom ahol volt némi szerepe a statoknak is. Az RPG igencsak elhanyagolható volt benne. A Fallout Tactics szintén inkább a JA vonalat erősíti. A Fallout 1-2 viszont ízig vérig RPG volt!!!!:) Nos igen a Világ pedig durván ütős:D Egyébkéntr a JA az UFO vonalat követte csak szebb volt:) meg nemvoltak fejlesztések benne:)
  • Fenrir
    Fallout, naigen egyik kedvencem :)

mind3 rész megvan még, nagyon jó világa volt

btw a Jagged Alliance volt mindig a nagy kedvencem amit inkább akciórpg-nak hívtak asszem, bár rpg része abban merült ki hogy a karakteredet saját magad alakítottad :)

mégis hangulatban és kidolgozottságban akkor verhetetlen volt
  • Bucser
    "gw-t is annak sorolják de aki kicsit is ért a normáls (kocka/papír) rpg-hez az tudja hogy egyedül az nwn és a bg volt az amire azt lehetett mondani hogy rpg"

Elfelejtkezel a PlanScape Torment-ről ami szintén ADF&D alapokon nyugodott szabályrendszerében csak nem a Forgotten Realms világában játszódott.. Valamint a Fallout szériáról is. Az RPG-t ne szűkítsük le a Fantasy RPG-re pls:)
  • [Jakuza]
    Hat en mashogy latom.
    Szinte az osszes MMORPG questek tobbsege ilyen es hasonlo.
    "Kell nekem 3 farkasbor menj az erdo keleti reszebe es hozz nekem."
    Es a WoW sem kivetel ez alol, a questek 85%-a ilyen benne.
    Na ilyenkor az embernek nincsen sok kedve szerepetjatszani.
    Foleg amikor 5 negyzetmeteren van 5 fele enemy negyesevel, amik jarkalnak le s fol.Ezert unom meg szinte az osszeset kivetel nelkul.
    Viszont egy NWN PW-ben pl a Dalakoran ilyen erzeseim nem voltak, pedig az sem valami hude kifinomult modul.
  • Fenrir
    úgy bizony, majd jönnek hozzá az új contentek meg minden :)
  • Pöty
    Csak rajtad múlik hogy miről szól. Nemtudom az RP szervereken mennyire játszák ki a szerepet az emberek, sose volt időm benézni ilyenekre a tápolás mellett. :)
    Egyébként ez a helloween fest nagyon feelinges most a wow-ban. Fentrengeni lehet a röhögéstől.
  • [Jakuza]
    Legjobban scriptelheto motort akartam irni.
  • [Jakuza]
    Jaja.
    S mivel talan a legjobban scriptelheto jelenlegi jatek, a modokban sem lesz hiany.
  • Fenrir
    hjaa, ezért olyan a legtöbb mmorpg amilyen...nah majd ha kijön az nwn2, azt meg kell vennem hogy nyomhassam pw szervereken :)
  • [Jakuza]
    Az osszes MMORPG egy sux ilyen teren.
    De valakinek eleg az agyatlan tapolas es farmolas.
  • Fenrir
    nah ezaz, vagy harcolsz vagy szerepet játszol...sztem meg a wow nem az utóbbiról szól
  • raziel.
    40 fős insta raidekbe is csak beszélgetések mennek, figyelni nem kell soha, azt csinálsz amit akarsz főleg ha warr és mt vagy ^^ öszehangolás és taktika sem kell soha...megnéznélek egy bwl-ben azért hogy hogy nyomkodod a 30 emotét ;>
  • Fenrir
    az mmorpg része abban merül ki, hogy beszélgethetsz akárkivel és van kb 30 emotion amit ellőhetsz a beszélgetőpartnerednek

meg kell mondjam az swg sem sokkal jobb...

fps-nek nem is de third person shooternek akármikor :P
  • raziel.
    nekem egyik kedvenc játékom a never és csak szurkolni tudok a 2. résznek ha kiadják valaha...öszehasonlitani meg sztem felesleges még mert az egyik jelenleg világsikernek örvend a másikat meg még kise dobták...de sztem wow "esztelen gyilkolás"-on kivül picivel több, még szerencse hogy nem fps besorolásban van
  • Fenrir
    gw-t is annak sorolják de aki kicsit is ért a normáls (kocka/papír) rpg-hez az tudja hogy egyedül az nwn és a bg volt az amire azt lehetett mondani hogy rpg

esetleg még a kotor is hiszen ott nagyon sok minden függött arról hogy a karakteredet melyik irányba orientálod, így alakult a történet is
  • Thanatos
    ki sorolja a közé? biztos van aki és tényleg tudom sajnálni az illetőt... :/
  • Thanatos
  • raziel.
    d2öt is rpg-k közé sorolják, pedig ha van esztelen gyilkolás akkor abban van
  • Fenrir
    sok lehetőséget rejt csak éppen a wow nem rejti az esztelen gyilkoláson kívül

az meg nem szerepjáték BTW
  • raziel.
    hát akkor btw nincs miről beszélni vs wow témában, mert mmorpg alapvetően sokkal több lehetőséget rejt de gondolom nem kell bemutatnom a müfajt...grafika meg kitérdekel egy rpgnél
  • Fenrir
    nem lesz az hála istennek, de a multi része nagyon hasonlít arra az nwn1 is olyan volt
  • raziel.
    nwn2 mmorpg lesz?
  • Fenrir
    btw a wow soha semmiben nem fogja megelőzni az nwn2-őt majd, főleg nem játékmenetben, de sztem még grafikában is odaver neki a képeket elnézve :)
  • Thanatos
    pontosan... :)
  • Fenrir
    nézd meg az aláírását, az mindent elárul :)
  • KH
    most mié? nem teccik?