7862
  • Thanatos
    ki milyen környezetbe mozog..., eleve ilyen erővel emberek fele szart se ért a géphez ergo semmiylen game se érdekli őket...
    akik emg le vannak ragadva q3 és társainál azok meg meg is érdemlik :)
  • Fejes021
    Hát igen, minden játék réteg játék. De erre hatványozottan igaz, mert pölö osztályban kb 10% várja, és kb ugyan annyi kedveli az rpg-ket (sztem mindne rpg fan várja ezt a gamét), míg a ngyobb része aszongya hogy, "menny má, erre vered a nyálad? majd jön a crájzisz és akkormajd..." meg "ez ilyen kaland izé??? azokat én nem értem hogy kell velük jáccani...".

szóval ezzel csak azt akartam mondani hogy az rpg nem túl közkedveltek. Mondjuk az is igaz hogy azért csak játszanak vele mert valaki csak megveszi.Amúgy nem érné meg csinálni, mivel réteg játékot sem gazdaságos fejleszteni mert kevés emberhez jut el. Szal az ördögi kör bezárult. HUH.
  • Thanatos
    nem, de pl wow is réteg game mert van akinek nem jönb e azse :D pl nekem :DDD
  • Fenrir
    Nem egy wow...
  • Thanatos
    annyir aazér tnem réteg játék..., elég szép sikere volt az elsőnek is... :P
    habár attól függ mit értünk rétegjáték alatt, mivel tulképp minden game rétegjáték :D
  • Prof William
    Hm... Az olvastam, végre van jó sztori + románc + hangulat meg minden, mint a számomra etalon Baludr's Gate 2 -ben. Igaz ez? Reméllem.
  • Fenrir
    Ha 15-öt kapna én akkor is megvenném, ez a játék rétegjáték. Akármennyi húzzák is le, akinek a stílus/világ/rendszer bejön és igazi rpg-re vágyik az úgyis megveszi.
  • zsotesz
    A magyartól meg 93%-ot.
  • Thanatos
    kb annyit hogy szeritned a csodagameszar mióta mérvadó?
  • himpike
    Kapott kemény 85%ot a német Gamestaron, tud valaki bővebbet erről?
  • MrStokes
    Ezzel en is pont igy vagyok. Gothic 3-mat betettem az 1ik polc melyere, most johet az NWN 2. resze! Minnel elobb, annal jobb! ^_^
  • csgj
    gothic 3 után most ezt várom igazán! nagyon állat gamek jönnek ki mostanában... csak egyeseket túl hamar kiadnak, átgondolatlanul [célzás :D]
  • GrimReaper78
    LoL. Viszont jogos a 2 pont :D
  • Marcus_
    apád vehetne karácsonyra egy helyesírási szótárat is fiam...
  • herczeg
    télleg nem lessz lakváltó peresztízs klassz? az volt a kedvencem
  • MrStokes
    Tyuuu, asszem pont azon a heten leszek szabin! :D

Remelem tenylegesen 3-an jelenik meg es kaphato lesz mar a penteki napon.
  • G_ArchAngel #430
    nem kell vásárolni, csak dobnak egy levelet, hogy megjött: a HoMM5-öt is így vettem meg: egyszerre jött az alap és a Collectors Edition, így lehetett választani...
  • [Jakuza]
    Megvarom a platinum editiont addig nem vasarolom meg.
  • G_ArchAngel #428
    a cdgalaxis.hu-n lehet kérni előjegyzést és értesítenek, ha lehet rendelni...
  • GrimReaper78
    Über. Ma délután óta várom :))
  • MrStokes
    Ooooohh, yeaahh!
  • switch
    Neverwinter Nights 2 Goes Gold

Highly-Anticipated Sequel Set to Ship October 31 in North America, November 3 in Europe.

• MrStokes
    Ehem, ezt kifejtened bovebben is? :D

Nini! Beloletek 2 van? oO
  • thanatoss
    21 éves kuki...
  • GrimReaper78
    Teljesen jók, meg kell, hogy mondjam, az élőholtak nagyon tetszenek :D

Na, még a végén elkezdem várni a játékot :))
  • KH
    Monster Manual videók, hátha valaki nem ismeri
  • Thanatos
    tudom hogy nem azt akarsz inditani én is csak a véleményem mondtam el :)
    és tény hogy midnenki agoynhypeolja máig gothic-okat de ez engem nem vigasztal, engem sose a hype érdekelt hanem az hogy nekem bejön-e vagy nem :)
  • MrStokes
    Amugy bevallom a Gothic elozo ket reszet igen koran (a jatek esemenyeinek az elejen) abbahagytam, valahogy nem jott be. Sok ismerostol meg maig is visszahallom, hogy mennyire jo.

Szoval en nem egy Melyik jatek a jobb? flame-et akarok inditani, csak leirtam, hogy nekem nem jott be annyira anno az NWN, szigoruan a single player reszt tekintve, leven nem volt szerencsem a multi semilyen formajahoz. Valoszinuleg pont azert ereztem igy, mert annyira vartam, es nem azt kaptam amit szerettem volna. De azzal tisztaban vagyok masok elmondasa alapjan, hogy a multiplayer (persistent world es a kulonbozo custom modulok) nagyon sokat lenditenek a jatek megitelesen. Osszefoglalva sztem a single player mod tortenete sekelyes es nagyon linearis volt, sokkal tobbet vartam volna el a fejlesztoktol.

Maga a jatek mint egesz, a multiplayert, a GM dolgokat es a szerkesztot figyelembe veve egy nagyon is figyelemremelto alkotas.

Nem veletlenul varom a 2. reszt, a rola elterjedt mediak alapjan ugy itelem meg, hogy nagyon tetszeni fog.

A Gothic 3-mat csak azert javasoltam, mert szinten mediak alapjan szamomra eroteljesen bejovos, es pont ma jelenik meg. Aztan lehet ugy jarok majd vele mint az elozo ket reszevel.
  • Thanatos
    már az elsőben is voltak prestige class-ok... :)
  • Thanatos
    nemtom én meg halottam a ghoticocról agyon votl hypeolva összes része ezzel szemben az nem volt nekem egy nagy durr :/ tényleg izlések és pofonok
  • MrStokes
    Hat az alap szamomra akkor sem volt egy nagy pukkanas. Total linearis jatekmenet, ez elmond mindent. Osszehasonlitaskeppen, az Icewind Dale tortenete is eroteljesen linearis volt, valahogy megis sokkal jobban szorakoztam vele.

A kiegek kozul az elsot toltam vegig, ez valamelyest dobott rajta, masodikat mar nem neztem. Tudtommal a 2. hozta be a prestige classokat, azokhoz nem volt szerencsem.
  • Aspyrin
    Méghogy a single nem volt nagy durranás :D Beszteszt játék volt a kiegjével együtt.
  • MrStokes
    Hat igen, kinek a pap, kinek a papne. :)

En csak NWN single reszet probaltam, es az nem volt egy nagy durranas valljuk be. Aztan kesobb hallottam, a persistent world-okrol, de kiprobalni nem probaltam, ill. multiban sem, Pedig az biztos sokkal mokasabb.
  • Thanatos
    gothic? első két rész nem jött be ellenben az nwn-el..., nemhiszem hogy msot fog megtetszeni oylan borzasztóan :)
  • MrStokes
    Azota sincs semmi kiadasi info? >_<

amugy most jon a Gothic 3, arra tessek ramozdulni addig :)
  • Fenrir
    Bazz jöhetne már egy végleges kiadási dátummal :\

Swat4-et lassan befejezem, Nexus is a végén tart, Company of Heroes meg nemtom hol, de nagyon jó :)
  • Thanatos
  • KH
    24 új kép egy koreai oldalnak köszönhetően...
  • KH
    itten az a gólemes kép atom
    van még két új screen is, meg egy lizardman modell, meg egy társ infócska
  • Fejes021
    Újjab képek a gamestar onlineon.