34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#3768 Cruzzal és Pizzaroval nagyon nem értek egyett...:S -
#3767 INTER: 12 Julio Cesar; 4 J. Zanetti , 2 Cordoba, 25 Samuel, 16 Favalli; 7 Figo , 8 Pizarro, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 9 Cruz, 10 Adriano.
A disposizione: 1 Toldo,23 Materazzi, 3 Burdisso, 18 Kily González, 21 Solari, 31 Cesar, 30 Martins.
Ők a véglegesek, Mancini változtatott. -
#3766 FORZA INTER!!!!!!
Lookolom a Rai Uno-t:DDD Bírom az olasz közetítést:) -
#3765 ROMA-INTER
inizio ore 20.45,diretta RaiUno
Probabili formazioni
Julio Cesar
J.Zanetti
Cordoba
Samuel
Favalli
Figo
Pizarro
Cambiasso
Stankovic
Martins
Cruz
cs: Toldo, Burdisso, Materazzi, Kily
Gonzalez, Solari, Cesar, Adriano. -
#3764 http://www.tuttointer.com/audiovideo/audio/Inter%20Compilation%20-%2001%20-%20Pazza%20Inter(4)(1).mp3 -
#3763 Hamarosan nyomom a kezőcsapatokat. -
R9 #3762 ;] -
#3761 Srácok hamarosan kezdődik a meccs. Még 45 perc én totálisan bevagyok indúlva. -
R9 #3760 de váááárom már -
#3759 Sokan nem mehetnek, max. 2-3 ezren. -
#3758 Az tény, hogy nem lesz könnyű meccs.Kiváncsi vagyok hány szurkoló lesz az Olimpicoban. -
#3757 Szerintem Mancini ezt a csapatot küldi pályára:
Toldo-Zanetti, Cordoba, Samuel, Cesar-Figo, Pizarro, Cambiasso, Stankovic-Adriano, Martins. -
#3756 Na ezért mondtam, hogy meg kell venni a manuszt. -
#3755 1979.03.02. 173 cm 71 kg.
Serie A 2005/2006 EMPOLI 36 18
Serie B 2004/2005 EMPOLI 42 19
Serie A 2003/2004 EMPOLI 19 1
Serie A 2002/2003 EMPOLI 24 3
Serie B 2001/2002 EMPOLI 20 1
Serie C2 2000/2001 RONDINELLA 34 16
Serie C1 1999/2000 PISA 11 0
Serie C2 1999/2000 RONDINELLA 12 5
Elég jól termel. -
#3754 Mindgyárt keresek Tavanoról egy kis statisztikát. -
#3753 Akkor jelképesen eladtuk Adrit. -
#3752 Én is. -
#3751 Ha hiszed, ha nem én örűlnék neki, ha a REAL megvenné Adrit és abból a pénzből ezt a négy játékost megvennénk. -
#3750 Így van tesó. -
#3749 Ehhez viszont mélyen a zsebbe kell nyúlni. Chivu, de Rossi, Grosso, Tavano négyes fogat nem kevés összegbe kerűlne, de Adriano eladásából meglehetne venni őket. -
#3748 Ez lenne az én kezdőm: Toldo-Zanetti, Samuel, Chivu, Grosso-Figo, Stankovic, De Rossi, Solari-Tavano, Martins -
#3747 Hát remélem Moratti is valahogy így gondolkodik ahogy mi.De szerintem ha az olasz internetes fórumokat néznénk meg, valószínüleg ott is hasonlóan látják a szurkolók a dolgot.Remélem a vezetőség tanul végre az eddigi hibákból. -
#3746 Mit szólnátok egy ilyen csapathoz? Toldo-Zanetti, Samuel, Chivu, Grosso-Figo, Stankovic, Cambiasso, Solari-Lucarelli, Martins. -
#3745 Ze Mariat kihagytam-((( -
#3744 Akit azonnal kirúgnék, ha edző lennék: Materazzi, Favalli, C.Zanetti, Kily, Veron, Pizarro, Mihajlovic, sőt Recobát is, olyan ember nem kell, aki állandóan sérűlt. Szeretem, de a csapatnak nem tud a hasznára lenni... -
#3743 Nos elkezdődik a cserélés, mert Ze Maria, Kily, C.Zanetti, Favalli, Mihajlovic biztos megy. -
#3742 Hát ezért kell a fél csapatot kicserélni. -
#3741 Pontosan, de ehhez megtisztulsának kell lennie. -
#3740 Ezért kell egy tudatos csapatépítést elkezdeni, és akkor pont két év múlva be is érik a munka gyümölcse. -
#3739 Rúgógépnek a középpályán jó lesz. -
#3738 Két év múlva 100 éves a klub. Nos, addig valami nagy dobást kéne csinálni van rá két évünk. -
#3737 Hát korai volt a Maicon,Maxwell üzlet szerintem.Dacourt Milánóba csábítását viszont jó igazolásnak tartom, ha egyáltalán megvalósul.De hát majd elválik.Ma este győzni kell az Olimpicoban, utána pedig már el is kell hozni Dacourt ha már úgyis ott járunk. -
#3736 De nem ám. Maradjon csak a zebráknál. -
#3735 Mit szólnátok a paraguayi Santa Cruzhoz a Bayernből? Elkívánkozik, alig kap lehetőséget és ha Adriano elmegy jöhetne. Jó felépítésű, remek csatár, csak az a baja, hogy külföldi... -
#3734 Szó van Dacourtról, hogy érkezik a Romából. Ja Pizarrot kifelejtettem az elöbb. -
#3733 Lombi tehát Adri, Veron, Kily, Ze Maria és a frissen igazollt Cesar és a kapús Julio Cesar, Wome, Recoba mehet szerínted. Nos egyetértek, csak ugye megvettük már Maxwellt, Maicont tehát jönnek a brazilok. -
tomcat1 #3732 Egyetértek, de szerintem Samuel, és Burdisso maradhatna, mert ők kikaparhatják a gesztenyét. Eliakwu szerintem is megérne egy misét csak sajna nem tud normálisan ugrani, az + a seria a ban kell ám, attól még lehetne posztra tenni...
Oddo szerintem is kellene, a lényeges gond a a tulaj mindig beleszól a vásárlásokba és ez a fő gond... -
#3731 Na szép jó estét.Hát az én véleményem szerint, mint ahogy ezt már nagyon sokszor elmondtam, nem brazil és argentín csodaklasszisok kellenek ide, mert ez a szisztéma már megbukott.Nemcsak nálunk, hanem a Real Madridnál ia.Én azt mondom, hogy a nyáron olasz játékosokban kéne gondolkodni többnyire.Gondolok itt ilyen nevekre mint: Oddo,Grosso,Lucarelli.Én még Camoranesinek is örülnék.Akiket a légiósok közül mindenképpen megtartanék az: Cambiasso,Solari,Figo,Martins(bár ő szinte olasz),Cruz,J.Zanetti,Samuel,Stankovic,Burdisso.Slussz-passz.És a többi posztot fel kell tölteni egyrészt a primaverából: lásd.Momenté,Boumsong,Andreolli,Lombardo..stb...stb.Plusz visszarendelhető Eliakwu és még néhány kölcsönadott ifjú tehetség.Valamint vehetnénk néhány olaszt.Nem egy év alatt kell csodát csinálni, hanem tudatosan csapatot építeni.Egy ilyen kerettel is ugyanúgy megszereznénk a 3. helyet jövőre.Aztán egy tudatos, ésszerü építkezés eredményeképpen két éven belül de három év alatt biztos, hogy a Scudettot is begyüjtenénk.Aztán jöhet a BL és a többi...Én legalábbis így látom. -
#3730 ja csak néztem:DDDDKicsit ismerős volt a szöveg:DDDDDDdd
(küönben az ias jó foum az Inter totyikja meg főeg:) ) -
faláb #3729 Zebina nem kell ide!