34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#8882 na jó hála istennek nem közöl senki eredményt, azthittem 16 uj üzenet és azt írtaátok, este végig izgulom a meccset, ha nyerünk mindenkit meghívók bulizni:DDD -
#8881 aki mégis streamen követi a most zajló találkozót annak go to CCTV5 ;) -
#8880 jaja:) soká lesz még:(:S -
#8879 Na én is elhúzok minden hírforrás környékéről, hogy mégcsak véletlenül se értesüljek az eredményről. Este 20:15-kor úgy ülök le a TV elé, mintha akkor kezdődne élőben. -
#8878 jaja...bár én a meccs alatt akkor se nézek be ide:P biztos ami tuti:P -
ryhdeksan #8877 alap -
Csesza #8876 caps lock on:
AKKOR SZTEM MEGEGGYEZTHETÜNK ABBAN, HOGY SENKI NEM ÍRJA BE IDE A RÉSZEREDMÉNYEKET AZ ÉLŐ MECCS, KÖZBEN NEHOGY VALAKI OLYAN VÉLETLEN IDETÉVEDJEN AKI NEM AKARTA VOLNA MEGTUDNI AZ EREDMÉNYT, MERT RENDESEN (IZGULÓSAN) VÉGIG AKARJA NÉZNI TV-BEN A MECCSET?! -
ryhdeksan #8875 :DDDD -
Csesza #8874 nembaxod, hogy te vagy az?!
:DDDDddddddd gyereeeek, olyan rottyon voltam mint a disznó az meg ilyen fasságokkal baxtat -
Csesza #8873 mivel vszeg nem is leszek itthon akkortájt ezért én is majd felvételről -
#8872 jaja:DDD dettó..csak bírjam ki:P lehet el is megyek jáccani mkor elkezdődik a meccs:P -
#8871 Én a Sport 1-en nézem meg, mintha élőben menne. Minden hírforrást kerülni fogok mert végig akarom izgulni a meccset. -
ryhdeksan #8870 jah nem kell gyorsabb internet?:D -
ryhdeksan #8869 vszínűleg megnézem ott addig úgy is tanulnom kell meg ne huzzanak így évvégén :D -
#8868 én szerintem a tvben nézem meg és nem itt követem...ti mit csináltok? -
Csesza #8867 sajna nem közvetítik a tv-ben sehol élőben a mai meccset :S
nem értem, hogy miért?! :C
akit érdekel és nem tudja stream-en nézni a meccset, akkor a sport1-en 20:15től lesz felvételről a meccs... -
Csesza #8866 mai meccsre a bő keret:
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 77 Marco Andreolli.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 20 Alvaro Recoba.
-
#8865 hucsááá -
Csesza #8864 -
ryhdeksan #8863 Lehet =)
Ki ne akarna a világ legjobb csapatában az Interben játszani? -
#8862 "Henry: "azt elismerem, hogy csodálatos lenne a San Siróban játszani."
A francia csatárnak bár nem áll szándékában a távozás az ágyúsoktól, a Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozata mégis elgondolkodtató lehet: "Nagyon örülök, hogy a kék-feketék megnyerik a bajnokságot Morattinak, mert ha van ember a futballban, aki megérdemli a sikert, akkor az ő. Átigazolásról azonban badarság lenne beszélni, hiszen szerződésem van az Arsenallal, igaz, azt elismerem, hogy csodálatos lenne a San Siróban játszani."
inter.hunsport.hu
Vajon mit akart ezzel mondani? Csak nem azt?
-
#8861 Köszönöm szépen srácok! :) Ma este scudettóval szeretnék ünnepelni! ;) -
Csesza #8860 Boldog Születésnapot! -
#8859 BSZ LOMBARDINI! -
#8858 jaja BSZ!:) -
#8857 Köszönöm szépen! :) -
#8856 BSZ LOMBARDINI! -
#8855 kicsit odaver -
#8854 huhh:O szép:) -
Csesza #8853 Saturday, 14 April
PRIMAVERA
Inter 6-0 Triestina (HT: 3-0)
Scorers: Esposito 3, Maaroufi 24, Ribas 42, Balotelli 57, Siligardi 65, Litteri 78.
-
Csesza #8852 a meccset összevetve csalódott vagyok, hogy csak 1 pontot szereztünk de a 2. félidővel elégedett vagyok
sajnálom mondjuk hogy Cruz jött be az elején és nem Recoba, igaz jól játszott az argentín de talán Álvaro beadásaira jobb szükség lett volna a 2. félidőben -
#8851 2-2 a második félidőben megmutattuk hogy kell jáccanni, ahogy mondták "egy félidő előnyt kapott a Palermo" de a romát bedaráljuk oszt megvan a bajnoki cím.
Szegény r9 örökban... -
#8850 mint már mndtam ezelőtt is ugyse jutunk dűlőre és nem is akarok pontt itt ezen vitázni...
on
Szerdán nyerni kéne...nem lenne jó ha tovább húznánk az avatást:) -
#8849 ajánlom a FIGYELEM! topikot figyelmedbe miközben véded kisbarátodat. nincs már ilyen kegyelem meg elnézem badarság, leírtam, hohgy változni fogunk és aki nem száll fel a "vonatra" az így jár
téma lezárva
on.
gratula ai Internek a 2. félidőben mutatottért -
#8848 igen lehet hogy megérdemelt lett volna neki 1-2-3 pont...de bann...na mind1 ezen ne vitatkozzunk mert ugyse negedsz az igazadból...ki így gondolja ki úgy.. -
#8847 viselednie kéne csak a srácnak. párszor már elmeséte nekem , hogy emberi kommenteket fogok látni tőle -
#8846 Rossz helyen, rossz időben volt -
#8845 Már most azok vagyunk, 86 pont elég az olasz bajnoki címhez -
#8844 szegény © Matthewpamer...kerülnie kéne az Inter-Palermo meccsek alatt a topikot mert ugylátom mindig rajta csattan az ostor:P:S:D -
#8843 megverjük a Romát és bajnokok leszünk ennyi...