7862
-
#526 ennek semmi koze ahoz hogy megeri e a jatek a vasarlast , mar nagyon reg megtanultam hogy a nev mar nem sokat jelent , mindenkeppen warezzel kezdem es ha tetszik megveszem , nem egy eredeti jatekom van es igy senki sem jar rosszul , najo a kiado talan igen mert annak ellenere hogy a jatek nem tetszik nem kapja meg a penzemet , de ez igy fair szvsz -
#525 Nagyon ez nem mozgat meg, nekem megér annyit a játék, hogy megvegyem eredetiben és tudjak majd PW szerveren játszani. -
csgj #524 thx...kár, hogy nem én csináltam :D És már ott is van a bannerban, cooool! Szerintetek, kijön még a tört verzió a héten? -
Aspyrin #523 -
#522 Írj a moderátoroknak. -
csgj #521 miért lenne baj? te indítottad a topicot! -
#520 Csak hogy legyen némi alapja a dolognak, nektek nem lenne baj ha én lennék itt a házigazda?:)
-
#519 ez simán jó
:) -
csgj #518
sztem ezt kérhetnéd bannernek TVelvet! de ha te mást akarsz nem kell ezt kérni... -
#517 köfi -
A házigazdai jogok kiosztásának elvei
A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelősség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetőséget:
# legalább 500 hozzászólás legyen a témában
# a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
# az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
# a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak
A pozitív elbírálást jelentős mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.
A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérő felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.
A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.
Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe.
Tess! -
#515 Például a kép beszúrása gomb, hasznos lehet. -
#514 A harmadikai megjelenés európára értendő mert pl az atari UK oldalán is 3.-a van de a nwn vaulton már megjelent. -
#513 Na ez faxa, megtudja valaki mondani, hogy a fórumban hogylehet házigazda jogot kapni a topichoz:) meg hogytudok egy képet berakni ide Fórumba:) -
#512 Oksi, akkor jól gondoltam -
#511 Nos ahogy nézegetem itt a NWN2-t áruló oldalakat, és azt írják 3. jelenik meg, most én vok eltévedve, vagy ez az europai megjelenés? -
#510 És ha valaki el van keseredeve hogy nálunk csak 3-án kerül boltba annak itt a sovány vigasz hogy ausztráliába csak 16-án ér el. -
#509 Amerikában már available estére már lehet szedni SZVSZ. -
#508 Na végre talan megindul ez a topic is:) Örülök neki, mostantól megprobálok némi infoval szolgálni énis. -
Drizzthsz #507 Nah, még mindig nincs virágbolti verzsön sem. :-( -
Thanatos #506 ok :D -
#505 Sztem is :)
Sztem hagyjuk, ne ragozzuk tovabb. -
Thanatos #504 szerintem meg nagyon elbeszélünk egymás mellett... -
#503 En, meg a #498-ben.
-
Thanatos #502 ki modnta egy szoval is a magyar üzletek polcait??? -
#501 Mivel holnap az USA-ban jelenik meg, es mi nevezetesen Europa resze vagyunk (meg mindig), igy eleg bajosan jelenhetne meg holnap a magyar uzletek polcain, nem gondolod? -
virs lee #500 Addig jó lesz warezban is, csak jöjjön már. Az 1-et is utólag vette meg sztem mindenki. -
Thanatos #499 és ez emglepő? :) megszokhattad már hogy mo-ra minden pár évtizeddel késöbb jön :P -
#498 Holnap az USA-ban jelenik meg, ketlem, hogy holnap mar kaphato lesz kis hazankban. A warez megint mas ugye.
Eu megjelenes nov. 3-an. :( -
#497 igen holnap =) -
Thanatos #496 vagy holnap, bah :P -
Thanatos #495 jah, elvielg ma kéne kijönie nem? -
#494 *tukonul* -
Larvin #493 bioware general discuss fórumon páran rájöttek, hogy a manual tele van bakival
most nem nézek utána, de állítólag ilyanaekről van szó (ellentétben az eddig beharangozottakkal):
- tumble: +1 AC /5 skillpont (10 helyett)
- duergar +1 nehezítés (+2 helyett)
meg hasonló nyalánkságot
de hamarosan úgyis kiderül minden... -
virs lee #492 Szinte semmi hatása nem volt az 1-ben. Levett kis hp-t és kész. Semmi tulajdonságot, spell lvl-t nem vett le. Ráadásul BG2-ben alapból 2 szintet szívnak a vámpírok, a keményebbek 4-et, és szinte minden ütéssel, és meglátszik a hatása azonnal, na az komoly volt. -
#491 ???
Nem volt durva a szintszivas ?
Tudod en hanyszor megszivtam, amikor lvl 20as karikkal harcoltam es lvldraines torrel dofkodtek le 16os szint kornyekere ? -
virs lee #490 Remélem lesz végre működő level drain, az 1-ben kb. semmi köze nem volt a szintszíváshoz. A BG2-ben viszont elég durva volt, de legalább kihívás. -
virs lee #489 Ez a DND 3.5. -
virs lee #488 Weapon nélkül is lehet flamelni. -
Larvin #487 javítom magam: van flame weapon csak druidánál