7862
-
Tomy Lee #966 Még 1 kérdésem lenne aztán befejeztem a warezolást:)
CloneDVD-s változatot ha be crack-elem a Reload-os változattal akkor működni fog? -
Tomy Lee #965 Teljes sávszéllel jön!Magamnak is megtaláltam. -
Tomy Lee #964 Nézd csak innen szedd le ez reload-os:ű
http://rapidshare.com/files/1759522/rld-nwn2.r01
http://rapidshare.com/files/1759608/rld-nwn2.r02
http://rapidshare.com/files/1759590/rld-nwn2.r03 -
#963 Mi ez az SPTD driver? Erről még nem hallottam... -
#962 Valaki tolja a Wanadoo-s reloadedel? mert a .r01 .r02 .r03 hiányzik belőle. ha azokat külön leszedem a torrenten kint lévő reloaded verzióról akkor műxik? -
Tomy Lee #961 Édesjó istenem!Minden torrent oldalról max 2kb/sec-mal jön le az az 1 nyamvadt file
Ahova meg regeltem azok egy lusta trehány banda,hogy nem tudják 10 órája kicserélni azt az 1 rar filet! -
zsotee #960 Hi!
Melyik *.cab fájlok feleslegesek, ha csak angol nyelvre van szükség? -
#959 igen , van egy szep nvidia logonk is az elejen xD -
#958 Mindenhol 30FPS ha forgatom a kamerát akkor is szépent tartja a 30-at mégha több elenség is van a képernyőn meg persze, néhány varázslat:):) -
Drizzthsz #957 Hát a 30 fps az kb. annyit jelent, hogy megfordítod a kamerát, s 15. :-P
A 6600 Gt-s beírásból akkor arra merek következtetni, hogy esetleg atira van jóval kevésbé optimizálva. A Gs-eseknek is X800xl-en szaggatott közepesen, nem hinném, hogy nvidiával is kipróbálták volna. -
Tomy Lee #956 Segítsetek légyszives!Nem tudom sehonnan letölteni azt az 1 db 11-es file-t a Clonedvd-s verzióbol mivel crc hibás. -
#955 Nekem eddig 30FPS-el megy szinte mindenhol elég élvezhetően :):) -
#954 nemis az elejen vannak a gondok , de neverwinter nalam eleg szepen akad es nekem is 6600gt-m van -
Prof William #953 Tetszik! De remélem valami potimizáló pachot hamarosan kiadnak. Bár már biztos kapotak pár levelet ezügyben. :) -
Cassell #952 Komolyan mondom aggódtam itt ahogy olvastam ,hogy szaggat össze vissza ehhez képest -mondjuk még eléggé az elején járok a swampba most érkeztem meg de -eddig egy dekát sem akadt 6600 Gt-n. Aki ezt optimalizálatlannak nevezi akkor az mit mond a bughlamza Gothic 3ra? Eddig nagyon tetszik a zene egy része a régiből megmaradt de csak dob a hangulaton. A Dark Messiás után úgy nézem megint lesz mivel nyomulni... -
Drizzthsz #951 Hááá, maga a játék viszont elég jó. Sztoriban olyan kotor2-féle fíling van. Itt arra gondolok, hogy a beszélgetések teljesen hasonló szemszögből folynak, s a karakterek is mind szó szerint karakterek. Megvan a maguk szeretete, gyűlölete irántad, s egymás iránt. Főképp persze a partira kell gondloni. Szóval ha túltettétek magatokat az enyhe szaggatáson, igen jó játékot kaptok, egy kis extra optimet meg hátha kapunk még. :-P Egyelőre nem találtam benne unalmas dolgot. A fegyverek meg nagyon szépek. De azért oblivion jobb grafikailag erősen. Főleg textúraméretben. -
virs lee #950 Sőt s3 trion is szaggat... -
virs lee #949 Ennek mi köze az nwn2-höz? -
#948 jóhogy nincs optimalizálva... minek is azt... nem tettem még fel, de le merem fogadni hogy az intro előtt van egy szépkis nvidia vagy ati reklám... pénzt beszél, sajnos :( -
#947 Hali! Van a gameben 1eltalán LAN vagy tud valaki valamilyen módon multiban játszani? -
#946 Én mondjuk 8-áig tuti nem veszek VGA-t (Mondjuk utánna se egy darabig ...) ... főleg nem game miatt :)
Majd Eccő ... :) -
#945 érdekes, ha simán printscreen el csinálok képet az nagyon vacak lesz :-(
marad az alt+prtsc és paintbe beszúr -
-
Drizzthsz #943 Jah, quicksave-leni hogy a manóba lehet? -
Drizzthsz #942 Ja, de mibe dugjam szerinted? :D Meg honnan legyen annyi pénzem? -
#941 Szerintem nem kell full gépet venni csak egy 512 kártyát, egyik ismerősömnek 7900GTX 512-es kártyája van és akadás nélkül fut fullon a NWN2 meg a Gothic 3 is pedig szinte ugyanolyan a configunk. -
Lyan Kyj #940 ha ez optimalizálatlan, akkor pl a gothic 3 micsoda??
Ez 1440x900-ban, minden maxon rezzenéstelenül fut, gothic meg 1024-ben szaggatott (eredeti)...
Amúgy meg isteni a játék, eddig nagyon esélyes az év kedvence díjra nálam, bár az irányítás, ugye...meg kell szokni. -
#939 Baromság
Pl a Half-life 2 ep1 mediumon szépen fut a gépemen, annak pedig sokkal szebb a grafikája.
Ez meg lowon 5 mp alatt nyom 1 képet....
Optimalizálatlan szar.... -
#938 Íjjjj ... na pont nem a Cod2-vel kellett volna jönni, ugyanis az DX9-ben még a legfullosabb gépeken is akadt :)
Én is kiváncsi leszek rá, ha jobban fut a gépemen mint az Oblivion, akkor boldog leszek :) -
#937 nem :( -
#936 Probaltatok mar neten jaccani? -
Drizzthsz #935 Az a para, hogy szerintem fullon is, ha messziről nézed(értsd: zoom out). -
#934 Én nem értem a programozokat. Bénák?
Nézzd meg pl:cod2 szerintem annak a motorja se csúnya ,de az legalább fut rendesen.
-
Drizzthsz #933 Be se kapcsoltam. :D Az árnyékokat sem. Na nálam 3000+, R9800pro, 1 giga ram. Szaggat mindenhogy, de ha felveszem a dolgokat, akkor leglább közelről kurvajól néz ki. -
#932 én mindent kikapcsoltam full low az egész ennél mé az 1 is szebb :) -
Tomy Lee #931 CRC hibás,megvizsgáltam:(Honnan tudok hozzájutni ahoz az egy db.11-es rar file-hoz? -
#930 Próbáljátok kikapcsolni a water reflection-t az nagyon sokat dob a sebességen !! -
#929 Addigra talán magyarositás is lesz :) -
#928 Szerintem én se játszom igy végig majd ha lesz új gép.
Élvezni akarom a látványt is.
-
#927 Na ez a játék is a polcomra került , várva az új gépem vételét
2.2ghz P4, 512 MB ram , geforce 5500: játszhatatlanul szaggat....