FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
nincs mit😊

de jó lenne szombat 6kor nézni a meccset^^ az mindjárt itt van😊 Meg nem is kell vasárnap sokáig fent maradni😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

thc

fsgh
itt vannak... a Messina ellen túl hosszú volt a gól lövök listája így kisebbre vettem a betûket...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
már rajta vagyok a pikcsörökön😄DD

#6791: jaja jó lenne..😊 de elég fura hogy szombaton 6 órakkor olasz meccset ad a sport tv..eddig sose adott..

<#eljen><#eljen><#eljen>

jó lenne folytatni a Siena ellen ezt a gólzáport 😊

Gratula, ahogy látom a csatárok nem nagyon villogtak 😊

Fsgh majd várom a pikcsöröket 😛

fsgh
ez érdekes...

Sport2
18:00 Személyes naptárambaLabdarúgás
Olasz bajnokság, 14. forduló, Inter-Siena (élõ)

elvileg nem szoktak hat órási meccseket adni😊 de én csak örülnék neki...

fsgh
tegnap bealudtam és a suliban jutottam nethez elöszõr és ez fogadott😮OO

FT Inter Milan <4 - 0> Messina
26' <1 - 0> N. Burdisso
36' <2 - 0> M. Gonzalez
61' ❤️ - 0> M. Andreolli
71' <4 - 0> N. Burdisso
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2006 LiveScore.com

😊)))

Védõk villogtak😄DDDD

Grat a csapatnak nem kicsit alázták a Messinát...

Kaplan
Ha olvasnád az inter.it-t akkor láthatnád, hogy beállt. kapott körübelül 20 percet. Juventusos vagyok, de ennek a Filkor srácnak szurkolok, hogy sikerüljön valamit elérni ^^

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Na mi van a mi fiunkal? 2:0 volt a félidõ? Remélem Filkor kap játéklehetöséget.

fsgh
jaj istenem csak Adriano is lõjjön egyet😞

fsgh
41' Inter Milan <2 - 0> Messina
26' <1 - 0> N. Burdisso
36' <2 - 0> M. Gonzalez

2-0!!!😊)))

fsgh
37' Inter Milan <1 - 0> Messina
26' <1 - 0> N. Burdisso

VEZETÜNK!!!!!😊)))

fsgh
(1) TOLDO

(77) ANDREOLLI

(16) BURDISSO

(25) SAMUEL

(6) MAXWELL

(7) FIGO

(19) CAMBIASSO

(50) MAAROUFI

(91) GONZALEZ

(21) SOLARI

(10) ADRIANO

Substitutes
(79) CARINI

(36) FAUTARIO

(42) MARINO

(57) FILKOR

(58) BIABIANY

(61) SLAVKOVSKI

(99) CHOUTOS

fsgh
nem tudom hol nézni..netem meg lassú hogy úgy nézzem...

Valaki nézi a meccset?

fsgh
nem sokára meccs😊

Hegeace
állat pléja, volt ajaxos

Heló szia remélem hogy vagy

fsgh
Cambiassonak én is örülök😊)

Adrinak meccsrutin kell...

Maxwell...róla nem tudok szinte semmit😛

Cambiasso <#eljen><#eljen>

Adriano sztem várható volt

örülök hogy Maxwell végre játszik

fsgh
Az Inter várható kezdõcsapata:

INTER (4-4-1-1): Toldo; Andreolli, Burdisso, Samuel, Maxwell; Figo, Maaroufi, Cambiasso, Solari; Gonzalez; Adriano.

Cserék: Carini, Fautario, Filkor, Marino, J.Zanetti, Slavkovski, Choutos.

fsgh
na pár hír:

Figo Cambiasso és Adriano tuti kezdõk lesznek...

Ibrahimovics sérülése nem súlyos sõt...már hétvégén játszat is...

Cordobának 10 napot kell kihagynia

fsgh
kezdjünk így:

Toldo - Mawell - Burdisso - Samuel - Zanetti - Figo - Cambiasso - Filkor - Solari - Adriano - Salvkowski

😄DDD majdrájönnek 😊

fsgh
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 79 Fabian Carini

Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 16 Nicolas Burdisso, 25 Walter Samuel, 36 Simone Fautario (born 1987), 42 Daniele Marino (1988), 46 Dennis Esposito (1988), 77 Marco Andreolli

Midfielders: 7 Luis Figo, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 50 Ibrahim Maaroufi (1989), 91 Mariano Gonzalez

Strikers: 10 Adriano, 57 Attila Filkor (1988), 58 Jonathan Ludovic Biabiany (1988), 61 Goran Slavkowski (1989), 99 Lampros Choutos

Filkor a keretben^^ bár nem értem miért csatár még mindig...

jovan akkor faya 😊

fsgh
ja én már megoldottam...néha nálam nem jól hozza be a képeket(jelen estben sehoy:S) olyankor frissítem párszor a képet és jó lesz...szval már jó...

csak azért kérdeztem mert a suliban IE van és ott én sem láttam a Következõ meccs alatti képet

fsgh
nem... FireFoxom van...

Fsgh, te nem IE-t használsz?

fsgh
nem is egy poszton játszanak...😄DD

#6762: igen pont a messina ellen az odavágon álították be b 10-15 percre...

én se értem, Henry-t megértem, ha õ kapja, szót se szólok, de mások közelébe nem voltak az Aranylabdának szvsz

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

báttyó02
na azért ez nemgyenge vicc 😄
materazzi a vb-n ténleg jó volt,de a szezonba nemhiszem hogy vmi kiemelkedõt teljesített volna...én spec. csak egy hatalmas öngóljára emlékszem (bár lehet hogy ez az elõti szezonba volt O_O)
de h ronáldinnyot is miért kell felhozni állandóan....köze nem volt az aranylabdához,egy kalap fos volt egész évbe+vb-n

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

de Filkor már játszott az elsõ csapatban is?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Wayne Seretis (Svédország – Expressen)
„Fabio Cannavaro kimagaslót nyújtott ebben az évben, de ha nekem kellett volna döntenem, nem õ kapja a díjat. Talán meglepõ, amit mondok, de az olasz csapat másik belsõ védõje, Marco Materazzi jobban megérdemelte volna. Cannavarónál vannak karakteresebb futballisták is Európában, elég Ronaldhinhót említeni.”

Szerintetek Filkor ma játszani fog? Kár hogy nem közvetitik a meccset. Minek az Internek Messi, mikor van egy Filkorja 😊

bestGP
énis:w

hüje vagy hamán szép nem!4

szarügy 😛

én látom -.-

fsgh
miért? én tényleg nem látom....

te meg hülye vagy 😊

fsgh
Eltünt a következõ meccs alol a kép:SS

hé, ki az a batár csávó? 😄DD

Matthewpamer

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Mor3llo
akko is tré 😄:SA::

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

fsgh
R9 az Matthewpamer...nem te😊

Matthewpamer

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Mor3llo
nem ellenségeskedek, csak szúrta a szemem 😛 egy Bayern...hát milyen tréül hangzik már<#idiota><#duhos2>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Na, hajrá Inter a Bayern ellen, erre ennyit mondok 😊

fsgh
jajj r9 muszály ezt az ellenségeskedést?😄DD elég lesz jövõre😛

Mor3llo
Szeretném kérvényezni, hogy szeretett csapatomat ne 'egy Bayern'-ezzük le.Köszönöm szépen.Azt hiszem joggal nyertünk Nálatok, ezért remélem megérdemlünk ennyit.
Más : a veretlenségetekért minden elismerésem, azt várná az ember, hogy mindezt csodálatos játékkal értétek el.Annyi belekötésem lenne ebbe a tökéletes játékba, hogy nem egyszer csak az eredményes támadójátéknak köszönhetitek a gyõzelmet.Viszont ha szembekerültök egy jól szervezett védelemmel (hmmm...<#crazya>) , akkor a Ti védelemetek elég sokszor mondja fel a csõdöt.Mondom, ettõl független minden elismerésem.