FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eddig szvsz mi vagyunk a jobbak, csak nehogy elkiabáljam 😊

hajrááá

.DDDDD
Joetvagyat

szöglet

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

LasCar16
nah remélem jó meccs lesz mer rendeltem két pizzát is, szal hajrá jah és X legyen-.-

#acm

suazot inkább betettem volna mert eléggé tud kavarni

gercse
én is inkább hallgatok rád, mondjuk meccs alatt amúgysem írok sehova, majd ha vége...(a juve topikba)

Szvsz NB II. vs. NB I. ::😊))))))))))

INTERNAZIONALE - Campione 2006/2007 http://xtra99.multiply.com

annyira haragszanak az Interre amiért mi nem csináltunk semmit hogy minden porcikájuk arra vár hogy minket megverhessenek
ez nem juve inter lesz hanem juve dühe vs inter

DDD:::
nem kell a pesszimizmus / milyen alapon ? 😊

fsgh
<#hehe><#nyes><#nyes>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

hm kikapunk még akkor is elsõk leszünk .o

én is.... mancini meg ezek az okos megoldások .D

fsgh
nah elvileg Cruz kezd...jobban örültem volna Cresponak.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber úgy készülsz erre a meccsre mint okt23án a rendõrök a tüntetõk ellen <#vigyor>

nah késik a meccs
tovább húzzák az izgalmakat ;]]

Forza INTER !!!!

A többi csak szöveg ...

gabber_saviola
Lajos léccives, go a Juvetopikba

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
ezt én értem nem is azt mondom h ne nézzék ezt a topikot csak az értelmét nem látom...csak az ilyen lekezelõ válaszokat kapom #11207...

mind1 ne offoljunk nemsokára indul a meccs és reméljük mindenki a "helyén" marad a meccs alatt😊

remélem amúgy sok gólos meccs lesz😊

fejezdbe te is a picsába, komolyan

ugyanolyan joguk van nézni is meg írni mint mindenkinek bármelyik topicba

9csöves9
szeretek nevetni

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ok, lemgyek akkor nézem a plazmán addig <#vigyor>

fsgh
de itt nem is a visszaszólásokrol van szó...azt sem értem minek nézitek az Inter forumot folyamatosan? mi rá a magyarázat? Intert nem bírjátok így aztán gondolom nem fanolásbl vagytok itt😄 de akkor miért? nem kötekedés csak nem értem...

9csöves9
szerintem 1 db ember írt valamit a leszólásokra mostanában

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

mind1, nem kell az ilyen dolgokkal foglalkozni

inkább speedezd be magad a meccsig és írj meccs közbe

*jah és sajna az elsõ félidõben vszeg nem leszek gép közelben ugyhogy addig Matyi légyszíves fogd vissza magad, mert addig nem lesz aki töröl 😄

fsgh
szerintem teljesen korrekten végzi a munkáját...😊 Az meg hogy néha R9 elborul...már megszoktuk😄Ddd

1 kérdés a Juvésok mi a fenének járnak ide??? lesben álnak hogy mikor szoljuk le a Juvét és kapásból visszaszólnak vmit? vegyék ki szépen a favból az Inter topikot és máris minden probléma megoldodik...vagy aért van nekik a favban ez a topik mert annyira érdekli õket hogy mi folyik az Inter háza táján?...

majd bigyó felügyelõ jön és propellert növeszt a fejébõl :]

Ez már juven'tino terror 😊

gabber_saviola
akkor új "felügyelõt" keresünk, ha ez megy tovább <#vigyor3>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

én topikom én nyitottam, õ csak felügyel rá <#vigyor3>

jójó
ez csak a meccs elõtti izgalom teszi velem
de ha kikapunk akkor inkább kihúzom a zsinort .D

gabber_saviola
Csesza takarítsd ki a topikod, remélem legközelebb jobban elfogod látni a munkádat. Mátyás a tiszta lapot azt nem arra értettem, hogy újra elõveszed ezt az ovis stílusodat.

Kulturált fóumozást szeretnék látni mostantól, köszönöm.

fsgh
na akkor be is teszem gyorsan favba a Juve topikot😄 kiv leszek mit alakítasz.😄DDd

am én nem vagyok olyan nagyon optimista...szerintem x lesz:S

gercse
Remélem minden Inter drukker így látja a csapatunkat, és majd a Noname-ek eldöntik a meccset...

sztem is 😄DDDDDDDDDDDDD
de 1 hétig pest ahol nincs netem szóval türhetõ lesz ;DD

tudom, de szvsz kedves Mátyás te ma megin bannolva leszel 😄

<#worship><#worship><#worship>

bubu13
5 pont

EEE 1899

Már nagyon vártam ezt a meccset.Jók leszünk sz.tem!Nagy iram,hajtás lesz.
Gyõzni fog az Inter(fogadtam is rá elég jót)!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

bubu13
4 pont elõnyünk lehet

EEE 1899

fsgh
na emberek fel van adva a labda!!! Empoli kiegyenlített😊 este nyerni KELL

azt ugye tudod hogy nagyon sokat kell majd törölnöd

amugy meg a juvesok lelke pokolra van itelve mert azt a bunt amit csinaltak 1000 miatyank se bocsájtja meg

fsgh
hát eddig nem igen hajráznak:SSS

A MA ESTÉRE VALÓ TEKINTETTEL, ELÕRE MONDOM, HOGY NEM ÉRDEKL KI JUVE ÉS KI AZ INTER SZURKOLÓ, MINDEN OLYAN HSZ-T TÖRÖLNI FOGOK AMI ÚGY GONDOLOM KICSIT IS SÉRTI A MÁSIK CSAPAT SZURKOLÓINAK KIS LELKÉT ÉS NEM ÉRDEKEL SENKI ELLENVÉLEMÉNYE, AKINEK MAJD NEMTECCIK MEHET REKLAMÁLNI A TSZ-BE

nah, hajrá empoli 😊

nem a névre kell menni

nemhát, 1 napig megszerethetem, ha nyerünk 😊

te nem is szereted luízt

JUVENTUS (4-4-2): Buffon; noname, Legrottaglie, noname, noname; Camoranesi, noname, C.Zanetti, Nedved, Del Piero, Trezeguet. Edzõ: Ranieri.
Cserék: 12 noname, 19 noname, 5 Zebina, 4 noname, 7 Salihamidzic, 20 noname, 9 Iaquinta.

remélem Figo-t egy gyõzelemmel ajándélozzuk meg a 35. születésnapján 😊

Buon compleanno a Luis Figo!!!

még 1 kis szösszenet 😊

Ma este ismét a Juventus lesz az ellenfél!

Nov. 4. 10:55 -TORINO- Ismét a Juventus lesz az ellenfél! Igen eltelt egy idény és újra jöhet az a csapat amely ellen minden másik komoly elszántsággal készült. Igen nagy volt a sajtóvisszhangja ennek az összecsapásnak így most a találkozó napján szemezgessünk ezekbõl.
Kezdjük Ibrahimovical. Zlatan kijelentette hogy amennyiben gólt lõ ma este nem fogja érdekelni a volt csapata õ bizony örülni és ünnepelni fog mivel õt gyakorlatilag annak idején kirakták a Juventusból hiszen a szerzõdéshosszabbítás helyett Secco közölte vele hogy ha valaki megkeresi nem fognak ellene tenni semmit. Ibra azt is elmesélte hogy egy idõben Mancini Van Basten videókat nézetett vele hogy lesse a holland klasszis mozdulatait és tanuljon tõle.
Akkor térjük át Mancinire, õ mit is mondott tegnap. ”Tudom mi lesz az elsõ kérdés: miért nincs Adriano? Nem lesz ott Torinoban, ez egy közös döntés volt. De akkor beszéljünk most a meccsrõl is. Véleményem szerint ez a meccs három pont sorsáról fog dönteni és semmi másról mivel nem hoztak új szabályokat a bajnokságban. Nyernünk kell mint minden más meccsen, mert csak így maradhatunk a tabella elején. A sorsolásunk pedig… Nos szerintem jóval nehezebb mint a riválisainké.”
Ezzel kapcsolatban foglalkozzunk kicsit Adrianoval. Tudjuk miképpen fogadta a Genoa meccs elõtt a hírt a játékos, ennek egyenes következménye lehetett csak a mostani kimaradása is. Elvileg lehet magyarázni a dolgot Stankovic és Vieira kiesésével melynek következtében több középpályást kell nevezni a meccsekre. De a valós ok valami más lehet, senki sem nyilatkozik róla pedig annak idején a BL listáról kimaradását azzal magyarázták hogy legalább a bajnokságban teljes erõbedobással játszhat majd. Hát ez nem jött be…
Menjünk tovább. Megkérdeztek 100 labdarúgásból ismert illetve egyéb közéleti személyiséget a meccs végkimenetelével kapcsolatban. 42 szavazat érkezett az Inter sikerre, 30 a döntetlenre, még 28 a Juventus diadalára. A véleményüket elmondók 40%-a szerint Ibrahimovic lesz aki eldönti a meccset 17% szerint Trezeguet lesz az 43% pedig másra voksolt (Del Piero, Crespo, Buffon vagy más). Marcello Lippi nem tudta megjósolni a gyõztest viszont szerinte az Inter a bajnokság legerõsebb együttese. Roberto Boninsegna hét szezont az Interben töltött hármat pedig a Juventusban, õ így vélekedett. ”Nem lesz egy szép meccs, sok szabálytalanságot és nagy csatát várok. Szerintem a csatárok fogják eldönteni a meccset. Örülök hogy újra megrendezésre kerül a derby d’Italia, hiszen a Juve nélkül nem volt teljes a bajnokság. Hogy ki nyer? Nem tudom de az Intert most erõsebbnek látom mivel a kispadon náluk sokkal jobb játékosok ülnek.” Pietro Anastasi többet játszott a Juventusban szerinte a hazaiak fogják nyerni az összecsapást. Altobelli jó, színvonalas meccset és Inter diadalt vár. Sokan vannak akiket megkérdeztek eltérõek a vélemények mindenesetre érdekességnek el lehet olvasni õket.
Végül pedig nézzük a várható kezdõcsapatokat:
JUVENTUS (4-4-2): Buffon; Grygera, Legrottaglie, Chiellini, Molinaro; Camoranesi, Nocerino, C.Zanetti, Nedved, Del Piero, Trezeguet. Edzõ: Ranieri.
Cserék: 12 Belardi, 19 Criscito, 5 Zebina, 4 Almiron, 7 Salihamidzic, 20 Palladino, 9 Iaquinta.
Sérült: Boumsong, Andrade. Eltiltva: senki. 3 sárga lapos: Nedved.
INTERNAZIONALE (4-4-2): Julio Cesar; Maicon, Samuel, Cordoba, Chivu; Figo, Dacourt, Cambiasso, J.Zanetti; Ibrahimovic, Crespo. Edzõ: Mancini.
Cserék: 22 Orlandoni, 6 Maxwell , 24 Rivas, 31 Cesar, 21 Solari, 29 Suazo, 9 Cruz.
Sérült: Materazzi, Vieira, Toldo, Stankovic, Jimenez. Eltiltva: senki. 3 sárga lapos: Ibrahimovic, Samuel