FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

remélem nem...

valami büntetés kell, de nem ez

a juventus,milan és az inter nélkül nem igazi a serie a

Remélem juvet leküldik serie c-be
mert ott a kapussal kezdtem 😊

itt meg csak simán a középpályát soroltam fel balról-jobbra 😊

az elõzõ kezdõdnél akkor miért volt Solari jobboldalon?

úgy írtam 😊

amugy most valaki tényleg kéne 😊
eddig telítve volt a középpálya...

jó lenne ha ujra felcsillanna a remény Riquelme leigazolására... de nemhiszem 😊

ja és Solari baloldali kp,Figo szokott játszani jobboldalon...

kp-ra még úgyis jön valaki középre

1-2 meccs nem a világ 😊

de most mond meg komolyan kit lehetne odarakni?

akkor ez legyen a középpálya?

Solai-Cambiasso-Stanko-Figo ????

amikor több lehetõséget kapott akkor se tudott bizonyítani pl a Milan elen...

ha megrúgja a köv. szezonban a 20gólt akkor egye-bassza 😄

alig kapott lehetõséget arra hogy felpörögjön meccsenként kapott 1-2percet 😊

nem szaré-hugyé hoztuk el az Udinese-bõl 😊

de egyenlõre sztem azon a poszon nincs jobb játékos nála jelenleg a keretben, mert nem kell oda Dacourt ha egyszer ott van Esteban

a csapat házi gólkirálya,megérdemli hogy kezdõ legyen

Pizzaro is katasztrofális teljesítményt nyújtott,én nem tenném be a kezdõbe

Cruz is jó volt de sztem õ csak csereként válna hasznára a csapatnak, igaz kezdõként is volt 2-3gólja...

sztem ha az a Boumsong lenne is keretben akkor is Samuel-t kéne kezdetni... Boumsong-nak iszonyat nagy potyái vannak a Newcastle meccsein...
Figo: jó-jó, de mint tudják páran én elfogult vagyok vele szemben ezért róla nem is vitatkozom, Stankovic-ot nagyon bírom ezért kezdetném az eredeti posztjá és Solari volt az egyetlen a Real-ba akit bírtam és sztem nagyon jó pléya azért rakom én inkább õt a bal oldalra

újbarcás? ehhh... próbálj valami újjal visszavágni... 😊

nálam Adriano,Cruz az alap

hunbasser
összekevertem a newcastle-s boumsonggal,azt hittem h leigazoltátok 😊
figo meg igen is jó,és helye van sztem a kezdõben.ezért lenne inkább jobboldalra,és nem csak néha játszik baloldalon.
és nem vagyok lófaszjóska te újbarcás 😊

ReaL MaDRid x siempre

de Martins legalább hasznára van a csapatnak él-hal a jétákért és minden meccsek kihajtja még a lelkét is...

én is kezdõként számítanék Adriano-ra csak elõszõr megkéne neki mutatni hogy ha nem játszk rendesen akkor bármikor leültethetik a kispadra! és utána sztem 1bõl megjönne a kedve 😛

Adriano teljesítményét már csak martins múlja felül a katasztrofális labdakezelésével

Solari általába az elõzõ évben amikor ketdett akkor játszott jó mint pl. az Udinese,Cagliari vagy a Messina ellen

lófaszjóska mielõtt osztod a hülyeségeket csak szólok hogy az Maa Boumsong és középpályás 😊 és utánpótlás csapatból jött fel

okosgyerek, Stankovic eredetileg jobb oldali középpályás de mivel megoldja a bal oldali feleadtokat ezér csak NÉHA játszik bal oldalon

Boumsong? egyáltalán tudod ki az?

Figo-t nem szeretem azért raktam kispadra sztem lassú

Adriano nincs formában... semmi haszna nem volt az internek és braziloknak se az utóbbi meccseken, a kispadról beállva lõne 1-2 golt utána mehetne a kezdõbe!

hunbasser
julio cesar
zanetti,boumsong,materazzi,grosso
figo,cambiasso,solari,stankovic
adriano,martins

de úgy is megoldható lenne,h solarit kispadra ültetni,és 3 csatárral játszani,recobát meg visszahúzni.solari a realban is mindig csereként döntötte el a meccseket,amikor kezdõ volt,akkor sohasem villogott.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ezigen,stankovic jobboldalon...szép vagy.boumsong,figo,adriano meg kispadon.ügyes vagy

ReaL MaDRid x siempre

nah, én most így dobnám harcba a srácokat 😛

--------------Júlio César--------------

J.Zanetti - Samuel - Materazzi - Grosso

Stankovic - Cambiasso - Pizarro - Solari

-----------Recoba - Martins-------------

cserék: Toldo,Maxwell,Cordóba,Dacourt,Boumsong,Figo,Adriano

azt láttam... majd minden kiderûl elõbb utóbb 😛

Kily sincs már a listán

az is lehet mondjuk hogy nem jelent még semmit mivel Grosso,Maxwell és Dacourt sincs kinn a listán 😊

Az Inter tárgyal a Livornóval az uruguayi balszélsõ, Alvaro Recoba eladásáról.

NSO szerint.

nagyon csalódott leszek ha elmegy a kedvenc játékosom 😞

sztem visszahelyezték az utánpótlás csapatba azért nincs kinn a képe...

nem találtam róla semmit, hogy elment volna e vagy valami!

az inter.it-en nincs kirakva azok között akik elmentek volna kölcsönbe, de majd holnap utánanézek 😊

inter.it játékoslistáról már le is szedték Boumsongot

pedig olvastam egy olyan hírt hogy ment kölcsönbe,na de akkor mindegy

Nem! 😊

Boumsong kölcsön lett adva,nem?

Materazzi és Grosso világbajnokok

Jul. 10. 12:45 -Berlin- Tegnap este drámai 11-es párbaj után világbajnokok lettek az interes fiúk is. Fabio Grosso és Marco Materazzi melett az intertõl ½kölcsönvett½ erõnléti edzõ Claudio Gaudino is részese volt a sikernek. Elmondhatjuk, hogy Materazzi volt az egyik fõszereplõje a tegnapi VB döntõnek, hiszen a mérkõzés elején egy 11-essel ajándékozta meg az ellenfelet, majd a 9. percben egy fejes góllal már jóvá is tette a hibát. A kétszer tizenöt perc hosszabbítás lejárta elõtt Materazzi ismét a középpontba került, hiszen Zidane ½megfejelte½ õt egy szóváltás után. Az ex aranylabdás mehetett zuhanyozni, és mivel a hosszabbítás sem hozott eredményt, így jöttek a 11-eek. A francia csapatban Trezeguet kihagyta a büntetõt. Az utolsó olasz büntetõt az a Grosso lõhette, aki kétszer is szószerint kihúzta ezen a VB-n a válogatottját a pácból. Grosso már nem hibázhatott, és mikor a labda a hálóba csapódott, elszabadult a pokol Berlinben. Hatalmas gratuláció az Olasz válogatott játékosainak, Marcello Lippinek és az egész stábnak.

www.internazionale.hu

<#worship><#worship><#worship>

remélem Materazzi nem megy el és tudja majd hozni ezt a formáját a következõ szezonban!

-Vieira az Interben?

Jul. 6. 21:22 -Milánó- Ma megjelent sajtóinformációk szerint a milánói Kék-feketék érdeklõdést mutatnak a Juventus védekezõ középpályása, Patrick Vieira iránt.
A fent említett hírek szerint a Real Madrid elnöke, Ramon Calderon jelezte, hogy a királyi gárda újdonsült edzõjének, Fabio Capellonak nem szerepel a francia középpályás a kívánságlistáján. Vieira nem kíván a következõ szezonban a Juventusnál játszani, amennyiben a zebrákat a Serie B-be, vagy a Serie C1-be számûzik, így ebben az esetben a 2006/07-es szezont -kölcsönben- az Interben futballozna.
Forrás: tribalfootball.com

tudtam bmeg, hogy valami lóf@axjóskát ide akarnak majd hozni a Juvéból?!
de minek a középpályára még1 középsõ középpályás? igaz elment Zanetti de ott van Maa Boumsong mér nem erõltetik a sajátnevelésû játékosokat? vagy inkább hozzanak 1 argentín vagy 1 olasz fiatalt?

Még plusz 5 játékost adtunk kölcsön:

- Federico Piovaccari-t a Triestina-ba (Serie 😎
- Fabrizio Biava-t a Pro Patria-ba (Serie C1)
- Matteo Deinite-t a Pizzighettone?-ba (?)
- Riccardo Meggiorini-t a club Cittadella-ba (Serie C1)
- Matteo Giordano-t a Sardinian side Olbia-ba (Serie C2)

Leonardo Bonucci megkapta az elsõ profi/állandó szerzõdését!

Bonucci 19 éves és középsõ védõ

GIOVANNI PASQUALE 1 évre a Livorno-é

Nagyon dícsérik az Inter szakvezetõi fõleg Grosso-t! (hihetetlen jól jártunk vele)

de megemlítik 1-2 hírben Marco-t és Figo-t is, õk is jól játszanak a vb-n büszkék lehetünk rájuk! <#eljen>

akkor a döntõben Hajrá Olaszország (Grosso és Marco)

legyen egy kis frissítés 😊

MORATTI: "ITALY'S SECRET IS..."
Wednesday, 05 July 2006 17:51:52

MILAN - According to Massimo Moratti, Italy's World Cup secret is the team's concentration, Fabio Grosso is an important buy for Inter and Marco Materazzi is among the main protagonists in Germany. Here's what the Inter patron said this afternoon in an interview with SkyItalia and local television station Telelombardia:

Dr Moratti, are you pleased with the World Cup performances of Inter's new player Fabio Grosso?
"Yes. He is very good. Besides the goal, he played very well yesterday. He's a great athlete and we are very pleased to have signed him."

What an excellent buy. Would he have cost a lot more after this World Cup?
"Yes, maybe. But I have considered him ours for a long time."

Inter's two Italy representatives Marco Materazzi and Grosso are doing very well. Are you satisfied?
"They have done well. I hear from Materazzi every so often and he tells me that the Azzurri squad is very united. I'm pleased. They are very focused and this is the national team's secret. A winning secret."

Don't you want to reply to what Antonio Giraudo said?
"No. There's nothing to say."

inter.it

Van Házigazda?
õ is betudná rakni:-@

fsgh
ok akkor megkérem a "fõnököket"😛😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

jó így simán :-]

<#eljen><#eljen><#eljen>

fsgh
mit szólnátok ha ez lenne a háttér?😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
õ még nincs lefixálva asszem...

jah tényleg, és Maicon-al mivan? úgytudom õt is leigazoltuk!