7862
-
Drizzthsz #1206 Nekem is volt, de valamiért eltűnt, nyomogasd végig a billentyűzetet... :-) -
Drizzthsz #1205 Az a poison ellen jó, nem? Ide cure disease kell. -
#1204 hali! ezt a nyomi ablakot nem lehetne eltüntetni a bar elöl? :)
-
MrAndree #1203 A Kotor 2ben nem lehetett előhozni semmiféle románcot. Vagy ha elő lehetett akkor én vagyok rohadt béna pedig ha hatszor nem vittem végig akkor egyszer se. Nálam az nem minősült románcnak ami abban volt. Az már inkább amit a Kotor 1ben játszottam el Bastila-val. :)
Ja és mivel ez az NWN2 topic ezért még elmondanám, hogy nagyon tetszik a játék. Ja és max grafikán van és nem szaggat. :) -
#1202 Nem múlik el vegyél "Antitode" potion-t és idd meg akkor elmúlik.. -
#1201 berakták, de állítólag nehezebb előhozni mint a kotor2ben
más: ha a zombi disease leszívja a képességeimet, hogy állítom azokat vissza? elmúlik a csökkenés idővel? -
virs lee #1200 Akkor annál égőbb az ATI számára hogy még d3d-ben se tudja megverni az nvidiát. :D -
himpike #1199 Ja elindul, és menteni is sikerült? ;) -
#1198 Obsidian decided to switch from OpenGL to Microsoft's DirectX Graphics API for NWN2.
Bovebben: http://en.wikipedia.org/wiki/Neverwinter_Nights_2 -
virs lee #1197 Az NWN1 OpenGL. Ez meg annak a motorját hasznélja kicsit feltuningolva. -
virs lee #1196 örökké -
torma1 #1195 Hali!!Nekem a crackes változat van meg!Most peccseltem az updatéttal és egyszerüen letiltottam a fizikai meghajtoka az ezközkezelöben és láss csodát simán indult semmiféle crack vagy miniimage nélkül!Na erre varjatok gombot!! -
#1194 nemigazán találtam rá utalást, de miután felpatcheltem, működni fog az original crack, v szedjek le mini-image-t? :) -
csgj #1193 meddig fog még tartani ez az nvidia/ati pártharc??? mindkettő jó és rossz valamiben...ennyi -
#1192 addig játszom carbonal amig nem lesz nvidia és nfs játékokat annyira nem csipem
-
#1191 szarwindows/szargep/szarfelhasznalo es mindenki valogathat belole (ezt masik forumon is megemlitettem). nekem evekig nvidia kartyaim voltak, de amikor utoljara vasaroltam kifogtam egy atit olcsobban es ugyanolyan problemanelkuli az eletem atival is. s furcsa nekem mindig minden ment. ha valami szarvolt kigoogleztam es nemsirtam. -
#1190 Tisztán informatív jelleggel: a lenti konfiggal pontosan #1060 beálításokkal (+ Water reflections,refraction on) játszom, és semmi probléma a sebességgel.
Csak azért írom, mert látok hihetetlen konfigokat méghihetetlenebb panaszokkal:) Rendszermeghajtón is kell neki 5-6Giga, nem csak ott ahova telepítettük. -
himpike #1189 Direct3d-t használ mert ma megsérült a driverem, és azt kereste. Igazából ez egynél is multiban az ATIsok fagytak mint a fene, az nvidiások meg nem. Volt atim, tudom miről beszélek. A legtöbb gáma elmegy atival, de van ami gyöszös, mert nem fordítottak rá kellő figyelmet. Ilyenkor még szokott olyan lenni hogy a kártyagyártó optimalizál driveren a gámához valamennyit, de hogy fog-e az más kérdés. -
Nabunaid #1188 Nekem nagyon tetszik, és nem tudom miért, de nem tapasztalok fagyást a játékban. A gépen már nem mai darab: Amd64 3000+, 6000Gt, 1 Gb Ram, MSI Neo2 Platinum. Árnyékok levéve teljesen, fényforrás 2 db., a textúrák magas felbontásban, ja a felbontás 1024x768.
Más. Egy drow varázslót indítottam, így már 1-es szinten 19 az intelligenciám, de csak 5 az életem... Gyakran használom magamon a termetnövelő varázslatot. Mikor elmúlik a hatása van, hogy kisebb leszek mint egy félszerzet, inkább csak kb. olyan magas mint egy kutya, még a végén megesz a familiárisom, a macsek!
Ha a világtérképen átlépek máshová, akkor megszünik ez a hiba. Ha pici vagyok és akkor varázsolok magamra növelő varázslatot, akkor leszek normál méretű, viszont a bónuszok /+élet, sebzés stb./ továbbra is élnek.
Nagyon tetszik a játék színvilága, bár az elsőé is nagyon tetszett. Valahol olvastam, hogy az első rész valakinek olyan steril, olyan mű volt. És valóban, elég kocka volt a környezet. Most csak a tolvaj táborban járok, de a szobákban lévő összerablott kincsek, bútorok és festmények fantasztikusan néznek ki!
Alig bírom abbahagyni, de szakdogát kéne írnom... -
Mr. Perfect #1187 Ezt mégis miből következtetted ki? mármint, hogy openGL-t használ. -
virs lee #1186 Naja, az ATI sosem volt egy OpenGL bajnok. Ez meg azt használ. -
Mr. Perfect #1185 Nekem ati x1600pro-m van és semmi gond nincs vele, 1280*1024-ben leginkább csak az árnyékokat kellett visszavennem de teljesen tutin fut. Ja a gép P4 2,8GHz. -
himpike #1184 Pl akivel én játszom, az nem nagyon tud angolul, így legalább megérti miről van szó ha fordítok. -
csgj #1183 Szexi Erena, és a többiek -
csgj #1182 -
Drizzthsz #1181 Fúj, találkoztam egy bárddal. Undorító kis tökmag. -
Drizzthsz #1180 Akkor meg a Carbonnal fogsz szopni. :-D -
csgj #1179 én akkor is ati párti vagyok... -
#1178 Tudtam Én ,hogy hiba volt ati.-t venni.Amint lehet lecserélem -
Drizzthsz #1177 Restart. Sajnos felbontásállításnál nekem is megesik, hogy eltűnik. Kotor irányítást akaroooook. -
virs lee #1176 Naigen, meg nyilván mindenki tps kameramódot nyomat, az meg az 1-ben is zabálta a hw-t, nem véletlenül volt madárnézet. -
#1175 igen, de a coop nem abból áll szerintem, hogy az egyik játékos játszik, a másik meg nézi, és annyi szerepe van mint egy henchmannek. persze ez is több a nullánál, de nálam még nem elégséges. -
#1174 Az NWN2 egy keretrendszer ami ala jonnek majd modulok, vilagok, az hogy a singleplayert tudod nyomni coopban is az csak opcio mint nwn1-ben is volt. A PW-kben mar a servereken lesznek a karakterek, allando lesz a vilag a belepes, servertol fuggoen pvpre vagy rpgre kielezve. -
himpike #1173 Máshogy hogyan menne? A multiplay majd a persistanr worldokon lesz lehetséges. -
#1172 a coop ugyanaz mint a single, csak éppen több JK van a partyban. kicsit olyan érzés, mintha az egyik játékos játszana, a másik meg vele együtt lógna. persze ez már coop, de én azért ilyen szempontból többet vártam a játéktól. -
himpike #1171 Ma este kipróbálom multiban az egyik szerveradminommal*dörzsölgeti a kezét* Singleben szimplán nem is érdekel, coopban biztos érdekesebb lesz. -
himpike #1170 A peccs csak druidoknak érdekes, meg high-end tulajoknak, másnak kétlem hogy elbírja a rendes vízeffektet. Multiban értelemszerűen nem tudtok egymásra csatlakozni ha a szerverindító felpeccselt. Ja meg abban van a dmkliens, ha valakinek kedve támad mesélni. Összeüt pár mapot, pár npct, és mehet a móka :P -
Aspyrin #1169 Aha, most már világos miért nem volt eddig víz effekt szabályzás a menüben :) -
nfr #1168 Valahogy eltűnt a radarról a térkép, csak azok a pontok látszanak rajta. Hogy kell visszahozni? :D -
#1167 attol meg ugyaugy tudod iranyitani mintha te lennel , egy klikk a jobb oldali portera es tartsd nyomva amig elojon a menu