FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Moratti puts a stop on Sneijder-Pastore rumors. "No exchange, we'll keep Sneijder. He is the best of them all."
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Kiváncsi vagyok mi lesz a dologból,melyik fél enged hamarabb
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
„Nem igazán szeretnék beszélgetni. Délután lesz egy hivatalos közlemény. Mindig boldog voltam az Internél..." – nyilatkozta sokat sejtetõen Wesley Sneijder a klub vezetõivel való tárgyalást követõen.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
jovoheten napolitol lehet kapunk egy 3t
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Palermo: 1 Ujkani, 6 Munoz, 25 Von Bergen, 29 Garcia; 89 Morganella, 5 Barreto, 28 Kurtic, 31 Pisano; 27 Ilicic, 21 Brienza, 9 Dybala
12 Castellazzi, 27 Belec, 6 Silvestre, 14 Guarin,17 Mariga, 24 Benassi, 33 Mbaye, 41 Duncan, 42 Jonathan, 52 Romanò, 55 Nagatomo, 88 Livaja
Forza!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
de mondjuk a barca, real, atletico játékosain kívül én sem ismerem sok játékost a spanyol bajnokságban😄
Yo, Bitch!
ogbonna az egyik legjobb hátvéd a bajnokságban. olasz válogatott és a mu is vinné. benatia pedig tavaly az udinese legjobb hátvédje volt, õt is több nagycsapat akarta.
biabiany mondjuk tényleg szar játékos, vele nem tudom mit akar a milan😄
mudingayi meg cserének ment az interbe, vagy szerinted oda is klasszisok kellenének?😄
Yo, Bitch!
1000 éve akarjuk õket, reméelm kopasz elhozza mind2-t :/
amúgy legújabb hír h télen Biabianyt akarjuk S😄DSSD
Pastore +5-7 milla lenne Sneijder ára, és Pastoréval hosszútávon jól járnánk
a City 23.5 milliót adna érte, a Bayern 15öt :ASDASD
Már csak Rickytõl kéne megszabadulni, az Arsenal 9-10et adna érte (Vermaelen vagy Walcottotra megpróbálnék ráfizetni, és elcserélni), de a Portoval is lehetne Rolandora vagy Fernandora cserélni. mindkét játékos jó lenne, szóval Branca kitalálhatna valamit, mondjuk Ricky + 5-7m mindkettõért, hátha rábólint a Porto
Ausilio pedig kijelentette, hogy a nyári célpont Benatia és Ogbonna a védelembe
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
pénzetek nincs, játékos sincs akiért elcserélhetnétek.. bár gondolom kölcsön+opcion gondolkoztok, aztán 25632323 részletben 20 év alatt kifizetnétek az árát😄😄😄 bár mit várunk egy olyan zsidó csapattól mint a milan😄
Yo, Bitch!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
I met God. She's black
ellehet olvasni
link
mindjart felreppentek h visszateres, sztem ezek a hirek pont rosszkor jottek
Stramaccioni nagyon jo edzo lesz, hagyni kell most ot ervenyesulni, iden bl indulas, jovore scudetto a realis cel
sneijder ugy nez ki menni fog, koszi vezetoseg, tenyleg koszi
miért ne nyilatkozhatna? azt mond amit akar.
Yo, Bitch!
"Örökre hozzájuk fogok tartozni, rengeteg csodálatos emlék fûz a klubhoz, az Inter adta nekem pályafutásom során a legtöbb boldogságot. A Real ajánlatát nem lehetett kihagyni, de a szívem még most is Milánóba húz, nagyon hiányzik a csapat." - Jose Mourinho
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
ha nem nyerünk, felesleges bajnoki címrõl beszélni, 2 ekkora ziccert is elrontunk egymás után...
Sneijder pedig kurvára hiányzik
Inter: 1 Handanovic; 23 Ranocchia, 25 Samuel, 40 Juan Jesus; 4 Zanetti, 14 Guarin, 19 Cambiasso, 11 Alvarez, 55 Nagatomo; 8 Palacio, 22 Milito
Pad: 12 Castellazzi, 27 Belec, 6 Silvestre, 42 Jonathan, 31 Pereira, 17 Mariga, 24 Benassi, 52 Romano', 41 Duncan, 7 Coutinho, 88 Livaja
végre nem 3-4-3, remélem Ricky hasznos lesz a középpályán
muszáj nyerni!