7862
  • BEAST #526
    ennek semmi koze ahoz hogy megeri e a jatek a vasarlast , mar nagyon reg megtanultam hogy a nev mar nem sokat jelent , mindenkeppen warezzel kezdem es ha tetszik megveszem , nem egy eredeti jatekom van es igy senki sem jar rosszul , najo a kiado talan igen mert annak ellenere hogy a jatek nem tetszik nem kapja meg a penzemet , de ez igy fair szvsz
  • Fenrir
    Nagyon ez nem mozgat meg, nekem megér annyit a játék, hogy megvegyem eredetiben és tudjak majd PW szerveren játszani.
  • csgj
    thx...kár, hogy nem én csináltam :D És már ott is van a bannerban, cooool! Szerintetek, kijön még a tört verzió a héten?
  • Aspyrin
  • Fenrir
    Írj a moderátoroknak.
  • csgj
    miért lenne baj? te indítottad a topicot!
  • TVelvet
    Csak hogy legyen némi alapja a dolognak, nektek nem lenne baj ha én lennék itt a házigazda?:)
  • TVelvet
    ez simán jó
    :)
  • csgj

sztem ezt kérhetnéd bannernek TVelvet! de ha te mást akarsz nem kell ezt kérni...
  • TVelvet
    köfi
  • Fejes021

A házigazdai jogok kiosztásának elvei

A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelősség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetőséget:
    # legalább 500 hozzászólás legyen a témában
    # a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
    # az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
    # a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak

A pozitív elbírálást jelentős mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.

A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérő felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.

A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.

Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe.

Tess!
  • Fejes021
    Például a kép beszúrása gomb, hasznos lehet.
  • Fejes021
    A harmadikai megjelenés európára értendő mert pl az atari UK oldalán is 3.-a van de a nwn vaulton már megjelent.
  • TVelvet
    Na ez faxa, megtudja valaki mondani, hogy a fórumban hogylehet házigazda jogot kapni a topichoz:) meg hogytudok egy képet berakni ide Fórumba:)
  • TVelvet
    Oksi, akkor jól gondoltam
  • TVelvet
    Nos ahogy nézegetem itt a NWN2-t áruló oldalakat, és azt írják 3. jelenik meg, most én vok eltévedve, vagy ez az europai megjelenés?
  • Fejes021
    És ha valaki el van keseredeve hogy nálunk csak 3-án kerül boltba annak itt a sovány vigasz hogy ausztráliába csak 16-án ér el.
  • Fejes021
    Amerikában már available estére már lehet szedni SZVSZ.
  • TVelvet
    Na végre talan megindul ez a topic is:) Örülök neki, mostantól megprobálok némi infoval szolgálni énis.
  • Drizzthsz
    Nah, még mindig nincs virágbolti verzsön sem. :-(
  • Thanatos
    ok :D
  • MrStokes
    Sztem is :)
    Sztem hagyjuk, ne ragozzuk tovabb.
  • Thanatos
    szerintem meg nagyon elbeszélünk egymás mellett...
  • MrStokes
    En, meg a #498-ben.

• Thanatos
    ki modnta egy szoval is a magyar üzletek polcait???
  • MrStokes
    Mivel holnap az USA-ban jelenik meg, es mi nevezetesen Europa resze vagyunk (meg mindig), igy eleg bajosan jelenhetne meg holnap a magyar uzletek polcain, nem gondolod?
  • virs lee
    Addig jó lesz warezban is, csak jöjjön már. Az 1-et is utólag vette meg sztem mindenki.
  • Thanatos
    és ez emglepő? :) megszokhattad már hogy mo-ra minden pár évtizeddel késöbb jön :P
  • MrStokes
    Holnap az USA-ban jelenik meg, ketlem, hogy holnap mar kaphato lesz kis hazankban. A warez megint mas ugye.
    Eu megjelenes nov. 3-an. :(
  • BEAST #497
    igen holnap =)
  • Thanatos
    vagy holnap, bah :P
  • Thanatos
    jah, elvielg ma kéne kijönie nem?
  • BEAST #494
    *tukonul*
  • Larvin
    bioware general discuss fórumon páran rájöttek, hogy a manual tele van bakival

most nem nézek utána, de állítólag ilyanaekről van szó (ellentétben az eddig beharangozottakkal):
    - tumble: +1 AC /5 skillpont (10 helyett)
    - duergar +1 nehezítés (+2 helyett)

meg hasonló nyalánkságot
    de hamarosan úgyis kiderül minden...
  • virs lee
    Szinte semmi hatása nem volt az 1-ben. Levett kis hp-t és kész. Semmi tulajdonságot, spell lvl-t nem vett le. Ráadásul BG2-ben alapból 2 szintet szívnak a vámpírok, a keményebbek 4-et, és szinte minden ütéssel, és meglátszik a hatása azonnal, na az komoly volt.
  • [Jakuza]
    ???
    Nem volt durva a szintszivas ?
    Tudod en hanyszor megszivtam, amikor lvl 20as karikkal harcoltam es lvldraines torrel dofkodtek le 16os szint kornyekere ?
  • virs lee
    Remélem lesz végre működő level drain, az 1-ben kb. semmi köze nem volt a szintszíváshoz. A BG2-ben viszont elég durva volt, de legalább kihívás.
  • virs lee
    Ez a DND 3.5.
  • virs lee
    Weapon nélkül is lehet flamelni.
  • Larvin
    javítom magam: van flame weapon csak druidánál