FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheva
Tóni labdábaért 2szer

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Toni még labdába se ért

Figo most miért bal oldalon van??

fsgh
figo gólpasz!!!!!!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Adriano passz beficcent

fsgh
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

OBAGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jah attól félek én is :S
de van egy Adrianonk D

Kötelezõ gyõzelem feljövünk a 2. helyre és jövõ héten ha megverjük a juvét elsõk holtversenybe omg de elõször gyõzzünk

McFrost
Lüke Tóni kiüt benneteket!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

jajj de izgulok 😄 Rudee mit tippelsz? <:p>

Na mindjárt kezdünk nehéz meccs lesz 1:1-t tippeltem de remélem nyerünk!

Remélem:

-----------------------------Julio Cesar
-
Cordoba----------------Matrix----------Samuel----------Wome
-
Figo--------------------Pizzaro------Cambiasso----------Dragon
-
----------------------Császár--------Chino/Obagol

báttyó02
<#eljen>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

MANCINI CSAPATOT HÍRDETETT FIO ELLEN
Szeptember 24 2005 Szombat, 14:20:27
APPIANO GENTILE - Roberto Mancini kinevezte a 19 fõs keretet a vasárnap esti mérkõzésre

Kapusok: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares

Védõk: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 13 Zé Maria , 16 Giuseppe Favalli, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 33 Pierre Wome

Középpályások: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo , 8 David Pizarro, 14 Juan Sebastian Veron, 18 Cristian Kily González, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari

Csatárok: 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 20 Alvaro Recoba, 30 Obafemi Martins

fsgh
Pontosan!(csak aztán ez a helyzet nehogy megforduljon)

báttyó02
ja 😄D

sok milános **** nézzen már a tabellára, aztán próbálja kritizálni az intert!
Milan<#hamm>INTER
fsgh
Ja de sajna Vasárnap:-(((

na így tiszte lett minden mostantól semmi off különben törlõdik,sport1 élõbe adja a meccsünket <#hawaii>

fsgh
Jóvan na egyszer el jöhet a mi idõnk is:-P:-)))
És az most lesz!!

9csöves9
melyik évben nem ti erõsítettetek szinte a legjobban mostanában? 😊 évrõl évre ezt mondja mindenki

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

fsgh
Ezt nem tom tudjátok-e?!:
Megsérült C.Zanetti
Sep. 22. 16:25 -Milano- Pár héttel a csapatkapitány Javier után az Inter most a másik Zanettit Cristianot veszítette el. A középpályás a második félidõ közepén hagyta el a pályát ugyanis meghúzódott az izomzata. Pontosabbat csak néhány nap múlva fogunk tudni így szinte biztos hogy nem fog játszani a Fiorentina ellen vasárnap. A csapat természetesen ma már edzett.
(tééékk:-P)

fsgh
Gondoltam hogy ezt fogod mondani...
De szerintem van olyan erõs csapatunk hogy idén scudettot nyerjünk..(Középpálya erõsödött)

9csöves9
attól még hogy esetleg minket megvertek elõrébb nem juttok P

fsgh
Majd meglátjuk idén! Erre majd visszatérünk az Inter-Juve meccsnél:-P

9csöves9
hát igen ezt szted Olaszországban komolyan veszik? amíg nem nyertek bajnokságot addig mindenkiben egy örök vesztes benyomását keltitek

fsgh
Igazad van! FORZA INTER!<#smile>

fsgh
Olasz szuperkupa,Olasz kupa!!!!!

báttyó02
ahhoz képest hogy te "elvileg" felnõtt ember vagy nemnagyon látszik meg rajtad..legalábbis a stilusod semmiképp

9csöves9
micsodát?😄DDD

inter nyert, és mindig is nyerni fog <#worship>

McFrost
ez volt a lealázás?
utolsó mondatodban akkor valamit nem értek....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

megnéztem az összefoglalót lehetett volna nagyonnagy arányú gyõzelmünk is ha nincs Fontana, de a lényeg a lényeg nyertünk

Samuel feje három pontot ért
Sep. 22. 11:07 -Verona- Az Inter tegnap este Veronában megszerezte a harmadik gyõzelmét is a Serie A-ban (az elsõ idei idegenbeli siker volt ez), köszönhetõen Walter Samuelnek aki az elsõ bajnoki találkozóján azonnal góllal mutatkozott be az új csapatában.
Roberto Mancini kissé feldúlta a kezdõcsapatot, amelyben helyet kapott Samuel középen - ez azt eredményezte hogy Cordoba a szélre került, a középpályán a Veron-Cambiasso duó csak a padon kapott helyet így a Pizarro-C.Zanetti kettõs játszott a Bentegodiban. Cristiano Zanettinek amúgy ez volt a 200. profi mérkõzése. Elõl is felfordulás volt, hiszen az Adriano-Martins duó helyett ezúttal Cruz illetve Recoba kapott lehetõséget. A hazaiaknál az egyetlen váratlan dolog Malagó játéka volt aki végül Mantovani helyén lépett pályára.
Élénk és harcos elsõ félidõnek lehettek tanúi a veronai nézõk ahol az Inter bekezdett majd szépen fokozatosan vett vissza a ritmusból. A Chievo nagyon szervezetten védekezett és lehetett látni hogy csak valami váratlan megoldás lesz az ami kibillenti õket az egyensúlyukból. Recoba illetve Figo néha próbálkoztak egy-egy lövéssel illetve beíveléssel, de ezek nem jártak sikerrel. Gyakorlatilag igazán egyik kapu sem forgott veszélyben, szépen lassan folydogált a meccs. A félidõ utolsó perceiben Recoba lövését kellett Fontananak hárítania, ez sikerült is neki, mint ahogyan Cruz próbálkozását is semlegesítette a veterán kapus.
A második félidõ is Inter próbálkozásokkal indult, ám ezúttal már szerencsésebb volt a csapat ugyanis Samuel fejesébõl megszerezték a vezetést. A Chievo továbbra sem tudott mit csinálni, a gól után is teljesen veszélytelenek maradtak, sõt nem sokkal késõbb majdnem Recoba duplázott de Fontana megint résen volt. 10 percen belül hármat is cserélt Mancini ezzel alaposan felforgatta a csapatot amely innentõl már nem találta meg az ideális összhangot és csak úgy elvolt a pályán. Sõt Giunti révén még a Chievo okozott bonyodalmat de végül csak sikerült kihúzni az 1-0-val az utolsó perceket. Akárhogyan is, ez a Fiorentina ellen vasárnap igencsak kevés lesz…
CHIEVO – INTERNAZIONALE 0 – 1
gól: Samuel 49’
CHIEVO (4-4-2): Fontana; Moro, Mandelli, Malagò Lanna; Semioli, Brighi (34´ Sammarco), Giunti, Franceschini (79’ Luciano); Pellissier (63’ Obinna), Amauri. (Squizzi, Scurto, Zanchetta, Tiribocchi). Edzõ: Pillon
INTER (4-4-2): Julio Cesar; Cordoba, Materazzi, Samuel, Favalli; Figo (67’ Cambiasso), Pizarro, C. Zanetti (66’ Veron), Stankovic; Cruz (58’ Adriano), Recoba. (Toldo, Zè Maria, Solari, Martins). Edzõ: Mancini
vezette: Morganti (Ascoli Piceno)
hosszabbítás: 1´ ill 5´
sárga lap: Franceschini, C. Zanetti, Giunti, Stankovic.

Romából 😄

Rudee
Samuel visszatért.

Szar Bayern, szar Bayern :)

nem is láttad a meccset mit pofázol?nézz már meg egy kibaszott összefoglalot és meglátod hgy játszottunk chievot lealáztuk

Duplan leszedjuk!<#wink><#taps>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Figo gólpassz 😊

Grat. Meccset majd lekapjuk.<#eljen>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Nyertünk Samuel góllal <#eljen>
gg

<#eljen><#worship>

McFrost
51' Chievo <0 - 1> Inter Milan

49' <0 - 1> W. Samuel

félidõben 0-0

ez a pecs olasz kommentátor végig ordítja a meeccset nem tudom mikor van gól 😄DDDDDDDDDDDDDd

McFrost
nem baj, akkor nyerünk...

Fontana kivédi a szemünket