34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • fsgh
    Cruzzal és Pizzaroval nagyon nem értek egyett...:S
  • Bobo78
    INTER: 12 Julio Cesar; 4 J. Zanetti , 2 Cordoba, 25 Samuel, 16 Favalli; 7 Figo , 8 Pizarro, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 9 Cruz, 10 Adriano.
    A disposizione: 1 Toldo,23 Materazzi, 3 Burdisso, 18 Kily González, 21 Solari, 31 Cesar, 30 Martins.

Ők a véglegesek, Mancini változtatott.
  • fsgh
    FORZA INTER!!!!!!
    Lookolom a Rai Uno-t:DDD Bírom az olasz közetítést:)
  • Bobo78
    ROMA-INTER

inizio ore 20.45,diretta RaiUno
    Probabili formazioni

Julio Cesar
    J.Zanetti
    Cordoba
    Samuel
    Favalli
    Figo
    Pizarro
    Cambiasso
    Stankovic
    Martins
    Cruz

cs: Toldo, Burdisso, Materazzi, Kily
    Gonzalez, Solari, Cesar, Adriano.
  • Bobo78
    http://www.tuttointer.com/audiovideo/audio/Inter%20Compilation%20-%2001%20-%20Pazza%20Inter(4)(1).mp3
  • Bobo78
    Hamarosan nyomom a kezőcsapatokat.
  • R9
    ;]
  • Bobo78
    Srácok hamarosan kezdődik a meccs. Még 45 perc én totálisan bevagyok indúlva.
  • R9
    de váááárom már
  • Bobo78
    Sokan nem mehetnek, max. 2-3 ezren.
  • Lombardini
    Az tény, hogy nem lesz könnyű meccs.Kiváncsi vagyok hány szurkoló lesz az Olimpicoban.
  • Bobo78
    Szerintem Mancini ezt a csapatot küldi pályára:

Toldo-Zanetti, Cordoba, Samuel, Cesar-Figo, Pizarro, Cambiasso, Stankovic-Adriano, Martins.
  • Lombardini
    Na ezért mondtam, hogy meg kell venni a manuszt.
  • Bobo78
    1979.03.02. 173 cm 71 kg.

Serie A 2005/2006 EMPOLI 36 18

Serie B 2004/2005 EMPOLI 42 19

Serie A 2003/2004 EMPOLI 19 1

Serie A 2002/2003 EMPOLI 24 3

Serie B 2001/2002 EMPOLI 20 1

Serie C2 2000/2001 RONDINELLA 34 16

Serie C1 1999/2000 PISA 11 0

Serie C2 1999/2000 RONDINELLA 12 5

Elég jól termel.
  • Bobo78
    Mindgyárt keresek Tavanoról egy kis statisztikát.
  • Bobo78
    Akkor jelképesen eladtuk Adrit.
  • Lombardini
    Én is.
  • Bobo78
    Ha hiszed, ha nem én örűlnék neki, ha a REAL megvenné Adrit és abból a pénzből ezt a négy játékost megvennénk.
  • Lombardini
    Így van tesó.
  • Bobo78
    Ehhez viszont mélyen a zsebbe kell nyúlni. Chivu, de Rossi, Grosso, Tavano négyes fogat nem kevés összegbe kerűlne, de Adriano eladásából meglehetne venni őket.
  • Lombardini
    Ez lenne az én kezdőm: Toldo-Zanetti, Samuel, Chivu, Grosso-Figo, Stankovic, De Rossi, Solari-Tavano, Martins
  • Lombardini
    Hát remélem Moratti is valahogy így gondolkodik ahogy mi.De szerintem ha az olasz internetes fórumokat néznénk meg, valószínüleg ott is hasonlóan látják a szurkolók a dolgot.Remélem a vezetőség tanul végre az eddigi hibákból.
  • Bobo78
    Mit szólnátok egy ilyen csapathoz? Toldo-Zanetti, Samuel, Chivu, Grosso-Figo, Stankovic, Cambiasso, Solari-Lucarelli, Martins.
  • Bobo78
    Ze Mariat kihagytam-(((
  • Bobo78
    Akit azonnal kirúgnék, ha edző lennék: Materazzi, Favalli, C.Zanetti, Kily, Veron, Pizarro, Mihajlovic, sőt Recobát is, olyan ember nem kell, aki állandóan sérűlt. Szeretem, de a csapatnak nem tud a hasznára lenni...
  • Bobo78
    Nos elkezdődik a cserélés, mert Ze Maria, Kily, C.Zanetti, Favalli, Mihajlovic biztos megy.
  • Lombardini
    Hát ezért kell a fél csapatot kicserélni.
  • Bobo78
    Pontosan, de ehhez megtisztulsának kell lennie.
  • Lombardini
    Ezért kell egy tudatos csapatépítést elkezdeni, és akkor pont két év múlva be is érik a munka gyümölcse.
  • Bobo78
    Rúgógépnek a középpályán jó lesz.
  • Bobo78
    Két év múlva 100 éves a klub. Nos, addig valami nagy dobást kéne csinálni van rá két évünk.
  • Lombardini
    Hát korai volt a Maicon,Maxwell üzlet szerintem.Dacourt Milánóba csábítását viszont jó igazolásnak tartom, ha egyáltalán megvalósul.De hát majd elválik.Ma este győzni kell az Olimpicoban, utána pedig már el is kell hozni Dacourt ha már úgyis ott járunk.
  • Bobo78
    De nem ám. Maradjon csak a zebráknál.
  • Bobo78
    Mit szólnátok a paraguayi Santa Cruzhoz a Bayernből? Elkívánkozik, alig kap lehetőséget és ha Adriano elmegy jöhetne. Jó felépítésű, remek csatár, csak az a baja, hogy külföldi...
  • Bobo78
    Szó van Dacourtról, hogy érkezik a Romából. Ja Pizarrot kifelejtettem az elöbb.
  • Bobo78
    Lombi tehát Adri, Veron, Kily, Ze Maria és a frissen igazollt Cesar és a kapús Julio Cesar, Wome, Recoba mehet szerínted. Nos egyetértek, csak ugye megvettük már Maxwellt, Maicont tehát jönnek a brazilok.
  • tomcat1
    Egyetértek, de szerintem Samuel, és Burdisso maradhatna, mert ők kikaparhatják a gesztenyét. Eliakwu szerintem is megérne egy misét csak sajna nem tud normálisan ugrani, az + a seria a ban kell ám, attól még lehetne posztra tenni...
    Oddo szerintem is kellene, a lényeges gond a a tulaj mindig beleszól a vásárlásokba és ez a fő gond...
  • Lombardini
    Na szép jó estét.Hát az én véleményem szerint, mint ahogy ezt már nagyon sokszor elmondtam, nem brazil és argentín csodaklasszisok kellenek ide, mert ez a szisztéma már megbukott.Nemcsak nálunk, hanem a Real Madridnál ia.Én azt mondom, hogy a nyáron olasz játékosokban kéne gondolkodni többnyire.Gondolok itt ilyen nevekre mint: Oddo,Grosso,Lucarelli.Én még Camoranesinek is örülnék.Akiket a légiósok közül mindenképpen megtartanék az: Cambiasso,Solari,Figo,Martins(bár ő szinte olasz),Cruz,J.Zanetti,Samuel,Stankovic,Burdisso.Slussz-passz.És a többi posztot fel kell tölteni egyrészt a primaverából: lásd.Momenté,Boumsong,Andreolli,Lombardo..stb...stb.Plusz visszarendelhető Eliakwu és még néhány kölcsönadott ifjú tehetség.Valamint vehetnénk néhány olaszt.Nem egy év alatt kell csodát csinálni, hanem tudatosan csapatot építeni.Egy ilyen kerettel is ugyanúgy megszereznénk a 3. helyet jövőre.Aztán egy tudatos, ésszerü építkezés eredményeképpen két éven belül de három év alatt biztos, hogy a Scudettot is begyüjtenénk.Aztán jöhet a BL és a többi...Én legalábbis így látom.
  • fsgh
    ja csak néztem:DDDDKicsit ismerős volt a szöveg:DDDDDDdd
    (küönben az ias jó foum az Inter totyikja meg főeg:) )
  • faláb
    Zebina nem kell ide!