FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

pics. nembírom ezt a manus-t
Dec. 10. 01:02 -Milánó- Alvaro Recoba a következõkben a jövõjérõl és a vágyairól beszélt, melyek nem mellesleg az Interhez kötik. A 29 éves támadó hamarosan megkezdi a szerzõdés-újításról szóló tárgyalásokat Massimo Morattival, azon pletykák ellenére, melyek szerint januárban a Fiorentina gárdájában szereplõ Valerij Bojinov fog érkezni az uruguayi helyére. Chino határozottan bizonygatja, hogy õ maradni szeretne:
½Az Inter játékosaként szeretném eltölteni az elkövetlezendõ két, három évet, majd azután vissza kívánok térni Uruguayba, hogy életem elsõ klubcsapatában, a Danubioban fejezhessem be a pályafutásomat.½
Miután problémákat keltett a bérigénye, Recoba frusztráltan reagált arra, hogy milyen hatalmas pénzeket keresett az elõzõ szezonban:
½Az nem igaz, hogy én 5,5 millió fontot kerestem múlt évben! Sose láttam ilyen összegeket.½- tisztázta magát az uruguayi.
½Maradni szeretnék, mert jól érzem itt magam. Ez a legjobb munka a világon, és csöppet sem aggódom!½
internazionale.hu
-nagyon remélem hogy marad-
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
AC Milan:
Kapusok: Dida, Kalac
Védõk: Kaladze, Marzoratti, Nesta, Jankulovski, Simic, Stam
Középpályások: Gattuso, Kakà, Pirlo, Rui Costa, Seedorf, Serginho, Vogel
Csatárok: Gilardino, Inzaghi, Shevchenko, Vieri
Inter:
Kapusok : Francesco Toldo, Julio Cesar Soares;
Védõk : Ivan Ramiro Cordoba, Nicolas Burdisso, Javier Zanetti, Sinisa Mihajlovic, Giuseppe Favalli, Walter Samuel, Pierre Wome;
Középpályások : Dejan Stankovic, Cristiano Zanetti, Luis Figo, David Pizarro, Juan Sebastian Veron, Esteban Cambiasso;
Csatárok: Julio Ricardo Cruz, Adriano, Obafemi Martins.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
Dec. 7. 10:29 -Glasgow- Massimo Moratti a klub tulajdonosa már elõre tekintett. ½A sorsolás után Madridba szeretnék majd utazni tavasszal, de az sem baj ha London lesz az úticél. A Milannal szemben mi már nyugodtan várhattuk a ma estét köszönhetõen az eddigi teljesítményünknek. Jó meccs volt, gratulálok a fiúknak jól játszottak - különösen a fiatalok. Andreollinak nagyon örülök, sajnálom a sérülését mint ahogyan C.Zanetti kiállítását is.
A Milannak gratulálni szeretnék a továbbjutás miatt, meglátjuk mi lesz vasárnap. Az õ adrenalin szintjükkel biztos nem lesz a baj, nekünk még fel kell pörögjünk a derbyre. Minden meccs egy külön történet, remélem ez a mostani egy szép fejezete lesz a történelmünknek. Hogy mit tanácsolnék Mancininek? Essünk nekik öt csatárral!½
Glasgow, Ibrox-park
v.: Staudinger (osztrák)
Rangers: Waterreus - Ricksen, Andrews, Kirgiakosz, Murray - Namouchi, Ferguson, Malcolm, Burke - Lövenkrands, Buffel
Inter: Toldo - Andreoli (J. Zanetti, 70.), Mihajlovic, Materazzi, Burdisso - Solari, C. Zanetti, Pizarro, Womé - Martins, Adriano (Boumsong, 82.)
gól: Lövenkrands (38.), illetve Adriano (30.)
piros lap: C. Zanetti (87.)
nem aggódik??? yó neki!! ezek után... kérdéses lesz
Dec. 6. 11:40 -Glasgow- Ma este harmadik alkalommal fog egymással találkozni a Rangers és az Internazionale Skóciában. Az elsõ összecsapás az 1964/65-ös BEK negyeddöntõben volt amikor a visszavágón 1-0-ra nyertek a skótok. Szerencsére az elsõ meccsen 3-1 arányban akkor az Inter bizonyult jobbnak és továbbjutott. A második idegenbeli meccs az 1984/85-ös idényben volt az UEFA Kupa második fordulójának a visszavágóján. A Rangers akkor 3-1-re nyert, de akkor is az Inter örülhetett mivel az odavágón 3-0-ra verték a skótokat.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
moratti-nak több kesse van 😛
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
ui.: én az FM2005be vettem meg