7862
-
Thanatos #406 dehogy, csak igy izgalmas :))) -
#405 Úgy látszik hogy az új desingra van idő de arra hogy pontos adatok legyenek megadva arra nincs -
#404 Kicsit várjunk még vele, legyen hivatalos kiadási idő :) -
#403 Vicces, hogy a hivatalos oldal FAQ-jaban meg mindig 2006 nyara szerepel :( -
#402 Hoppá mit találtam?Hát ezt!!! -
Larvin #401 a lost dales fórumán szavazást indítottak a különböző NWN2 kiadások együttes megrendeléséhez (állítólag így olcsóbb) csekkoljátok le -
Braveheart #400 Lesz ebből még karácsony is... -
#399 Mellesleg ennek örömére néhány új kép -
KH #398 halasztva október 31-re -
#397 semmi Demo? -
Larvin #396 kinek kezdődik így az IP-je?: 195.38.117...
mert mikor NWNNews-ra megyek ez az IP mindíg ott figyel a jobb sarokban :D
2-en képviseljük rendszerint a magyar érdeklődőket :D -
#395 Én is! -
G_ArchAngel #394 asszem a hideg hónapokban megint zombivá változom:))) -
Larvin #393 20-án jön európába -
#392 Megjelenés a Gamespot szerint október 17.-én... -
G_ArchAngel #391 köszönöm -
Larvin #390 október 20 -
#389 Nah én ezért nem is szólaltam meg, asztali ad&d-t utoljára vagy 10 éve játszottam, akkor asszem 2 vagy 2.5-ös szabállyal :) -
G_ArchAngel #388 Igen, megmosolyogtató volt az utolsó oldalak olvasása - kicsit arra emlékeztet, mikor "inlive" asztali RPG-nél győzködtük a DM-et, hogy a mi varázslónk az iskola legjobb kardforgatója és az apja volt a király lovas testőrségének ékköve, így mindent az anyatejjel szívott magába:)))
No, akkor komoly kérdés: mi az utolsó relase date? -
Chipii #387 Köszönöm mindenkinek azt a kellemes pár percet, amit fárasztó melóból hazatérve eme aranyköpések elolvasása okozott:) Az nem baj, ha valaki nem vágja kasztok képességeit, erősségeit, gyengéit, de hogy ezeket hangoztatja is (ráadásul oda-vissza mindkét oldal ezt teszi:), az erősen megmosolyogtató:D
p.s. Azt hiszem kedvet kaptam tőletek, hogy benézzek kedvenc szerveremre megnézni, hogy mit csinálnak most a playerek:) -
Drizzthsz #386 Banyek, nagyon nem jönnek be nekem ezek a harc-videók. :S:S:S Hol vannak a fasza kardozós animációk, amik az nwn, Kotor1-2-ben voltak? Amúgy sokan szídták itt a Kotor 2-t... Hát szerintem az a játék nagyon jó volt, nagyon zsír történettel. -
#385 JA ?
Akkor most jon az, hogy a paladin az nem fighter ?
Egyaltalan tudod mi a harcos (fighter) ?
A masik fele, nagyon felremer a muszered, megint jossz ezzel a bargyu dumaval, ez van letiltva, az van letiltva.
Kozben meg jossz a HOTUval, hogy lehet benne +10es fegyvered.
En a tenyeket mondom, nem azt, ha te meztelenul mennel 1es szinten es, ha nem harcos lenne, es lenne kicsi Thorm Champion is melle, de ha ez sem segit, akkor mar tuti talalni fogok, olyan nyaklancot, ami minden ellen megved es az oreganyamnak ha toke lenne, akkor az oregapam lenne.
Vedd mar eszre, hogy mar kezd nevetseges lenni amit csinalsz.
De felolem erolkodj, hogy egy harcos, tonkrever egy magust, amikor annyi eselye sincs ellene, mint Tyson ellen az oregapamnak. -
virs lee #384 Identify meg knock ellen nem is kell immunisnak lenni. Elég ha a használható spellek ellen vagy immunis, vagy több a mentőd mint a mágus dc-je (mivel lvl20-nál megáll, nem nehéz).
Ugy hiszed nincs neki Empowered Spellje es maximized spellje ?
...aminek a dc-je már nem is "empowered", szal... Nem véletlenül megy minden magas szintű mágus a lvl6-os missilevel meg wail + finger. Az előbbihez nem kell dc, így a csíter savek nem érnek ellene semmit, cserébe jól le is van tiltva kb. minden szerveren. A halákmágia meg csak akkor jó ha nincs übertáp saveja az ellenfélnek, ezzel le lehet verni 1000+ hp-t, meteorral meg hasonló szarokkal nem. Csakhát egy pala-bg esetén ez kiesik, missile letiltva, lehet próbálkozni...
Kiszamolod nekem gyorsba, hogy egy 40es szintu maximalizalt Isaac's Greater Missile Storm-al mit fog rajtad sebezni ha 20 missile csapodik beled 18as sebzessel darabonkent ?
Igen, 0-t, mert nem használhatod kb. semelyik szerveren. -
#383 Vedd mar eszre, hogy nem tudsz annyi cuccot magadra aggatni, amivel az osszes varazslat ellen immunis lehetsz.
Halalmagia, negativ energy, agyra hato magiak, mozgasra hato magiak, mind a 4 elemi sebzes elleni magia, m missile elleni magia.Vagy ugy gondolod, hogy megfogod dobni a forti saveddel pl ellen a Flesh to Stone elleni mentot ? Hat en ketlem.
Kapsz egy Bigby's Forceful Hand-et vagy mas magiat azt fexel 40 korig egy 40es szintu magusnal.Mit fogsz addig csinalni ?
Es akkor meg az epic spellekrol nem is beszeltem.
Nezelodsz ki a fejedbol. Ja azt hiszed csak meteor showere van ?
Ugy hiszed nincs neki Empowered Spellje es maximized spellje ? Aki eleg reg jatszik annak mindegyik van.
Kiszamolod nekem gyorsba, hogy egy 40es szintu maximalizalt Isaac's Greater Missile Storm-al mit fog rajtad sebezni ha 20 missile csapodik beled 18as sebzessel darabonkent ?
Ennyit a koronkenti 80as sebzesrol.
Azzel meg kar vitaznod, hogy haha nekem annyi stunom van amennyit akarok.
Elobb a kozelebe kell ferned a magusnak amire eselyed sincs, egy TS es mar viszlat es alldigalhatsz, es addig fog probalkozni a magus, amig valami mas megallito varazslatot nem talal arra, hogy mozgaskeptelenne tegyen. -
virs lee #382 Biztos csak azért mert nem találkoztál még a HotU-val. -
virs lee #381 Milyen immunis cuccokrol beszel es milyen bigbyrol ?
Ami a játékban van, te nem?
Ki mondta, hogy magus kell hozza.
Mivel arról beszélünk, szted?
Azt hiszed, hogy ott hagy a magus, hogy elkaptalak Bigbyvel majd az megol? Biztos lesz hozzad ilyen kedves, ha mar elkapott, akkor elsetal.
Körönként save chechk, az se biztos hogy ha egyáltalán sikerül vele elkapnia, akkor akár csak a 2. körben is hatni fog-e. De tegyük fel hogy igen, szted a maradék 700 hp-ra elég lesz az 5-6, kemény 80-at sebző meteor shower amit megtanulhat? :D Amit szintén resistelsz vagy immunis vagy rá.
LOL ismet, neked kozelebe kell menned, hogy megusd neki nem kell, mar messzirol elkap.
LOL de nagyon, te viszont annyiszor próbálkozhatsz stunnal amennyiszer akarsz, a mágusnak meg elfogynak a spelljei, a brutál cuccokból összerakott brutál mentőket meg amúgy se tudja megdobni.
Melyik mágusnak van harmja? LOÁL! -
Larvin #380 pure mage-nek nincs is harmja :) csak papnak van
NWN2-ben a képességekből származó bónuszok öszzedódásán is dolgoznak. A cél, hogy harcosok ne tudjanak 1500-akat ütni, akkor se, ha tárgyakkal vannak teleaggatva PL: Hiába lesz rajtad egy +3str-es öv meg egy +4 str-es gyűrű összesen csak +4-et kapsz mert az számít ami a legnagyobb. A barbár és Frenzied Berserker bónuszok kiegyensúlyozásához pl azt az infót olvastam, hogy nem juthatsz el lvl 20 barbárig ha berserkert is felveszed.
A varázslókat ezentúl nem védik meg az idézett lényeik mert azok inkább apró tamagocsi féle lények lesznek nem tankok és egy valamiről megfeledkeznek a varázslókat és mágusokat kultiváló playerek. (persze csak ha leszámítjuk a TS-t) az ellen még mindíg folyamodhat a counterspellezéshez. -
#379 Na igen, bar engem ez a +10es cuccok beszolas erosen, mellbevagott. :P -
Larvin #378 Amúgy kritizálhatjuk a játékot a végletekig, azért a z lejön bárkinek egy perc alatt, hogy addict-ok vagyunk a javából, akkor meg valami mégis megfogott minket a játékban :D -
#377 "Nem kell hozzá mágus"
Ki mondta, hogy magus kell hozza.
"Ahhoz pedig nem art egy varazslat tudo."
Egy Champion of Thorm ? Megnezem te egy szimpla harcossal melett, hogy sebzel te azzal 1300at.Ha meg nem azzal csinalod, akkor az mar nem harcos.
Sehogy.Raadasul Charisma is kell am hozza, nem csak ero.
Milyen immunis cuccokrol beszel es milyen bigbyrol ?
Azt hiszed, hogy ott hagy a magus, hogy elkaptalak Bigbyvel majd az megol? Biztos lesz hozzad ilyen kedves, ha mar elkapott, akkor elsetal.
LOL
Kozben ezer aldast szor meg rad, ami ellen tuti nem lesz mentod, aztan mesz a pokol kenkoves tuzebe.
Stunnolni meg te is tudod a magust ?
LOL ismet, neked kozelebe kell menned, hogy megusd neki nem kell, mar messzirol elkap.
Egyszeruen sansztalan vagy.
De ha akarod miutan visszajottem a korhazbol bemegyunk egy szerverre es olyan karaktert csinalhatsz amelyiket kedved tartja es meg csinalok egy pure mage-t.
Azt meglatod, hogy mennyi eselye van ellene egy harcosnak.
Ez nem vitakerdes, szimplan mondjuk csak kapsz egy harmot marad max 4hpd es csa. -
Larvin #376 Azért két pontot használ el a disable device-ra mert a wizardnál nem támogatott a disable device, de én is ezt mondtam. Az, hogy dupla, vagy szimpla pontot ér a skill a régi szabáályok szerint müxik, csak az az újdonság, hogy a maximális érték mennyi lehet. -
Larvin #375 5+3=8, de a példában is annyi... mi a probléma? -
virs lee #374 Azért ilyen extrémek a példák, mert a játék is ilyen extrém.
Nem kell hozzá mágus, saját maga megcsinálja, vmi champion-akármi build, még a bioware oldalán is fenn volt (vagy van).
Tegyük fel hogy direkt leveszed az immunis cuccaidat, akkor is mit ér egy bigby? Sebez párszor 40-50-et? Mennyi megy le az 1000 hp-dból? 200? 300? Mennyi ideig tart innod egy gyógypiát? Stunnolni te is tudod a mágust, és annk még esélye sincs túlélni ha ütik.
És még mindig nem nyilatkoztál a pvm-ről... -
#373 Errol beszelek. Szamold ki a peldan, ha +3 skillpontot adhatnal a rogue osztaly miatt a 1/3as Rgn/Wiz-nek, mennyinek kellene lenni a skillpontjanak a te szamitasaid szerint.
-
Larvin #372 Én találkoztam olyan modullal ahol a játékbéli pénz nem inflálódott le a tárgyak miatt, mert a moncik csak és kizárólag pénzt dobtak és tárgyakhoz csak boltokban juthattál a megfelelő összeg leperkálása után. Szerintem jó ötlet volt és a szerver is stabilabb volt, nem kellett pl. kuka minden sarokra, mert a pénzt senki nem hygta ott :) -
virs lee #371 Mi köze a modulkészítőknek ahhoz hogy egy lvl9 spell 80-at sebez, meg korlátlanul lehet növelni a hp-t nevetséges szintekre? Ez a programozók hibája, esetleg a DND3 is ilyen szar hogy ekkora csítekre ad módot. Az 1000 hp nem csak a szörnyek sajátossága, hanem a játékosoké is, mágussal is van simán 500, ehhez hány 80-at sebző spell kell hogy lemenjen? Mindezt olyan szinten ahol wail meg time stop van... Mintha még sose csináltak volna játékot, pedig egyszer már meg tudták csinálni a BG sorozatban. -
#370 Te itt most extrem peldakat hozol fel.HA letiltjak a varazslatokat, ha csak ennyi szintje lehet, ha a szerver korlatozasok vannak.
Ezek csak kifogasok.
Ja es hogy 1300at tud sebezni egy harcos ? Buffal. Ahhoz pedig nem art egy varazslat tudo.
De amugy is elmehet a 1300as sebzessel, ha megfognak a Bigby's Grasping Hand-al.
Szepen elvegetalsz benne, amig meg nem halsz.
+10es cuccokat meg hol latsz ?
Milyan marha szerverekre jarsz te ?
JA es hogy vannak ellenallo cuccok ?
Hat az osszest nem tudod magadra aggatni. Es hogy megmenti a Fortija ?
Azt en megnezem olyan magus ellen, aki kemenyen arra gyur, hogy atusson minden ilyen probalkozast. Jo esetben 50-50% hogy megdobod, vagy sem a mentot, vagy pl egybol meghalsz.
Raadasul neki lesz ideje ra, mert TS, Bigby vagy mas magia feltart, akar egy szimpla hold person,mivel a Will mentod egyenlo a 0-val. -
virs lee #369 A játék hangulatát azonban sztem legjobban a diablós cuccdobálási rendszer rombolja. Miért kell magas szinten minden kukából +10-es cuccnak meg 1000 aranynak esnie? Ilyen gazdag itt minden npc hogy ez neki már hulladék? A BG-ben még megbecsülte az ember a +5-ös kardot, meg a staff of magit, nem volt belőle replika milliószámra. Remélem ezen is javítanak (sőt, legelőször ezen). -
Larvin #368 Ez nem NWN hibája, hanem a modulkészítőké, a pw-ké. Abszolút egyetértek veled. Az übercuccok modulbaépítése mindíg magával vonja az überszörnyek létének szükségességét, de ezt a pw készítői szabályozzák. Tehát, ha a játékban 1000 hp-s szörnyek rohangálnak az a modulkészítők hibája és várhatóan csak egy vault del segíthet a problémán ahol a kiadott cheat tárgyak egyszer és mindekorra megsemmisülnek. -
virs lee #367 A vért puszta viselése pedig egy erős harcosnak nem okozhat gondot
A mágusnak se okoz gondot a varázskönyv cipelése, tehát el kell törölni a spell limitet, használhasson annyit amennyit csak akar. :D