34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
Csesza #8426 Spanyolországi edzés a Levante stadionjában:
-
#8425 Néhány Zlatan megmozdulás és gól.
A Livorno elleni meccsről
Cruznak adott gólpassza a Livorno elleni meccsről
Palermonak lőtt gólja
Milan ellen lőtt góljaA Parma ellen -
Csesza #8424 Nyugodjék békében. -
#8423 Zlatan Ibrahimovic biztos benne, hogy csapata az olasz Internazionale továbbjut a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe a Valencia ellen.
Az első mérkőzésen az Inter 2-2-öt játszott hazai pályán.
Zlatan a tegnapi Livorno elleni mérkőzésen is betalált a második félidőben, és az Inter ezzel a találattal nyerte meg a mérkőzést 2-1-re.
"Jól játszottam, de ez az egész csapatról elmondható" -nyilatkozta Zlatan a meccs után- "A legfontosabb hogy megszereztük a három pontot."
"Most már mindenki a Valenciai meccsre figyel. A mi kezünkben van a meccs, ha elveszítjük az a mi felelősségünk. Nyerni utazunk Valenciába!"
Forrás: http://www.eurosport.com -
#8422 Igen, gratula a csapatnak! -
#8421 Nyugodjék békében! -
#8420 PRIMAVERA DERBY: INTER 4-2 AC MILAN
3. gól Filkor szögletéből született...:) -
#8419 -
#8418 Tegnap 81 éves korában elhunyt az Inter egykori legendás csatára Benito 'Veleno' Lorenzi. Nyugodjon békében! :(
-
Csesza #8417 sztem a múlt béli bl szerepléseinkre gondolt, legalábbis én arra :) -
#8416 Nem is akármilyen.
Per pillanat vezet a Valencia a Celta Vigo ellen. Ők is győzelemmel kívánnak hangolni a keddi meccsre. -
faláb #8415 Attól függ hogy milyen múltra gondolsz,mert legutóbbi Valencia-Inter pozitív előzmény. -
#8414 én se nagyon bízom...(jobb félni mint megijedni alapon meg a múlt alapjain..:S) -
Csesza #8413 megmondom őszintén, én sem nagyon bízok már a továbbjutásban, az előzmények és az átlagos bl formánk alapján....
de remélem nem lesz igazam és idegenben elrakjuk a Valencia-t :) -
#8412 Ez még viccnek is rossz. Remélem nem így lesz. -
#8411 igen én is erre gondoltam..idén nagyon jók vagyunk de sok a hiányzó és fáradtak is a fiuk... -
#8410 ahogy ismerem a csapatot kiesünk egy 0:0-val ^^ [ne így legyen] -
#8409 Hát érdekes egy meccs volt. Az elején totális motiválatlanságban szenvedett a csapatunk és a kapott gól után kezdett el megint játszani. Fáradtak ez látszik. A meccs embere egyértelműen Ibrahimovic. Ha ő nincs ez a meccs nem lett volna meg. Egy gólpasz és egy gól, plusz hihetetlen magabiztos, szép és mesteri játék.
De ezt nem lehet sajna mindenkiről elmondani. De a lényeg, hogy nyertünk! Viszont kegyetlenül nehéz mérkőzés vár ránk Valenciában. Iszonyúan nehéz lesz.
-
#8408 de maicon hiányozni fog az tutkó -
#8407 Jó sokan lőttek már gót az Interben:)
(12) Z. Ibrahimovic
(9) H. Crespo
(5) M. Materazzi
(5) D. Stankovic
(4) Adriano
(4) J.R. Cruz
(3) E. Cambiasso
(3) W. Samuel
(2) N. Burdisso
(2) F. Grosso
(1) D. Maicon
(1) S.H. Solari
(1) P. Vieira
(1) J. Zanetti -
#8406 ha minden igaz Cambiasso már tud játszani a Milan ellen(remélem..) és akkor Zanetti bőven visszamehet védőnek... -
#8405 hát ez nagyon jó hogy pont a milan ellen nem lesz maicon, meg mancini
..... -
#8404 Naon nagy lesz de csak akkor ha nyerünk mindkét meccsen. -
#8403 Március 6. | 20.30
Élő:
Valencia – Internazionale
-------------------------------------------
20:15 Labdarúgás Olasz bajnokság, 28. forduló, Internazionale-Milan (élő)
micsoda hét lesz:)FORZA INTER!:) -
#8402 Én is most nézem Ibra nagyon él mekkora passzt adot, grat a fiuknak szép volt. -
#8401 úúú most láttam Cruz Gólját...anyám...micsoda gól volt...Grosso Ibra cruz nagyon szépen összehozták...nincs meg valakinek gifben? -
#8400 Most nézem Stanko meglőtte a szokásos kapufáát:DDD eskü össze kéne számolni hányat lőtt már:P -
#8399 ja és ha veretlenül és 100 ponttal akarjuk megnyerni a bajnokságot akkor belefér még 3 döntetlen;)(és persze 0 vereség...) -
#8398 300 napja veretlen bajnokikon az Inter:) -
#8397 óóó hát mi sem sértődnék meg érte:DDD
én inkább a BL-től félek...:S de bízom a csapatban... -
#8396 amúgy mostmár oda is adnám az Internek a szkudettót :) -
#8395 megszokás...
:D -
Csesza #8394 igen, ide is beírták :)
a livescore tévesen írta -
#8393 köfi srácok, csak a Roma topikot figyeltem elsőre, aztán ott vmi olyan volt :)
Imikém lassan sokkal több .... lesz a kommentedben, mint betü :P -
#8392 nem álíották ki...téves info volt...
Maicont kiálították a 85.percebn második sárgája miatt...de Mátrixot nem... -
Csesza #8391 semmit, Maicon-t állították ki -
#8390 mit alakított Mátriksz, hogy a piros villant? -
Csesza #8389 akkor rosszúl emlékeztem... -
#8388 bajnokságban 12gól..többiben asszem még nem lőtt... -
Mars Delight #8387 Szép siker,Forza Inter!Hányadik gólja Ibranak ?Külön a bajnokságba és a többi kupába?pls infot!