7862
  • Smoke
    Köszi! Ez egy jó link. De sajna a vidkari annyira régi, hogy az nem fogja a bírni. a többin még egészen meglepődtem! :)
    Mind1 akkor majd februárban, legalább jobban fogom várni!
  • G_ArchAngel #485
    lol, a notebookom mindenhol majdnem a maxot hozta, egyedül az operációs rendszernél van épphogy egy csíkkal a megfelelő felett...

ennyire szar az XP Pro Service Pack 2, vagy frissítenem kellene?:)
  • Fejes021
    Erre tessék!
  • Smoke
    Tudja vki mi a minimum gépigény? Sajna csak februárban jutok új vashoz, de addig is jó lenne vele játszani, jelenleg 2ghz p4-es proci, 512 ram és egy gef ti4200-áll a rendelkezésemre, ez már majdnem 5éves (na jó 4 és fél) szal elég öreg. Gondoljátok hogy ezen még elfut? Mert az első rész után nem hagynám ki főleg ha a multi megint olyan jó lesz!
  • Fenrir
  • Prof William
    Mikor jön ki a játék? Reméllem kapunk egy BG2 szintű sztorit + szereplőket+ románcot. Erről mit tudni?
  • Fenrir
    Jaja, nagyon nagy figura volt amikor elkezdett énekelni. Másik kedvenc npc-m az intelligens kard volt, annak is voltak beszólásai :)
  • yann
    Deekin merchant lett? a francba.
    ő volt a kedvenc npc-m, remek bárd volt.
  • Larvin
    sajna lvl 40-nél ez még mindíg 400 hp lesz, de legalább 1000 hp-s dögöket nem szed le vele azonnal (legalábbis ezzel nem)
  • Larvin
    Mestil's acid seath sincs, tehát a wizard többé nem terminátor kaszt a jelek szerint
  • Larvin
    Úgy néz ki a flame weapon sincs már bent szóval a karddal rohangáló vazsik kicsit ritkulnak
  • Larvin
    A harm-ot átírták hála istennek:
    a pap érintéstámadása 10/szint -nyi sérülést okoz és nem lehet halálos
  • MrStokes
    Lehet nekem sem artana. Bar Gothic 3 CE-bol is sikerult idoben beszerezni egyet.

Csak jonne mar, tukon ulok. Azok a tegnapi orosz screenshotok azert igencsak ott vannak a szeren. :)
  • Thanatos
    ok...
  • Tomy Lee
    Bocsi a #465-ös hsz sikerült:-)))
  • Tomy Lee
    Köszönöm!Előrendelem.
  • Tomy Lee
    Te meg sicc helyesírást gyakorolni kisbarátom!!!
    Egyik hozzászólásod sincs helyesen begépelve.
  • Thanatos
    te msot képek alapján jöttél rá, hogy ez milyen "jó kis game" lessz? hmm, nem ez neked nagyon nem elsz jó szvszs..., sicc cszni...
  • MrStokes
    Oktober 31-en Eszak Amerikaban, november 3-an Europaban.
  • Tomy Lee
    Ez ilyen jó kis Game lesz??Nem is figyeltem eddig infókat róla.Mikorra várható a megjelenés?
  • GrimReaper78
    Új screenshotok

és

tölthető a Manual (jobb klikk->mentés mint).
  • Thanatos
    ok...
  • BEAST #464
    te kezdted ezt az egeszet a merhetetlen intelligenciaddal , szal a szint mar adott volt , htxbai
  • Thanatos
    valami hasonlot vártam... :) de inkább rádhagyom mert ltászik tényleg csak a flame a lényeg már...
  • Fenrir
    Láma :)
  • Thanatos
    én is komolyan modntma hogy hagyuk inkább..., ez még mindig nem wow topic..., ha majd wow-rol támad kedvem flamelni akkor átvánszorgok oda..., htx... :)
  • Fenrir
    Ezt most nem poénból mondtam, tényleg nagyon kemény szerepjáték megy az RP szervereken, ott nincsenk Pali meg Pityuka nevű paladinok, eléggé komolyan veszik az ilyeneket.
  • Thanatos
    hagyuk inkább... :P
  • Fenrir
    Ki hogyan játsza, a wow-ot is lehet teljesen szerepjáték üzemmódban nyomni, ezért van az RP szerverek.
  • BEAST #457
    hogy itt mennyi intelligens ember van , hihetetlen
  • Thanatos
    attól még hogy valamihez kell egy kis iq is attól az még lehet kikapcsolodás..., nekem pl az ilyen agyilag 0 gamek nem jelentenek kikapcsolodást ala wow és társia... :)
  • G_ArchAngel #455
    nézd a fantasy nem mindig felhőtlen kikapcsolódás, legalábbis a komolyabbak, mert a hack'n'slash Diablo, WoW, stb... nálam nem RPG...

sry, de a fantasy egyfajta játékintelligenciát kíván, mást mint egy stratégia, de többet, mint egy FPS...
  • Thanatos
    örülünk...
  • csgj
    nem tehetek róla! a fantasy az életem!
  • Thanatos
    sajnos...
  • csgj
    hát igen...mindenhol ott vagyok!
  • Thanatos
    jaj...
  • csgj
    csak tölthessem már végre!!!
  • BEAST #448
    remelem meguti a bg2 szintjet , mert akkor nwn2 is lekot majd min egy evig xD
  • MrStokes
    Hat ha igen, akkor megvan a game of the year!