Sztárbox

← ElőzőOldal 11 / 11

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ottvannak a Barátoköztös emberkék 😊

Alien!
íííí....mennyire szánalmas bemutatófilmek......Kozsó ahogy kocog a téli erdõben,és fát vág.....pfffff.....ezek az rtl-en télleg full hülyék...😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

KINN A CSÖCSEE 😊)

most nem értem...
dopeman vs csaba vagy indián?

jééé ez a bebe?? 😄!!!
a haja miatt nemismertem fel 😊)
HAJRÁÁÁ BEBEEEE

Nem lex majka 😞((
Nah nézzük 😊)
kozsó ugyse meri megütni 😊)

Punker
persze mert így kevesebbet buknak rajta ha nincs nézetség.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

és csaba meg indiááán??

De értitek!
Mindegyik ma azt kb majd 5 hónap múlva meginnt lex...

Pufff 😊

Punker
jobban díjaznám ha kiéheztetett vadállatokkal kéne küzdeniük, a nézõkre meg simán rágyújtanám a sátrat, az ilyen csõcseléket a középkorban is megégeték

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bandee1987
Annyira engem sem érdekel mondjuk, de azért a Majka - Dopeman meccsre kiváncsi leszek....

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Evil
hat eleg szajbabaszott musor.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Bandee1987
Nézi vki ezt a mûsort? Az pojén lesz, amikor elkezd egymással verekedni a Pandora és az Anettka. 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

← ElőzőOldal 11 / 11