FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
jól mondod,szerintem se menne vesztes csapatba Buffon

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Matthewpamer
vesztes csapatba nemhiszem hogy elmenne

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

9csöves9
a tuttosport bugyuta agyszüleménye

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

fsgh
elég sok helyen írak egy Adriano - Buffon cserét:SSS

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Házi gól lövõ lista😊
de jó is lenne ha gólkirály enne valamelyik csatárunk^^ 4 gól hátrányuk van eddig...

(5) H. Crespo
(5) Z. Ibrahimovic
(4) D. Stankovic
(2) E. Cambiasso
(2) M. Materazzi
(2) J.R. Cruz
(1) F. Grosso
(1) W. Samuel
(1) J. Zanetti
(1) P. Vieira

(ezek persze csak a bajnokságban lõtt gólok)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
szerintem a Bayern ellen nem kapunk ki..min x... Adri vág nekik 2-t😄DD

nem adják a meccsünket hétvégén😞((

Matthewpamer
egy bayernnél azért jobb az Inter a mostani formát tekintve. Nagy bajnokságok között az egyetlen veretlen csapat

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
ehhe azóta 9 gyõzelem egyhuzamba barátom ;]

fsgh
70 millió font már nem zsepénz😄D

😄DDDD azabaj bármennyire száll rá ugyse fogják semmi pénzért oda adni

fsgh
Inter Milan GM: Moratti loves Messi
tribalfooball.com - November 27, 2006

Inter Milan GM Ernesto Paolillo hasn't ruled out a mega £70 million offer being made by president Massimo Moratti for Barcelona superkid Leo Messi.

"We are used to the market talk," said Paolillo when asked directly about the Messi interest. "Moratti loves the great footballers, but he is also careful with our budget. For now, we're thinking only of keeping our squad united because we would risk upsetting morale by making dramatic changes.

"At the end of the season we will assess everything."

Moratti nagyon rá van szálva Messire😄DD

Mor3llo
Huszti megbotlott a labdában, ropsszul jáccottunk, nincsc mit tenni ...hna, elég a szpemmbõl<#banplz>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Hannovernél igen, Nálunk nem 😛

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

😄DDDDDDD ok

fsgh
ha tudsz jobbat lok elébe... amúgy ezen most sok a felirat..ha jó lenne a kép akkor se látszana mert eltakarja...

amúgy ha majd szuezon vége lesz és megnyerjük a bajnokságot vagy kupát vagy esetleg bl-t...akármilyen kombinációban😛 csináok majd hozzá valami grafikát pl hogy bajnok csapat vagy valami hasonló😛 tudom hogy ez még elég korán van és az se biztos hogy nyerünk vmit😛 csak úgy eszembe jutott...

de jó lenne találni egy olyan olasz kupás logót mint a bajnokságé hogy ugyanolyan jól látszódjon -.-

fsgh
jajj de szeretik egymást^^

fsgh
na jó egy pici önimádat belefér😄DD

Hannovernél csak jobbak vagyunk<#eplus2>

fsgh
némá mostmár mutogat is és nem csak magától van eltelve😄DDD

Mor3llo
majd meglátjuk...meglátjuk...az Oroszlánbarlangunkban mi uralkodunk, egy negyed pontot sem kaptok majd 😄 Makaay és Pizza gondoskodik majd Rólatok<#eplus2><#buck><#hawaii>

fsgh
jajj mit fogsz kapni jövõhét kedden😄DDD mert hogy nem akkor veszítjük el a veretlenségünket az biztos^^

Mor3llo
Nincs ? 😊 Inter - Bayern mondd valamit ? 😊
deszemétvaok :AS😄:SA

fsgh
HAPPY BIRTHDAY ROBERTO MANCINI 😊

#6721:emberkedjél már máshol... el van mentve egy pdf fájl amiben ez volt és elfelejtettem átírni ennyi....

Hegeace
de nemazé számoli tudni kéne vagy a szerinted jogos eredményt írtad be? mert akkor megértm -,-

Heló szia remélem hogy vagy

fsgh

fsgh
de hülye vagyok:SSSS fáj a fejem..:SS pill

Hegeace
1-2 lett a meccs....

Heló szia remélem hogy vagy

fsgh
gondoltam a kupánál fölé írom hogy mi volt az odavágó eredménye...

fsgh

thx

fsgh
😊))

Csesza mindjárt csinálom az eredményjelzõket😊

Matthewpamer
A nagy Inter ellen senkinek sincs esélye ;]

fsgh
errõl van szó😊

az erdmény arról árulkodhat hogy szoros volt...de a Palermo olyan gyengén játszott hogy csak na..(persze magához képest...)

Fsgh majd várom az eredményjelzõket 😛

köszi szépen

gratulálok csapatnak és Adriano-nak a 2 gólpasszért 😊 <#eljen>

megmondom õszíntén kicsit jobb meccsre számítottam

de eggyüttvéve sztem sokkal jobbak voltunk mint a Palermo ami egy kicsit meglepett is de ennek örülök

Matthewpamer
😮

bmffm856
úgy kábé hányszor ejakuláltál életedben erre a szóra: Inter?

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

bestGP
temeg menõ hogy ezt bemerted irni nekem 😄d

hüje vagy hamán szép nem!4

gabber_saviola
Nemi hovatartozással lécci ne "operáljatok", ha kérhetem. köszönöm

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Mor3llo
Az a Sociedad szívatta a Margitot rendesen...
És azért a Palermoban karakteresebb játékosok vannak szvsz.

gabber_saviola
gratulálok neked tényleg a stílusért, gizda vagy nagyon

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
gratulálok

bestGP
rákos rozsaszinek.dd

bestGP
dik a sok csuda palermós.ddd
még mákunk vót
hát hogyne borsunk is mákunk is
azaszerencsétlenamauri meginbelebotlott al abdába, téleg marha tehecséges egyéniség, a lamouchi féle corinijukkalegyütt
kb annyit érnek mint anno a sociedad

forza inter, meglepõen jóvót mindenki 😮

báttyó02
😄dddddddddddd

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

fsgh
Sport1-nél is azt mondták hogy jobbak voltunk sokkal^^ és ez így igaz...Fura hogy a Palermo rohadt erõs tud lenni pont ellenünk játszottak így...mázli😊

fsgh
Megb*sztuk a melegeket?😄 akkor mi is azok vagyunk!?!? :SDA_ASDASD_

Matthewpamer
megb*sztuk a melegeket 😄
Így bebizonyosodott hogy Olaszország legerõsebb csapata továbbra is az INTER