515
Sztárbox
-
#154 Kozsó női és jól mutattak azért. Az a fasz még le is smárolta őket, hogyrohadnameg! -
#153 Nah nah, Anettka !!! Anettkát akarom !!! -
#152 Hát igen...de Segal nem is az edzéseken tanult meg ütni, igy számára természetes, hogy nem mindig szabályosan üt -
#151 Igazából, ami tényleg nagyon-nagyon tetszett eddig a mai sztárboxból az a táblás csajok voltak -
#150 azok kellettek, visszakéz ütés volt a legnagyobb:) -
#149 éljen Szegál, jól lenyomta azt a bájgúnárt:D -
#148 mi????? kemény ütés bazz??? ha Segal tényleg keményen ütött volna min vérzik a másik kölök.... -
#147 Segal wins! Szép meccs volt, ez már azért kezdett hasonlitani az igazi boxra, kivéve azt az 1-2 szabálytalanságot, amit a Segal elkövetett... -
#146 Sok olyan meccset láttam,amin majdnem elaludtam,itt legalább volt egy pár kemény ütés -
#145 jeee, szép volt Segal !! -
#144 Megint ez az irritál hangú faszfej narrátor. -
#143 igénytelenségben -
#142 Hasonlított egy Klicsko-Tyson meccshez:D -
#141 persze,hogy ott van a fél retekklub,a 30 fizetőnézőt akárhogy ültetik,nem látványos.... -
#140 Sok meccsel vetekszik ez a mai! -
#139 gecc, ez a Segal egy vadállat -
#138 Jó kis meccs volt:) -
#137 Még 2 menet, és kiütés.... Mi a szarért csak 4 menetes??? :( -
#136 Jaja :) -
#135 szerintem a táblás csajok iszapbirkózásának nagyobb lenne a nézettsége :) -
#134 Celebrity Deathamtch :D -
dashed_ #133 ijj szabolcs miket bekap :PP -
#132 ennek kb annyi köze van a valósághoz mint az MTV-s gyurmafigura harcnak csak ott jobbak a poénok -
#131 Ott az a faszfej Palik is.... Szép kis bagázs. Ott van a fél retekklub, hogy dögölnének meg!
Akit a legjobban utálok az a retekklubos narrátor. Hihetetlen milyen irrítáló hangja van, meg ahogy hangsúlyoz az is borzalmas. -
#130 Jó ez a számvivő csaj :) -
#129 na, ezek ütik egymást :) -
#128 szerintem a kopasznak hiányzik a baseballütő :) -
#127 majd majkapappppa -
dashed_ #126 na vegre egy "normalissab" meccs
remelem szabolcs leveri ezt az iq fightert -
#125 Bazze miért nincs már kiütés???? Én ezt az egész szart a kiütés miatt nézem.... Erre csak etyepetye... -
#124 hmm, hát nem igazán tom ki ez a szabolcs, szal go Segal :)) -
#123 na kitépték homokozso haját? -
#122 "...rossz és a csúf egyszemélyben" :DD Szétalázzák ezt a nyomit :) -
Kolbasz #121 Segal kikap. -
#120 No, lássuk a meccset(Ebben azért már sztem lesz némi erősebb ütés is, hiszen sem Szabolcs, sem Segal nem gyenge...) -
#119 Mekkora szar márez a villámeffekt. -
#118 LOL Segalnak egy szavát nem értem.... Feliratozni kéne. -
dashed_ #117 kesz ez a riporter no :PPP
szabolcs uss meg! :DDD
(kar hogy nem nyomta le)
-
#116 Jaja.... Különben mi a szarért küldték volna őket is edzőtáborba? -
#115 Ja, hogy te ugy gondoltad...Hát igen, ez is benne lehet(vagy inkább van?) a dologban...