7862
  • L2Goku
    Ehhhem akkor meg nemjelent meg sure?
  • Prof William
    Vajon hány nap? 1-2? A hétvégén már kipróbálnám. :)
  • L2Goku
    De a Kerdesre nem valaszoltal ^-^
  • Larvin
    Be kell, hogy valljam én még nem vártam ennyire játékot mint ezt, és azt is bevallom, hogy ennyit nem költöttem még játékra mint most erre. Az NWN-t is végig warezzal toltam. Most viszont (egy darabig) nem lehet majd multizni warezzal és azt nem bírnám ki, szóval kellett és kész :D
  • csgj
    ejnye ...nem szabad így beszélni (főleg erről a várva várt gammáról)
  • csgj
    áááhhh... nem bírom már kivárni!!! pedig valszeg csak securomos védelme van (vhol ezt olvastam), amit könnyű feltörni. először gondolom jön a cloneDVD-s verzió (csak securom loader kell hozzá...pofonegyszerű), aztán a Reloaded crackes verziója. de ez csak egy elképzelés :)
  • L2Goku
    Kiadtak mar ezt a fost?:D
  • Drizzthsz
    Nincs. :-(
  • Prof William
    Warezon már fenn van? Azért klipróbálom mielőtt beszerzem.
  • Drizzthsz
    Jaja, októberben van a szülinapom. :D
    Szóvaaaal: miért nincs még mindig kint? :-(
    Viszont elolvasom addig a Gamestaros cikket.
  • [HUN]Crassus
    na igen én is elleszek a warezzal amíg nem lesz orodzsi....csak lenne már warez O_o
  • virs lee
    De nem a cdgalaxiból. Vmi október környékén jelent meg, aztán következő nyár elején jött a mail hogy sikerült beszerezniük. Állítólag a kb 20 oldalas manual színvonaltalan lefordítása tartott addig, úgy hogy pl. a system req-nél pl. egy másik játék hw igénye szerepelt.
  • Drizzthsz
    Én emlékszem a BG2-t szülinapomra kaptam, megjelenése után 1-2 héttel, angol kézikönnyvel, Bp-ről.
  • virs lee
    Én előbb azért letöltöm warezban is, a BG2 is fél évbe tartott a cdgalaxisnak mire sikerült behozniuk, illetve lefordítani a kézikönyvet (ez volt az indok) valhalla páholy "színvonalon". Majd ha lesz is kézzelfogható példány megveszem, addig is töltsék már fel valahova az amcsik. :D
  • csgj
    razor névre írt fake már van... haladás :D
  • Larvin
    nekem csak addig kéne valami amíg megérkezik a limited, ha vki ráakad valahol a torrentre vagy hasonló, akkor szóljon pls.
  • Drizzthsz
    Nforce-on még mindig nem látom. :-(
  • [HUN]Crassus
    befizeted a lóvét/hitelkártya,banki utalás stb./letöltöd a fullos játékot a gépedre kapsz legális cd kulcsot kiírod ,installálod és kész.Azért olcsóbb mint a dobozos ,mert így ugye elég "fapados" példányod lesz....Igaz ami igaz én megvárom a szép dobozos bolti verziót:)
  • Larvin
    ez hogy működik?
  • Thanatos
    végre :DDD
  • Thanatos
    én is szeretlek
  • csgj
    jó, és akkor átlagban minden könyv ilyen marha drága????!! Én nem egy-két könyvről beszélek!!! ááááhhh...sztem hagyjuk, kezdek belefáradni
  • Kraptor
    Maradjunk DnDnél és azon belül is FRnél. Azért ott elég szép summákba kerülnek a könyvek, pl HA megveszed a Pók Királynő Háborúját mind a 6 kötetet az már rögtön 12é FT:) És egy kötet nem olyan vaskos (300-400 oldal, kisnyomatos) elég hamar átrágod magad mind a 6 köteten:)
  • csgj
    örülnék ha nem okoskodnál
  • csgj
    akkor ez a jó? PC Format UK 91 / 100 Dec 1, 2006
  • csgj
    persze a Marvel: Ultimate Alliance 8,3-at kapott (pókemberes, xmenes, szuperhősös akármilyen nyavaja (a nyavaját jól írtam? xD :D))
  • Thanatos
    a hsz-eket értelmezni kell és nem félreértelmezni... :P
  • Giovanni Gatto
    Ez egy "Player review", nem a Gamespot hivatalos értékelése...
  • csgj
    most le is állhatsz...én az 530-as hozzászólás félreértelmezését magyaráztam. de ne offoljunk tovább plzzz
  • Thanatos
    itt msot általában a könyvekről volt szó nem arrol hogy a te heti dörmögő dömötöröd mennyibe van... :P
  • csgj
    pff...nagy sajnálatomra ezt is rendesen leszólta Gamespot :( 6,3 pontot adott neki a 10-ből. ami elég siralmas... De csak úgy viszonyításképp mondom, hogy a Dark messiah is kb ennyit kapott. Fórumukban meg a karaktergenerálást szekálják.... egy srác mondta, hogy van 5-6 arc, amit nem lehet változtatni, és a női karik arcai ocsmányak...pfff...ennél már csak jobb lehet... De én bízok a gameben! (a gamespot meg egy nagy kaki)
  • csgj
    hát 12000 ft-ért még nem találtam könyvet...biztos van vmi giganagy lexikon... másrészt én nem tudományos könyvekre gondoltam (na azok többsége drágább...), hanem pl regényre. Az én legdrágább regényem 4000 ft volt. de ez most aztán már tényleg nagyon off xD Várjatok, mindjárt szerzek is nem offot
  • Thanatos
    nem csak albumokbol vannak drágák, olyanban is ahol a boriton kivül egy darab kép sincs... :P
  • Kraptor
    Te milyen könyveket olvasol? Könyvek is nagyon drágák ám, sőt néha majdnem drágábbak mint a játékok és nem albumokrol beszélek.
  • virs lee
    Megoldás: letöltöd a könyvet ebookban, az így megspórolt lóvéne meg megveszed az nwn2-t.
  • G_ArchAngel #531
    azért vannak olyan könyvek, amik elég drágák, ezeket inkább az igényes albumok között kell keresni:)
  • csgj
    nekem meg nincs rá fölösleges pénzem! ez csak egy játék... talán ha nem létezne olyan, hogy warez, és minden game kb annyiba kerülne, mint egy 300 oldalas könyv (:D), akkor megvenném. De a könyvek érdekes módon nem ilyen rohadt drágák... és mégis sokkal több értékük van! De mivel játékőrült is vagyok, ezért a warezt leszedem :)
  • [HUN]Crassus
    nwn2
  • Prof William
    Várom várom, várom!
    Kalandozni, dumálni és románcolni akarok!

Megjegyzem, hogy wlőször wareznek sazerzem be de ha tényleg olyan jó, akkor megveszem. Így csináltam a BG2 -vel is. :)
  • Thanatos
    ott a pont
    énis igy vagyok vele..., nincs akkora név hogy csalodást ne okozhasson :/