34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • ForzaInter
    na jó hála istennek nem közöl senki eredményt, azthittem 16 uj üzenet és azt írtaátok, este végig izgulom a meccset, ha nyerünk mindenkit meghívók bulizni:DDD
  • banok
    aki mégis streamen követi a most zajló találkozót annak go to CCTV5 ;)
  • fsgh
    jaja:) soká lesz még:(:S
  • Lombardini
    Na én is elhúzok minden hírforrás környékéről, hogy mégcsak véletlenül se értesüljek az eredményről. Este 20:15-kor úgy ülök le a TV elé, mintha akkor kezdődne élőben.
  • fsgh
    jaja...bár én a meccs alatt akkor se nézek be ide:P biztos ami tuti:P
  • ryhdeksan
    alap
  • Csesza
    caps lock on:

AKKOR SZTEM MEGEGGYEZTHETÜNK ABBAN, HOGY SENKI NEM ÍRJA BE IDE A RÉSZEREDMÉNYEKET AZ ÉLŐ MECCS, KÖZBEN NEHOGY VALAKI OLYAN VÉLETLEN IDETÉVEDJEN AKI NEM AKARTA VOLNA MEGTUDNI AZ EREDMÉNYT, MERT RENDESEN (IZGULÓSAN) VÉGIG AKARJA NÉZNI TV-BEN A MECCSET?!
  • ryhdeksan
    :DDDD
  • Csesza
    nembaxod, hogy te vagy az?!

:DDDDddddddd gyereeeek, olyan rottyon voltam mint a disznó az meg ilyen fasságokkal baxtat
  • Csesza
    mivel vszeg nem is leszek itthon akkortájt ezért én is majd felvételről
  • fsgh
    jaja:DDD dettó..csak bírjam ki:P lehet el is megyek jáccani mkor elkezdődik a meccs:P
  • Lombardini
    Én a Sport 1-en nézem meg, mintha élőben menne. Minden hírforrást kerülni fogok mert végig akarom izgulni a meccset.
  • ryhdeksan
    jah nem kell gyorsabb internet?:D
  • ryhdeksan
    vszínűleg megnézem ott addig úgy is tanulnom kell meg ne huzzanak így évvégén :D
  • fsgh
    én szerintem a tvben nézem meg és nem itt követem...ti mit csináltok?
  • Csesza
    sajna nem közvetítik a tv-ben sehol élőben a mai meccset :S

nem értem, hogy miért?! :C

akit érdekel és nem tudja stream-en nézni a meccset, akkor a sport1-en 20:15től lesz felvételről a meccs...
  • Csesza
    mai meccsre a bő keret:

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 77 Marco Andreolli.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 20 Alvaro Recoba.
  • ForzaInter
    hucsááá
  • Csesza
  • ryhdeksan
    Lehet =)

Ki ne akarna a világ legjobb csapatában az Interben játszani?
  • Lombardini
    "Henry: "azt elismerem, hogy csodálatos lenne a San Siróban játszani."

A francia csatárnak bár nem áll szándékában a távozás az ágyúsoktól, a Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozata mégis elgondolkodtató lehet: "Nagyon örülök, hogy a kék-feketék megnyerik a bajnokságot Morattinak, mert ha van ember a futballban, aki megérdemli a sikert, akkor az ő. Átigazolásról azonban badarság lenne beszélni, hiszen szerződésem van az Arsenallal, igaz, azt elismerem, hogy csodálatos lenne a San Siróban játszani."

inter.hunsport.hu

Vajon mit akart ezzel mondani? Csak nem azt?

• Lombardini
    Köszönöm szépen srácok! :) Ma este scudettóval szeretnék ünnepelni! ;)
  • Csesza
    Boldog Születésnapot!
  • gabber_saviola
    BSZ LOMBARDINI!
  • fsgh
    jaja BSZ!:)
  • Lombardini
    Köszönöm szépen! :)
  • ForzaInter
    BSZ LOMBARDINI!
  • ForzaInter
    kicsit odaver
  • fsgh
    huhh:O szép:)
  • Csesza
    Saturday, 14 April

PRIMAVERA

Inter 6-0 Triestina (HT: 3-0)
    Scorers: Esposito 3, Maaroufi 24, Ribas 42, Balotelli 57, Siligardi 65, Litteri 78.

• Csesza
    a meccset összevetve csalódott vagyok, hogy csak 1 pontot szereztünk de a 2. félidővel elégedett vagyok

sajnálom mondjuk hogy Cruz jött be az elején és nem Recoba, igaz jól játszott az argentín de talán Álvaro beadásaira jobb szükség lett volna a 2. félidőben
  • ForzaInter
    2-2 a második félidőben megmutattuk hogy kell jáccanni, ahogy mondták "egy félidő előnyt kapott a Palermo" de a romát bedaráljuk oszt megvan a bajnoki cím.

Szegény r9 örökban...
  • fsgh
    mint már mndtam ezelőtt is ugyse jutunk dűlőre és nem is akarok pontt itt ezen vitázni...

on

Szerdán nyerni kéne...nem lenne jó ha tovább húznánk az avatást:)
  • gabber_saviola
    ajánlom a FIGYELEM! topikot figyelmedbe miközben véded kisbarátodat. nincs már ilyen kegyelem meg elnézem badarság, leírtam, hohgy változni fogunk és aki nem száll fel a "vonatra" az így jár
    téma lezárva

on.
    gratula ai Internek a 2. félidőben mutatottért
  • fsgh
    igen lehet hogy megérdemelt lett volna neki 1-2-3 pont...de bann...na mind1 ezen ne vitatkozzunk mert ugyse negedsz az igazadból...ki így gondolja ki úgy..
  • gabber_saviola
    viselednie kéne csak a srácnak. párszor már elmeséte nekem , hogy emberi kommenteket fogok látni tőle
  • Tojesz
    Rossz helyen, rossz időben volt
  • Tojesz
    Már most azok vagyunk, 86 pont elég az olasz bajnoki címhez
  • fsgh
    szegény © Matthewpamer...kerülnie kéne az Inter-Palermo meccsek alatt a topikot mert ugylátom mindig rajta csattan az ostor:P:S:D
  • fsgh
    megverjük a Romát és bajnokok leszünk ennyi...