34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • fsgh
    nekem a jobb és a bal fordítva van:D
    Ja és sztem Figonak a rutinja netán gólpasszai:) kellenek ebbe a meccsbe
  • Csesza
    J.Cesar

J.Zanetti-Samuel-Cordoba-Favalli

Stankovic-Cambiasso-Recoba-Solari

Adriano-Martins

sztem ez lenne a legjobb ebből a keretből, ez egy elég támadó kis felállás
  • fsgh
    Egy Ilyen kezdőt szeretnék látni:

Ivan Ramiro Cordoba-Marco Materazzi-Walter Samuel-Javier Zanetti

Santiago Solari-Dejan Stankovic-Esteban Cambiasso-Luis Figo

Adriano-Obafemi Martins
  • fsgh
    AC MILAN V INTER: MANCINI'S 20-MAN SQUAD

Thursday, 13 April 2006 14:46:46

APPIANO GENTILE - Roberto Mancini has named 20 Nerazzurri players for Friday's Serie A Week 34 match against AC Milan

:

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 22 Paolo Orlandoni

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 3 Nicolas Burdisso, 4 Javier Zanetti, 11 Sinisa Mihajlovic, 16 Giuseppe Favalli, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 6 Cristiano Zanetti, 7 Luis Figo , 8 David Pizarro, 18 Cristian Kily González, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari

Strikers: 10 Adriano , 20 Alvaro Recoba, 30 Obafemi Martins
  • faláb
    Bazz...
    A Nord nem lesz ott a derbyn mert ezzel "tiltakoznak"....
  • Csesza
    , igen ő aztán helyre tudná rakni némelyik játékos fejét ugy ahogy ezt a real-náé is megcsinálta annakidején, ő nagyon jó lenne ide
  • R9
    Adriano felépül a derbyre
    Apr. 12. 17:57 -Appiano Gentile- A mai edzésen Adriano és Dejan Stankovic is a társaival edzett már, ez pedig azt jelenti hogy a brazil támadóra a pénteki Milan elleni meccsen számíthat már Roberto Mancini. A szerb ugyan még könnyített munkát végzett és kímélte magát, ám Adriano teljes erőbedobással vett részt a foglalkozás illetve az egymás elleni játékban is. Veron továbbra is csak terápiát végez, így neki ki kell majd töltse az előre jósolt egy hónapot hogy teljesen felépüljön.
  • petack
    Az olasz rendőrség továbbra is nagy erőkkel keresi azokat a „szurkolókat”, akik vasárnap hajnalban a milánói Malpensa repülőtéren összetűzésbe keveredtek az Inter játékosaival. A hét elején már sikerült letartóztatni egy elkövetőt, aki a helyszínen „felejtette” a mobiltelefonját.

A rendőrség szerint nem ötven, hanem legalább száz Inter-ultra várta az Ascoli elleni szombat esti győzelem után repülővel visszatérő csapatot, amelynek tagjait előbb szóban inzultálták, majd a parkoló felé tartó játékosokat (Pierre Womét, Obafemi Martinst, Javier Zanettit, Cristiano Zanettit, Szinisa Mihajlovicsot, Cristian Kily Gonzálezt) elkezdték ütlegelni.

Ebben az ökölharcban veszíthette el a mobilját (amelyet talán „fegyverként” is használt) az a 27 éves bergamói drukker, akit a rendőrök már kihallgattak, és akinek elrendelték a letartóztatását. Részben az ő vallomása, részben a zárt láncú kamerák és egy kisebb tv-társaság által készített felvételek vezethetnek el az elkövetőkhöz, a szervezőkhöz, abban ugyanis senki sem kételkedik, hogy megtervezett akcióról van szó. Mint ahogy ennek a „lélektani hadviselésnek” a része az is, hogy Massimo Moratti Inter-tulajdonost falfirkákkal és egyéb módokon távozásra akarják bírni.

„Őszintén szólva nem sok kedvem van maradni, de biztosan nem ezek az illetők bírnak majd rá a távozásra” – jelentette ki a presidente, aki azt is hozzátette: reméli, hogy Roberto Mancini Olaszországban marad. Mint arról röviden már lapunk is beszámolt: Mancini jelezte, szerződése lejárta után éppen az ilyen esetek miatt készül külföldre távozni.
  • petack
    A mobilja buktatta le
    Az olasz rendőrség továbbra is nagy erőkkel keresi azokat a „szurkolókat”, akik vasárnap hajnalban összetűzésbe keveredtek az Inter játékosaival.

Ilyet, hogy elkezdik verni a játékosokat...
    Remélem elkapják mindegyiket!
  • faláb
    ha Mancini elmegy nyáron jöhetne ide,sztem úgyse megy a Real-ba megint
  • Monoton
    miketbeszélsz :DDDDD
  • faláb
    Del bosque jó lenne sztem
  • fsgh
    Vagyis ugyse igazoljuk le...
  • R9
    ?
  • fsgh
    Edzőkben nem vagy jól informált...
    #3513: ja mint mindig...ugyse hozunk nagy (nem kiöregedett)sztárt-.-
  • R9
    Cassano után mi is érdeklődünk.
  • R9
    scolari
  • fsgh
    Szerintem lenne nála jobb edző is...
  • R9
    dehogynem, ha mancini kihagyja akkor hülye
  • Csesza
    Mancini:½Külföldre kellene mennem majd½
    Apr. 11. 09:34 -Milano- Roberto Mancinit eléggé megviselték a szombat este történtek és az Inter szakvezetője a tegnapi nyilatkozatában arról is beszélt hogy a távolabbi jövőt egy másik ország bajnokságában szívesebben töltené mint edző. ½Mikor ilyen dolgok történnek mindig eszembe jut hogy külföldre kellene mennem dolgozni. De most már nem akarok ezekről a dolgokról többet beszélni, egyszerűen belefáradtam. A fociról szívesen mondok bármit, mivel a szombat éjjel történteknek a labdarúgáshoz semmi közük nincsen. Győzni és felhőtlenül örülni a győzelemnek, erre vágyok - de ahogyan látom erre Olaszországban már nem nagyon lesz lehetőség. Legalábbis őszintén nem.
    Az Udinese meccs? Nagyon fontos összecsapás előtt állunk mivel egy esetleges siker esetén a sorozat döntőjébe jutunk. De a pénteki derby legalább olyan fontos dolog, egyrészt presztizsből másrészt pedig a második hely miatt. Az Udinese szerintem az Ascolihoz hasonló módon fog majd játszani. A Villarreal meccs után ahol rosszul játszottunk meg tudtuk fordítani ellenük szombaton 0-1-ről a meccset. Igen ilyen a foci, néha lehet rosszul is játszani. De három nappal rá szerintem valamit helyrehoztunk a hibánkból. Az amit az Ascoli ellen nyújtott a csapat elég lehet Udinében is.½
    internazionale.hu

már több helyen is olvastam egyébként hogy nyártól elmegy a klubtól, megjegyzem én nem sírnám vissza
  • fsgh
    vagyis:
    SPORT2
    18:00 Labdarúgás
    Olasz bajnokság, 34. forduló, Milan-Internazionale (élő)

Ja és Solari nem fog kezdeni pénteken az tuti
  • R9
    hmm, Solarit ha nem rakja be pénteken a kezdőbe ( ja igen pénteken 18:00 Milan - Inter --> SPORT1) akkor
  • fsgh
    de magabiztos itt vki!-.- Ennyire azért nem punyultunk el! Mint már mondtam ha csoda történik és Bajnokságot nyerünk akkor tiétek a kupa...de ha nem a csapat a belét is kihajtja majd hogy legalább vmit nyerjük...
  • gabber_saviola
    héééééé Imre, a kupát MI nyerjük -.-
  • fsgh
    jah vágom! Akkor gondolom mivel ez az eset áll fenn játszanotok kell majd egyet az
    Udienesével!
    De sztem bejuttok és miután megnyertük :PPP:) az olaszkupát Ti indultok az uefában...
  • gabber_saviola
    aki megnyeri az uefakupás, de mivel az Inter és a Róma már mindenképp indul vmi európai kupában....így a 3. megörököli ezt az indulást
  • Monoton
    utolsó 10 perc jó lehetett! :D
  • fsgh
    Miért aki a döntőben van az tuti uefa kupa résztvevő?

Én is remélem hogy ez lesz a dötő
  • gabber_saviola
    gratulálok, és remélem hogy holnap már bátran mondhatom, hogy a 2005-2006-os Coppa Italia döntőjében az Inter és a Palermo csapatai kerültek......ami már nekünk uefa kupát jelent:P

csak azt az egyet nem értem, hogy ha mi holnap kiesnénk, akkor hogy döntik el, hogy ki a harmadik és ezáltal ki indulhat az uefa kupában....
  • fsgh
    FT Udinese [2 - 2] Inter Milan
    9' [0 - 1] S. Solari
    83' [1 - 1] C. Obodo
    86' [1 - 2] D.M.C. Pizarro
    89' [2 - 2] V. Iaquinta (pen.)
    Copyright © 1998-2006 LiveScore.com

a továbbjutás a lényeg!:)
  • fsgh
    88' Udinese [2 - 2] Inter Milan
    9' [0 - 1] S. Solari
    83' [1 - 1] C. Obodo
    86' [1 - 2] D.M.C. Pizarro
    89' [2 - 2] V. Iaquinta (pen.)
    jááájjjj
  • fsgh
    81' Udinese [0 - 1] Inter Milan
    9' [0 - 1] S. Solari
  • fsgh
    hát senki se tudta hogy ma délután meccs?:DDD
    nem tok streamet
  • Monoton
  • Csesza
    SOLARI
  • fsgh
    54' Udinese [0 - 1] Inter Milan
    9' [0 - 1] S. Solari

jaja lassan vége:) és még nincs lap!:)
  • Csesza
    jesszusom, van valami stream?? gyorsan egy címet plííííííz!!!
  • gabber_saviola
    ejha már megy a meccs? :O
  • fsgh
    HT Udinese [0 - 1] Inter Milan
    9' [0 - 1] S. Solari
  • fsgh
    15' Udinese [0 - 1] Inter Milan
    9' [0 - 1] S. Solari

Ez azzzz!!SOLARI!!!!