34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Csesza
    Arsenal - Inter

58. minutumban még 0-0
  • Csesza
    egy rész a Recoba interjúból:

-Mi az elképzelése?
    ”Hát az álmom az hogy Tottival szerepeljek a támadósorba és egy De Rossi típusú játékos fedezzen hátulról. De a Napoli sem lenne rossz… Van még három olyan évem amikor magas szinten tudok játszani szerintem lenne helyem.”

-.-
  • Csesza
    :DASdasdasdasd
  • fsgh

• ryhdeksan
    nyertünk 4-2 -re
  • LasCar16
    én csak egy hírre reagáltam és szerintem nem vittem túlzásba
    más: mennyi lett a meccs?
  • fsgh
    :S hmm jók vagyunk...
  • faláb
    2-0
  • fsgh
    félidő és egy nul nekik asszem
  • banok

• ryhdeksan
    jah csak 20mpként megáll 5mp-re ... .s
  • banok
    A Hongkong Football megy a TVKoo-n.
  • ryhdeksan
    ja gondolom majd 3tól fog menni -.-
  • ryhdeksan
    mind2 tv offline

sopcastnal meg nincsen sport plus, vagyis én nem találom nemtudsz adni egy linket ahol egyből rákonnektál,
  • banok
    Streamek a mai meccsetekhez itt

Remélem Filkor játsszani fog.
  • ryhdeksan
    Adu után érdeklődik az Inter

elég durva a kisrác kinéz vagy 30nak .D
  • faláb
    15 órakor kezdődik!
  • fsgh
    elvileg most kezdődik a Valencia Inter meccs

itt a stream

http://myp2p.eu/Matches/Match2.htm
  • gabber_saviola
    jössz a moditopikba panaszkodni, hogy az Interesek mint csinálnak a Milan topikba, közben meg ugyan azt csinálod TE is, az Ő topikjukban.
  • fsgh
    utána járok hátha találok streemet(vagyis kérdezösködöm forumokon:DD:P)
  • ryhdeksan
    Adja vmi a meccset nem tudjátok ,,
  • ryhdeksan
    Cruz 2009-ig hosszabbít
    Jul. 28. 09:55 -Milano- Tegnap a csapat indulása előtt Julio Ricardo Cruz találkozott a klub vezetőivel és sok kérdésnek a végére pontot tettek. Sikerült megállapodni arról hogy a 32 éves argentin támadó szerződését 2009 június 30-ig meghosszabbítják, a dokumentumokat pedig majd az angliai túráról hazaérkezvén szentesítik is. Cruz 2003 nyarán Crespo helyettesítésére érkezett az Interhez most pedig már az ötödik szezonjára készülhet a milánói együttesben.
    A reptéren feltettek még egy gyors kérdést Sinisa Mihajlovicnak is azzal kapcsolatban hogy mi szól azokhoz a hírekhez melyek szerint Crespot vinné a Lyon. ”A Lyon érdeklődik Crespoért? A fociban ugye sosem tudhatjuk, de nem hinném hogy Hernan elhagyná Milanot. Olyan támadóról beszélünk aki ha nem sérült garantáltan hoz szezononként 15-20 gólt.”
    A hírt küldte: gaRRy

--Mancini az angol túráról
    Jul. 28. 09:54 -London- Innentől kezdve most már minden komolyabban megy egy fokkal. Ma a Valencia, holnap pedig az Arsenal lesz az ellenfél ahogy Roberto Mancini mondta. ”…igazi meccsek lesznek, igazi közönség előtt így kötelességem a legerősebb Intert a pályára küldeni.”
    Persze azért a fő filozófiáját nem tagadta meg. ”Persze azért ezek edzőmeccsek lesznek csak, viszont jobb erősek ellen játszani akik előrébb tartanak a felkészülésben is mint 2-300 előtt egy gyenge ellen. Senki sem szeret veszíteni még egy edzőmeccsen sem és nem is azért jöttünk hogy lejárassuk magunkat de ha a felkészülés ezen szakaszában kapunk ki akkor még nincs katasztrófa.”
    Az első meccs pont az ellen a Valenciaval lesz akik ellen igen feszült hangulatban hullott el a csapat a BL-ben. ”Megnyugodtak a kedélyek, nem hinném hogy ebből gond lenne. Véleményem szerint mindenki túllépett az ott történteken. Az a dolog ott történt akkor és szerintem ott ért véget.”
    Aztán visszaterelődött a téma a meccsekre. ”Meg fogunk próbálkozni új dolgokkal is, hogy lássuk élesben mennyire lehet működőképes. Ezt csináltuk korábban is, de jobban le lehet mérni a dolgokat itt mint egy Serie-C-s csapat ellen. Az összeállítások. A jobb szélen hátul egy fiatal fog játszani ez már biztos.” Ennek persze mint tudjuk az-az oka hogy Maicon, Zanetti és Burdisso nyaralnak, Rivas kolumbiában van hogy a papírjait intézze. Persze ettől még Cesar vagy akár Samuel is lehetne jobbszélső (Solari és Maxwell is).
    A másik érdekes dolog a három csatáros játék lehet majd. ”Amikor két csatárral támadunk akkor Figo vagy Jimenez felzárkózhat a támadók mellé középre vagy a második csatár helyére. De a harmadik támadó lehet Adriano is, Suazo kevésbé mert neki a sebessége miatt az első hullámban kell érkeznie.”
    Chivu, hogyha a papírjai rendben lesznek augusztus elsején Manchesterben debütálhat is az Interben. Mancini szerint egy olyan középső védővel gazdagodott a csapat aki a bal szélen is megállja a helyét. ”Amennyiben lesz rá lehetőség mindenképpen meg akarom nézni Chivut a csapatban, hiszen szerintem a védelem előtt is hasznos tagja lehet majd ennek az Internek. Az ő érkezésével tovább nőttek a kombinációs lehetőséget, nagy erősítés volt. Gyors, fiatal, erős játékos aki három poszton is bevethető és remekül lövi a szabadrúgásokat is. Nem túlzok ha azt mondom engem Mihajlovicra emlékeztet, szerintem sokat fog tanulni itt tőle. A védelmünk eddig is erős volt, de most tovább erősödött. Ám Chivunak, akárcsak Suazonak és Jimeneznek keményen meg kell majd küzdenie a csapatba kerülésért.”
    A mercato ezzel bezárt, bár az edző még megemlítette hogy a középpályán még hiányzik egy ember. ” A mercatot véleményem szerint befejeztük, a csapat erősödött jó és fiatal játékosokkal. Szerintem nem vagyunk többen mint tavaly ez pedig jobb mert nem szívesen küldenék klasszisokat a lelátóra. Most az a fontos hogy mindenki mihamarabb visszatérjen, Vieira felépüljön mert ha ő lesz akkor teljes a keret a középpályán is. Azt pedig hogy én Emersonnal telefonáltam volna, visszautasítom! Ez egy hülyeség aminek semmi alapja nincsen.”
    Ma 15.00-kor tehát a Valencia lesz az ellenfél. A várható kezdő csapatok.
    INTER (4-3-1-2): Julio Cesar; Cesar, Matrerazzi, Samuel, Maxwell; Stankovic, Dacourt, Solari; Figo; Ibrahimovic, Suazo.
    VALENCIA (4-2-3-1): Canizares; Caneira, Helguera, Marchena, Moretti; Albelda, Baraja; Joaquin, Villa, Gavilan; Arizmendi.
  • ryhdeksan
    36
  • fsgh
    1 kérdés! Milanosoknak nincs topikjuk? de van szal légyszives fáradjanak vissza thx!(nem kell reflekszből mondani hogy ők is voltak nálatok...már megkapták érte a pontot...netán ti is kértek egyet?)
  • fsgh
    Ma hajnal 1kor jött! HIVATALOS!!!:)))
  • LasCar16
    savanyú a szőlő további szép napot
  • fsgh
    de jó nektek.
  • ryhdeksan
    aha, Patoról már fél éve nyilatkozott moratti érdekes most ti vagytok rajta, kaka-t is az Inter nézte ki előbb még is ti vettétek meg
  • ryhdeksan
    tökmindegy így is ti vagytok a mercato vesztesei
  • LasCar16
    ha megfigyelted akkor észreveheted h. akit kinézünk magunknak arra ti is kapásból rászálltok és viszitek felljebb az árát, ezért kell csendesen dolgoznunk az átigazolási piacon
  • LasCar16
    nem írt alá semmit, csak hozzátok szeretett volna menni tudod mi először a klubbal tárgyalunk nem a játékossal.. de azért eredményesek vagyunk,nem? ilyen kerettel is...
  • ryhdeksan
    Coco megy a newcastle-be
  • ryhdeksan
    mikor ajánlatot tettetek suazora már rég aláírt hozzánk, ennyi

dehogynem vagytok hátrányban átlagéletkor nálatok 35 .D
  • Bereet
    Pato hozzánk jön :D nem hozzátok
  • faláb
    Milyen rálicitálás?
  • LasCar16
    ez az ártatlanság duma télleg hadjuk....
  • fsgh
    nem is tudom ki licitált rá kire elöször Suazo ügyben -.- mind1.
  • LasCar16
    majd meglátjuk a következő szezont.. normális felkészülés,nincs sérült ennyi elég:) ezáltal semmilyen hátrányban nem leszünk veletek szemben, titeket sem minősít pár dolog, elég csak a rálicitálásokat említenem bb
  • ryhdeksan
    Nem az Inter a legerősebb szegény gyerek nemtudja mit beszél, látszik hol játszik
    milan kérte a Barcát h vegyék meg előlünk Chivut ez sem minősíti őket
  • ryhdeksan
    nembaj, kölcsönadjuk