FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
Rómeo vérzik 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

vki vérzik

remélem gyõzünk!!

Pazza INTER AMALA!!

Nah Forza INTER!!!

Messina vezeti a Derby-t

pics. nembírom ezt a manus-t

-Recoba: ½Maradni szeretnék, mert jól érzem itt magam!½
Dec. 10. 01:02 -Milánó- Alvaro Recoba a következõkben a jövõjérõl és a vágyairól beszélt, melyek nem mellesleg az Interhez kötik. A 29 éves támadó hamarosan megkezdi a szerzõdés-újításról szóló tárgyalásokat Massimo Morattival, azon pletykák ellenére, melyek szerint januárban a Fiorentina gárdájában szereplõ Valerij Bojinov fog érkezni az uruguayi helyére. Chino határozottan bizonygatja, hogy õ maradni szeretne:
½Az Inter játékosaként szeretném eltölteni az elkövetlezendõ két, három évet, majd azután vissza kívánok térni Uruguayba, hogy életem elsõ klubcsapatában, a Danubioban fejezhessem be a pályafutásomat.½
Miután problémákat keltett a bérigénye, Recoba frusztráltan reagált arra, hogy milyen hatalmas pénzeket keresett az elõzõ szezonban:
½Az nem igaz, hogy én 5,5 millió fontot kerestem múlt évben! Sose láttam ilyen összegeket.½- tisztázta magát az uruguayi.
½Maradni szeretnék, mert jól érzem itt magam. Ez a legjobb munka a világon, és csöppet sem aggódom!½

internazionale.hu

-nagyon remélem hogy marad-

huzzá má innen te kis buzi...

nemtom én nem szeretem az ilyeneket hogy csatár vs. csatár - ugyse nagyon fognak találkozni a pályán - inkább Gattuso vs. Verón v. Cambiasso vs. Kaká

Sheva

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

fsgh
Viszont!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Sheva
sztem se

na NYEJEN A jobbik sok sikert

Bár sztem egy derbyn sose a nevek döntenek.

Samuel is <#hehe>

Sheva
de viszont Shevchenko játszani fog és Kaká is <#vigyor1>

Sheva
Vieri ne mfog játszani szvsz mert egy batyu f@szt nem ér

fsgh
jaja! Ha Adriano ki tud törni a védõk közül egyszer kétszer akkor nyernk...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Reméljük Adriano régi formáját hozza.Akkor nem lesz gond 😄 Meg persze a védõk

fsgh
az kár mert az õ kreatív játéka kellene most ide...

fsgh
huuu csak Vierinek leyen képe jáccani... Remélem lerugják a védõink...

Kár hogy nincs Recoba.

Sheva
Vasárnap este a forduló rangadóján az Inter és az AC Milan csap össze egymással, és a két edzõ a következõ játékosokkal készül a derbire.

AC Milan:

Kapusok: Dida, Kalac

Védõk: Kaladze, Marzoratti, Nesta, Jankulovski, Simic, Stam

Középpályások: Gattuso, Kakà, Pirlo, Rui Costa, Seedorf, Serginho, Vogel

Csatárok: Gilardino, Inzaghi, Shevchenko, Vieri

Inter:

Kapusok : Francesco Toldo, Julio Cesar Soares;

Védõk : Ivan Ramiro Cordoba, Nicolas Burdisso, Javier Zanetti, Sinisa Mihajlovic, Giuseppe Favalli, Walter Samuel, Pierre Wome;

Középpályások : Dejan Stankovic, Cristiano Zanetti, Luis Figo, David Pizarro, Juan Sebastian Veron, Esteban Cambiasso;

Csatárok: Julio Ricardo Cruz, Adriano, Obafemi Martins.

fsgh
FORZA INTER!!!Remélem hozzuk de kétségeim vannak!!

Már csak 2 nap

nyugi, meglátod mejd belelendûl!!!

fsgh
nem sok de ha így nyomná szezon eleje óta 7 gólt lõtt volna... az több mint most:-P

de akkor ott vannak a köv.-i meccsek és ott akkor fsgh-szerint nem lõ gólt akkor szarban van a haza...

de az, ha nem tudnak rá soha válaszolni...😊

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

az nem sok...

fsgh
az biztos s mostmár remélem elindul a szekere... én elvárok tõle minden második meccsén legalább 1 gólt!!:-)

Moratti:½Madridot vagy Londont szeretném½
Dec. 7. 10:29 -Glasgow- Massimo Moratti a klub tulajdonosa már elõre tekintett. ½A sorsolás után Madridba szeretnék majd utazni tavasszal, de az sem baj ha London lesz az úticél. A Milannal szemben mi már nyugodtan várhattuk a ma estét köszönhetõen az eddigi teljesítményünknek. Jó meccs volt, gratulálok a fiúknak jól játszottak - különösen a fiatalok. Andreollinak nagyon örülök, sajnálom a sérülését mint ahogyan C.Zanetti kiállítását is.
A Milannak gratulálni szeretnék a továbbjutás miatt, meglátjuk mi lesz vasárnap. Az õ adrenalin szintjükkel biztos nem lesz a baj, nekünk még fel kell pörögjünk a derbyre. Minden meccs egy külön történet, remélem ez a mostani egy szép fejezete lesz a történelmünknek. Hogy mit tanácsolnék Mancininek? Essünk nekik öt csatárral!½

Glasgow Rangers - Internazionale 1-1 (1-1)
Glasgow, Ibrox-park
v.: Staudinger (osztrák)
Rangers: Waterreus - Ricksen, Andrews, Kirgiakosz, Murray - Namouchi, Ferguson, Malcolm, Burke - Lövenkrands, Buffel
Inter: Toldo - Andreoli (J. Zanetti, 70.), Mihajlovic, Materazzi, Burdisso - Solari, C. Zanetti, Pizarro, Womé - Martins, Adriano (Boumsong, 82.)
gól: Lövenkrands (38.), illetve Adriano (30.)
piros lap: C. Zanetti (87.)

Adriano meglõtte a maga gólját most is<#hehe>

Majd be áll Adriano ha úgy adja a helyzet azt lõ egy bombát 😄

"Az Interbõl Adrianot kivéve szinte mindenki hiányozni fog, a kezdõben Andreolli és Momenté fog játszani a Rangers ellen. Roberto Mancini mégsem aggódik."

nem aggódik??? yó neki!! ezek után... kérdéses lesz

Mancini tartalékolni fog a hétvégi derbyre.Szóval érdekes meccs lesz mert nevezett pár u21-es emberkét is.

nem lenne rossz egy több gólos gyõzelem sok erõt adhat a vasárnapi rangadóra!!!

Rangers-Inter harmadszor

Dec. 6. 11:40 -Glasgow- Ma este harmadik alkalommal fog egymással találkozni a Rangers és az Internazionale Skóciában. Az elsõ összecsapás az 1964/65-ös BEK negyeddöntõben volt amikor a visszavágón 1-0-ra nyertek a skótok. Szerencsére az elsõ meccsen 3-1 arányban akkor az Inter bizonyult jobbnak és továbbjutott. A második idegenbeli meccs az 1984/85-ös idényben volt az UEFA Kupa második fordulójának a visszavágóján. A Rangers akkor 3-1-re nyert, de akkor is az Inter örülhetett mivel az odavágón 3-0-ra verték a skótokat.

öhhhm,öhhmm - PALERMO topig #4647 -os hozzászólsá 😛PPP

gabber_saviola
nyugott szívvel elengedem Grossot , mivel meg van már az utód

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nálam nincs rangsor, csak Grosso,Dédé és ...

bmffm856
remélem Della Valle is bejelentkezik érte...😊 szívesen látnám lila mezben...<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

ugyis ide gyün...

moratti-nak több kesse van 😛

gabber_saviola
Milánba nem menne Grosso, ezt tudom ^^

McFrost
ya., 1. Lanna, 2. Mantovani....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sheva
meg a Milannak is <#vigyor1>

gabber_saviola
annyira ne éljétek bele magatokat, mert a Juvénak is kell Grosso

mondjuk sztem benne van a top3-ba a világ legjobb balszélsõi(vedõ) között!

😄DDDD remélem ríílbe is megvesszük!

ui.: én az FM2005be vettem meg