34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Sheva
    nagyon el vagy szállva ettől a kupa-győzelemtől
  • R9
    nalátod mi még egy olyan csapattal is kupát nyertünk ahol nincs összerakva a csapat ti meg ..
  • R9
    mond Facchetinek :P
  • fsgh
    Vegyük meg oowent ha van rá lóvé!!!!
  • robotnyk
    lehet hogy össze kell, csak sohasem sikerül
  • Rudee
    Csak nem kerettag vagy, hogy tudod melyik edző kitől mit kért.
  • R9
    tudod itt összekell rakni a csapatot nem ugy mint a realnal hogy 5 edzőnél ugyanaz a felállás volt
  • Rudee
    Ha van pénz, akkor örülök, vehetnétek már egy edzőt is
  • R9
    de volt bevétel is ne mond hogy nem lenne 16m-nk :D lol áá
  • Rudee
    És tavaly óta nem voltak kiadások? Vierinek a lelépése volt csak 9 millió.
  • R9
    hát annyi biztos hogy van lol
    még 50m is ugyanis tavaly 50m volt átigazolásokra abból kb 10-t költöttünk + most megint van pénz
  • R9
    Walter Samuel az Inter játékosa
    Aug. 1. 18:40 -Milánó- Hivatalosan is bejelentették a napok óta ismert tényt, miszerint Walter Adrian Samuel a Real Madrid középső védője visszatért Olaszországba, és az Interhez szerződött. Az argentin játékos 16 millió eurójába került a klubnak. Most három milliót kell kifizetnünk, míg a fennmaradó részt 2008-ig kell majd három részben. Az AS Románál Samuel a Calcio egyik (ha nem a) legjobb védője volt. Érkezésével betöltötte a vezetőség azt a "nagy űrt" amit Fabio Cannavaro távozása okozott lassan egy éve.

• fsgh
    akkor részletre vagy vmi de ez nagyon nagy befektetés lenne ha owen jönne hozzánk!!! 25 éves!!! és ha nem megy el sztem nagyon nagy eredményeket érhetünk el vele!!!!!!
  • Rudee
    16 millió euróért mehet el, Inter ennyire tele van pénzzel?
  • fsgh
    Miután Robinho és Julio Baptista a Real Madridhoz szerződött, egyes angol lapok szerint Michael Owen kiszorul a csapatból. A brit zsurnaliszták szerint az angol válogatott támadó nem kíván a kispadon ücsörögni, és máris visszatérne az Egyesült Királyságba.
    Kérőkben természetesen nem lenne hiány, és az Arsenal, a Liverpool, a Manchester United valamint a Newcastle is szeretné megszerezni a futballistát. Egyes hírforrások szerint a manchesteriek akár 11 millió fontot is áldoznának a 25 éves labdarúgóért.
    Na most kéne bejelentkezni owenért nem????
  • fsgh
    csesza ha te inter szurkoló vagy miért barcelona jel van a logódon???
  • R9
    http://s37.yousendit.com/d.aspx?id=1USCTBAHB5EYP19B3THPSNVHNF
  • Csesza
    nekem, nem jön be
  • R9
    POURTSMOUTH-INTER 0:2
  • fsgh
    Kössz!!
  • Csesza
    Újabb holland a Spursnél

London, július 31., 19.15 Andy Van der Meyde is a Tottenham-et választotta.

A Tottenham gárdája újabb szenzációs igazolást ütött nyélbe, ugyanis Edgar Davids után Andy Van der Meydét is megszerezte. A két holland játékos jól ismeri egymást, hiszen mindketten az Ajax csapatában nevelkedtek.
    A remek szélső nem érezte jól magát az Internél, ezért döntött a távozás mellett. Korábban egyébként már majdnem megegyezett a Didier Deschamps vezette Monacóval, de a vezetőedző az utolsó pillanatban elállt a szerződtetésétől.
    - Andyt hívta az Ajax is, de ő egyelőre még nem akar hazaszerződni - nyilatkozta Chiel Dekker a játékos ügynöke.

nb1.hu
  • Csesza
    üdvözlünk, itt az Inter fanok táborában!
  • fsgh
    Sziasztok!!
    Én uj vagyok itt!!!
    egyenlőre csak annyit hogy FORZA INTER!!!!!!!!!!!!!!!
  • Csesza

aza Martins gól az nem volt 1 kis gól, onnan így belőni...
  • Csesza
    -Córdoba sérülése
    Jul. 30. 00:11 -Brunico- Az Inter kolumbiai védője, Ivan Ramiro Cordoba bokasérülést szenvedett a ma délutáni, Treviso elleni edzőmeccsen. A milánóiak orvosa, Franco Combi elsődleges diagnózisa szerint ½Café½-nak jobb oldali boka húzódása van, melyet egy rossz mozdulat következtében ½szedett össze½.
    Reméljük Cordoba mihamarabb, lehetőleg a Shakhtar Donetsk elleni Bajnkok Ligája selejtező mérkőzésre felépül, és újra régi önmagát láthatjuk majd!
  • R9
    Norwich-Inter
  • R9
    ugathatnak ugyse értem :D:D:D
  • R9
    eddig törölték a topicomat meg 1szer a hozzászólásomat
  • Rudee
    Majd fölrakják ha meglesz. Egyébként van egy video request című részleg, ott kellett volna kérned, ne lepődj meg ha leugatnak.
  • R9
    én nem találom a gólokat
  • Rudee
    Treviso-Inter "B" 4-1

Recoba szabadrúgásból szépített.
    Ilyen csapattal illett volna nyerniük:

INTER: Toldo; Esposito, Cordoba, Valmy, Barni; Ravasi, Veron, C.Zanetti, Diarra; Cruz, Recoba
    Subs: Tornaghi, Colombo, Capelloni, Lumbilla, Germinale
  • Rudee
    Norwich-Inter 0-2
    G.: Choutos, Martins

Reggelre talán lesznek videók is.
  • R9
    ALAP
  • R9

:DDD
  • R9
    jaja
    egyértelmű :P
    más:
    Pizzaro megmozdulásai
  • Rudee
    Shakhtar Doneck-Inter pár a BLért.
  • Figo7
    ezt nézd meg :www.gportal.hu/portal/juve10 a név ne tévesszen meg!!!!!!!!!!
  • Rudee
    Pedig ott van: C.palace Vs Inter goals
  • R9
    ja mert ott nem találtam :)
  • Rudee
    Azon az oldalon vannak, amit anno kilinkeltem a foci gólok letöltése című topikban. Tudod, az amelyiket "ez csak egy fórum" jelzővel illetted.