34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#7106 én délben nem leszek othon:((( köcsög suli:(( -
DJ BP #7105 délbe lesz élő, Eurosport nyomja élőben, fél hatig nem bírnám ki :DDD -
#7104 szerintem nem...nem tudom... -
DJ BP #7103 de ez nem élő? :) -
#7102 Pénteken:))
M1
17:20 Telesport
Bajnokok Ligája Sorsolás -
#7101 pazmek ::AS:D:SA:DAS:D:AS:D -
#7100 de nagy poén volt:DDDD.... -
#7099 van benne valami -
Csesza #7098 rossz tv-t nézel...
grosso nem feka -.- -
#7097 Grosso kezd hasonlítani Adrianora... -
#7096 Lassan olyan érzése lesz az embernek hogy nem most van hullámvölgyben hanem csak nyáron játszott tudásán felül. Grossoról egy vélemény az inter magyar honlapján. Hát nem tom...
-
#7095 Császtok most halottam hogy grosso megsérült és az idén már nem játszhat. Ez nem valami jó hír mert maxvell nem valami meggyőző(bár ez meccshiány egyelőre) mondjuk Grosso is elég gyengén játszik egyelőre csalódás bár az Empoli ellen azért nem volt olyan rossz. Berakok egy cikket róla reagáljatok rá már. -
#7094 1 kérdés...egy szerinted jó játékos miért rontja a csapatot ? :D -
#7093 császtok! Nem tudom miért kell ezt a beszólást úgy felfújni amit a milan topikba írtam csak egyszerűen utálom őket már ez is baj? Ezt nem flémelésnek szántam. Amúgy Suazo tök felesleges lenne ebbe a csapatba van annyi jó csatár már így is. Beckam meg jó játékos de rontaná csapatot -
Csesza #7092 azt énseszoktam csak fsgh megemlítette hogy ujsvrác próbál flémelni -.- -
#7091 Elvből nemolvasom a milán topikot .... titeket is csak Filkor meg Adriano miatt :DSAS_DA_D_ADAS
Egyébként lehet kapni Filkor mezeket milánóban volt a mai sportban :) -
Csesza #7090 nemlátod?!
nemszoktamflémelni...
csak a fújpest topikban, de az más :PPPP de nem ennyire csíra beszólásokkal mint amit ő ott nyomott -
#7089 Te beszélsz ??? :P -
Csesza #7088 ezt jó megaszontad...
sztem Beckham húzóembernek jo lesz, csak az a baj hogy lefele fogja huzni a csapatot, bár ne így lenne... :S
a büntiket flémkeltésért kaptad, nemtom mifasznak jársz át flémelni a másik topikba, a kemény beszólásaiddal meg csak minket égetsz -.- -
#7087 háát Bekem jó hangzik aztán majd meglátjuk... -
#7086 Szerintetek jó lenne ha Beckham ide jönne szerintem igenis meg nem is mi a véleményetek? Ja és büntető pontot miért kaptam a második nem beszólás volt mondjuk az első igen de azt elnézték na mindegy. -
#7085 a Suazos hírt a channel4.com is írja... -
#7084 na nézzük a mai híreket/pletykákat:
Stankovic a közeljövőben aláírja az uj szerződését:)
Camoranesi azt nyilatkozta a klubunkról hogy a legerősebb Itáliában de ő boldog a Juvéban és a családja is boldog Torinoban...
Nagyon úgy néz ki hogy Bekem jönni fog..."Mancini zöld lámpát adott Bekemnek...."
meglepetésre az Inter 6millió fontos aánlatot tett Suazoért mert nincsenek kibékülve adriano játékával...
Forrás: http://tribalfootball.com -
#7083 Kikapott a Roma:)))
7pont az előnyünk a Roma előtt a Palermo előtt meg 8 és a kövi fordulóban Roma-Palermo lesz:)) ha kövi fordulóan nyerünk és ők x-elnek akkor már 10 pont;) -
#7082 szép:) -
faláb #7081 -
Csesza #7080
-
Csesza #7079 INTER 1-0 MONTICHIARI
a gól a 17.percben született, Filkor assistja után ismét Ribas talált be :)
Grat -
ez a komoly fej:DDDDD
-
#7077 akkor mond már mennyi lett:DDDD -
-
Csesza #7075 én is szoktam nézni tudom de ott csak 2-3napos késéssel írják ki
mind1 már megtaláltam -
#7074 és?:) -
#7073 nem tudom:DDDDDDASDAS :P írhattam volna azt is hogy "jah" de az olyan snassz:P -
Csesza #7072 már megvan... -
#7071 egy idő után kirják majd itt -
Csesza #7070 ha már az én üzimre válaszolsz akkor miért írod le ugyanazt mint én?! -
#7069 ha nem lenne rajta Inter mez valami dél Amerikai csövesnek nézném:DDDDD (tényleg úgy néz ki a feje meg a kee is tiszta dzsuva:P:DDD)
-
Csesza #7068 Nemtudja valaki mi lett az INTERNAZIONALE-MONTICHIARI Primavera meccs?!
csak azt tom hogy Filkor adott egy gólpasszt de többet nem és nemtalálom sehol a végeredményt meg az egyéb dolgokat pedig tegnap volt a meccs :S -
#7067 hát nem voltunk valami jók... egészen a 60.percig