34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#3808 -
R9 #3807
-
R9 #3806 de nektek se -
#3805 a felvételek 2004-től kezdődtek...
ja mondjuk az is durva hogy a Juve szól bele más csapatok igazolásaiba!
#3803:Azt mondod?Számolj utána... ha ebben az idényben 10meccset nem csaltok el máris mi vagy a kuzinok a bajnokok!Még mindig jobb mint olyas valakik akik csalnak!Szerintem búcsuzhattok a bajnoki címtől!Simán elvehetik tőletek... -
#3804 az meg a másik hogy a világon minden klub,közbenjár azért az európai kupákban hogy egy kicsit jobb bíró vezesse a meccseket.lehet hogy nem személyesen telefonon hanem szépen felkeresik az európai bíróküldő bizottságot és közbenjárást kér az ügyükben . ez nem bűn ez sportdiplomácia
az meg tlejesen elképzelhető hogy mi sorra vesszük meg a meccseket,addig a ligaelnök(milan) és a miniszterelnök(milan) semmit nem tud az eseményről
és a balhé nem is emiatt lesz hanem az igazolások miatt -
#3803 akkor sem lenne semmi esélyetek a bajnokságra -
#3802 de ez hol 25-30 meccs az idei bajnokságban emberek? legyetek már objektívak
elismerem hogy volt valami de túlzásokba ne essetek már
eddig nincs olyan bizonyíték meg semmi ami miatt vádat lehetett volna emelni,épp ezért nem embelt még vádat az ügyészség
túlságosan jól értesültek az újságok,főleg a magyar meg mittudomén melyikek
de ezzel az idei 25-30 meccses hülyeséggel csak magatokat karjátok vigasztalni
a felvételek 2004-ben készültek -
#3801 Remélem kettővel teszik őket hátra... -
#3800 Na ide figyelj ilyenkor talán vissza kéne húzodni...
Az olasz lapok szerint egyes telefonlehallgatásokból kiderült, hogy a Juventus időnként maga választotta meg, hogy mely játékvezetőket küldjék a mérkőzéseikre. Az ügy középpontjában Pierluigi Pairetto és Paolo Bergamo állnak, akik 6 évig voltak felelősek bíróküldésért.
A telefonlehallgatásokból kiderül többek között, hogy 2004-ben Luciano Moggi, a Zebrák általános igazgatója felhívta Pairettót, és szó szerint a következő "rendelést" adta le:
- A Messina ellen Cassarát kérjük, a Livorno ellen Rocchit jelöljétek, a Milan-meccsre pedig Rossit küldjétek.
Az ügy nem áll meg Olaszország határain belül, Pairetto ugyanis az UEFA küldő-bizottságának is az alelnöke volt. A római ügyészség által 2004. augusztus 10-e és szeptember 27-e között elrendelt lehallgatásokból kiderül, hogy néhány nemzetközi meccsen is "étlapról" választott a Juve.
Amikor például a Djurgaarden elleni első meccsen a Zebrák csak 2-2-es döntetlent értek el, Moggi dühösen felhívta Pairettót:
- Milyen bírót küldtetek nekünk, hogy mertek ilyesmit csinálni? Soha többet nem akarom látni ezt a Fandelt.
Sokáig úgy tűnt, hogy a visszavágón minden rendben lesz", mert Juventus a portugál Cardosót kérte a meccsre, ám az utolsó pillanatban az angol Graham Poll utazhatott a találkozóra. Természetesen jött az újabb dühös telefon:
- Mit szórakoztok velünk? - így Moggi. - Azonnal nézz utána, mi történt!
A Juve végül 4-1-re nyert Svédországban, és a következő körre, az Ajax lleni mérkőzésre már ismét teljesült az olaszok kívánsága, az UEFA ugyanis Maiert küldte játékvezetőnek, Amszterdamban aztán nyertek is a taljánok 1-0-ra.
A lehallgatásokról szóló dossziét március 13-án kapta meg a torinói ügyészségtől z olasz szövetség, amely azonban úgy döntött, hogy az abban szereplő adatok nem elegendőek vádemeléshez. Az anyag ekkor átkerült a római ügyészségre, amely vizsgálatot indított az ügyben, és pénteken bejelentette: hamarosan megkezdi a tanúk kihallgatását.
Közben kiderült az is, hogy Moggi fiának a menedzserirodája komoly befolyással rendelkezik a legtöbb Serie A-s klub igazolásait illetően, és ebben az ügyben még házkutatások is várhatók.
A Juventusnál egyelőre a "silenzio stampa" az álláspont, azaz senki nem nyilatkozik.
Egy dolog azonban bizonyos: forrónak ígérkezik az olasz (foci)nyár....
Undorító!Fujj!Jövőre remélem 1 szintel lejebb tolják őket! -
#3799 qrnám^^ -
#3798 Srácok azt olvastam, hogy a kupavisszavágón csütörtökön nem játszhat Mexes, Perrotta és még valaki a Romából. -
#3797 -
R9 #3796 lopott bicikli :D -
R9 #3795 és akkor is gusztustalan mondtam én hogy nem hiába volt az az ajándék 11-es mikor x-re álltatok
bár erről te nem thetsz és a helyedbe én is védeném a csapatomat -
#3794 http://www.sferashow.it/Sferashow%20Edelwaiss_file/image011.jpg -
#3793 Adri benőzött-))) Nem rosz a csaj. -
#3792 Ok, megnézem majd:D -
#3791 Ellehet tolni a biciklit öreg... -
#3790 osszátok el az idióta 25-30 meccses számaitokat 10-el és akkor ki is jön a 2004-es telefonbeszélgetésekben elhangzott meccsek száma
objektivitás mindenek felett... -
#3789 Jé Te vagy az Indexen a Mi a baj Bobo78al?:) (én meg ugyanúgy fsgh) -
#3788 Állítólag jön Cassano! Phuúú, de kell az az Interbe! Csak tudnám minek? -
#3787 Rendben Faláb. -
faláb #3786 ok,már azóta észrevettem de nem tudok szerkeszteni hsz-t -
#3785 Szemét brigád ez a Juventus..., remélem elteszik őket a jó büdös francba... -
#3784 Toni fordította, én csak beillesztettem az indexre. -
#3783 Újabb nagy botrány van készülőben az olasz bajnokság háza táján, Luciano Moggi-Pierluigi Pairetto-Innocenzo Mazzini hármas révén. Pontos részletek csak a VB után fognak kijönni az olasz szövetség szerint, hogy nyugodtan készüljön a squadra azzura a VB-re.
A mai olasz lapok telefonlehallgatási jegyzőkönyveket tettek közé, ezeken Luciano Moggi, a Juve sportigazgatója és Pierluigi Pairetto a játékvezetői biz. elnöke (vagy volt elnöke) "egyeztette" a Juve meccseit vezető bírók nevét. Hááát.... -
faláb #3782 Bobo-t idézem:
na emberek...megtaláltam az olasz cikket, és elolvastam...nagyjából annyi van benne, hogy ez a szemétláda moggi az egész, értsd egész bajnokságot megvette a csapatának...2005. szeptember 14-től indulnak a beszéllgetések, amelyek közül párat kiemelt szemelvényszerűen az újság...ebben a beszélgetésben moggi a következő mérkőzésre küldendő bírót beszélte meg a bírói testület elnökével...természetesen juve meccsre...és onnantól kezdve végig ez ment...tehát...a 2005. szeptembrt 16-án esedékes Juventus - Messina (7. forduló) találkozótól kezdődően, -ahogy a cikkből kivettem- majdnem minden meccsre moggi óhaja szerint küldték a játékvezetőket, akiknek nem keveset nyomott a zsebükbe...magyarán megvette a bajnokságot a juventusnak...hát...inkább nem kommentálom, mert első döbbenetemben olyat írnék le ami nem tűrne nyomdafestéket...de ez a tartalma...nem csak ők ketten voltak benne, még vagy 5-6 ember, de ez már mellékes...a tény, hogy a juve idén úgy lesz bajnok, ha bajnok lesz (Isten adja, hogy ne legyen az ez az undorító bundásbrigád), hogy 38 mérkőzésükből kb 25-30-at elcsaltak nekik...no comment... -
R9 #3781 mit jelent?^^ -
#3780 Ha ez igaz akkor a Juve elmehet jó büdös kurv@ @nyába
Juve -
#3779 Mivel nem egészséges, csak kábítottak. -
#3778 Visszavágó? jövő héten?
Totti miért nem játszott? -
#3777 1:1 lett, a második félidőben egy Zanetti beadás, ami lecsúszott és egy Cruz Roma ultrák közé kilött labdáján kívűl más helyzetűnk nem volt. A végén hatalmasat védett Cesar, Alvarez lövésénél. -
faláb #3776 Egyenlített a Roma:( -
R9 #3775 ^^ -
#3774 Gyerekek marha jó a meccs. Tellt ház, nézőcsúcs, mert a Juve ellen voltak eddig a legtöbben az Olimpicoban, most többen vannak. A meccs elején nyoma sem volt a játékoskijáróban az ellenségeskedésnek. Egymást puszilgatták a játékosok. Elég De Rossi és Stankovic, Figo és Totti öleléseit nézni. Spaletti mosta kezeit , mert valami szentellt vízben mosogatta a kezét a meccs elött. Jól nézett ki az Olimpico, jó hangulatot csináltak a Roma szúrkolók. Azonban hamar lehűtöttük a kedélyüket, Adriano egy remek kiugratással lagdát adott Cruznak, aki a hálóba vágott. Nem volt les. Ezután a Roma elkezdett nyomni és de Rossi emelésénél Cesarnak hatalmasat kellett védenie. Kharza is jól megkínálta Cesart. A védelműnk iszonyat jól működik, és a k.sokat szapúlt Favalli is baromi jól nyomja. Adrit azonban leveszi Mexes. Figót iszonyat faragja Cufre...Taddei meg egy ámokfutó, lerúgta Cordobát...
A végén egy kontrát majdnem bevertűnk, sajnos Cruz kihagyta. Jó a meccs -
#3773 nA lépek a géptől meccset nézni:) J8 all!:) -
#3772 EZ AZ VEZETÜNK!!!!!!CRUUUZ!!DE SZÉP AKCIÓ VOLT!!!Visszavonom #3768 :P -
R9 #3771 oléolé
cruz -
#3770 ez mi? -
#3769 http://www.tuttointer.com/audiovideo/audio/Inter%20Compilation%20-%2001%20-%20Pazza%20Inter(4)(1).mp3