515
Sztárbox
-
#114 Persze csak akkor, ha ki tudja mosni a gatyájából a barna foltot, mert rájött, hogy itt tényleg boxolnia kell... -
Jóska Kapitány #113 Nem érted mire gondoltam. Simán le van zsírozva hogy késik, és ez direkt van az rtl részéről a nézők "idegesítése" miatt, csak azért, hogy legyen ilyen szar indok a két villást egymásnak küldeni. -
#112 de legalább jól néz ki:P -
#111 hát ja, az ósdi hős az utolsó pillanatokban megérkezik -
#110 egyébként az ózdi pöcs tuti befut sztem. -
#109 értelmes riporternő okos beszólása: "olyan vagy mint a tsunami azaz forgószél" :DDDD
legjob tudomásom szerint a szökőárat nevezik tsunaminak... -
#108 felvették a koko meccsen:) -
#107 Szilvinek akkora a feje mint egy hordó. Tündét meghívték a Magyar női box válogatottba. Jó színvonalas lehet a női box:P -
dashed_ #106
mellesleg eleg tre ez az egesz sztarbox ... de legalabb van min rohogni -
#105 Nézőtéren mindenki tök kussban van, erre mégis akkora a hangzavar... Ezek még az újjongást is playbackről nyomják? -
#104 Tünde megérdemelte... -
#103 :DDDDDDDDDD
Frenki: furcsa nekem az a 65 kiló, soha nem volt 65 kiló.
-
#102 Jaja....Majnkának qrva nagy a szája, de ha verekednie vagy boxolnia kell, akkor lapít, mint szar a fűben...Ennyit Majkáról... -
#101 és ez akar profi boxoló lenni... lol -
Daniel #100 jó rövid volt... -
#99 gecc, kár hogy ilyen rövid vót ez a meccs :) -
Jóska Kapitány #98 Hehe, mekkora átverés megint! (bár gondolom már úgy is tudja mindenki)
Ekkora szar dumát elengednek, hogy Majka nem ért oda ezért a két csórot viszik ki a villából, hogy majd valamelyik beugrik helyette. Jajjajajjjjj.
Ha lenne autóm az is feltenném a fogadásra, hogy Majka 1 percel a mecs kezdete elött megjön, de ugye ott a két villabetyár, akkor már boxoljanak egymás ellen.
Szevasztok -
#97 Van vmi hír Majkáról? A valóvilág weboldalán azt írják, hogy "20:56 Indián és Csaba végre elindulnak a Nagycirkuszba" -
#96 Szilvi nagyon gyáván csinálja, elfordul, kalimpál, Tünde meg megy neki homlokegyenest, sokkal bátrabb. -
Daniel #95 shtol vs frenky lex :D -
Daniel #94 tünde nyer.. -
#93 Remélem Tünde fog nyerni "mellbedobással":))) -
Daniel #92 ez a szilvi nem is dagadt :) -
Daniel #91 Közönség: pofozzd,agyá NEKIJEE :D -
#90 áh, gáz, de jo poén :D -
#89 mondjuk ez a szilvi a fogvédőtől csak szebb lesz...:)
-
Daniel #88 az az igazság nem tudom -
#87 a bírónak :D -
#86 Előbb Kozsónak drukkoltam :) -
Daniel #85 de bazze ! ezek az ütések.... nem ilyen a box .... ::) -
#84 lol, de szar műsor. Kinek drukkoltok? :D -
Darkboy #83 na csá, holnap -
Daniel #82 67?????? tünde dagibb? :DDDDDDD -
Daniel #81 jóljárt sthol :) -
#80 De gáááz, Szilvi Britney-re vonul be -
#79 váhá, az nagyon teccet :D -
Daniel #78 Hello!
ez csak 65kg?szilvike? -
#77 "ellenálhatatlan pusztító tornádó: TÜNDE!!!" :D -
#76 a zegész az, de jókat röhögök rajta :D -
#75 A legjobb az volt mikor Kozso kivágta a fát az erdőben és azzal bicepszezett