7862
-
Prof William #686 Nincs olyan BG2 -es kameraálás? -
Kraptor #685 Kapcsold ki az árnyékokat és jobb lesz. Sok embernek segített ez a hivatalos forumon. -
csgj #684 te legalább már itt tartasz -
Newfronter #683
Max grafika, eléggé szaggat. :( -
csgj #682 az a baj az isohunt-on levővel, hogy nincs seeder... csak peerek vannak. Ami azt szokta eredményezni, hogy először marha gyorsan megy, aztán vhol megáll mindenkinek... mivel 100%-on nincs senki...ha lenne, az lenne a seeder, és segíthetne a többinek... Én meg még mindig nemtom tölteni :O -
yann #681 nekem fx 5200 -as van. megszívtam, nem vagyok gémer. nem akartam vidkarit újítani, de lehet emiatt a játék miatt kénytelen leszek. azért még megvárom mik a vélemények arről a játékról. -
dezsiszabi #680 majd számolj be plz (meg hogy milyen géped van) -
#679 Már install :D :P -
dezsiszabi #678 igen, az -
Prof William #677 Ez a Neverwinter.Nights.2.[PCDVD] a clonecd gondolom... -
Aspyrin #676 Röviden: karaktert választasz, játszol(küldetéseket teljesítesz)-> tapasztalat pontokat szerezve fejlődsz(szintet lépsz, képességeket fejlesztesz) -> bebarangolsz egy valagnyi tájat majd a végén megküzdesz a főgonosszal. -
Kraptor #675 Már Isohunton is fenn van, tehát ne bénázzatok... -
Kraptor #674 Általában játékoknak mi értelmük van?:) Semmi csak elkúrod vele az idődet:):) -
Hellsing47 #673 NVIDIA GeForce FX 5500 sorozat
delóó!!akkor az enyémen még fut... :D -
Kraptor #672 Elvileg lesz külön pöcs, mert nagyon sok embernek szarakszik az updater főleg azoknak akik D2Dn keresztül vették meg. -
thanatoss #671 Nem igazán értem, ennek a játéknak mi az értelme? -
#670 vagy itt...minden levan irva ... es en is valaszt kaptam arra ami engem erdekelt :D -
#669 hülyeseg...
TÁMOGATOTT VIDEÓKÁRTYÁK
ATI Radeon X1900 sorozat
ATI Radeon X1800 sorozat
ATI Radeon X1600 sorozat
ATI Radeon X1300 sorozat
ATI Radeon X850 sorozat
ATI Radeon X800 sorozat
ATI Radeon X700 sorozat
ATI Radeon X600 sorozat
ATI Radeon X300 sorozat
ATI Radeon 9800 sorozat
ATI Radeon 9600 sorozat
ATI Radeon 9500 sorozat
NVIDIA GeForce 7900 sorozat
NVIDIA GeForce 7800 sorozat
NVIDIA GeForce 7600 sorozat
NVIDIA GeForce 7300 sorozat
NVIDIA GeForce 6800 sorozat
NVIDIA GeForce 6600 sorozat
NVIDIA GeForce 6500 sorozat
NVIDIA GeForce 6200 sorozat
NVIDIA GeForce 6100 sorozat
NVIDIA GeForce FX 5900 sorozat
NVIDIA GeForce FX 5700 sorozat
NVIDIA GeForce FX 5600 sorozat
NVIDIA GeForce FX 5500 sorozat
De itt levan irva minden... -
Aspyrin #668 Benyomásom a következő: egy darabig még nem fogom tudni leszedni :D -
Prof William #667 Valaki játszik már vele? Benyomások? -
Newfronter #666 Eléggé, millió javítás van az 1.01-ben, ha jól tudom külön patch nincs is, csak a saját autopatcherével tölti le, ami kicsit bugos. -
Prof William #665 És ez baj? -
Newfronter #664 Még patchelni sem lehet.
Marad az 1.0 -
#663 valahol olvastam, hogy 9800-as az alsó határ a támogatott videokariknál (illetve nvidia 6xxx-es széria). valaki ezt meg tudja erősíteni? tényleg nem megy sehogy se 9600pro-n? -
Prof William #662 Ja és milyen néven keressek rá? -
Prof William #661 A leeches torrent filet valaki bepostolná? Nem tudok regisztrálni. :( -
csgj #660 a torrenleech-en nem lehet már regisztrálni, a másikon meg errorozik a bitcomet.... mondom..ma vmi hihetetlen szerencsétlen vagyok... -
#659 vagy regeljetek ide: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.revolutiontt.net/
ez sem szokott lassú lenni, igaz itt még csak 2 seeder van -
#658 nemtudom mit bénáztok ennyit a magyar warezokkal... kijön valami új game és a szerverek még lassabbak mintha valami public-torrentről töltenél.
megoldás: meghívatod magad egy torrentsite-ra, ahol seedelik is nem csak letöltik aztán kilépnek...
például torrentleechen most:259 seed, 601 leech.... 350-60 körül jön folyamatosan :) -
#657 ti láttok a "w" letöltési helyet vagy valami? mert én nem -
#656 gondolom ez koszonheto a carbon-nak -
csgj #655 már fent van a netiparos "w"-n...de nem jó vmi a szerverrel, mert nem lehet letölteni semmit -
Prof William #654 Ok. majd küld el melyiken... -
#653 Ne acsarkodjatokmár:)
Majd véleményeket szeretnék látni:) egyenlőre nem találtam sehol értelmesen énse.. -
Prof William #652 Pls küld el nekem is! -
sorted #651 2 van az egyiken fentvan a másikon nincs..majd megkeresed melyiken van fent.. -
Prof William #650 A W-n nincs is fenn. Azt monstáok ott nincs még teljesen fenn. Vagy én néztem rossz helyen? -
Prof William #649 És manjd olyan DU nézek fel a W-re. Adig ha valaki letölti írja meg hogy milyen. Jól megy e ez a relase stb...
Előre is kösz. -
csgj #648 vki nem tud adni vmi szuperjó, nem fizetős, nem sz*rozós odlal címet, ahonnan szedhetném? -
Thanatos #647 azért mert te nem szereted attol az még normális...