7862
-
Jumpy #766 legalább 30 óra?????
-
#765 jáááj az necces -
csgj #764 nekem legalább 30-at...ha el tudom kezdeni gyorsan xD -
#763 figyi, neked hogy megy a game?? mert nekem egy hangyafasznyival van csak jobb konfigom, de még nem mertem kipróbálni mert jelenleg a vga cooler haldoklik, és 60 fokos a gpu terhelés nélkül... szal csak kiváncsiságbol -
Prof William #762 A cloneDVD a patcelkhető. Majd valaki priviben dobjon meg egy eindítási útmutatóval. -
#761 jaja, én is nagyon kivi vagyok a képekre...
még nekem is kell 4 órát várnom hogy "kézhez kapjam" -
Jumpy #760 Igen még csak te..másnak még 9óra várakozás..meg utána vagy 4 óra :-) -
Newfronter #759 Jaja az jó lett.
Nyomatok 1-2 képet :)
(Ennyire kevés embernek van meg a játék? nem igaz hogy csak én játszok vele :D) -
Kraptor #758 Nem akarsz még pár shotot nyomatni? -
csgj #757 a karaktergenerálás jól lett megoldva? -
Newfronter #756 A játék irányítása nehezen szokható. :( -
csgj #755 küldtem, thx :) -
Kraptor #754 Engem is megvághatnál:):) -
Kraptor #753 Igen, sajna ez a NWN1 motor velejárója aszem. -
Hellsing47 #752 hogy lásd milyen jo lelkü kölök vagyok megváglak egy meghivoval...
irj privátot ;) -
csgj #751 ha mindenki játszik, igazán adhatna vki nekem egy linket, honnan töltötte...mert én reggel óta keresem......és én adtam a bannert is---csak úgy mellékesen mondom :) -
Newfronter #750 Király a gamma. Amúgy nem nagyon játszottam az 1-el, ott is ennyire scriptelt volt a történet? Ezt úgy értem, hogy nem mehetek el arra amerre akarok? -
#749 Na emberek DT és SPDT segitségével tökéletesen müködik arról nem is beszélve,hogy így majd lehet patchelni is,ami nem mellékes. -
csgj #748 még mindig nem tudom szedni!!! nem lehet igaaaaaaaz!!! -
Prof William #747 Mármint a letöltésnél? Akkor ajáték ok? És? Hozza a BG2 életérzést? -
Kraptor #746 Ja én azt hittem, hogy a játékra értetted:):) Nem a sebesség, stbre:) -
#745 Nekem eléggé ingadozik a sebesség és ez egy 6 GB-s játéknál sokat számit! Meg egy csomó hibát csinál. crc-s lesz meg minden... -
Kraptor #744 Miért lenne hasnzálhatatlan? -
#743 Már van nforce-n és rögötön fel tették wandoo-ra is, legalábbis a netiparos szerverre. De szerintem most nem érdemes szedni mert a carbon miatt használhatatlan az egész... -
#742 Szerintem jobban jársz, ha vársz egy rendes kiadásig Rezi. -
#741 Bakker mért kell enenk is 6 GB-snek lennie? -
#740 Ha valaki segitene hogy honnan lehetne leszedni torrenten kivul az kuldjon egy privit.
Elore is koszi -
Drizzthsz #739 Alul kiír egy ilyen kis figyelmeztető felkiáltójeles 3szöget. Ha rámész kiír valami olyasmit, hogy nem tud csatlakozni ide, meg oda ezért, meg azért. Ha zöld kör van ott, akkor jó. De keress rá google-n, hogy lehet aktívnak lenni, vagy keress egy megfelelő bittorrent topicot, gondolom van itt...
Ne offoljuk már ezt szét mégjobban. -
himpike #738 Ha valaki PROCYON töréssel játszik, sziveskedjen megnézni nekem, hogy neten keresztül cooperative módban játszható -e vagy sem(joinoljon fel valami haverra). Singleben szimplán nem érdekel a végigjátszása. Köszönöm előre is!
-
Drizzthsz #737 Há bakker. Ez gáz. Lassan ki*****om a 40 gigás vinyómat, meg a 60-asat is. :-( Legalább gyorsabb lett a pöcstől? -
Prof William #736 Mivel én még a tört verziót fogom próbálni felteszem a kérdést. Azt is lehet patcholni? -
#735 U torrent -
#734 ŐŐŐ. azt miből látom? [vigyázat a torrenthez] -
Kraptor #733 Milyen torrentet hanszálsz? -
#732 Najó holnap benézek Europarkba lesz ami lesz, legfeljebb csak jövőhéten jáccok. -
Drizzthsz #731 Aktív vagy passzív módban vagy csatlakozva? -
#730 De ha 6000 seederes torrentet töltök akkor si ez van. Hát az eszem megáll.
A torrentnek nem pont az a lényege hogy mindenki gyorsan tud tölteni, akármennyien szedik? -
csgj #729 én se tudok még mindig tölteni... -
Kraptor #728 Kevés a seeder:):) és sokan csak egymás bandwithjét ölitek, sajna most nállam is ez van.:( -
#727 Emberek mért van az hogy 1300 peerből 103 csatlakozva van hozzám és az össz letöltési sebem 1.3kb/s???????????????