34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • fsgh
    na már nagyon sok helyen írják meg Chivu is nyilatkozta hogy jön. 8.7 millió font + Andreolli fele
  • fsgh
    MINEK????? persze jöjjön még vagy 6 csatár mert a mostani 6 (Recobával együtt) nem elég o_O így is sok a csatár
  • ryhdeksan
    az is
  • ForzaInter
    a gyorsaság nem elég, akkor inkább Pato jöjjön.
  • ryhdeksan
    -.- ez meg fiatalon durván

meg iszonyat gyors
  • ForzaInter
    Cruz öregen is durván tolja.
  • ryhdeksan
    nem baj
    elég durván tolja, cruz meg már öreg
  • fsgh

keret a hétvégre:

Roberto Mancini's squad for England tour:

Goalkeepers: Julio Cesar, Paolo Orlandoni, Francesco Toldo

Defenders: Ivan Fatic**, Marco Filippini**, Marco Materazzi, Maxwell, Walter Samuel

Midfielders: Francesco Bolzoni**, Cesar*, Olivier Dacourt, Luis Figo*, Attila Filkor**, Luis Jimenez*, Ibrahim Maaroufi**, Daniele Pedrelli**, Santiago Solari, Dejan Stankovic

Strikers: Adriano, Mario Barwuah Balotelli**, Julio Ricardo Cruz, Zlatan Ibrahimovic, David Suazo

* will arrive in England directly from Brunico training camp

** Inter Primavera players with first team for England tour

• fsgh
    talán azért mert ha jönne egy támadó.jelen esetben ő akkor Cruz menne szvsz
  • ryhdeksan
    mé ne
  • fsgh
    nem kell szvsz...ő is csak a marketing miatt jönne mert onnan van a legtöbb Inter szurkoló ésa akkor növekedne a mez eladás meg ilyenek...meg ahogy láttam attacker...minek nekünk még egy támadó?
  • ryhdeksan
    A kínai sztárt akarja az Inter

Chen Tao
  • faláb
    Azt olvastam érdeklődünk Adu iránt.
  • fsgh
    Christian Chivu végre mindenben megegyezett az Internazionale képviselőivel, így a román védő az olasz bajnokcsapatban folytatja pályafutását.

A hírt a játékos ügynöke, Giovanni Becali is megerősítette. A menedzser szerint Chivu mindenáron Roberto Mancinivel akart dolgozni, ezért hajlandó volt engedni igényeiből.

- Jelenleg a játékos Rómában tartózkodik, de még holnap megérkezik Milánóba, hogy aláírja szerződését. Ki kell emelni, hogy a két klub elnöke, Rosella Sensi és Massimo Moratti példaértékű egyezségre jutott, jóindulatuk nélkül nem jöhetne létre ez a szerződés - mondta Giovanni Becali, aki ügyfele szavait is tolmácsolta:

- Chivu azt üzeni a Roma híveinek, hogy maradjanak nyugodtak, a csapat továbbra is nagyon erős lesz. Komoly terveket szövögethetnek a drukkerek, hiszen a gárda távozásával egyáltalán nem gyengült. Végül Christian Chivu szeretné megköszönni az elmúlt éveket a római szurkolóknak.

A hírek szerint Chivu a mai estét az olasz fővárosban tölti, de a csapat tagjaitól külön, nem akarja ugyanis semmilyen atrocitásnak kitenni magát. A Roma drukkerei már hetek óta tüntetnek, kikövetelik a csapatból a román klasszist, amiért szerintük "hűtlen" volt a farkasokhoz.

:) végre! remélem hamarosan Inter mezt lóbál a fotosok előtt...:) létszámban már megvagyunk...kiváncsi vagyok veszünk-e még valakit a nyáron...
  • fsgh
    ideje volt már
  • ForzaInter
    kivu
  • ForzaInter
    Chivu a miénk, holnap átesik az orvosi vizsgáaltokon és beis mutatják, 13,5 millio euro és Andreolli 50%.
  • ForzaInter
    a bayern 7,5 millio erurót ajánlott Materazzi-ért::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddddd

• ForzaInter
    de mink nem.
  • LasCar16
    Madrid belemenne egy Cassano-Solari cserébe
  • ryhdeksan
    azért mondom kölcsönbe, meg sztem crúz elfog menni volt már pár hír h ez így neki nem lesz jó
  • ryhdeksan
    Itt semmilyen feszültséget nem kelt
  • fsgh
    Chivu remélem jön. Pato meg nem kell...hova?minek? Adriano,Crespo,Ibra,Suazo,Cruz...ez pont elég
  • gabber_saviola
    direkt csinálod ezt a "bilános" feszültségkeltést, mit ártottak már megint neked?
  • ryhdeksan
    támadó, nem kimondottam befejező csatár meg nem is támadó középpályás olyan mint Recoba kb

asszem

meg kölcsön is adhatnánk egy évre, jól kiröhögném a bilanosokat xD
  • faláb
    Mi az eredeti posztja Patonak?
  • ryhdeksan
    Chivu már fél lábbal nálunk van, remélem Patot is elhozzuk nehogy már a bilanba menjen pfujpfuj
  • ryhdeksan
    miért még ki .]
  • ForzaInter
    dik mindneki oda megy:D
  • ryhdeksan
    BGF-PSZFK-BP .D
    pénzügy és számvitel
  • ForzaInter
    hova
  • ryhdeksan
    geciiiii felvettek pestre
  • ForzaInter
    már 3-ra van kivu a keretünkben... volt már barcában realban is:D
    monjuk most ugy néz ki nemkell kivenniük...
  • ryhdeksan
    lol
    ez az oldal szánalom
  • ryhdeksan
    Majd felveszi az Interes formáját és akkor penge lesz .p
  • faláb
    Ha a Romás vagy a Juvés formáját hozza akkor elmegy egynek,ha a Realosat akkor meg nem kell!
  • ryhdeksan
    had jöjjön ha jól fog játszani
  • faláb
    Csábítja a két egykori csapattárs...
    Adri-brazil válogatottban,Ibra-Juvéban játszott vele
    Szerintem már egy nagy szar az öreg.És mivel Mancini szerint a világ egyik legjobb KP-ja,így biztos kezdőbe jönne
  • ryhdeksan
    ibra szeretné ha jönne chivu és emerson is, és reméli h adriano top formában lesz
    samuel nagyon motivált reméli h többet játszik idén
  • faláb
    Adriano csábítja,Mátrix meg...

-Nézzük a mercatot. Chivu?
    ”Nagyon jó játékos és tényleg remélem hogy hozzánk fog a végén igazolni.”
    -Emerson?
    ”Na ő az akit nagyon nem szeretnék.”
    -Hogyan???
    ”Tavaly nyáron folyamatosan nyilatkozatokban támadta Ibrat és Vieirat mert az Intert választották. Erre most beajánlkozik magától… Én nem igazán szeretem az ilyen jellemtelen embereket, sajnálom. Menjen inkább vissza a Juventusba!”

Én Materazzival értek egyet!