FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Imikém sát dö fák ápp

itt téged mindenki legyalázna flémben ugyhogy húzódj meg 😄DDddd

fsgh
jelentéktelen dolgokon akartok még flémelni?😄d

Most veszekedjünk arról hogy egy árnyalattal sötétebb kékkel jobb lenne a mez😄 na ki jn flémelni?<#vigyor3>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
ezt a Thiago Silvát látta már vki játszani? állítólag érdeklõdünk iránta, benne van brazil olimpiai keretben, de nem értem mi szükség van egy ujabb középhátvédra? ha elmegy Burdisso akkor is 5 belsõ védünk lesz...

Yo, Bitch!

kuzsé van geciek -.-

ForzaInter
jó vágom, de én meg másra értettem😄 mindegy, hagyjuk ezt.

Yo, Bitch!

limperatore
akkor nézd meg a #14794-t

ha most 16 éves kitudja mire 18 lesz be is sülhet, erre mondtam h elég sok ilyen fiatal még nem beérett játékosra a 4 millio. mondjuk morattinak biztos nem sok 😄 de amúgy igen 😉

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
jól van vazze, olyan fasságba kötsz bele, ezt arra írtam hogy más tehetséges brazilokért kurva sokat elszoktak kérni, mint pl Pato, itt most nem a életkorra gondoltam....

Yo, Bitch!

limperatore
akkor ha nem tudsz konkrétumot mondani, akkor hülyeséget se mondj

"más ilyen játékosokért elkérnek több mint 10 millio eurót............................

ergo volt már olyan játékos aki ilyen tehetséges volt és elkértek érte több mint 10 m-t

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
lol, ott azt írtam hogy más ilyen nagy tehetségnek ki kiáltott brazilokért több mint 10 milliot elszoktak kérni, nem azt hogy annyiba volt...

Yo, Bitch!

Szerintem erre gondolt.

ForzaInter
ilyet meg ki írt bazmeg? tanulj már meg olvasni...

Yo, Bitch!

ForzaInter
Inter paid 10 million Brazilian reals for Coutinho's services. Ez csak kb 4M Euro.
1.00 BRL = 0.401064 EUR

Yo, Bitch!

limperatore
bocs nem is 4m-ba hanem több mint 10-be

hát majd te elmondod

ForzaInter
vajon ki?

Yo, Bitch!

limperatore
nah ki került 16 évesen 4m euroba, mesélj

majd kiderül, hogy megérte-e, ha játszik

ForzaInter
lol, grat, ahoz képest mekkora tehetség nem sok, más ilyen játékosokért elkérnek több mint 10 millio eurót............................

Yo, Bitch!

limperatore
16 éves gyerelért 1 milliárd ft tényleg nem sok

ForzaInter
4 millio euró volt, sokat nem kellet érte fizetni.

Yo, Bitch!

limperatore
és ráadásul a real elõl, látszik tudja melyik a jobb csapat 😛

limperatore

limperatore
mi is ienek vagyunk, van 2 olasz azt mivagyunk a legjobbak olaszba😄

limperatore
tudom te 😄
ezt #14783-re értettem h olaszba csak olasz -> brazilba csak brazil 😉

persze, errõl mindenki másképp vélekedik

Fabio Capello
viszont az sem járja, hogy lásd pl. az arsenalt, alig van angol játékos a keretükben, és így állnak a bajnokság felsõházában... ha annyi légióssal tömhetnéd tele a csapatot amennyivel csak akarod, a bajnokságok elveszítenék a jelentõségüket (általad hozott példa - mindenki brazilokkal, argentínokkal, stb töltené fel a keretet mert õk a legjobbak).... Szigorúan szvsz

Felõlem lehet 22 ugandai játékosa is a klubnak, a lényeg hogy játszanak jól.
Az olaszokat lehet hogy zavarja a sok külföldi, de engem nem, ennyi.

miért? nem azt mondták, hogy csak saját nemzetbeli játszhat a csapatban...

limperatore
de ha mindenhol saját nemzetiségû lenne akkor brazíl lenne a legerõsebb bajnokság, de õk europaival nem találkoznának 😛

Fabio Capello
egyáltalán nem idióta szabály, sõt már jó rég szükség volt egy ilyenre... Olasz csapatba olasz játékost 😄DD

nekem az véleményem, hogy minden csapat támaszkodjon a saját utánpótlására és a csapat jelentõs részét tegyék ki a saját nemzet játékosai...

Miért?

fsgh
Nem vagyok kém:o

😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

igen, ez elég sajnálatos :S

limperatore
jah csak nem nekünk 😄😄

majd kiderül 😊

sztem teljesen jó szabály

Miért lehet ebbõl gond? Nem hiszem hogy be lesz vezetve az az idióta 6+5 szabály.

WuFraZselic
06/07ben is eléggé ottvolt, idei szezonban mégjobb volt, ilyen tendenciával jövõre... 😊

elfogadnék hasonló gólokat majd Quaresmától, mint amit pl a belgáknak vágott; 16os sarka, jobb küli, hosszu filó 😊 kedvenc mozdulatsorom tõle 😊))

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
ronaldonak nem lesz még1x ilyen éve az fix

mondjuk olaszba quaresma többet lesz a földön mint amennyit játszik, na de nembaj ha 16oson belül csinálja 😄

WuFraZselic
már ha fut 😊 /lustagyerek õ is azért

btw, jó hát nem csak ezt a 4 embert kell konkrétan érteni, csak anno mikor FM-be bl-be kellett 3 klubnál nevelt és 6 olaszországban neveltet nevezni, már akkor megszenvedtem, és azóta visszatért Adri, jött Mancini, remélem Quaresma és Lampard, ugyhogy nehéz dolga lesz Mourinhonak imo. majd meglássuk

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

sajnos ennyire jó sosem lesz de jó lesz attól még ide 😊

pár éve ezt mondogatom én is :S

mondjuk ebbõl a 4esbõl barzagli és zaccardo már németeknél vannak, rosina tökéletes lenne, aquilani meg sztem meg fog rohadni a Roma-ban

limperatore
néztem vidiket quaresmáról még a futása is tiszta cris ronis 😄

kb ugyanaz a 2 játékos

ForzaInter
Muntari olasznak számít, pont emiatt jöhet, ugy látszik nálunk mõolaszokat divat igazolni😄

Yo, Bitch!

limperatore
szarból várat még egy mûvész sem teremthet

WuFraZselic
amugy csak ugy zárójelben jegyezném meg, hogy nem kéne olaszokkal kicsit feltölteni a keretet?!mármint ebbõl gond lehet, és én is amellett lennék hogy 2-3 olasz elférne a keretben más külföldi alteregójaként (pl rosina, aquilani, barzagli/zaccardo stb)

😄SADSadsad

megadjam a számlaszámom 😛

limperatore
sztem mostmár tuti h jön QUARESMA 😄
csak 20misi az ára, annyit kifizetek én is

degeci 😄

POMPEY!!!

limperatore
ja hogy te póregér drukker vagy :@@@

😄