FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adSD_FDFDSF_DASF_Fa

köszi 😊

ehhh...

hát hiába a számtek osztály az számtek osztály 😄😄😄😄

gabber_saviola
csoki Szabolcs, r9 kikerülte a banon lévõ nikkjét 4 új reggel

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Nemtudja valaki hogy mikor kezdõdik a TIM kupa? Vagy lesz e egyáltalán?

Azért arra is kíváncsi leszek hogy Maxwell hol fog majd játszani?!

Mivel ugy bal oldali védõnek ott van Grosso, akit azért nemhiszem hogy a cserepadra szánta volna a mester 😊
Ugyanakkor bal szélsõ középpályásnak meg ott van Solari ill. (Stankovic)

újabb dilemma 😊

Azé van itt olasz 😊

Most vettünk egy Gianluca Litteri nevezetû olaszt x összegért a Serie D! -bõl! 😊

Egyébként Litteri 18 éves és csatár.

Elvileg csak tavaszi szezonban csatlakozik az eggyüteshez.

örök-re ki lett innen b@szv@ vagy mi?

mert akkor tényleg kéne valaki!

én is remélem hogy kacsa,de nagyon valószínû...

jah, nemtudom hogy férnének meg 1más mellett 😊

de a legdurvább az lenne ha nem parasztkodnának egymással és elkapnának mind2-en valami ûberjó szezon-t mert õk iszonyú nagy játékosok még ha 1 csatársorba van mind a 2! 😊
de azabaj velük hogy ha nem jó az elsõ 2csel vagy kapuralövés akkor fuccs onnantól a meccsnek
meg ha jön Ibra akkor valami új keményebb pázsitot kéne beszerezni mert nemtom hogy a mostani bírja e azt a sok hempergést 😛

ez csak remélem kacsa...

jah, de ezeket tudtuk is 😊

ezt az átigazolási stratégiát én se értem nagyon ,hogy olasz játékost csak 2-3évente igazolunk 😞

ezzel egyszer sztem nagyon megfogjuk szívni vagy a bl-ben vagy a serie a-ban
1szer lesz ugyis valami szabálymódosítás hogy x olasz játékosnak benne kell lennie a kezdõcsapatba
még ha Mátrix is elmegy :S

gabber_saviola
moderátor az látja az ip-t nyugi

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Oziris666
Honnan ismersz?

Oziris666
De lehet ám h nem õ az,mert mintha a héten mentek volna görögbe!

de még mindig nem tom ki az az r9
Oziris666
Temperamentumos olaszdrukker😊

gabber_saviola
ha egy kicsivel tudna normálisabb lenni, érted csak egy kicsivel (úgy érzem nem kérek sokat)....akkor egy rossz szavam nem lenne rá

Oziris666
Ne gonoszkodj😊Hát de legalább szereti a fórumot!
Nem tud meglenni nélküle😊

gabber_saviola
már csak keresnem kell ide egy új házigazdát, mert erkilenc sajnos erre már nem ér rá -.-

gabber_saviola
egyszer talán felnõ a kissrác 😊

Oziris666
Majd lexx A9 vagy A10 😄
Asszem 10es adriano nem?!😄

Oziris666
Én a te inkognitódról beszélek😄
Különben meg kevés vagy te a csicsán rugáshoz😊

gabber_saviola
hát ennyit , de legalább így repül az r9 nikkje 😛

elsõ kommentje után kiszurtam 😊

inkognító 7végén ha nem jössz pííícsán leszel rugva 😄 😄
Oziris666
😄 inkognitóról ennyit

mi az az r9?
gabber_saviola
asszed r9 ? -.-

Mr White írta,de arról a fórumról nem járnak nagyon ide

Majd a rószaszín madarak ellen a védõ sorod mosolyoghat
ez olyan ismerõs szöveg egy másik fórumról 😄
9csöves9
én azért tennék rá egy nagyobb összeget hogy nem lennének puszipajtások<#bohoc>

egyébként ha az efemben továbbra is ennyire túlértékeltek lesznek akkor baj lesz😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Egy buddhista templomban készítem fel a lelkemet a szimpatikus svéd érkezésére. Hozzáteszem Adriano méltó párja mind durcázásban,mind rossz szezonban,viszont ha azok ketten egyszerre focistára emlékeztetnek,akkor nagyon durva csatársorunk lesz jövõre...

fõleg ha nem is fognak verekedni...
majd ha ontani fogják a gólokat akkor jobb véleménnyel leszel róluk,de az tény hogy meg kell nevelni Zlatant

gabber_saviola
😄DDDDDDddddddddd

9csöves9
öröm lesz nézni mennyit fognak verekedni Adrianoval

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
állítólag Ibrahimovic már majdnem aláírt<#szomoru1>

McFrost
Lo sapevano un po' tutti, ma la società non li aveva ancora ufficializzati. Detto fatto: Olivier Dacourt e i brasiliani Maicon e Maxwell sono giocatori dell'Inter. Dacourt (32) arriva dalla Roma e ha firmato un contratto biennale; Maicon (25) ex Monaco, si è legato ai nerazzurri per cinque stagioni, mentre Maxwell (già parcheggiato temporaneamente all'Empoli), firma fino al 2010.

erõsödtök ám o_o , csupa olasz megen O_O

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

nem mondtam hogy jobb mint Stanko vagy Figo kp-n, ez csak egy ötlet volt...

felmehet persze de akkor ki marad ki a kp-ról? mert ugyebár amikor fennt játszott akkor jobb szélsõ volt

ki marad ki? Stanko?Figo?

mert azon a poszton mind2 játékos jobb Zanetti-nál

csak akkor játszott fenn az elõzõ szezonban is ha vagy sérûltek voltak a szélsõk vagy kupameccseken...

Zanetti fel is mehet kp-ra,és akkor befér Maicon

tormy
Aham egyetertek. Maicon valoszinuleg Zanetti csere lesz, de ahogy mondtad 1-2 ev es kezdo lehet, hiszen Zanetti mar nem mai gyerek.

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

Két ½intergól½ a TOP5-ben.
Jul. 11. 12:45 -Berlin- Megszavazták a Németországi Labdarúgó Világbajnogság góljainak 5-ös listáját, melyben 2 inter játékos gólja is szerepel. Íme az 5 legszebb gól:

1. Maxi Rodriguez (Argentina-Mexico)
2. Esteban Cambiasso (Argentina-Szerbia)
3. Carlos Tevez (Argentina-Szerbia)
4. Fabio Grosso (Németország-Olaszország)
5. Joe Cole (Svédország-Anglia)

Forrás: fifaworldcup.com

Kék fekete világbajnokok
Jul. 11. 13:09 -Milánó- A VB-k történetében 1934 óta szerepelnek Inter játékosok a Világbajnokok között. Nézzük a dicsõségtáblát:

1934. Olaszország: Luigi Allemandi, Giuseppe Meazza, Armando Castellazzi, Attilio Demaria
1938. Olaszország: Ugo Locatelli, Giovanni Ferrari, Pietro Ferraris, Giuseppe Meazza
1982. Olaszország: A. Altobelli, Giuseppe Bergomi, Ivano Bordon, Gabriele Oriali, G. Marini, F. Collovati
1990. Németország: Andreas Brehme, Jurgen Klinsmann, Lothar Matthaeus
1998. Franciaország: Youri Djorkaeff
2002. Brazilia: Ronaldo
2006. Olaszország: Materazzi, Grosso és az erõnléti edzõ: Claudio Gaudino

jó is, csak akkor az a kérdés hogy ki lesz a kezdõ? J.Zanetti vagy Maicón?

mert sztem Zanetti megbízhatóbb és jobb játékos, max. Maicón lehet majd 1-2éven belûl az õ utódja

tormy
Maicon jo igazolas lehet, szerintem nagyon jo focista. <#eljen>

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

Átigazolási hírek

Jul. 11. 12:57 -Milánó- Az elmúlt hetek a világbajnokság ½szellemében½ teltek, azonban az Inter honlapján a játékosok szekció igencsak megcsappant. Jelenleg 3 kapus, 6 védõ, 6 középpályás és 4 támadó tagja a keretnek az alábbi felállásban:

Cesar, Toldo, Orladoni

Burdisso, Zanetti, Samuel, Materazzi, Cordoba, Andreoli

Cesar, Solari, Figo, Cambiasso, Stankovic, Pizarro

Adriano, Recoba, Martins, Crúz

Hozzájuk ½hivatalosan½ csatlakozott Grosso. A távozók között van Mihajlovic aki visszavonult és nagy valószinûséggel Orsit váltja Mancini mellett a másodedzõi poszton. Lejárt a szerzõdése az alábbiaknak: Ze Maria (?), Zanetti (Juventus), Favalli (Milan) és Wome (Werder). Felbontotta a klub, a még élõ szerzõdédét Veronnak (Estudiantes) és Kilynek (Boca J.). Közös tulajdonba került Pasquale a Livornóval, és kölcsönadtuk Dellafoirét a Palermonak (ez a Grosso üzlet része volt) Rajtuk kívül távozott még Potenza a Fiorentinához. Biztosra veszik Dacourt (Róma), Maicon (Monaco) és Maxwell (Ajax) érkezését, de ezek még nem hivatalos hírek.

www.internazionale.hu

Nicola Napolitano-t a SerieC1-es Cremonese vette kölcsön
Nicolas Giani-t a SerieC1-es Pro Patria vette kölcsön

mert ez bármikor megtörténhetett volna az Interrel is, mer hát mint tuggyuk Moratti se visszahúzódó az ilyen ügyekben 😊

ebben biztos is voltam... csak nemtartom helyesnek, mert a bûnösöket kell szivatni és nem a szurkolókat...

a Juventust ha nem is a C-be,de a B-be szinte biztos hogy leküldik...