FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
gasp még elégedett volt :AD:ASD:SADS: én azzal lennék az ha reggel látnám h kibaszták

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ForzaInter
ennyi erõvel te vagy én is leülhetnék a padra😄

ne komolytalankodjunk már, ha edzõváltás lesz, akkor edzõt is nevezzünk már ki..

Yo, Bitch!

ForzaInter
Hát ez megint siralmas volt.. Nem kaptunk ki, de az eddigi 4 tétmeccs közül szerintem ma voltunk a legrosszabbak. Semmi elképzelés, helyzet gyakorlatilag nulla.. Egyedüli pozitívum, hogy nem kaptunk gólt..

Az meg vicc, hogy 10 perccel a meccs vége elõtt a vkp Muntari jön be Forlán helyére, miközben ott ül a padon az egyik legjobb olasz csatár Pazzini, aki eddig 2 meccsen egyetlen egy percet sem játszott a bajnokságban.. De lett volna még támadó szellemû játékos a padon.

Yo, Bitch!

limperatore
taktikai zseni 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

én inkább fasszopónak mondanám, remélem kedden már figo lesz a padon

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

WuFraZselic
legalább Zanetti lejátszotta a 756. Inter-meccsét, ezzel beérte Bergomit <#worship>

nem játszottunk szarul, de a Forlán le, Muntari be cserénél muszáj volt kikapcsoljam a streamet...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

banok
20.45 Internazionale-Roma
tv: Digisport hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Effe88
😄😄D:most miért nincs igazam??😄😄😄

limperatore
köszönjük 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Effe88
hector Cúper???

elvinné az intert a bl döntõbe ott kikapnának meg második lenne a bajnokságba😄😄😄
örök vesztes a tag

bakkerman
jaja,nagyon adja magát a szûrõs irányítós játék,még ezzel a 3 védõs felfogással se lenne gond,ha a 3 védõ elõtt labdabiztos szûrõk,és irányító,labdaosztogatók lennének,helyzetek kidolgozásával nem lenne probléma,de hát majd meglátjuk. én tuti megnézem a meccset,idén még nem láttam az Intert

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

WuFraZselic
az a baj, hogy az új edzõk (leot kivéve) nem akarják a 4-2-3-1et játszatni, mert hogy az Mourinho taktikája, és csak õt másolnák stb stb. pedig a keret erre alkalmas, rá kéne jönni...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

bakkerman
tudom,de ha visszatér én ezt játszanám

WuFraZselic
ha olvastad volna az alatta lévõ kommentet, láthatnád, hogy Stankovic nincs nevezve (sérült)

Banega pedig kurvára kellett volna, Motta szokásához híven nem bevethetõ, Stanko is már 33, Polit szintén sérülten vettük, Muntari meg... õ meg Muntari

bakkerman
elég soványka középpálya,1 kreatív,szervezõ játékossal,akire luis enrique valszeg 3 embert is ráfog állítani,háááát,nem tudom hogy gondolja ezt gasperini...nyugodtan lehetne egy olyan középpálya,hogy cambiasso-zanetti szûr,stankovic-sneijder irányít,elõre meg forlán vagy milito befejezõnek,na meg ez elég szellõs középpálya amit játszatni akar

limperatore
amúgy lehet tényleg 1 vereség kéne még ma, hogy menjen gasp 😄

ha gyõzünk ugyanabba a hibása esünk mint beniteznél, döntetlennel nem történik semmi

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore

WuFraZselic
1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni

4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 37 Marco Davide Faraoni, 42 Jonathan, 44 Matteo Bianchetti, 55 Yuto Nagatomo

10 Wesley Sneijder, 11 Ricky Alvarez, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho, 77 Sulley Muntari

7 Giampaolo Pazzini, 9 Diego Forlan, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate, 30 Luc Castaignos

középpálya közepe ismét átjáróház lesz...

limperatore
én is, anno szarból várat épített

Voyager5
Komolyan mondom, hogy kíváncsi lennék, hogy mit kezdene ezzel a kerettel most az öreg.
limperatore
Cuper:"Moratti ha felhívsz, megyek egybõl mert jó voltam az Internél..de nagy meglepetés lenne ha hívna"

limperatore
Amúgy akkor már azok közül akik szóba jöttek, inkább Figo vegye át 😄

hozza vissza josé taktikáját, világ egyik legjobb játékosa volt, azért tisztelet is megvan felé

9csöves9
igen õ is ettõl tart,hogy elhappolja a Milan elõl a második helyet

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

limperatore
mondjuk zarate helyett befért volbna

Voyager5
Pedig Ranieri esetében megnyugodhatnál, mert õ az örök második.
szucsy89
Ja, de te mint legnagyobb Coutinho fan kinéztem volna ha komolyan írod😄 Közben már Ranierirõl beszélgetnek mint új edzõtök annak nem örülnék 😄
limperatore
érezd az iróniát okoska 😄

szucsy89
Hagyjad már, ne egy 18 éves sráctól várd hogy a hátán vigye a BL-ben a csapatot...

Fejben van a probléma most nálatok, ugyan az van mint tavaly Benitezzel, nem jó a taktika, és tavaly is elhitték a játékosok hogy szar a csapat, szar az egész és utána még jobban nem jött össze semmi. Ha most vagy 1-2 meccs múlva nem bassza ki Moratti Gasperinit akkor elúszhat még a bajnokság is elég hamar, szvsz váltani kéne. (még mindig azt mondom hogy Moratti baszta el hogy nem fizetett ki Boasért 15 misit anno)

ForzaInter
Mindenki szar volt, felesleges itt kiemelni valakit is..

Yo, Bitch!

WuFraZselic
ja és mondjon bárki bármit, Nagatomo azon felül hogy nagy mókamester, másban nem jeleskedik, Alvarez ugyanez, de róla még azt sem tudjuk, hogy vicces lenne. bazdmeg, ha már egyszer élete elsõ BL meccse, akkor FUSSON IS, szerintem az összes létezõ labdát elvesztette, azt is, amit nem is õ kapott

Milito is borzalmas volt ezen a meccsen, ziccert is hibázott ezen felül, Zarate csak cselezni tud, lõni és passzolni nem. õszintén sajnálom Sneijdert, hogy maradt, elég szar lehet neki ilyen társakkal játszani

Oziris666
Jó de José az X-ket gyüjtötte nem a vereségeket,meg nem ilyen puruttya török csapat ellen...😛

Roma ellen érdekes lesz a meccs két hasonlóan parádés formában lévö csapat találkozik😊

limperatore
coutinho késõn állt be az volt a baj 😛

mikor nyomtunk tudtam h gólt fogunk kapni, bl-ben joséval is épp h továbbmentünk úgy hogy 87. percben még kiesésre álltunk aztán bl-t nyertünk
mondjuk ettõl idén nem kell félni 😄

ForzaInter
egyszerr!!! találta el a kaput a trabzonsport..

Yo, Bitch!

ForzaInter
ez szégyen!

komolyan nem értem mi a probléma, gasperini? taktika? játékosok mentalitása? a keret elvileg nagyon jó, egyik legjobb a serie a-ban ha nem a legjobb, erre 3 tétmeccs 3 vereség.. vergogna

Yo, Bitch!

ForzaInter
ilyen a világon nincs bazmeg.. egy fos trabzonspor amit 3-4 góllal kéne verni vezet a meazzában.. ilyen szezonkezdetet, fasza..

Yo, Bitch!

Oziris666
Gyász ez a csapat gyerekek...
fejekben vmi nagyon nics rendben

WuFraZselic
úr isten ez mi volt?! césarról az 5ösre kiüti, és 4 védõ közül elhozza a srác, az oldalvonal felé vezeti 3 métert, és átlövi a védõkön a hosszúba?! komolyan szánalmas

ForzaInter
hát ha nem adunk idõt egy edzõnek akkor félévente új edzõnk lesz mindig.. azonnal nem lesz jó a csapat, josénak is kellet mikor idejött 1-2 hónap..

gasperinit meg az egyik legjobb olasz edzõnek tartják, josé is dícsérte, mikor még a mi edzõnk volt, jó szakember.

Yo, Bitch!

ForzaInter
jók lehetünk megint.. 😄 pedig most 4 védõ van..

Yo, Bitch!

WuFraZselic
pff ez siralmas

WuFraZselic
inter: 1 Julio Cesar; 42 Jonathan, 6 Lucio, 23 Ranocchia, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 20 Obi; 28 Zarate, 7 Pazzini, 10 Sneijder

Trabzonspor: 29 Tolga; 28 Celustka, 23 Giray, 6 Glowacki, 5 Cech; 20 Colman, 15 Zokora; 30 Serkan, 25 Alazinho, 9 Halil Altintop; 12 Paulo Henrique

Cserék: 21 Orlandoni, 11 Alvarez, 22 Milito, 25 Samuel, 29 Coutinho, 37 Faraoni, 44 Bianchetti

FORZA INTER!

Na ez már mutat valahogy mármint a taktika mert ez a kezdõ így nem jó!

Ez a Gasperini amit összerakott itt legutolsó meccsre ultra szar volt nem tudom mit dicséritek ezt az edzõt szerintem tök béna és ez az"adjunk idõt neki" téma egy ilyen általatok tapasztaltnak vélt edzõre nem kellene illetni mert megint bajok lesznek.Semmi pozitívumot nem látok ebben az edzõben nem is értem miért pont õt választották mondjuk Moratti-tól se várok már sok mindent..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

WuFraZselic

úgy tûnik megjött az esze Gasperininek. viszont néhány játékossal elbeszélgetett tegnap, és egyikük sincs a kezdõben (Samuel, Stankovic, Alvarez, Milito), ezt nem igen tudom mire vélni (fõleg Milito mellõzését)

WuFraZselic
nem Õ a lassú, hanem a védelem maga. 3 védõs rendszer csupa 30 felettivel, bólyaként funkcionálnak, ha nincs elõttük egy normális középpálya. egyik gólnál kvázi 40 métert vezette a palermoi srác a labdát, senki nem ütközte le

ForzaInter
az lesz a jó ha ezzel a taktikával se nyerünk és kapunk megint 3-4 gólt😄

Yo, Bitch!

limperatore
moratti állítólag nagyon ideges volt, nem is mondott semmit és összehoztak 1 találkozót branca és gasperini között
2 hivatalos meccs 2 vereség 6 kapott gól

mibe hogy köv meccstõl 4 védõ lesz? 😄
..........forlan..milito
.............sneijder
.......stankovic....zanetti
............cambiasso
yutooo..lucio..samuel..jonathan

nemtom mit kell itt variálni

limperatore
azért gáz volt h néha akkor volt csak támadás ha lúcio elõre ment

Mor3llo
Lúcio lassú? Várjatok, nekem ez új<#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ForzaInter
hát max 10 fordulóig.. azért Gasp nagyon jó edzõ, elvileg az egyik legjobb olasz edzõ, csak ha itt nem mûködik a taktikája és nem áll vissza a 4 védõs rendszerre akkor nincs értelme.. csak ez se jó, hogy minden évben új edzõnk van, kezdenek visszajönni a rég idõk, mikor évente új edzõnk volt😞 pedig a keret nagyon jó, scudettora elégnek kéne lennie mindenképp..

Yo, Bitch!

bakkerman
nem kéne decemberig-januárig kihúznotok ezzel az edzõvel,mert úgyjártok megint mint benítezzel,õt is akkor baszták ki,amikor már elúszott a szkudettó. még várnék 3-4 bajnokit,aztán kibasznám

WuFraZselic
ez igaz, de ha Zanetti belsõ kp-t tudna játszani, akkor nem lenne állandóan dolga a védõknek

és ez még "CSAK" egy Palermo volt... bele sem merek gondolni egy MU vagy Madrid ellen