7862
-
#846 1-2 kedvcsináló! egy epikus Mage párviadal:P és kraftolható varázstárgyak mit-mivel-miből:P manualjából egy fejezet....
Xermon itt még Csontsárkány nélkül:) -
Radian #845 Sziasztok! Lécci tedd fel valahova mert itt se jó. Kiváncsi vagyok hogy megy mert nekem is hasonló gépem van. Köszönöm Szépen. -
-
#843 hát nekem ez a kép beszúrás nem megy.
bocsi
elméletileg itt a kép -
#842 -
#841 Mindent leszedtem mert rendesen szaggat,még a látótávolságot is 300--ról 50-re
-
#840 Hova tudok feltölteni képet ? -
#839 A gépigényt láttam, azért kérdezem, hogy haverok gépén fog-e menni ...
Nem tudom milyen game hogy fut a 6600-asokon, azért kérdezem, hátha valaki már próbálta hasonló konfigon :) Mert hiába készülök a Multira ha nem fog menni a többieknek!
De köszi az infót, akkor elméletileg fog menni, ha butítva is :) -
#838 A butított alatt mit értesz? felbontás? bloom effekt van e? AA? AF? látótáv? stb? -
Newfronter #837 Minek kell a crack? Multihoz ajánlott a patch... crack meg nem jó a patchhez. -
#836 amd2500+,1giga ram,ati9600pro 128 mega butitottam rendesen.
Valaki a törést felrakna. -
#835 Millió helyen le van írva a gépigény. Most hogy egy 6600 a gyakorlatba mennyit ér az jó kérdés, de elvileg támogatja. -
#834 Elméletileg csordogál lefelé, este Lanpartyra megyek, ott kipróbáljuk a multit majd, ha addig valaki meg nem teszi helyettünk :)
Esetleg a crack-et felpattinthatná valaki valahova (Rapidshare és ilyenek!)
Kérdés: kisebb gépeken fog ez élvezhetően futni? Vagymondjuk 2600+ Barton + nv6600-as gépen?
Előre is köszi! -
#833 aki leszedte a reloaded félét, megoszthatná a törést -
#832 Valaki letöltötte Wanadooról? Működik? Csak mert a 01, 02 ,03, 61, 62-es fájl nincs benne. ezek a fájlok benne vannak a proycon verzsönben. Ha leszedem hozzá abból akkor jó lesz? -
#831 kivancsi leszek az nwn2es pw-k mennyire lesznek nepszeruek ... most valamiert megint dalakorazhatnekom van :D -
#830 18..../es 3. szintu vagyok srry/ ezert is furcsa ,hogy nemtudom bevakarni scrollrol a spellbookba.... -
Larvin #829 2. szintű spellt elméletileg csak harmadik karakterszinten kapsz, lehet azért, vagy nem volt 12 az inted -
#828 2.szinten nem engedte memorizalni a varazskonyvembe /wizarddal/ a 2. szintu spellt scrollrol...... "nem vagyok eleg magas szintu hozza" hmmm majd 20. szinten tudom memorizalni?
nem ertettem miert nem lehetett...valaki? -
#827 hat nemis tudom ... grafikailag is eleg szepen javult a helyzet ... viszont van 1-2 dolog ami mar igy az elejen nagyon feltunt 1. nagyon jo otletnek tunik hogy a csapat ai-jat lehet allitgatni igy tenyleg mar mar csapatkent dolgozunk , viszont sok helyen hibas , neha ha egyszer valakinek megadod hogy ne kovessen , kesobb hogy kovessen akkor mar nem fog es akarmit csinalsz az a karakter mar csak akkor mozdul el onnan ha te iranyitod , hiaba allitom be hogy milyen messze legyen tolem a karakter , a vilag vegerol is befut a varazslo es a tolvaj hogy megpofozza az olyan lenyeket amik szamukra egyenloek az instant halallal , de ez sem mindig jellemzo ... talan majd par patch utan :) ... 2. sajnos a tortenet inkabb hasonlit iwd vagy meginkabb az elozo nwn tortenetehez mint a regi baldur's sorozatehoz , eleg sok npc van utkozben de alig par ad kvesztet , anno bg2ben ezt imadtam hogy ha 10. alkalommal kezdtem el egy masik kaszttal akkor megint talaltam uj dolgokat , egyenlore itt nem tapasztaltam ezt (eddig paladinnal es tolvajjal jutottam el az elso "fordulopontig" tehat ez meg valtozhat) ... 3. nemtudom miert kellett eroltetni ezeket a gagyi icewind dale-s spell animaciokat , bg2 cuccai 1000x jobbak voltak , de meg az elozo nwn animacioi is ... lehet van akinek ez tetszik ... amugy minden szep es jo =D -
#826 valaki egy mds file-t be tudna linkelni a játékhoz?
(óvatlanul a totalcommanderből csomagoltam -.-) -
#825 Kapcsold be a monitort és a hangfaladat -
#824 nhuh, itt a crack:
Neverwinter.Nights.2-RELOADED
ha már az előző verzsönt is én írtam be... :D -
#823 Valakinek van valami ötlete, arra hogy indításnál egyből fekete képernyő és se kép se hang? -
Prof William #822 Reméllem lehet majd románcolni. Ez nagyon tetszet a BG2-ben is. (Ohh Aerie...) -
#821 Remélem a magyar verzió is fentlesz majd :D -
Drizzthsz #820 Nekem már lent van, de holnapra hagyom a kipróbálást. A kitömörítéssel is tele a hócipő már... :D -
#819 Yeeeesss! Ez is kijött, megfogadtam, hogy nem szedem le, hanem megveszem, de nem birom ki. Ráadásul duplázták a sávszélt is, igy jön 400-500k-val. Kár, hogy holnap nem leszek itthon, de ha hazaérek, akkor azonnal kipróbálom. -
#818 engem inkabb az zavart hogy mindenki true sight cuccokban rohangalt meg a rohatt Mosferta is leragta a cuccaimat :D -
#817 :DDDD -
#816 csak ne Dalakora szintu PW-k legyenek ahol meg a koboldok is az osszes magiaformara immunisak es tobb ezer Hp-val csaszkalnak:P
Azert hianyzik az Obszidian hatarnal vivott harcok edes ize es a szerver restart utani Mosferta es sarkanyrunok:) Meg a kontrollalt csontsarkany petem:P:) -
#815 Xermon a nagymester varazslo,es Henance a (szív)eltipro felork harcos no hamarosan ujra reinkarnalodik egy PW vilagban......:) -
#814 En is kiprobaltam /anno NWN elso reszevel +kiegekkel sokat jatszottam es dalakoran is rengeteget logtunk a haverokkal./ es aztmondom szuper a jatek! Iranyitashoz vissza kell szokni,mert az NWN-es iranyitastol mar elszoktam,de minden szep es jó igy 1 ora jatek utan.Szokas szerint wizarddal kezdtem ami nagy kihivas a low szinteken ,de 12.ik szint sztem a "lelektani" hatar azutan a Wizard klassz Istentelen kemeny lesz.
Sajna ejszakas muszak van a heten igy a komoly jatek a baratokkal csak a jovoheten lesz....meg a multit nemtudtam kiprobalni,mert jonni kellett meloba.....
valakinek esetleg sikerult barataival kozos gammat inditani? szaggat jobban multiban? vagy megy siman?
esetleg holnap du. 1-2 vallalkozo emberkevel megnezhetnenk kozosen a multi reszt holnap delutan..... -
Hellsing47 #813
ez nem lenne jo(bb) bannernak???:P
Gúgli RulZ :D -
#812 No warez ,noob.... -
Newfronter #811 Válaszok: (csak vissza kell olvasni...)
#800 -
#810 üdv... pm-ezne valaki, hogy pontosan hogy kell feltenni a procyon verziót? -
csgj #809 de hol? -
#808 Mindig van, csak keresni kell... -
csgj #807 nem tud vki vmi ingyenes wanadoo jelszót és felhasználónevet? volt ilyen, csak az egyik nekem nem megy, mert vki már valszeg használja....