34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
tomcat1 #3728 Szerintem jobbszélre kellene valaki, meg bekk is jöhetne mondjuk Zebina :)
meg vissza Kallon szerintem ő jól nyomta itt.. -
R9 #3727 volt róla szó tavaly -
#3726 Tudjátok kire gondoltam a védelem közepére? Juan a Leverkusenből. Brazil, de minőségi brazil. -
tomcat1 #3725 hol vannak még átigazolási pletykák? -
#3724 fsgh! remélem olvasod az indexet most is...:P:P -
tomcat1 #3723 Olyan érzésem, hogy a kupagyőzelem után nagy besárlásunk lessz annak ellenére, hogy kong a kassza!! -
#3722 fene se tudja mi lesz...Pazzinitől sem szívesen válnék meg...és éppen a fiatalsága miatt szerintem rá is építenek Firenzében...de mint ahogy te is mondtad, nyáron minden kiderül...:) -
#3721 Maradjon Firenzébe, jöjjön Pazzini, ő még fiatal is.PPPP -
#3720 elképzelhető...de annál inkább nem kell nektek...:P:P -
#3719 Arról szólva, lehet nem megbántva téged, de ki tudja jövőre mennyi gól lenne benne? Lehet 10-15? -
#3718 alacsonyan szállnak a kacsák...és nem érdekes, hogy mindig a legnagyobbakat találják meg velük? -
#3717 ez nagy igazság...:) de Tavanoval tényleg jobban járnátok...Toninak még van 2-3 max 4 éve...Tavanoban még több van...és az Inter jelenlegi helyzetét nézve hosszútávra kéne építkeznetek...:) -
#3716 Valami okos most azt dobta be, hogy Adrit a Bayern akarja. -
#3715 egyébként Bobo...Tavanot is hírbe hozták veletek...:) meg Lucarellit is...de szerintem nem mondok újat...:P:P -
#3714 Nyáron kiderűl minden. -
#3713 Hagyjuk már Tonit a fenébe. Inkább vegyük meg Tavano, Lucarelli kettőst, vagy Di Vaiot. Jobban járnánk velük. -
#3712 Állítólag még egy idényt lehúz. -
#3711 nem harapok :DDD de te nem védenéd ha nálatok lenne? :D:D -
#3710 Én is szeretném, ha Solari kezdő lenne, akkor Pizarro kimaradhatna, és bemenne a helyére középre. -
#3709 Jóvanna nem köll harapni:DDDHogy véded a csatárod:) (majd ha netán hozzánk jönne nyáron akkor felidézem eeket a hsz-kat:DD jó uri lesz:)) ) -
#3708 még annyit, hogy ez a hír kb annyit ér mint anno a Toni-Barca...azaz semmit a világon...ott is már mondták, hogy szerződés így, meg szerződés úgy...azt mi lett belőle...semmi :D erről ennyit...:P -
#3707 jó...gondolj bele egy kcisit és te magad is rájössz hogy kacsa az egész...valami hülye német faszkalap kelti a zavart...meg a tisztelt torinoi tuttosport... -
#3706 és érdekes még az is, hogy a Fiorentina egyik (sem a hivatalos, sem bármelyik szurkolói nem hozta hírbe Tonit az Interrel...valakinek ez a mániája...a két hete felreppent hasonló kacsa is németországban robbant ki... -
#3705 nb1.hu-ról való a cikk(én ott olvastam ugyanezt):DDDDaz meg nagyon hiteles:))) -
#3704 még egy cikk a hírhez...
Toni nem megy sehova
Firenze, április 28., 15.45 Az Aranycipő-verseny éllovasa marad Toscanában.
Andrea Della Valle, a Fiorentina elnöke ígéretet tett arra, hogy nem engedi el a klubtól sem a góllövőlistát 28 góllal vezető Luca Tonit, sem Cesare Prandelli vezetőedzőt, noha a szezonbeli remeklésnek köszönhetően mindketten kelendő "árucikké" váltak.
A Fiorentina jelenleg 4. a bajnokságban, azaz ha így marad, jövőre a Bajnokok Ligája selejtezőjében indulhat az együttes. Az elnök hangsúlyozta, nem óhajtja egy ilyen fontos megmérettetés küszöbén elveszíteni kulcsembereit.
- Nem tudom, kik találják ki az ilyen alaptalan pletykákat - mérgelődött Della Valle -, főleg, hogy semmi valóságalapjuk nincs, egyszerűen hamisak. Az edző jól érzi magát nálunk, nemrég hosszabbította meg a szerződését, és itt is marad, akárcsak Toni. A BL-kvalifikáció reális elképzelés, de majd akkor gondolkodunk rajta, ha sikerült.
-
#3703 ez a hír már születésekor hápogott...ha több info kell nézz be a Fio topikba...ott van Andrea Della Valle nyilatkozata. Toni nem megy sehova...az Interbe sem...gondolj bele...3 azaz három csatárunk van...ebből még egyet eladni öngyilkosság...emellett miért menne el Toni? Kurva jól keres, szereti a közönség, jól érzi magát Firenzében...nem fog elmenni...szerintem gyorsan felejtéstek el és ne is álmodozzatok erről, mert iéyen hízott kacsát már régen láttam... -
#3702 (Ez egy Index forumról van)
A transfermarkt.de szerint az Inter és Toni már a játékos fizetésében is megállapodott! Kérdés hogy Adiano mellé, vagy helyett igazol hozzánk. -
Csesza #3701 és Verón-nal akkor mi lesz?
mer azt nem írtad!
visszamegy Argentínába? -
Csesza #3700 üdv!
jaja elég valószínű hogy így lesz de van egy olyan érzésem hogy Toldo helyett Cesar fog kezdeni és Pizarro helyet Solari lesz!
tehát: Solari-Cambiasso-Stanko-Figo
lehet hogy hülyeség de ez megérzés:PPP ugyebár Stankovic a középpálya közepén is megállja a helyét! -
#3699 Holnap szeríntem így kezdűnk: Toldo-Zanetti, Cordoba, Samuel, Favalli-Figo, Pizarro, Cambiasso, Stankovic-Adriano, Martins. -
#3698 Szia Faláb. -
faláb #3697 Üdv! -
#3696 Bocsi elnéztem az olimpicoból adja a meccset, 20.45-től holnap. -
#3695 Portieri : 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 22 Paolo Orlandoni;
Difensori : 2 Ivan Ramiro Cordoba, 3 Nicolas Burdisso, 4 Javier Zanetti, 11 Sinisa Mihajlovic, 16 Giuseppe Favalli, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 49 Marco Andreolli;
Centrocampisti : 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo , 8 David Pizarro, 18 Cristian "Kily" Gonzalez, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 31 Cesar;
Attaccanti : 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 30 Obafemi Martins.
Itt a holnapi keret. Chino még mindíg valamivel küzködik... -
#3694 Rai uno holnap a Meazzaból 20.45 től közvetíti a meccset a Roma ellen. -
#3693 arra én is! Ha elbaxa a kupát...ideges leszek... -
#3692 Kiváncsi vagyok Mancini milyen csapatot küld fel a pályára-))) -
#3691 Neked is üdv:) jaja:) -
#3690 Üdvözlet, előre kell nézni, holnap a kupában győzni kell és megkell védeni a címűnket. -
#3689 Akkor a várható távozók: C.Zanetti-Juventus, Favalli-Milán Mihajlovic-visszavonúl, Ze Maria, Kily szerződése lejár, szeríntem nem hosszabbítanak velük.
Chino szerződése is lejár, de olyan szerződést kellene vele kötni, hogy minimum 25 meccsen pályára lépjen vagy elköszönhet tőle a klub.