7862
-
Newfronter #726 Azthiszem megvan a hiba, hogy miért nem patchelt. Ugyanis a játékkal együtt 12GB szabad hely kell, mert patchelés közben a NWN2 könyvtára felmegy 12GB körüli helyfoglalásba, a patchelés után pedig visszaáll. Legalábbis ezt írták nforce-on, most próbálom a dolgot. -
#725 Valaki kűdne nekem privibe egy jó torrentet vagy warez oldalt ahonnan jön rendesen mert W-ről stabil 16k-val jön és hátööö... értitek. -
Newfronter #724 Játszottam vele egy kicsit és eddig jó volt, a kis városi questek után beindultak az események... -
#723 süti -
Prof William #722 Nekem 132 -vwel jön de ígyis eltart egy darabig. Estzére talán má as Forgotten Realms világban kalandothatok.
Írjátok a vélemyéneket, benyomásokat!
-
Hellsing47 #721 ismerös a helyzet :D
512-es net rulZ :D -
#720 Hát ünnepélyesen elkezdtem letölteni. egyetlen (általam ismert bolt) sem jelzi hogy náluk már lehetne majd venni. Jó kis 512-es net-el jön kemény 60 K-val. De majd eccer csak ideér. -
#719 Ennyi pont elég is. köszönöm! -
Kraptor #718 Tömören:
DT egy biztonságosabb csatornán fog kommunikálni ezzel az upgraddel és nem tudsz beavatkozni, pl Gothic3 unmountol mindent ha elindítot az új patchel -
csgj #717 az is pénz..pénzem meg nincs -
#716 Igen láttAM A f.A.Q.-ot de még mindig nem értem. van ott valami szűrő meg layer, de hogy pontosan mire jó, mi célt szolgál, azt nemtom. Ja és szerintem inkább privátba nyomasd mert nem igazán illik a topicba. -
Aspyrin #715 Doxon kint van a cloneos, aki nem bír magával szedheti :D -
csgj #714 honnan??? -
Larvin #713 http://www.duplexsecure.com/faq/ -
Lyan Kyj #712 Wee! Kűszik lefelé:) -
#711 És ez a SPDT micsinál? -
Larvin #710 DT= Daemon Tools -
Prof William #709 Azt írja ki időtúllépés és nemenged fel az ftp-re. Mi lehet a baj? -
#708 Elmondanád magyarul is? ezek a progik mik? DT=Dameon tools? és a SPDT ammi, és mire jó? -
Drizzthsz #707 Gépigéééény a gyakorlatban? Valakinek felment a peccs? -
csgj #706 nekem utorrentel se megy... -
#705 6órás limit van :( -
Aspyrin #704 Kiírom neked lemezre és postázom, ok? Csak meg ne őrülj nekem -
csgj #703 nekem nem... -
Larvin #702 ez tetszett :D -
#701 nah akkor elmondom mégegyszer a gyengébbek kedvéért!!
ITT regelsz, aztán töltesz! de a bitcomet az nagyonsok helyről ki van tiltva mert csalni lehet vele, többek közt innen is, úgyhogy utorrent! szevasztok -
Larvin #700 Akinek lent van az megírhatná legalább azt, hogy tényleg nem megy a multi, vagy valamilyen csoda folytán mégis -
Aspyrin #699 Írj a télapónak, hamarosan jönni fog! -
Prof William #698 Most már én is...
Vallami különlegesség kell az elindításához? Úgy értem clone-st még sosem indítottam. -
csgj #697 ja..tök jó..csak nincs pénzem a mobilomon... de volt ingyenes felhasználó is!! és az nem megy, de az kéne!! -
Larvin #696 akkor küldj egy sms-t :P
attól müxik majd :D -
csgj #695 de be tudok jelentkezni vele az oldalra, csak letöltésnél nem megy -
Larvin #694 újra kell reggelni, mert elvesztek a régi jelszavak -
csgj #693 és van jó w neved és jelszód? mert az én ingyenesemet már vki használja (valszeg) mert nem műkszik -
Larvin #692 én símán töltöm w-ről -
csgj #691 nem tud vki adni egy jó oldalt, ahonnan szedhetném....már megőrülök...reggel óta végig itt ültem..csak ebédelni mentem el :( egyszerűen hihetetlen, hogy nem megy sehonnan..... -
Kraptor #690 Az madárnézet nem annyira jó, legalább is nekem nem tetszik. Amit beraktál az annál inkább.. -
Newfronter #689 Aki a legegyszerűbb módot akarja az elindításhoz, az töltse le az új DT-hez a legújabb SPDT drivert és menni fog simán. Semmiféle loader nem kell.
innen -
Newfronter #688 ezek vannak, melyikre gondolsz?
Ja meg van a free, de nem az lesz az. :) -
#687 Hát ezt a játékot nem a grafika tette naggyá.
De valaki adhatna egy működő torrent filet