FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Le a kalappal az Inter elõtt. Semlegesként élveztem a meccset.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Effe88
ki kell jutnotok egyszer az tuti😄

Respect Inter Milan

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Köszi. Nem az elõzéstõl "félek" 😄
Hát ha a Chievo kijutna akkor el kellene törölni ezt a pontrendszert, mert akkor az olaszoknál végtelen lenne 😄
Effe88
gyõzelemért igen
de ne aggódj egy ideig nem lesz elõzés😊
jó sokáig nem😄
csak akkor ha a chievo bl-be jut!

Majdnem, de azért nagyon szép eredmény. Ezért is járt koeffe pontok nem?
Effe88
hát nem jött össze

Akkor én is 😄
szucsy89
4-1, beszarok ha továbbjutottok 😄
ForzaInter
3-1 ennyi volt. azért nagyot küzdöttünk, szép volt

Yo, Bitch!

Grove4
Csak matyival akarnak kibaszni! 😄DDDD

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Mor3llo
lol 3-0 😄DDDDDDDd

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Ja, hogy már megy a meccs 😄

REAL MADRID

szucsy89
vezettek is 😄
Nem hiszem, hogy ma kikaptok. Spurs sem fog annyira nyomni, meg szerintem ti sem akartok nagy zakót otthon 😄

REAL MADRID

limperatore
15-t tettem rá 3,1 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
mehet a spurs 10.000el gyorsba bwinen? 😄
limperatore
UFFICIALE INTER (4-3-1-2): 1 Handanovic; 4 Zanetti, 26 Chivu, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan; 19 Cambiasso, 29 Kovacic, 21 Gargano; 14 Guarin, 8 Palacio, 99 Cassano.
A disposizione: 27 Belec, 11 Alvarez, 23 Ranocchia, 24 Benassi, 28 Pasa, 47 Colombi, 60 Belloni.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore

Effe88
ja jose ernesto sosa 2XD
ez kimaradt mégXD

Effe88
bounanotte 2,d'alessandro 2,lamela 2, ricky alvarez 2...stb...
töltelékeknek jók

limperatore
megszereztük tuben bottát

szucsy89
effe 😄😄😄D:😄😄D

egymagad rommá oltottad itt 2 perc alatt egész inter topikot <#idiota>
limperatore
jaja jött a zsé, ez ingyen pénz volt 😄 elég megnézni a spurs jelenlegi formáját

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
<#eplus2>

#acm

Effe88
ja megvan😄
szendrõlád öregfiúk??😄😄

Effe88
ezt a jonathant honnan szedtétek??😄😄😄
kinéz vagy 40-ne, + tiszta sztojka ivánXDXD

Effe88
de szar ez a kameraállás::S:SS:

Grove4
Eddig alakul!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
nincs hala az egnek 😄

nem ertem miert mond mindenki x-t, jelenlegi formakat nezve 4:1 a tippem 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
én is raktam rá egy keveset😄 annyit mondj még meg, hogy Rocchi ugye nincs nevezve az EL-re?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

limperatore
ranocchia kezd mégis 😄

Effe88
ennyire nem bízol chivuba és juan jézusba?XDXD
amúgy 1-1 lesz szerintem

limperatore
van valami baja, kispadon lesz de nem lesz kezdõ
20.000-t raktam sima hazaira 😄

9csöves9
Guarin sérült?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

limperatore
ranocchia kidõlt estére, most már tuti a nagy verés

az a baj h itt még benne van egy Jesus piros is, mert Lennont megfogni, az kemény lesz...

limperatore
Azt várom mikor Bale vs Chivu lesz 😄 -> chivu piros

limperatore
szerintem spurs bedarál minket..3 v 4 gólt fogunk kapni

meg is raktam hendivel a spurst 😊

Rockynhooo
Mit vártok az esti meccstõl? Fixen nézõs. Szerintem egy X benne van.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

limperatore
José az mu-real meccs után

Interesként nem akarom hogy a bilan vagy a juventus kikapjon mert egyszerûen nem érdekelnek. Azt akarom hogy az Inter megnyerje az EL-t, csak ez érdekel. Morattival beszéltem és mondtam hogy jussanak be a döntõbe mert akkor megnézhetem õket. barca- milan? az Internek drukkolok

Effe88
az biztosXD

bakkerman
majd leigazolják Romariot meg Horváth Ferit,EL döntõig meg se állnának

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Effe88
hát imádkozz, hogy palacio ne sérüljön le
mert rocchival életbe nem rúgtok gólt😄

limperatore
2:3 😄

catania 😄 de nembaj ez nagyobb öröm 😄D hátha most megtört a jég geci és innen gyõzelmi sorozatok jönnek :SDASDA:

bakkerman
Palack góljával 2-2 70. perc,mire tettél? 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

limperatore
legalább pénzt fogok nyerni a meccsen

Effe88
micsoda félelmetes csatár sor
rocchi van elõl😊

banok
15.00 Catania-Internazionale
tv. Sportklub hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about19.html[/quote]

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Grove4
😄DDDDDDDDDD