7862
-
Smoke #486 Köszi! Ez egy jó link. De sajna a vidkari annyira régi, hogy az nem fogja a bírni. a többin még egészen meglepődtem! :)
Mind1 akkor majd februárban, legalább jobban fogom várni! -
G_ArchAngel #485 lol, a notebookom mindenhol majdnem a maxot hozta, egyedül az operációs rendszernél van épphogy egy csíkkal a megfelelő felett...
ennyire szar az XP Pro Service Pack 2, vagy frissítenem kellene?:) -
#484 Erre tessék! -
Smoke #483 Tudja vki mi a minimum gépigény? Sajna csak februárban jutok új vashoz, de addig is jó lenne vele játszani, jelenleg 2ghz p4-es proci, 512 ram és egy gef ti4200-áll a rendelkezésemre, ez már majdnem 5éves (na jó 4 és fél) szal elég öreg. Gondoljátok hogy ezen még elfut? Mert az első rész után nem hagynám ki főleg ha a multi megint olyan jó lesz! -
#482 #468 -
Prof William #481 Mikor jön ki a játék? Reméllem kapunk egy BG2 szintű sztorit + szereplőket+ románcot. Erről mit tudni? -
#480 Jaja, nagyon nagy figura volt amikor elkezdett énekelni. Másik kedvenc npc-m az intelligens kard volt, annak is voltak beszólásai :) -
yann #479 Deekin merchant lett? a francba.
ő volt a kedvenc npc-m, remek bárd volt. -
Larvin #478 sajna lvl 40-nél ez még mindíg 400 hp lesz, de legalább 1000 hp-s dögöket nem szed le vele azonnal (legalábbis ezzel nem) -
Larvin #477 Mestil's acid seath sincs, tehát a wizard többé nem terminátor kaszt a jelek szerint -
Larvin #476 Úgy néz ki a flame weapon sincs már bent szóval a karddal rohangáló vazsik kicsit ritkulnak -
Larvin #475 A harm-ot átírták hála istennek:
a pap érintéstámadása 10/szint -nyi sérülést okoz és nem lehet halálos -
#474 Lehet nekem sem artana. Bar Gothic 3 CE-bol is sikerult idoben beszerezni egyet.
Csak jonne mar, tukon ulok. Azok a tegnapi orosz screenshotok azert igencsak ott vannak a szeren. :) -
Thanatos #473 ok... -
Tomy Lee #472 Bocsi a #465-ös hsz sikerült:-))) -
Tomy Lee #471 Köszönöm!Előrendelem. -
Tomy Lee #470 Te meg sicc helyesírást gyakorolni kisbarátom!!!
Egyik hozzászólásod sincs helyesen begépelve. -
Thanatos #469 te msot képek alapján jöttél rá, hogy ez milyen "jó kis game" lessz? hmm, nem ez neked nagyon nem elsz jó szvszs..., sicc cszni... -
#468 Oktober 31-en Eszak Amerikaban, november 3-an Europaban. -
Tomy Lee #467 Ez ilyen jó kis Game lesz??Nem is figyeltem eddig infókat róla.Mikorra várható a megjelenés? -
GrimReaper78 #466 Új screenshotok
és
tölthető a Manual (jobb klikk->mentés mint). -
Thanatos #465 ok... -
#464 te kezdted ezt az egeszet a merhetetlen intelligenciaddal , szal a szint mar adott volt , htxbai -
Thanatos #463 valami hasonlot vártam... :) de inkább rádhagyom mert ltászik tényleg csak a flame a lényeg már... -
#462 Láma :) -
Thanatos #461 én is komolyan modntma hogy hagyuk inkább..., ez még mindig nem wow topic..., ha majd wow-rol támad kedvem flamelni akkor átvánszorgok oda..., htx... :) -
#460 Ezt most nem poénból mondtam, tényleg nagyon kemény szerepjáték megy az RP szervereken, ott nincsenk Pali meg Pityuka nevű paladinok, eléggé komolyan veszik az ilyeneket. -
Thanatos #459 hagyuk inkább... :P -
#458 Ki hogyan játsza, a wow-ot is lehet teljesen szerepjáték üzemmódban nyomni, ezért van az RP szerverek. -
#457 hogy itt mennyi intelligens ember van , hihetetlen -
Thanatos #456 attól még hogy valamihez kell egy kis iq is attól az még lehet kikapcsolodás..., nekem pl az ilyen agyilag 0 gamek nem jelentenek kikapcsolodást ala wow és társia... :) -
G_ArchAngel #455 nézd a fantasy nem mindig felhőtlen kikapcsolódás, legalábbis a komolyabbak, mert a hack'n'slash Diablo, WoW, stb... nálam nem RPG...
sry, de a fantasy egyfajta játékintelligenciát kíván, mást mint egy stratégia, de többet, mint egy FPS... -
Thanatos #454 örülünk... -
csgj #453 nem tehetek róla! a fantasy az életem! -
Thanatos #452 sajnos... -
csgj #451 hát igen...mindenhol ott vagyok! -
Thanatos #450 jaj... -
csgj #449 csak tölthessem már végre!!! -
#448 remelem meguti a bg2 szintjet , mert akkor nwn2 is lekot majd min egy evig xD -
#447 Hat ha igen, akkor megvan a game of the year!