7862
-
csgj #646 ott meg nálam leáll a tracker...:O nem lehet, hogy szerencsétlen legyek! -
Newfronter #645 Látom warezzel is lehet multizni. :) -
zsotee #644 Van ötlet DVD5-re alakításhoz? -
Kraptor #643 Ott szedd amit írtam...most 100K val szedem és 60 az átlagom. Vannak páran akik elég jó hálon vannak USA és Mo egyetemekröl osztanak. -
csgj #642 szedném, ha lenne olyan hely, ahol rendesen jön.... -
Hellsing47 #641 pedig vmikor sokkal jobban megbizhatobbak mint a crackelt verziok..
a crack miatt tele lehet a gém hibákkal(kifagy,kilép,stb...) -
dezsiszabi #640 szedjed torrentről (egyébként meg várjátok meg a normális release-t)
nem szeretem a clonecd-s/clonedvd-s verziókat -
csgj #639 hát mégse tudom leszedni...:( vmi nem jó a szerverrel vagy csak én lúzerezek el vmit -
dezsiszabi #638 van benne valami :):) -
Thanatos #637 az lehet viszont ha belegondolsz ezért meg nfs-ért nem ugyan az az értelmi szinvonalu társaság van megőrülve..., és ők vannak többen, ennyi... -
dezsiszabi #636 pedig ez a játék sokkal jobban megérdemelné, hogy megőrüljenek az emberek miatta szvsz. off vége
ha vki kipróbálta, akkor írja már le a gépigénnyel kapcsolatos tapasztalatait plz -
#635 hat kb. annyi hogy par perc alatt 100 hozzaszolas:D na kb ennyi:D es ez orakon keresztul...a vegen mar asse tudtam mi merre meg ki mire irta a valaszt...esztelenseg volt...
-
dezsiszabi #634 off: mi volt a carbon topicban egyébként? -
csgj #633 na, kezdem szedni! megvan! huhh...majd kb holnapra lejön xD -
Prof William #632 Hát mivel most jöt ki és minsenki szeni akarja egy ideig ne várj értelmes hosszászólásokat. A mai nap nagy részében a SZEDEM! És a Honnan? lessz a kérdés. Majd estére már jönnek az első beszámolók és akkor normalizálódik a helyzet. -
dezsiszabi #631 kösz a hasznos infot, ez érdekelt (tényleg! nem kötözködés) -
csgj #630 mert te értelmes embernek tartod magad? -
Newfronter #629 6,6 GB-ot telepít a játék ha valakit érdekel. -
Prof William #628 Nekem is! -
Thanatos #627 hát látom nem jött be hogy ide értelmesebb emberek irogatnak ugy általában a game stilusa miatt :( -
csgj #626 ja...kár hogy szedni még nem tudom -
haxoror #625 Na végre ez is kijött! -
csgj #624 nem igaz...még mindig nem rakták fel teljesen a wanadoora -
Newfronter #623 Tök jó autopatcher rendszere van, épp most tölti magának a javítást... 82MB -
csgj #622 hát ezt nemtom :D -
#621 szoval...akkor meg 1x megkerdezem :)
Itt is ugy mukodik mint az egybe ? szal kisebb teruletekbol all ossze a vilag ami kozott mindig tolt a game vagy mar nem? -
csgj #620 uhh..az nem jó 5,7 gigánál... a 60k kéne :) ja, van már a "w" betűs magyar oldalon is...csak ott még nem tették fel egészen...egy csonó fájl hiányzik még -
#619 ment :) nekem 300k val jon errol az oldalrol...meg ez "ócso" volt :D -
Kraptor #618 Ide is elküldenéd ha lehet?
csgj,
Nekem 20-40K között jön DHrol. -
csgj #617 oks, thx...én meg visszaírtam, hogy nekem miért nem jó..:( de akkor kivárom, amíg lesz a "w" betűs magyar oldalon xD...ott úgyis tudok ingyenesen szedni :) -
sry az offért!
vki privibe pls egy smsftp-t már rég nem vagyok képben, de ez a játék nagyon érdekel :)
thx! -
#615 elment ;) -
csgj #614 áá, nem jó...nekem gyors kell, mert 512-es netem van...szóval még maxon se jön le egyhamar :( -
Kraptor #613 Digital Hive-on megvan a teljes csak gyengécskén jön meg reggelned is kell, te teljes. -
#612 ha megkérhetlek, ide is küldenél PMben? :-) -
csgj #611 nekem is elküldenéd? -
csgj #610 király, végre szedhetem! csak egy a baj...hogy ez is túl nagy méretű :( -
Kraptor #609 Engem érdekel:) Eddig ami van az elég gyengusz és nem valami sokan osztják... -
Hellsing47 #608 melyik az az oldal?? (lehet ismerem de azért megkérdem )
amugy akit érdekel hogyan tudná huzni bithu-ról az irjon -
#607 #602......:P:)