FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nézem ezt a geciii stream-et össze viszsz nyomják egyszer a juve meccset 1sze a mijenket de közne hallgotom az inter rádiót élõben a meccsrõl 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

köszi

Rudee
Szomszédos topikba van stream.

Szar Bayern, szar Bayern :)

lesz közvetítés vagy csak stream????

ha közvetítés hol ha stream akkor valaki egy címet legyenszíves

WBA 😛PPP

Azért 2 szél odabasz Figo,Stankovic nem is tudom van-e még egy klubnak illyen szélei,talán MU

fsgh
Sztem 2-1 ide...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

azér kapunk csak 2-t 😛PPPDDDDD

Chievo-Inter, várható kezdõcsapatok
Sep. 21. 16:13 -Verona- Az elõzetes hírek szerint a két mester következõ felállásban küldi majd a pályára a csapatokat:
CHIEVO (4-4-2): Fontana - Moro, Mandelli, Mantovani, Lanna - Semioli, Brighi, Giunti, D.Franceschini - Pellissier, Amauri.
kispadon: Squizzi, Malagó, Zanchetta, Luciano, Sanmarco, Obinna, Tiribocchi, edzõ: Beppe Pillon
sérült: Cossato
eltiltva: D´Anna 2 mérkõzésre
INTERNAZIONALE (4-4-2): Julio Cesar - Cordoba, Materazzi, Samuel, Favalli - Figo, Cambiasso, Veron, Stankovic - Cruz, Martins
kispad: Toldo, Orlandoni, Womé, Adriano, Recoba, Pizarro, Solari, C.Zanetti, Zé Maria, edzõ: Roberto Mancini
sérült: J.Zanetti, Mihajlovic
eltiltva: -

áá,Samuel játszik ma

sztem 2-3 v. 3-3

anyit írtam hogy remélem yól sejted?! hol itt az arc?!!! <#nemtudom>

McFrost
1-1

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

báttyó02
mitgondolsz mennyi lesz fater? 😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

McFrost
vegyél vissza arcból Szabika;-)

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

yól sejeted

reméljük...

McFrost
naon erõs a keret, nem sok jót sejtek....

20 fõs keret a veronai meccsre
Sep. 21. 09:10 -Appiano Gentile- Jó hír az Inter szurkolóknak. Roberto Mancini kijlölte a 20 fõs keretet a Chievo elleni meccsre, és ebben helyet kapott Adriano is. Úgy néz ki, hogy a sérülése kapcsán nagyobb volt az ijedtség mint maga a baj. Bár lehet, hogy óvatosságból csak a padon kap ma este helyet a brazil. Adriano nevezésén kívül jó hír még, hogy Santiago Solari felépült az influenzából, és Walter Samuel letöltötte az eltiltását így õk is a keret tagjai. Íme tehát a 20 fõs keret:

Kapusok: Toldo, Julio Cesar, Orlandoni

Védõk: Cordoba, Zé Maria, Favalli, Materazzi, Samuel, Wome

Középpályások: Stankovic, C.Zanetti, Figo, Pizarro, Veron, Cambiasso, Solari

Támadók: Cruz, Adriano, Recoba, Martins

faxa

J.R.Cruz

megpróbálom nem utálni, nah egy kicsit hallgatok inkább majd pár hét múlva nyilatkozom ujra Figo-ról addig kiváncsi vagyok mit alkot

Adriano: 15 nap szünet
Sep. 19. 17:02 -Milano- Adriano a Lecce elleni mérkõzésen szenvedett könnyebb bokasérülést melynek következtében biztos hogy kihagyja a Chievo elleni összecsapást. Sõt ha minden igaz a Fiorentina ellen sem láthatjuk õt a pályán. Az Inter orvosai szerint a október másodikai Juventus-Inter mérkõzésen léphet legközelebb pályára a bajnokságban!
A csapat amúgy már vasárnap is edzett, természetesen a szombat esti kezõcsapat kivételével akiknek csak nyújtás és lazítás szerepelt a programjukban. A többiek viszont a bemelegítést követõen labdás gyakorlatokkal, kaupra lövésekkel, taktikai elemek átismétlésével, aerobic-al és egy meccsel készültek a szerda estére. Javier Zanetti és Marco Andreolli pedig a konditermeben spinning edzést végzett.

ne utáld már Figot végre van jobb oldalunk

<#ejnye1>
Figo csak jol tud jaccani. Még ha rosszul jatszik akkoris jobban mint az atlag. <#wink>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

eléggé túlértékelik Figo-t

fsgh
Ez tuti hogy a La Gazettáról van?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Ah Rudee ty! Megvan a wallpapírom. <#taps>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

fsgh
Én már nem kiabálok el semmit(a Palermotol kikaptunk) de azért remélem nyerünk!

McFrost

LA GAZZETTA DELLO SPORT (2005.09.18.vasárnap)

FABIO BIANCHI

INTER

JULIO CESAR 6,5 – Két alkalommal kellett közbeavatkoznia, elõször Konan majd pedig Cassetti helyzeténél. Õ mind a két esetben tette azt ami a dolga volt.

ZÉ MARIA 6 – Nem volt nehéz dolga, nem kellett semmi komoly dolgot csinálnia. Szerencsére ezúttal a támadásokból is hasznosan vette ki a részét.

CORDOBA 6,5 – A meccs elején bemutatott két fontos és szép mentést, majd hiba nélkül abszolválta a fent maradó idõszakot is.

MATERAZZI 6 – Könnyû dolga volt Vuciniccsal és Konannal szemben. Fejjel pedig minden labda az övé volt.

FAVALLI 6,5 – Cassettit kivette a játékból és ami fontos ezúttal rendre felzárkózott a támadásokhoz. Pontos volt, magabiztos, mondhatjuk a hátsó alakzat legjobbja!

FIGO 7 – Továbbra is remekel a portugál. A stabilitása összefogja középpályát, a meccs elejét leszámítva pedig minden labdája pontos volt. Leszerelni pedig – nos az egyszerûen képtelenség.

C.ZANETTI o.n. – Kapott egy bõ negyed órát, éppen csak bemelegedett és véget ért a meccs.

VERON 7 – Nagyon nem kell magyarázni a játékát, két beadás két gól. Egyszer Stankovic egyszer pedig Cruz váltotta gólra a keresztlabdáját.

CAMBIASSO 7 – Ahová a labda megy õ ott terem és begyûjti mindet. Martinsnak ragyogó passzt adott, sõt még egy kapufát is lõtt.

STANKOVIC 7 – Végre a szerencse is az õ oldalára állt. A gólja elõtt nem találta ugyan el a labdát de hát a gól az gól. Amikor pedig eltalálta rendesen? Akkor bizony útját állta Sicignani.

ADRIANO 6,5 – A Terminator ma kivette a pihenõjét. Talán azért nem lõtt gólt mert ezen az estén felettébb önzetlen volt. A gyönyörû megoldásai kárpótoltak mindenkit az elmaradt találat(ok) miatt, de most ez is belefért.

PIZARRO o.n. – Néhány percet kapott csak.

MARTINS 6,5 – Nem mondhatjuk hogy nem játszott jól, ugyanis az õ emelése nyitotta meg a táncot. Sajnos a továbbiakban sokat rontott elõl, de legalább folyamatosan helyzetben volt és veszélyeztetett.

CRUZ 6,5 – Továbbra is bizonyítja: formában van! Beállt és azonnal gólt lõtt így már pont annyira eredményes mint Adriano.

MANCINI 6,5 – A csapata rendezetten játszott a megfelelõ emberek a megfelelõ helyre kerültek a kezõdben. Talán egyedül Cruz kaphatott volna több lehetõséget… A gyors játék bejött és eredményesen õrölte fel a Lecce védelmét. Sima meccs volt.

LECCE

Sicignano 7; Angelo 6 (Camorani o.n.), Diamoutene 5, Stovini 5, Abruzzese 5; Cassetti 5, Ledesma 6, Del Vecchio 5, Pinardi 5 (Valdes o.n.); Vucinic 5, Konan 6. edzõ: Gregucci 5

JÁTÉKVEZETÕ ÉS PARTJELZÕK

PIERI 6,5 – Kicsit spórolt a lapokkal, de így legalább nem fújta szét a meccset. Végig az irányítása alatt tartotta az eseményeket, megfelelõen bíráskodott.

CONSOLO 6,5 – Jól ítélte meg a les szituációkat.

DI MAURO 6 – Az õ oldalán sem volt hiba.

Rudee

jaja 😄

köszi szépen - az olasz kommentátor nagyon durva 😄DDDDDDDDD

www.inter.it

Sheva
jaja asport 1 és a sport 2 is ismételni fogja egész héten sztem

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

McFrost
tuti lesz még ismétlés a tv-ben!

valaki tudna nekem adni vmi linket hogy megtudjam nézni a meccset ( nem torrent) mert tegnap nem voltam itthon és nemláttam

sima 3:0 <#beka2>

fsgh
És nyertünk 3-0-ra(jelzem lehetett volna 5-6 null is....)

Rudee
Cruz lõtte a harmadikat az utolsó percben.

Rudee
Stankovicé volt a második.

zaki
má 2-0... jó a meccs!

Rudee
Martins gólt lõtt a Lecce-nek.

szerintem is Forza Palermo...

BUDA > miskolc.

Sheva
mindjárt gondoltam 😛

Sheva
hehe <#smile>

fsgh
Te se sértõdj meg mert én meg a sampdorianak:-P

mivel ez az egyetlen eséjetek 😛

Sheva
az interesek ne sértõdjenek meg mert a Chievonak szurkolok 😛

McFrost
ja , aza az....