7862
  • Fenrir
    Megtettem
  • Fejes021
    egyébként 576.hu-t érdemes gyakran nézegetni, mert náluk szokott lenni már hamar előrendelhető, sok cucc.
    Ja és aki collectors edititont akar az siessen az előrendeléssel, mert pl. oblivion collectors-ról is sokan lecsúsztak, mert csak párszáz darabot hoztak, kis
    hazánkaba.
  • Fejes021
    szal, itt lehet jeletkezni, multi bétára
  • Fejes021
    Jaja, nem lesz demó, de lesz multi béta teszt, mingya tolok linket.
  • Fenrir
    Azt nem tudom, egyértelmű hogy én is megvárom amíg lehet kis hazánkban is előrendelni. Amúgy sem az 576, sem a cdgalaxis, sem a pcdome online még nem hírdette meg, úgyhogy várnunk kell.

Ráadásul demó sem lesz...
  • Fejes021
    És kiszállítanak magyaro.ra is?
    Bár szerintem mindeki jobban jár ha majd 576-ban is elő lehet rendelni, me akkor csak a kiszállítás díja megy rá, így külföldről, meg ki tudja mennyi lét akasztanak le.
  • Fenrir
    Már előrendelhető.
  • Fenrir
  • Larvin
    én úgy tudom, hogy még nem biztos, hogy ua lesz a zene, de lehet, h tévedek
  • Thanatos
    a főmenü zenéje nekem benen van a top10ben, votlh ogy csak elinditottam a gamet hogy ennyen a zene :)
    de tény hogy némi változatosság nem ártott volna
  • Methylisocloro
    ez rossz hír, nem szerettem az egyes zenéjét :(
  • Larvin
    ez jó hír
  • _Atti_
    elvileg ezeket a részeket jól kibővítették a multis kalandok javára..
  • Fejes021
    Hát ha nem lesz jó sajtó visszhang, akkor maradok a frissen újra (most eredetiben) beszerzett original nwn-nél. De én is remélem, hogy jó lesz. Nem véletlenül van ott a logómban a játék.
  • wedge31
    Az obsidiántol én még jó játékot nem láttam.A kotor 2-őt is sikerült totál elcseszniük utána persze jött a takarozás de akkora takaró nem létezik amivel a játék hibáit belehetne fedni.Sajnos a Bioware nem válalta a folytatást így aztán az elözmények ismeretében kétséges a játék szinvonala,de persze a remény hal meg utoljára.
  • Larvin
    Engem az izgat még, hogy lesz-e voiceset a karakterekhez, meg animációk mint 1-ben (integet, leül stb.)

Meg az, hogy hány fős szerverekre tervezik a multi részt?
  • virs lee
    2008-ban. :D
  • KH
    Csúszik a játék októberre. Ámerikai megjelenés október 17, míg az európai október 20 lesz majd...
  • [Jakuza]
    29-Sep-2006
  • Larvin
    Már nagyon várom...
  • Fenrir
    Ezt nálunk még egyik eboltban sem lehet előrendelni? Néztem már az 576-ot, cdgalaxis-t és a pcdome-ot, de semmi.
  • Larvin
    szeptember közepére írják az előrendelt cuccos kézbesítését
  • KH
    hát, azt hogy hibás... szeptemberben jelenik meg
  • _Atti_
    hiv oldalon azt írják hogy 2006 summer..ennél bővebbet tud valaki?
  • KH
    [URL=http://www.rpgvault.hu/?id=2042#060602]video diary #1[/URL]
  • KH
    mintha még néhány hete is azt mondták volna egy interjúban, hogy nincs meg a zeneszerző, szóval lehet, hogy ez még semmit nem jelent... eccerűen csak nincs még új zenéjük
  • j0nNyKa
    koszi az infokat
  • [Jakuza]
    Egy valami azert zavar.
    A jatek zeneje, detto ugyanaz mint az egynek.
    Azert vehettek volna a faradsagot, hogy uj zeneket tegyenek a jatekba.
  • KH
    új PW központú interjuhé
    két új ingame videó
    és végül
    minimális speci
  • Chipii
    Jah, szerintem is vannak ott jó arcok :)Mondjuk engem az előzetes hirek annyira nem foglalkoznak, hogy nagyon sok időt szánjak rájuk, engem a konkrét speckók (faji , kasz jellegzetességek, szabályrendszer) mozgatnak majd meg, amikor kijön:)
  • [Jakuza]
    Ez szerintem nem olyan nagy baj, ha a jatekkiadas utan 2-3 honap mulva kerul csak bele.
    Hiszen gondoljunk bele, mire egy rendes PW-t megir valaki, addig jo sok ido elfog telni a megjelenes utan.
  • KH
    Nem lesz DM kliens a megjelenéskor
  • steweee
    jó lenne ha már úgy próbálnák meg kialakítani a játékegyensúlyt, hogy a lopakodás, csapdaeltávolítás, zárnyitás képességet ne lehessen kiváltani. teszem azt lennének olyan helyszínek ahol még sokadszori visszatöltésre sem lehet kinyírni a védő szörnyeket, csak úgy lehetne a nem főszálon lévő kincshez hozzáférni hogy belopakodik vki, vagy vmilyen varázslattal. és a csapdáknál is úgy kellene kitalálni hogy ne az legyen mint eddig hogy a henchment beleugrasztani, meg nyillal ! lövöldözni vagy szétütni. tiszta nevetséges. a komolyabb kincseket komoly csapdáknak kellene védeni, ahol nem elég a harcos magas hp +elementális védettség és máris ki lehet nyugodtan sütni utána pár healing potion vagy pihi és gyerünk tovább. lehetne mondjuk átokvarázs amit csak hosszú idő után lehetne leszedni a sztoriban addig gyengít vagy termonukleáris erejű elementális védőmágia ami kinyírja a közelben tartózkodókat, nem csak ilyen kis gyenguska varázsocskák. máris lenne értelme a tolvaj karakternek. a mérget is erősebbre kellene csinálni, viszont a harci képességeit a tolvajnak visszavenni, mert a kétkezes rövidfegyverhasználattal majdnem olyan mint a harcos és azért az irreális., neki a rafináltságával kell nyernie
  • Ch_Slater
    a hardwired-en van pár (nekem) új kép. van közte olyan is amit pár linkkel lejjebb is láttam.
    hardwired
    mondjuk az utolsó képen nem tudom, honnan szereztek olyan szénabálázó gépet, ami azt a nagy gurigát csinálja :D
  • Fenrir
    Ez sem rossz, a sisak nagyon jól néz ki:

• KH
    ohó, néhány igazán kedves kép
    nekem különösen a csoportkép jön be, az a halfling (?) nagyon ravaszdi :-)
  • Thanatos
    szvsz ettől függetlenül még igyis egyedülálló az odlalad..., gyk az egyetlen magyar oldal amit néha megnézek hirek, videok, előzetesek kapcsán..., ezen kivül max külföldieket nzéek de ált azokat más stilusban... (nem rpg, hanem más stilusu gamek...)
  • grebber
    Nem arról van szó pl ahogy a pok feldobja a talpát nevetséges :(
  • [Jakuza]
    Ez egy AD&D nem holmi Oblivion.
    Itt a statjaid szamitanak nem az, hogy csapkodsz a kardoddal.
  • grebber
    Nekem nem tetszik a harc :(