7862
-
#926 vagy szedd újra, vagy kicsominál klikkeld be, h ne törölje a "sérült, hibás" filet
azaz ha hibás a rar akkor is kicsomizza -
#925 kell neki először is ez Pr0tSt0p
és nem árt a a legójabb SPTD Driver van fent
és simán megy -
Drizzthsz #924 Naaa, a clonedvd-s verziót krekk nélkül hogy lehet elindítani? Nekem nem akar sehogy em menni. DT4.06 van, meg a másik cucc, amit mondtatok a topicban. De azzal kell is valamit csinálni install után még? Vagy miért nem megy? Azt írja tegyem be az oridzsi lemezt... -
Tomy Lee #923 Hi!Szeretnék kérdezni valamit:Letöltöttem a CloneDVD-s változatot és amikor WinRar-al csomagolom ki kiír egy hibaüzenetet,hogy a 11-es file corrupt nyomok a close-ra folytatja végig ér de nem lesz belőle semmi:( -
#922 ha otthon lennék és nyomatnám akkor szívesen...
de erre még kicsit várni kell sorry, még melóban vok -
#921 raknál be pár képet -
#920 ja és igy nézz ki még élvezhető -
#919 Én nem szóktam ezt irni ,de olvass vissza.
amd2500, 1giga ram,ATI 9600pro 128 mega. -
#918 nekem 1280*1024 2xAA, majdnem minden fullon, bloom be, árnyék kikapcsolva éppenhogy jól megy. de majd megnézem milyen autodetect beállítással
ha jól értem h erre voltál kivi
[P4@3,06Ghz, 1Gb DualDDR, HIS X800-XL] -
#917 Gyerekek irjátok már meg kinek hogyan fut el! Kiváncsi lennék mire kell számitsak 24 óra múlva... -
#916 hogy lehet eljutni neverwinterbe ?? amint megpróbálok eljutni a wheap innbe egyből vissza dob a játékba töltés helyett :S
-
#915 ajjjjjj már játszani akrarok :D
tölti tölti, de mire leér éjfél lesz... -
Newfronter #914 Akkor beregeltem a PROCYON-os kulcsot és van egy valid acc-om, ez lol. -
#913 Nem enged accot csinálni -
#912 off:http://www.ikercasillas.8m.com/ -
Newfronter #911 Aki már feltette a játékot, kipróbálbá hogy fel tud-e menni vele netre?
Csinálni kell előtte egy profilt, és beloginolni, nem kell elindítanod a multis játékot, csak a szerverkeresőig juss el. :) -
Prof William #910 Vagy menj aludni.
Ténleg aludni uyge itt is lehet. A BG2 -ben is mindig a legdrágább szobákban aludt a csapat. -
shrid #909 hi all, feltettem a játékot és minden beállítást a legbutábbra, mégis iszonyatosan szaggat a laptopomon (gericom blockbuster - 0.5g ram, p4 2.8ghz, mobility radeon 9700 128mb)
amúgy a 9700-as széria pont nincs benne a támogatott videokártyák között holott 9600 és 9800 is benne van, ez lehet a problem?
előre is thx -
#908 nem parázok csak egy rövidke utmutatot szeretnék, mert ahogy látom könnyü patchelni és az jó dolog::) -
Kraptor #907 Cure Poison
dezsi,
multizni nem tudsz, legalább is még nem. Lanozáshoz meg más serial kell -
dezsiszabi #906 hogyan akartok ti multizni? ahhoz nem kell más serial? vagy csak lanozni akartok ott meg nem kell? -
#905 Valaki help megmart egy pók és belasultam mint a matrixban a NEO
és nem akar elmulanni :(
Mi tévö legyek :) -
Kraptor #904 Ha nagyon parázol tölle (mondjuk szerintem jobb) akkor csak simán töltsd le a csak a cracket és whoala... -
Kraptor #903 Mint már írtak lejjjebb, a patch főleg multiban javít nagyon sok dolgot -
#902 még egy láma kérdés még clonedvd-s cumot nem probáltam ezért valaki pm-be pls küldje már el hogy is van ez:)
Elöre is köszi! -
#901 Na update megvolt megy ugyanugy.
12giga nekem csak 3g. volt de update után vissza is adta. :)
Nem lett gyorsabb a game :D
-
#900 örök hála az elöbb belinkelt forumért w-röl most 90-110-el csurog lefele:P
kösziköszi:))) -
Prof William #899 "Githyanki_Caves"
Ahhh as nosztalgia... Amikor a BG2 ben a mélysötétban irtotam a Githyankikat... -
dezsiszabi #898 láma leszek: pmben megmondod, hogy mi ez a dox? -
Kraptor #897 Mindegyiket lehet crakcelni, csak a cracket kell letöltened.... -
#896 effecteket,memoria.dll,campaign ezeket telepiti ujra -
dezsiszabi #895 razor-os verziót is lehet majd crackelni, csak ahhoz készíteni kell biztonsági másolatot az alap exe-ről. utána másolni rá a cracket. mikor kijön egy patch, akkor visszamásolni az eredetit, felrakni a patchet és letölteni egy másik cracket, ami ahhoz a patchelt exe-hez készült. de erre várni kell és ez a rossz benne -
Aspyrin #894 Doxon kint van a cracked dvd-s verzsön :D
[várja a munkaidő végét] -
#893 Én most updatelem :)
rendesen keregteti a winyot :D
File Modules\0_Tutorial.mod
Patching File Modules\1000_Neverwinter_A1.mod
Patching File Modules\1100_West_Harbor.mod
Patching File Modules\1200_Highcliff.mod
Patching File Modules\1300_Old_Owl_Well.mod
Patching File Modules\1600_Githyanki_Caves.mod
Patching File Modules\1700_Merchant_Quarter.mod
Patching File Modules\1800_Skymirror.mod
Patching File Modules\1900_Slums.mod
Patching File Modules\2000_Neverwinter.mod
Patching File Modules\2100_Crossroad_Keep_A2.mod
Patching File Modules\2200_Port_Llast.mod
Patching File Modules\2300_Crossroad_Keep_Adv.mod
Patching File Modules\2400_Illefarn_Ruins.mod
ezeket rakja de a lista csak bövül
-
Prof William #892 Akkor a Clonedvd verziót lehet patchelni? És van már patch? És van arról lista hogy mit javít ki? -
#891 Szerintem valahogy ki kéne venni a francia német stb. nyelvet elég az angol. Dark messias is így lett megoldva. úgy tudom :)
Sajna ne mvagyok programozo -
Kraptor #890 Minek akarod kiírni? Csak hasnzálj DT, mondjuk ha hely hiányába vagy akkor az nehézkes lesz:) Igen 2 rétetgű kell ha ki akarod írni... -
dezsiszabi #889 ez a 12 GB-s patchelés, akárhogyan nézem is szánalmas. azon gondolkodom, hogy a f*szomba fogok én 12 GB-t felszabadítani, amikor már alapból alig van helyem.
más: A kiírás hogyan oldjam meg? most tényleg vegyek egy duplarétegű lemezt? vagy vki segítsen már, kétségbe vagyok esve (lol) -
#888 HA lúd legyen kövér :) megprobalom ezt a patch dolgot :) -
Larvin #887 Nekem lejött w-ről. A patchelés nehéz szülés volt. Tényleg ne fogjatok neki a patchelésnnek, ha nincs 12G szabad helyetek. Ez így elég körülményes, de ez van. Viszont maga a csomag fizikai mérete 80MB :P
Nemtom a pontnet framework 2.0 szükséges e hozzá, de én felraktam és elég sokáig telepítette azt is, szal lehet megérne egy próbát nélküle.
A játékról később mert még nincs időm belemerülni.