7862
-
#246 Ertelek.
Csinalj egy felhivast az http://forum.rpgvault.hu/ forumon keress besegitoket, van egy-par jo arc akik raadasul vagjak is az RPG temat. Vagy itt van peldaul Piszkosfred aki szinten lelkiismeretes modon csinalja az oldalat, hatha besegit esetleg tud ajanlani valakiket.
A rpg.hu es mmorpg.hu oldalakrol pedig az rpg.hu egyre kevesebbet foglalkozik PCs jatekokkal a www.mmorpg.hu oldalt akkor meg linkeld ki, nem is artana egy linkcsoport.
-
KH #245 bah, az oldalt egyedül csinálom, se időm, se kapacitásom mindennel foglalkozni
többször próbálkoztam embereket bevonni, sikertelenül
csak este 10 után tudok vele foglalkozni, ergo, nem igazán lehet "naprakész"
nem híroldal volt a cél, hanem az egyes játékokkal kapcsolatban akartam infót adni, ezért nem céloztam meg az MMOt (arra ott az mmorpg.hu), az AD&Dt (rpg.hu) meg az olyan egyéb cRPGket, aminek már van magyar nyelvű oldala
sokkal komolyabb probléma, hogy a már megjelent játékokra vonatkozóan nem olyan a cucc, amilyet szerettem volna, de ennek megint két oka van, nekem nincs időm játszani, akinek meg van ideje, az belesz@rik egy ilyen oldal készítésébe... tisztelet a kivételnek, de e kivétel 80%-a meg nem nekem segítene, hanem megcsinálja a saját oldalát... ami tapasztalataim szerint (mivel .uw-s ócsóságokról van szó) néha megpistul egy év múlva (pl. KotORworld)
nah, mindegy, ez van -
#244 Azert mert ha igenyes es napra kesz oldalt csinalsz, akkor nem engedheted meg magadnak, hogy ne tedd ki.
Attol a pillanattol kezdve az oldalad egy atlagalatti oldalla minosul (persze az idohiany nagy ur). De ez nem lehet mentseg.
Keress valakit, aki besegit neked es atlektoralva a hireit, gyorsabban kikerulhetnek az oldalra.
Amugy jo az oldal de en kiegeszitenem ill a felepiteseben valtozast eszkozolnek.
PL CRPG, AD&D, MMO szekcio stb.
De persze ez csak egy tanacs. -
KH #243 eh, basszer, igazad van, attól félek, mégiscsak ki kell tennem -
KH #242 hát, egyrészt ha az ember hajnali kettőig fordít egy hat oldalas interjuhét, akkor már nemigen marad energiája másra, és tudom, hogy barom vagyok, de nekem az szimpibb volt
másrészt, meg a Jade Empire-al kapcsolatban nekem nagyon ambivalensek az érzelmeim
harmadrészt, meg sokkal fontosabb dolgokkal vagyok elmaradva (pl. a két NWN2 videóinterjú, az egyik amit te is belinkeltél), eh
meg ha már mindenhol olvashatsz róla, akkor minek tegyem még én is ki? -
#241 Jade Empiret sem kommentezted ki. :P -
KH #240 van másik is, majd este kiteszem... pontosabban már két napja feltöltöttem, csak nem híreztem ki... -
#239 Mar van.
Maj 9-12 -
#238 Öömm, az E3 mikor is szokott lenni? Május vége? -
#237 Ingame movie -
#236 Szep, csak rovid. :P -
KH #235 basszer, NWN2 Cinematic Trailer
ÉS NEM TUDOM MEGNÉZNI, MERT MELÓZOM!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH -
#234 Pöpec
-
KH #233 jah, a hivatalos oldal felhozatalán túlmenően még kitettem néhány (4) új képet -
Larvin #232 én láttam a videón monkot meg druidát is a karaktergenerálásnál
a monknak egy kesztyű volt a jele a druidáé meg egy fa, de lehet nekem káprázott a szemem -
KH #231 ez lehet hogy rossz, nem emlékszem arra, hogy mondták volna a monk/druida kihagyását, szerintem a francia anyag volt hiányos
bár ha a videón se látszik (nekem még arra se volt időm, hogy azokat normális megnézzem ) -
KH #230 RPGDot interjuhé -
Walkyre #229 Nem nem. -
#228 Nem a ddo-val kevered walk? :) -
Walkyre #227 Ha jol emlexem ugy volt hogy a druida es a monk kimarad mint alapkaszt nem?
Mert a videon a karigeneralasnal mintha lehetne druidat valasztani ...
-
#226 Maradjunk akkor annyiban, hogy csak számomra volt nehezen kezelhető, főleg pvpnél. -
#225 Egyaltalan nem hasznalhatatlan az ASDW iranyitasi modszer.
Szinte csak igy hasznalom, raadasul PKs PW-ken ha klikkelgetsz hamarabb szabnak szet az ellenfelek.
Pontosabban sokkal kisebb az eselyed, hogy tul eld a tamadasukat. -
#224 Valóban, rosszul tettem fel a kérdést. Bár szerintem mindenki a klikkelgetős módszert alkalmazta, mert a másik totál használhatatlan. -
#223 Eddig is lehetett iranyitani a jatekot nem csak egerrel. -
#222 E3-on remélem sok-sok ingame moviet kapunk! -
#221 Köszi, bár már lejött tegnap, nagy nehezen.
Kérdés: irányítás megint a klikkelgetős elvet fogja követni, vagy egér+iránygomb funkció is bekerül? -
#220 Majd szeptember környékén ... addig is : KITARTÁS :) -
#219 Nagyon szépek, meg kell hagyni.
Jöhetne már a játék :\ -
Walkyre #218
Van par uj kep is. -
KH #217 kitettem én is, holnap (ma?) lehet körítek hozzá még valamit -
Thanatos #216 -
#215 nincs valami másik link? nekem ba**ik letölteni ignről... -
#214 A karakterkrealas nem rossz. :P -
#213 Uj videok -
Thanatos #212 -
#211 Frankó!!! -
KH #210 off
valamié ez jutott eszembe az aláírásodról :-)
"Not the end, not the end
Just remember that death is not the end"
on
-
#209 Ez nagyon jó. Szép részletes a felszerelés és a sisak is nagyon tuti
-
KH #208 új képek (nem mind, de vannak közte azok is) -
Larvin #207 A probléma maefoldása az lehet, hogy a szerver ahol játszottál használja azt a rendszert ami az accountokhoz (karakter, felhasználónév) hozzárendeli az IP-t, illetve a CD-kulcsot. Ezt azért találták ki, hogy ne lehessen olyan könnyen ellopni mások accountjait, illetve más accountjával belépni a szerverre. Tudtommal lennie kellene a karakterek crafting menüjében valamilyen opció amivel ezt a szolgáltatást ki lehet kapcsolni, ha nincs kérdezt meg a DM-et (lehetőleg olyat aki a szerverhez is hozzáfér, vagy ismeri a beállításokat), hogy hogyan lehet a modulban kivédeni ez ta dolgot.