34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Csesza
    Grat, a csapatnak a győzelemért, hoztuk a kötelező győzelmet, sztem ez a legtöbb amit ellehet mondani a meccsről, bár az első gól után egész jól játszottunk...
  • ForzaInter
    Ki van pipálva az empoli is nem volt könnyű meccs de megvan és ez a lényeg Forza Inter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ForzaInter
    jól van nem járok át a milan topikba de valahogy nem csípem szegényeket
  • fsgh

• fsgh
    vége:) nyertünk 0-3-ra:)

Crespo,Ibra,Samuel góljaival...
  • fsgh
    és utána szögletből SAMUEL!!! 0-3:)))
  • fsgh
    te jó ég mit hagyott ki Ibra....:SSSS
  • fsgh
    Ibrahimoic gól:))

eldőlt:) 79.perc
  • fsgh
    Adriano be Gólszerző le....

reméljük hogy bizonyít:)
  • fsgh
    de, ott van:)

de nem cserélik be mert lecserélték már a 3-at:((
  • fsgh
    CRESPO GÓÓLL!!!!:))))
  • banok
    nincs kispadon?
  • fsgh
    amúgy nagyon 0-0 szagú a meccs:SSS

ha nem történik valami változás a második félidőben akkor ez marad...

ja és akkor Filkor nem áll be:(
  • fsgh
    hát nem játszunk valami jól...
  • faláb
    INTER: 12 Julio Cesar; 16 Burdisso, 23 Materazzi, 25 Samuel, 11 Grosso; 21 Solari, 5 Stankovic, 19 Cambiasso, 4 Zanetti; 8 Ibrahimovic, 18 Crespo
    A disposizione: 1 Toldo, 6 Maxwell, 77 Andreolli, 57 Filkor, 91 Mariano Gonzalez, 10 Adriano, 20 Recoba
    All.: Roberto Mancini.

Filkor a padon,remélem az azt jelenti hogy megelőzte Maaroufit a rangsorban.
  • Csesza
    főleg ilyen kemény beszólásokkal -.-
  • fsgh
    jaja...

Milan topikba ne járj át zrikálni semmi értelme...
  • ForzaInter
    mindjárt kezdünk már várom
  • HunnernesKonge
    Ugy gondoltam én is :D A hangsuly az utolso szotagon van. ezt leirni nagyon lol sztem.
  • Matthewpamer
    Rákattintasz
  • ForzaInter
    kösz hunner sikerült rendes vagy
  • ForzaInter
    dd
  • HunnernesKonge
    Rákkatintasz (anyám ezt igy kell irni? :S) a förum feliratra, és a chat ablak mellett bal oldalon megtalálod... ;)
  • Csesza
  • fsgh
    hülyét pontos j-vel .... -.-

amúgy a forum főoldalán van a bal felső sarokban...
  • ForzaInter
    lehet hogy hüjének néztek de a beállítások menüont hol van az oldalon azt írták a főoldalon részletesen írja le már valaki
  • fsgh
    körübelülre csak tudja:)

amúgy ja...tök úgy jön le ez az ügy is mintha Moratti lenne az edző...Mancsot fogadjunk meg se kérdezik csak mondják neki jön Messi...azt csá...
  • Csesza
    értem -.-

szerintem a teljes vagyonát maga sem tudja megállípítani
    max. annyit lehetne megtudni amit "bevall", de azon kívűl sokkal több pénze van
    de hát hála istennek nem kell attól tartani hogy egyszer csak elfogy neki :)
    csak szerintem az Inter-nél az-az egyetlen gond, az szűrődik ki hogy az Elnök akarja/dönti el/veszik meg a labdarúgókat és nem ugymond az edző javaslatára ajánlgat összegeket a különböző focistákért...
  • fsgh
    senki csak megjegyeztem:DDd

amúgy jó lenne tudni Morattinak mennyi pénze van...csak úgy kiváncsiságból...hány millió font:)
  • Csesza
    ki beszélt itt abramiovicsról?
  • fsgh
    azért abrmovicsnak több van:P
  • Csesza
    hát érdekes nekem jó

jah és használj válasz gombot
  • ForzaInter
    kösz hunner
  • ForzaInter
    csak a lap nem jeleníthető meg azt írjha ki
  • Csesza
    attól nem kell félni :P

annyi pénze van hogy szerintem meg se tudja számlálni
  • ForzaInter
    csak nehogy eladósodjunk bár azt mondják moratti cégje most nagyon sok pénzt kaszált az idén emiatt szerzőtethetünk ennyi jó játékost.
  • Csesza
    ha látnád az előző kérdésedet akkor fsgh válaszolt ott felette

csak kicsit figyelmesebbnek kéne lenned...
  • HunnernesKonge
    Bemész ebbe a topikba és kérsz egy internazionale-s logót, amit majd a beállitásoknél tudsz betenni.
  • ForzaInter
    Inter ajánlatott tett Messiért
    (Forrás:www.eufoci.hu) 2006.12.09. 16:35

A legutóbbi hírek szerint szenzációs lépésre szánta el magát az Inter, ugyanis szeretnék leigazolni a Barcelona ifjú csillagát, Lionel Messit.

Úgy tudni, hogy a játékos elégedetlen a Barcától kapott évi 2 millió fonttal.

A Nerazzurri elnöke, Massimo Moratti nagyon szeretné a San Siróba csábítani Messit, és egy ajánlatra is készül a csatárért.

Messit 2014-ig köti szerződés a Katalánokhoz és aki le szeretné igazolni, annak ki kell fizetnie egy 107 millió fontos elengedési záradékot is, de az Inter mágnása bármennyi pénzt hajlandó lenne Lionelre áldozni.

A játékos édesapja és egyben ügynöke nemrégiben Milánóban járt, hogy beszéljen a klub vezetőivel és megpróbáljon egy tiszta képet kialakítani a szituációról.

Az argentín válogatott támadót már korábban is szóbahozták az Interrel, de akkor nem jött létre az üzlet, úgy tűnik, hogy az olaszok hajlandóak lennének Adrianót is odaadni a Barcának egy ajánlat részeként.

• ForzaInter
    Császtok továbbra is az a kérdésem hogy a nevem helyett hogy lehet hogy egy kép legyen ott pl inter logó hogy kell berakni? Remélem az Empolit elverjük hátha játszik Filkor is.