FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Maniche (athletic tests, intense aerobic sesssion, technique drills) David Suazo (athletic tests, intense aerobic session, technique drills), Maicon (intense aerobic session), Cristian Chivu (warm-up with squad, aerobic work and physiotherapy) and Olivier Dacourt (physiotherapy on return to Italy after rehabilitation therapy in France) worked separately.
The 20 players called up to Mancini's squad for Udinese v Inter left for Udine directly after training.
még mindig elég sok a fontos hiányzó :S
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 30 Pelé, 31 Cesar.
Strikers: 9 Julio Ricardo Cruz, 8 Zlatan Ibrahimovic, 18 Hernan Crespo, 45 Mario Balotelli.
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
Maaroufi pedig egy Marokkói középpályás, asszem õ is volt már kerettag és talán játszott is, ha nem is idén de tavaly biztos
gondolom azért volt ott a szmájli, mert tudod, de azért mégiscsak megosztottam ezt az infot 😛
;D
Ibrahim Maaroufi-t kölcsönadtuk a Twente-nek
remélem 3 gól alatt nem állunk meg

JÉZUS xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ezt a szánalmas embert
pont ilyen kis mitugrálsz kell a juvenak
multkor még osztotta a valenciának hogy vegyék meg most a juvenak ennyit errõl az emberrõl
Jan. 24. 09:14 -MILANO- Sok mindenrõl lehetne beszélni a tegnapi meccs kapcsán, ám most inkább három játékos értékelésével foglalkoznék. Igaz hogy tíz emberrel játszott a csapat és ez bizony nem teszi teljessé a képet de azért próbálkozzunk meg a dologgal.
Elsõként a 20 éves Pelét nézzük akinek a szülei igen cifra nevet adtak a fiuknak, mivel Gomes Passos Pelé Victor Hugonak nevezték el, és tegnap estéig 379 percet töltött a pályán. A derbyn becserélték, de az elsõ igazi megmérettetés ez volt és egyáltalán nem tûnt ijedtnek még Burdisso kiállítása után sem. Ekkor ugyanis hárman alkották a középpályát és rá várt a feladat hogy az elsõ vonalban feltartóztassa Del Pierot. Rengeteget futott, kevés labdát adott el, az õ beadásából szerezte Cruzt az elsõ gólját és elnézve õt lehet vele hosszú távon a jövõben is majd számolni.
Aztán egy nehezebb ügy jön, Maniche. A Parma ellen 56 percet töltött el a pályán. Neki sem volt könnyû dolga, mivel 4-4-2-vel kezdett a csapat és Pelével ketten õk voltak a belsõ középpályások, de ez gyorsan változott a kiállítás miatt. Az utolsó komoly tétmeccsét még december 9-én játszotta végig az Atleticoban, most pedig egy ilyen kemény találkozón láthattunk tõle bíztató jeleket. Sok labdát szerzett, mentett, beadott, sõt egy beadásból Materazzi majdnem gólt szerzett, illetve megeresztett két lövést is. Amennyiben utol fogja érni magát és sikerül a teljes beilleszkedés akkor igen hasznos tagja lesz ennek a csapatnak és segítség lesz a jelenléte a középpályán.
És legyen az utolsó egy régen látott vendég, Francesco Toldo! Õ is elég régen lépett pályára legutóbb, hiszen októberben sérült meg Reggio Calabriában még a múlt héten a Primavera meccsen újra játszott így várható volt a visszatérése. Hihetetlen hogy ennyi idõ után is ilyen magabiztos tud lenni hiszen azonnal mentett Iaquinta és Trezeguet helyzeténél is, szóval biztos hogy lehet majd számítani rá a jövõben is! Végül nézzük meg hogy ’Toldone’ miképpen látta a tegnapi produkcióját. ”Rizikós volt a játékom, hiszen soha nem voltam három hónapig sérült a pályafutásom során. A Juve ellen mindig nagy dolog játszani még akkor is ha ez egy kupameccs volt csak Sajnos nagyon sok helyet hagytunk nekik a szélen a beadásokra, a góloknál pedig sajnos ki voltam szolgáltatva.”
jó kis írás <#eljen>#eljen>

ahogy nézzük nem volt: Julio Cesar, Ibrahimovic, Maicon, Chivu, Stankovic és Suazo sem; akkor Zanetti és Vieira is sérülésbõl tért vissza és közel nem voltak teljes erõnlétben nem is tudtak ott lenni a kezdõcsapatban, mert monnyuk ez a 8 játékos közül olyan 6 ember kulcsjátékos, a többi is általában kezdõ...
köszönöm az értelmes hozzászólásokat <#eljen>#eljen>
így van, remélem köv. meccsen mindkét csapat jobban odateszi magát és mi részünkrõl nem egy ilyen butaságon fog "elmenni a meccs"
Kár ezért a két gólos vezetésért. Mármint, hogy odalett. Del Piero góljánál pont az a Mátrix hiányzott akit éppen ápoltak. Ha az nincs lehet másképp alakul. Fordulatos egy meccs volt szó se róla. Cruz óriási volt, Maxwell nagyot dolgozott most is, és Vieirát is ki kell emelni, mert nagyon jó volt a játéka a beállítás után. Sajnos per pillanat papiron a Juve áll továbbjutásra, de még van egy meccs. Jövõ héten a Torinói Stadio Olimpicoban nagyon nehéz lesz.
DE EGYÁLTALÁN NEM LEHETETLEN!!
FORZA INTER
Alex_the_only_one...
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Torinoban már voltatok idén, akkor 1-1 volt, majd meglátjuk mi lesz legközelebb.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Elõször is grat hogy 10 emberrel igy játszottatok. Saját szemszögembõl nézve ez nekünk nagyon jó eredmény, egyes játékosaink mindkét kapura veszélyesek, bum bum😄 Igy 11v10 kb egyenlõk voltak az esélyek, bár mindkét csapat tartalékos volt, de a játékosaink között sajnos minõségbeli különbség igyis megvan, nálunk lassan a szertárosnak is be kellett volna állni😄D És még a bíró is tök normális volt^^
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
FORZA INTER!
no comment -.-
Boumsong
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
2.2
csak ne legyen belõle gond :S
Del Piero
2-0
CRUUUUUUUUUUUUUUUUZ
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Cambiasso be
ha már nekem nem jött össze 😛
majd megadom a számlaszámom, hogy hova utalhatsz 😛
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Solari le
CRUUUUUUUUUUUUUUUUUUZ
FORZA INTER!
Solari néhányszor elhúzott a széleken, de más különösebben nem volt, Cruz jobban megcsinálhatná a helyzeteit