34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • R9
    ide figyelj te kis faszkari mari,huzz el ebböl a topicból nagyopn gyorsan
    de kis divatcsicska vagy,itt aptogsz 12 évesen de közben a valóságan egy senki vagy lefogadom
    és ne szóljá be
  • forza milan
    meg majd most pont az internek intézkedik mi:D
  • forza milan
    szal nagyon reménykedö egy fajta vagy de ez már loooool de rohdtul
  • forza milan
    ki nem tojja le berlusconidat?kit érdekel?mondd már meg!tölem a seggét verheti a nemtom hová,nem érdekel.én nem itélem el azokat akiknek állandóan reménykednek mert hisz a remény hal meg utóljára de ez amit te csinálsz már bocsi de looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
  • forza milan
    kész röhej vagy,és ne kiscsákózzá léccives mert lehet hogy én 12 éves gyerek vok,de van eszem nem ugy mint egyeseknek
  • R9
    na berlusconi keze mindenhol ott van,legnagyobb mafia majd ő elintézi biztos...
  • Sheva
    Az UEFA Fegyelmi Bizottsága pénteken dönt az Inter sorsáról, a kék-feketék mindenképpen szigorú büntetésre számíthatnak. Az Internek emellett egy másik problémával is szembe kell néznie: nemcsak az UEFA, hanem az olasz szövetség is szankcionálhatja a klubot, az enyhébbnek számító büntetés lehet például a stadion ideiglenes bezárása.
    Az ügyben megszólalt Silvio Berlusconi is:
    - Ilyen incidenseknek nem szabad megismétlődniük a jövőben. Ezt a fajta viselkedést száműzni kell az olasz stadionokból - így az olasz miniszterelnök.
    Az UEFA szóvivője, William Galliard szerint, a bizottság a szankcionálási választékok teljes tárából választhat. Az Inter egy kétmeccses stadionbezárást és egy közel 15 millió forintos büntetést már kapott 2001-ben. Most az is elképzelhető, hogy - adott esetben - a csapat jövőre nem indulhat a BL-ben.

• R9
    kiscsákó,csönd
  • forza milan
    r9,nekünk több volt az esélyünk én mondtam.ki is használtuk.
  • forza milan
    hihihiih,ti még most is reménykedtek.looooool
  • forza milan
    sajnálom,de igy jártatok
  • Sheva
    Az olasz lapok osztályzatai a Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágóról:

GAZZETTA DELLO SPORT
    INTER: Toldo 6; J.Zanetti 6, Cordoba 6.5, Materazzi 5, Favalli 5; C.Zanetti 6.5, Mihajlovic -, Cambiasso 7, Van der Meyde 5.5, Veron 6.5, Kily Gonzalez 5; Adriano 5.5, Martins 6.5. Mancini 4.

MILAN: Dida 7.5; Cafu 6, Stam 7, Nesta 6.5, Maldini 6; Ambrosini 6, Pirlo 7, Seedorf 6; Kaka 5.5, Crespo 5, Shevchenko 7.5. Ancelotti 7.5.

Játékvezetők: Merk 5.5. Assistants: Schraer 6, Salver 5.5.

CORRIERE DELLO SPORT
    INTER: Toldo 5.5; J.Zanetti 6, Cordoba 6, Materazzi 6, Favalli 5; C.Zanetti 5, Mihajlovic 5.5, Cambiasso 6.5, Van der Meyde 5.5, Veron 5.5, Kily Gonzalez 6; Adriano 5, Martins 6.5. Mancini 5.

MILAN: Dida 7; Cafu 6, Stam 7, Nesta 6.5, Maldini 6; Ambrosini 6.5, Pirlo 6, Seedorf 6; Kaka 6, Crespo 5.5, Shevchenko 7. Ancelotti 7.

Játékvezető: Merk 4.

TUTTOSPORT
    INTER: Toldo 6; J.Zanetti 5.5, Cordoba 6, Materazzi 6, Favalli 5; C.Zanetti 5, Mihajlovic 5.5, Cambiasso 6, Van der Meyde 5.5, Veron 5, Kily Gonzalez 5.5; Adriano 6.5, Martins 6, Cruz 5.5. Mancini 5.

MILAN: Dida 7.5; Cafu 6.5, Stam 7.5, Nesta 6.5, Maldini 7; Ambrosini 6.5, Pirlo 6.5, Seedorf 6.5; Kaka 6, Crespo 5.5, Shevchenko 6. Ancelotti 7.

Játékvezető: Merk 5.

CORRIERE DELLA SERA
    INTER: Toldo 5.5; J.Zanetti 6, Cordoba 5, Materazzi 5.5, Favalli 5; C.Zanetti 6, Mihajlovic -, Cambiasso 6.5, Van der Meyde 5.5, Veron 5, Kily Gonzalez 6; Adriano 6, Martins 6.5, Cruz 6. Mancini 5.5.

MILAN: Dida 7.5; Cafu 6.5, Stam 7, Nesta 6.5, Maldini 6.5; Ambrosini 6.5, Pirlo 6.5, Seedorf 6; Kaka 6, Crespo 5, Shevchenko 7. Ancelotti 6.5.

Játékvezető: Merk 6.

IL GIORNALE
    INTER: Toldo 6; J.Zanetti 5, Cordoba 6, Materazzi 5.5, Favalli 5; C.Zanetti 6, Mihajlovic -, Cambiasso 6, Van der Meyde 6, Veron 7, Kily Gonzalez 5.5; Adriano 6, Martins 6.5. Mancini 5.5.

MILAN: Dida 8; Cafu 6, Stam 7, Nesta 5.5, Maldini 6; Ambrosini 5.5, Pirlo 6.5, Seedorf 5.5; Kaka 6.5, Crespo 5, Shevchenko 7.5. Ancelotti 6.5.

Játékvezető: Merk 5.
  • Sheva
    hát ja de azok elég sokan voltak...
  • R9
    lol,sak azokról akik ott voltak
  • Sheva
    ennyit az Inter szurkolóiról...
  • Sheva
    A kedd este botrányosan, szurkolói dobálás miatt félbeszakadt Inter-Milan Bajnokok Ligája negyeddöntő után percekkel az olasz internetes oldalak vezető anyagaikban egyaránt elítélték a San Siro-stadionban történteket: az olasz futball egyik legroszabb napjának minősítették.
    "Euroderbi szégyenletes befejezéssel" - írta a gazzetta.it, míg a sportal.it főcíme az volt: "Rosszabbul nem is zárulhatott volna". A közéleti corriere.it "szégyenteljes látványosságról" tudósított, amelyet meccs utáni nyilatkozataikban az Inter és a Milan játékosai - utóbbi edzője is - elítéltek.
    Didának nem történt komoly baja
    - Előre láthatatlan és váratlan volt az interes szurkolók reakciója, még sosem láttam ehhez foghatót. Az Intert büntetik vele - mondta a találkozó utáni sajtótájékoztatón Carlo Ancelotti, a Milan edzője, aki a dobáláskor megsérült kapus állapotáról is tájékoztatott: - Didának nem lett nagy baja, megütötte a vállát, és nem tudja rendesen mozgatni, de nem súlyos. A továbbjutást nem ünnepeltük meg a pályán, nehogy rosszabbodjon a helyzet.
    A nyilatkozatokból és az események menetéből arra lehet következtetni, hogy az elégedetlen Inter-rajongók dobálózása spontán reakció volt, nem elképzelhetetlen viszont, hogy előre eltervezett rendbontás történt. A meccset közvetítő olasz televízió stúdiójába a lefújás utáni beszélgetés alatt ugyanis szurkolók sms-üzenetekben azt írták: az ultrák készültek az akcióra.
    "Hallottam, amint valaki azt mondta, szurkoljunk a harmincadik percig (a második félidőben), majd utána tudjátok, mi a dolgotok" - küldte egy északi lelátón (Curva Nord) elhelyezkedő rajongó.
    Egy másik, szintén névtelen néző azt állította, tudott a dobálásról, amellyel a szurkolói "kemény mag Massimo Moratti Inter-elnöknek üzent az újabb kiábrándító szezon miatt". A keddi BL-kieséssel eldőlt, hogy a klub idén sem nyer semmit.
    Mindez megmagyarázná, miért volt a szokásosnál sokkal több, legalább húsz-harminc füstbomba és elképesztő számú ásványvizes palack az ultráknál, illetve bizonyítja, az incidens nem az érvénytelenített gól miatt történt: az csupán néhány perccel előrébb hozta a tervezettnél.
  • Sheva
    hehe jaja...Mancini eddig egyenlő a nullával!!!
  • Imobe
    Ha az edzőnek mutatja akkor talán jogos.. De sztem nem
  • R9
    Mindent elárul:
  • R9
    -Az UEFA a 0:1-et hagyta jóvá
    Apr. 13. 12:58 -Milánó- Nem sokkal az esti meccs félbeszakadása után az UEFA illetékesei bejelentették, hogy a Milán által elért 0:1-et tekintik a mérkőzés hivatalos végeredményének. Az Inter elleni szankciókról majd pénteken döntenek. Egyes híradások szerint a szurkolók készültek a balhéra, és a 75. perc körül szándékoztak bedobálni mindenfélét tiltakozva Moratti és a vezetés ellen. Markus Merk ténykedése ezt az akciót 3 perccel korábbra hozta. A szurkolói csoportok hivatalosan viszont még nem erősítették meg ezeket a pletykákat. Hivatalosan még nem elődöntős a Milán sem, hiszen az Inter akár fel is lebezhet kérve a meccs 3:0-al való jóváírását a kék-feketéknek. Azonban ehhez valami nagyon kemény bizonyítékkal kellene előállniuk a Milán ellen, és erre nincs is természetesen semmi esély, csupán elméleti lehetőségként lehet felvetni. Minden bizonnyal marad annyiban az UEFA döntése: Internazionale - AC Milan 0:1, a szankciókról pedig pénteken döntenek.
  • Sheva
    hehe
  • Rudee
    Természetesen a csapat. Adriano karatézása után nagyobb hülyeséget nem tudtam elképzelni, hát itt van.
  • R9
    a csapat vagy a drukkerek?
  • Athletic  Bilbo
    Mondjuk nem szeretném, de ezt érdemelnék.
  • Athletic  Bilbo
    nem játszák le szerintem, de még kitilzják őket jövőre minden eu kupából is szvsz. Ezt érdemelnék.
  • DONGUBA
    lejatszak?????EZEK UTAN??????HZLYE VAGY
  • R9
    asszem lejátszák majd a 17 percet,lehet addigra Adriano felépül és lő 4 gólt :D
    Recoba-Crúz-Martins-Vieri-Adriano
    nem lenne rossz :D
  • R9
  • R9
    Botrányba fulladt a Derby
    Apr. 12. 23:21 -Miláno- Markus Merk lefújta a mérkőzést mielőtt azt befejzhette volna a két csapat ma este a San Siro stadionban. A Milan szerzett vezetést az első félidő 30 percében Shevcenko révén. A második félidőben Crúz váltotta Kilyt és Mihajlovic C.Zanettit. Az egyenlítésre a második félidő 26. percéig kellett várni, amikor egy Mihajlovic szöglet után, Cambiasso fejelt egy teljesen szabályos gólt. (Időközben Adriano-t is le kellett hozni a 2. félidő 5. percében) Markus Merk nem adta meg a gólt az Inter kanyar orra előtt, majd a reklamáló Cambiassonak egy sárgát is kiosztott. Ezután elszabadult a pokol! A szurkolók Dida kapuja köré bedobáltak mindent amit csak lehet. Pirotechnikai eszközöket, palackokat, mindent. Dida sajnos nem ment el onnan, hanem elkezdte összeszedni az üres üvegeket, és így sajnos eltalálta őt egy gyertya. Merk lefújta a meccset, de ekkor már ½égett½ Dida kapuja körül a talaj. Merk tett egy próbát 10:40-kor a folytatásra, de ekkor az esernyők is előkerültek a rakéták mellett. Így végetért a meccs, amit valószínűleg 3:0-ra a Milannak írnak majd jóvá, és hatalmas pénzbüntetést fog kapni a klub. Ezen kívül várható még valami súlyos szankció is az UEFA részéről. Sokak szerint a ½tüntetés½ nem is Merknek szólt (ő csak elindította azt) hanem a klub vezetésének és Mancininek. A hírt küldte: Youme
  • Sheva
    hát jah ez az inter 12. embere...de nem tom ez mire volt jó???
  • 9csöves9
    ennyit érnek az inter tifosik...ÁLLATOK

• tep
    Dida kivédte a szemeteket......megint :)
  • tep
    Nyert a jobb.........a sokkal jobb csapat.
  • R9
    mind1
  • Sheva
    a játékvezető küldte be a milanos játékosokat...szal nincs itt semilyen óvás!!!
    Sheva meg nem durva játékos szal nem direkt volt biztos!!!
    Cruz meg szabálytalankodott szal nem volt szabályos a gól!!!
  • R9
    kivéve ha az Inter megóvja a meccset mert a milanosok elmentek...na de mind1
    amúg sheva 3.percbe lefejelte materazzit egy piros
    egy suabály gólt nem adott meg+ 11-est...de ez már csak vígasz :-(
  • Sheva
    úgy hogy megvan ez is és megint nem sikerült bevenni Dida kapuját!!! Idén az Inter nem rúgott nekünk gólt!!!!
  • Sheva
    A találkozónak a 74. percben vége, ezzel a Milan biztosította a helyét a legjobb négy között. A történtek miatt az Internazionale súlyos szankcióknak nézhet elébe.
    forrás: Nemzetisport.hu
  • Sheva
    megint lefújták!!! hát az inter drukkerek elmehetnek a francba...nem tudom ez mire volt jó!!!
  • R9
    folytatják