FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Yo, Bitch!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Yo, Bitch!
épp errõl beszéltem
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Arra már José Mourinho Itáliába érkezésekor számítani lehetett, hogy az edzõk közötti viszony nem lesz feltétlenül felhõtlen az elitklubokat figyelembe véve, és már most, a bajnoki rajt elõtt egy hónappal akadnak erre utaló jelek. José Mourinho és Claudio Ranieri a hétvége eseményei után ugyanis nyilatkozatháborúba kezdtek, s mindkettõjük száját elhagyták kicsit sértõ megjegyzések is.
Elõbb Ranieri edzõ szólalt meg, azt követõen, hogy csapata 3-0-s vereséget szenvedett a Hamburg ellen. „Semmiféle pszichólógiai hatástól nem félek a 3-0 után. Nem olyan vagyok, mint José Mourinho, és nem kell nyernem ahhoz, hogy biztos legyek a dolgomban, hogy biztos legyek abban: jól végzem a dolgom.”
Erre a véleményre nem késett sokáig José Mourinho válasza sem, aki ismét bizonyította: ügyesen bánik a szavakkal, ha szükséges. „Nem azért vagyok Olaszországban, hogy nyilatkozatháborút vívjak. Jól akarok dolgozni az Interrel, csak saját magunkra akarunk koncentrálni, nem kívánunk másokkal foglalkozni. Ranieri? Biztos megvan az oka, hogy ezt mondja: Nekem nagyon magas elvárásaim vannak magammal szemben, és nyernem kell, hogy biztos legyek a dolgomban. Ez az egyik oka annak, hogy annyi jelentõs címet nyertem már a pályafutásom során. Neki talán olyan mentalitása van, amiben nem olyan fontos, hogy nyerj, és már majdnem 70 éves, de eddig csak egy Szuperkupát és még valami kisebb kupát ért el. Túl öreg ahhoz, hogy változtasson a mentalitásán” - replikázott Mourinho nem túl illedelmesen, mellesleg illik megemlíteni, hogy Claudio Ranieri csak 57 éves lesz.
Az Inter portugál trénere Ranierin kívül még szólt Zlatan Ibrahimovicsról is, akit az egekig magasztalt. „Ma már minden gyakorlatot a csapattal együtt végzett, és látva õt a társaival dolgozni, olyan érzés kerülget, hogy õ valóban egy különleges játékos. Számomra egy plusz motivációt jelent, hogy segíthetek egy olyan játékosnak, mint õ, hogy igazán nagyot alkothasson. Sokat beszélünk Kakáról, aki Aranylabdát nyert, vagy Ronaldinhóról és Messirõl, de ha dolgozol két napot Zlatannal, megérted, hogy õ valóban különleges” - áradozott Mourinho a svédrõl.
José Mourinho, az olasz élvonalebli Internazionale labdarúgócsapatának vezetõedzõje mérleget vont a gárda kispadján eltöltött elsõ néhány hét után. Elismerte, a felkészülés korai fázisában még nem tudta kiszolgálni szurkolóit a csapat, amelyet ráadásul sérüléshullám is sújt. A szakvezetõ szerint fel fogják venni a harcot Jürgen Klinsmann együttesével, de leszögezte, nem az elõszezonban szeretnék learatni a babérokat.
"Sajnos négy kulcsjátékosom is sérüléssel bajlódik, hogy csak Samuelt, Córdobát, Chivut, és Ibrahimovicot említsem. Minden erõfeszítésünkkel azon vagyunk, hogy a szezonkezdetre tökéletes formában legyen a csapat" - tekintett optimistán elõre az edzõ.
A fekete-kékek következõ ellenfelérõl, a Bayern Münchenrõl is beszélt a sztártréner. Mourinho a világ egyik legjobb csapatának tartja a bajorokat, véleménye szerint tanítványai kõkemény összecsapásra készülhetnek, hiszen a németek jóval elõrébb tartanak a felkészülésben. A Klinsmann-alakulat már "éles" mérkõzést is abszolvált a Szuperkupában, és két hét múlva kezdenek majd a Bundesligában is.
"Ahogy már korábban is mondtam, nem az elõszezonban kell villognunk, inkább most nehezítsék meg a dolgunkat riválisaink, mint a tétmeccseken" - mondta Mourinho.
Az olasz bajnoki címvédõ kedd este 20:30-kor lép porondra a varázslatos Allianz Arénában a "Franz Beckenbauer Kupa" keretében barátságos mérkõzésen, várhatóan teltház elõtt.
sporthirado.hu
Yo, Bitch!
köcsög Ferrari meg 3 millás fizetést akart 3 évre... 2 nem volt neki elég, klub meg nemet mondot volt eszünk, azért ennyit adni luxus lett volna egy 7 számú középhátvédnek ugy hogy Maicon és Maxwell 2 alapember nem kap ennyit...
Yo, Bitch!
de ha olyan jó lesz mint Chivu akkor üssekavics 😄
Radoi kölcsönben a tiétek, és 13 millióért kivásárlási jogotok van
más:
Leginkább a védelem miatt fájhat a portugál mester feje, mivel hat középhátvédje is hiányzik sérülés miatt: Nicolás Burdisso, Cristian Chivu, Iván Córdoba, Marco Materazzi, Nelson Rivas és Walter Samuel az elmúlt napokban egyaránt csak könnyített edzéseket végezhetett.
AZ INTER EDZÕMECCSEI
Az Inter augusztusban parádés ellenfelekkel készül fel a bajnoki és a BL-idényre. Augusztus 5-én Münchenben a Bayernnel csatázik a Beckenbauer-kupáért, majd 8-án és 9-én az amszterdami tornán vesz részt: az elsõ napon a Sevilla, a másodikon az Ajax lesz az ellenfele. Lisszabonban lép fel a gárda 15-én, ahol az Eusébio-kupáért vív meg a Benficával, és ezt követõen már jöhet augusztus 24-én az olasz Szuperkupa, amelyért a kupagyõztes Romával küzd meg (sorozatban harmadszor) a fekete-kék sztárcsapat.
A fekete-kékek elsõ tétmeccse a Roma elleni találkozó lesz az olasz Szuperkupáért augusztus 24-én. Néhány védõ biztosan felépül majd, de a klubnál elkezdtek körülnézni a piacon.
Két elérhetõ embert találtak, a román Mirel Radoit (Steaua) és az olasz Matteo Ferrarit (Roma, de lejárt a szerzõdése), ám még várnak a döntéssel, és addig is csatlakoztatták a felnõttekhez Luca Caldirolát, a juniorcsapat 1991-es születésû bekkjét.
A helyzet a csatársorban sem sokkal fényesebb, csak ott egészen más okból: miközben Mourinho a háromtámadós játék híve, és egy középcsatárra, illetve jó szélsõkre van szüksége, a keretben hemzsegnek a középcsatárok, miközben a szélsõket nagyítóval kell keresni.
A fekete-kék alakulatnak jelenleg nem kevesebb mint hat befejezõ csatára van: a Brazíliából visszatérõ Adriano, a fiatal Mario Balotelli, a távozásra ítélt, de maradni akaró Hernán Crespo, a szürke eminenciás Julio Cruz, a térdsérüléssel bajlódó Zlatan Ibrahimovic, illetve a helyét keresõ David Suazo, és közülük bizony kevesen képesek arra, hogy kimenjenek a szélre futballozni.
Klasszikus szélsõje tehát alig van a portugál mesternek: a veterán Luís Figo és az újonnan igazolt Mancini mellett ezeken a posztokon még szükség lenne egy-két emberre, de egyre inkább úgy tûnik, hogy például a tréner által alkalmasnak tartott Ricardo Quaresma végül otthon marad Portugáliában
forrás: sportujságnak titulált nemzeti szennylap (NSO)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Yo, Bitch!
Suazoért ahhoz képest mennyi pénzt adtatok, lópikulát nem ért
Crespohoz nemtom mér ragaszkodtok már évek óta
Stanko azért egész jó még mindig
Figo.... nemtom, szeretem a stílusát, de kiöregedett tény
Vieira pedig ha nem lenne állandóan sérült, jól nyomná szvsz
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
(szigorúan szvsz 😄)
Más: Bergkamp mikor játszott nálatok? <#idiota>#idiota>
Ergo klasszikus értelemben, jó a három csatár, ha José tudja mit csinál, de amennyiben a felújított két szélsõ tkp, egy befejezõ csatár formációt alkalmazza, nyilvánvalóan a posztra megfelelõ embert kell keresnetek.
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Ill. Eto'o mondta hogy csak a 4 legnagyobb csapathoz igazolna csak ( mu, milan, inter, chelsea )