7862
-
csgj #806 de sehol sincs seed...hiába ír ki 33121434424234 seedert....az ilyen nem reggelős oldalakról nem nagyon szokott jönni rendesen semmi -
Jumpy #805 baccus
nem tudtam hogy a file-n nemlehet már regelni :-(
Akkor meg keress egy csomó torrent oldalt, mininova meg ilyesmik..
és gondosan fésüld át a trackeret, és mindegyiket másold be egybe
szedje mindenhonnan :-)
-
Newfronter #804 Lelőttem, de most olyan helyen vagyok, ahol árnyék nélkül is szaggat. :(
De megoldom, leveszem a grafikát, ennyi. -
himpike #803 Cooperative playt nem nézte meg még senki? -
Drizzthsz #802 Mesterséges intelligencia zh hétfőn. :-( -
Drizzthsz #801 No hát azt az árnyékot lelőni, aztán csak nem lesz annyira lassú. Te peccset feltoltad már?
Ha valaki küldözget indítással kapcsolatos infokat, az nekem is privi, thx. -
Newfronter #800 Nyugi én holnap estétől nem játszok vele, beleértve az egész hétvégét.
CSGJ:
[!] SecuROM Detected - Version 7.27.0016
[!] Possible CD/DVD-Key or Serial Check -> cdkey
Eléggé új verza, de az új SPDT driver elbánik vele szőröstől-bőröstől. :) -
csgj #799 gondolom csak vmi egyszerű securomos védelme van -
csgj #798 ááááá!!! mire le tudom szedni végre, addigra már rég mindenki a neverwinter nights 7-el fog játszani.... -
Newfronter #797 Semmi különös. Daemon-Tools 4.0.6 és az új SPDT 1.35-ös driver.
Úgy indul mint a vaj. -
Prof William #796 Ha van valami speckó az indításával azt elprivizné nekem valaki? -
Newfronter #795 Jó kis RPG, van néhány humoros dolog benne tetszik, de ezt nem mondom el, mert spoiler lenne. Párbeszédek hozzák a minőséget sztem, aki nem nagyon vágja az angolt, de ért egy kicsit belőle (mint én) az is elboldogul a játékkal.
A hangulat megvan, a story pörgős és izgalmas, mit mondjak még? :)
Esetleg a kissé rossz irányítás tehet be neki sajnos, habár egy idő után meg lehet szokni. -
Szeszmester #794 Inkább mondj te véleményt, én sem vagyok nagy rajongó. -
csgj #793 ja, ott meg már nem lehet reggelni.... egy kupac szerencsétlenség vagyok ma.. -
Newfronter #792 itt vannak, az utolsó 5 kép
Szeszmester: Eddig tetszik a story és a játékmenet, de viszont szaggat eléggé, fullon ne játsz vele, csak bika gépen. Az irányítás nehézkes.
Igazi véleményt majd egy NWN rajongó fog mondani. :) -
csgj #791 tom...köszi is érte, de nem tudok fizetni oldalért..mobilon azért nem, mert nincs pénzem, vezetékesen meg azért nem, mert nem engedik az ősök :( -
Jumpy #790 filelist...
ott van...
nem kell keresgélni és szerintem egész jól lehet szedni..nekem általában maxxal jönnek onnan a cuccok
-
Kraptor #789 Csaj karikrol is csinálnál pár char select képet meg nem emberekröl is, köszike -
#788 kűűttem neked egy privátot! -
Szeszmester #787 Akinek megvan és játszott vele pár órát, leírná a véleményét? Thx -
#786 Hoppá 3 helyen van a top 10-ben a topic! Mondjuk a carbon topicot nehéz lesz beelőzni. -
Prof William #785 Fajonként és nemenként hány arc van? -
#784 Kossuth Lajos az üzente, hogy válaszd istenségnek -
csgj #783 szupi, akkor holnap is folytathatom a hosszas, unalmas keresgélésemet a játék után.... tök cool... -
#782 Naja. Nekem is volt szerencsém (nem is oly rég) 56k modemmel tolni. kemény 5K val töltött. Szal a 512-nettel nekem gyakorlatilag lobog a hajam. :-D
persze minek 512-es net ha csak 3K-val jön(ne ha tölteném) az NWN2. -
Newfronter #781 Elégedettek vagytok? :D
-
Jumpy #780 nem...ezt tök komolyan gondoltam
én még a 9600bps modemmel kezdtem telefonvonalon,szóval tökéletesen
együttérzek!! -
csgj #779 vazze...kösz..nagyon vicces vagy, komolyan -
Jumpy #778 csgj
512?????Borzasztóóó!!SZÉLESSÁVOT MINDENKINEK!!!
Küldtem egy privátot :-) -
#777 Ja meg hogy hol tartja az ékszereket. -
csgj #776 nekem? nekem 512-es netem van -
#775 Jaja te vagy itt most a császár -
csgj #774 ja, és jó lenne, ha leírná a bankkártyaszámát is...xD -
Kraptor #773 A 2. kép az NWN" def kamera beállítás míg a többi NWN1es? Mennyir etudod szabadon mozgatni a kamerát? -
Jumpy #772 baffus mekkora a sávszélességed?? -
csgj #771 ja, minnél több képet látok, annál jobban fog idegesíteni, hogy nem tudom leszedni....de nyomjad csak őket nyugodtan Newfronter :) -
#770 Ja és hogy kb milyen beállításokkal tolod és ilyenkor mennyi fps-t tud? -
#769 egy karakter lapot is tucc mutatni? -
Newfronter #768
-
csgj #767 több lesz...még mindig nem tudtam elkezdeni letölteni....