34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
faláb #3568 nso fórumon olvastam:
Érdekes hírt hallottam ma.Adriano elmegy a csapattol, és Ben Schuster a Getafe edzője lesz az új edzőnk.Nem tudom mi igaz ebből de rádióban mondták be, szóval nem lehet teljesen alaptalan a hír.Le vagyok döbbenve egy picit...·"
-
R9 #3567 viszont :-) -
#3566 Minden Interes társamnak Kellemes Húsvéti Ünnepeket!:D
-
#3565 Kösz:(
Én is:( -
#3564 sajnálom, hogy kikaptatok -
#3563 Adriano ismét a kezdőcsapat tagja volt. Nem játszott rosszul, de az a bizonyos gól nagyon hiányzott tőle. ”Nem voltam 100%-os, de tudom ez nem kifogás. Tudtuk hogy kemény lesz, mindent megtettünk a győzelemért, sajnos nem sikerült. Most már minden energiánkkal a kupára kell koncentráljunk. A szurkolók? Az élet mindig produkál nehéz helyzeteket, ez is olyan. Hozzánk közel álló emberekkel kerültünk most is szituációba. Személy szerint nekem most nagyon kemény két és fél hónapom volt. Mikor nevetni tudok és nyugodt vagyok akkor bármit meg tudok tenni. Viszont mikor máshol jár a fejem minden nehezebb. Hogy nagy lenne rajtunk a nyomás? Nem tudom, viszont a felelősség elég sokszor rám hárul mostanában. Mikor a csapat kollektívan hibázik akkor is én vagyok megjelölve bűnbaknak. Ez pedig így nincs rendben. Ha nyerünk akkor a csapat nyer és ha kikapunk akkor is 11 ember kap ki. Moratti? Egy olyan ember akinek rengeteget, sőt még annál is többet köszönhetek. Az hogy én ebben a mezben futok ki a pályára egyedül az ő érdeme.”
IGAZA van -
#3562 azzal perpill kitörölhetjük... -
R9 #3561 viszont a kapusunk kurva jó volt... -
R9 #3560 gg -
#3559 Igen!Sztem pár húzó játékos kell és egy olyan edző aki motiválni tudja a csapatot hogy úgy játszon ahogy most az utsó 10percben!!!Csak egész meccsen
Talán még 1 tulaj váltás is segíthetne... -
faláb #3558 na ennyit erről a szezonról és a második helyről....
Újra marad az mint mindig,vagyis majd jövőre.... -
#3557 Borult az elméletem:(( -
#3556 Miért Miért Miért Miért Miért csak a végén tujuk megnyomni a meccset????????
Ez is csak azt mutatja hogy a játékosok még tudnák hozni a szintet de valahogy nem
meccs közben nem megy-.-:(((((((((((((((( -
#3555 Ne tőlem kérdezd!
ÁÁÁÁÁÁÁÁ a faxom kivan vagy azért kupunk ki mert szarok vagyunk vagy csak simán szerencsésebb az ellen(mint most)-.- Nagyon elegem van már ebből! Jövőre kicsit át kell formálni a csapatot és uj edző kéne szvsz -
Csesza #3554 nah jön oba remélem berámolnak mostmár egy kólt -
Csesza #3553 sztem meg szép vóót jóó vóóót , megszíívtuk :((( ennyi -
Monoton #3552 ba**a meg 1-0 -
Monoton #3551 sztem meg 0-1 lesz! -
R9 #3550 na vok csak netet szereltem fater gépén o.O
zakinak lesz igaza xD -
#3549 Én megteszem: 0-0 :D -
#3548 te Imre figyelj már, ilyenkor hol van a többi interes? -
#3547 Félidő! Húú kemény meccs. Nem lehet megjósolni a végeredményt -
#3546 Italy - Serie A
18:15 April 14
15' AC Milan 0 - 0 Inter Milan -
Monoton #3545 hát remélem hogy rugtok vagy 3at! -
#3544 az a ma este lesz:))) -
Csesza #3543
így legyen, fő az optimizmus, de akkor a milannak is botlania kell hogy őket is megelőzzük :PPPDDD -
#3542 a Juve meccsei:
Juventus Lazio Delle Alpi
Juventus Palermo Delle Alpi
Cagliari Juventus Sant' Elia
Siena Juventus Artemio Franchi
Reggina Juventus Oreste Granillo
Az Inter meccsei:
Empoli Inter Carlo Castellani
Inter Reggina San Siro
Inter Siena San Siro
Cagliari Inter Sant' Elia
Milan Inter San Siro
nah szóval ha a Juve az elköetkező öt meccsén ilyen eredményt ér el x,x,v,v,gy(s mi megnyerjük a meccseink)akkor ajnokok lehetünk:)(a remény hal meg utoljára:)) amíg matematikai esély van rá én bízom!) -
faláb #3541 nemzetisport fórumról -
#3540 ez a hír honann van?? -
#3539 nem tom... -
#3538 Ezt egy másik forumról vágtam ki:
"a sajto megkezdte a talalgatast,hogy kik lehetnek az uj tulajdonosok.Nyilvan a lista elen,Tronchetti all,akinek mar most is reszesedese van a klubban a Pirelli reven.Tobbi nev: Giorgio Armani,Patrizio Bertelli (Gruppo Prada),Leonardo Del Vecchio(Luxottica) es a Benetton testverek.A Benetton testvereknel meg megemlitheto,hogy Tronchettivel mar uzleti szalak osszefuzik oket (TIM).A listat olvasva nem tunik olyan borusnak az esetleges valtas (Del Vecchio a 15. leggazdagabb europai),sot nem is egy Inter kotodesu,ettol fuggetlenul Moratti az Moratti." -
#3537 háát !lehet! hogy jót tenne egy váltás... -
Csesza #3536 de most elvileg jön maicon is???? trabelsi is jobb szélső! minek még 1?? -
#3535 meg az Origon is...Nem tom nyerünk-e vele -
faláb #3534 Massimo Moratti, az Internazionale tulajdonosa egy interjúban elmondta, hogy el szeretné adni a klubot.
A tulajdonosnak - aki 1995 óta vesz tevékeny részt az egyesület vezetésében - elmondása szerint elege van abból az együttes sikertelenségeiből.
"Amikor megvettem az együttest, úgy gondoltam, hogy trófeákkal a hátam mögött adom el azt. Ez sajnos nem jött össze. Ha érkezik egy megfelelő vevő, hajlandó vagyok eladni neki a klubot." - mondta Moratti.
Moratti korábban az elnöki posztot is betöltötte az Internél, ám 2004 januárjában lemondott és átadta az irányítást Giacinto Facchettinek, az egykori legendás balhátvédnek.A Moratti-érában valóban nem sok serleget nyert el az együttes: 1998-ban UEFA-kupa-, majd 2005-ben Olasz Kupa-győzelem áll a sikerlistán.
Az Internazionalénál az utóbbi időben a hangulat sem ideális, ugyanis a csapat meglepetésre kiesett a spanyol Villarreallal szemben a Bajnokok Ligájából, majd az Ascoli elleni meccs után a szurkolók bántalmaztak több játékost. Az eset hatására Roberto Mancini vezetőedző kijelentette, hogy távozni szeretne a klubtól és külföldön dolgozna tovább.
-
Csesza #3533 nemtom ez mennyire uj hír de a retek klub txt-n az van hogy színte biztos hogy Trabelsi jön nyáron -
#3532 Ha jobban megnézed Stanko és Figo ugyananyit játszik:)))
És sztem is jobb játékos Stanko Figonál de azért Recoba...Ő inkább csatár... -
Csesza #3531 :))))) én meg megsúgom hogyha stankovic és recoba ugynannyitt játszana mint fingo akkor valószínű hogy párszr több assistot dobtak volna mint figo (szereintem azért játszatják őt ennyit mer ekkora "sztár") és ezért kihagyják a talán sokkal hasznosabb játékosokat...
sztem
:)))))))))))) -
#3530 aha!ok!
(megsúgom Figo seria-a 2. legtöbb gólpaszt adó játékosa:))) -
Csesza #3529 okok, értettem én
materazzi elég bizonytalan volt a sérülése előtt is és figo játékát meg egyáltalán nem bírom
azér más az én kezdőm