FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
abban az évben tripláztak. Tudod az mit jelent?
És azt írta, hogy "minden idõk egyik legerõsebb olasz csapata". Én egy olyan csapatot semmiképp se neveznék gyengének vagy szarnak, aki ilyet véghezvisz. Bár én nem szeretem sõt utálom az olaszokat és az olasz focit, de kétségtelenül egy erõs keret volt az akkori és csapat szinten kb ugyan olyan volt az összetartás akkor, mint most a Bayernnél. Ez pedig becsülendõ dolog, mert tényleg így lehet ilyen dolgokat véghezvinni..

DONGUBA
Minden idok egyik legerosebb olasz csapata? 😄 😄 😄 😄 😄 ezt te se gondolod komolyan?MIRE FEL?Arra az 1 bl-re?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

ForzaInter
de attól hogy eladja a klubot még õ maradna a fõnök😄

Yo, Bitch!

limperatore
hát pedig jó lenne...mert amit csinál...egy elnök h lehet ilyen amatõr én el se hiszem, egy igazi balek
lehet interista meg minden, de 3 év alatt 0-ra vitte minden idõk egyik legerõsebb olasz csapatát

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ForzaInter
attól még szar edzõ😄 védekezésrõl fogalma nincs.

a klub többségi tulajdonát meg egyértelmû, hogy egy külföldinek nem fogja eladni Moratti.

Yo, Bitch!

limperatore
Erick Thohir megakarja venni a klub 51%T, de ez a balek moratti max 20-t adna el...a csávóé a philadelphia 76ers meg részesedése van a dc untied mls csapatába is, 2 kosárcsapata van indonéziában..

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Effe88
és benitez?XD
megvertétek a masembát veleD:

limperatore
Hát José után õ volt a legjobb edzõnk 😄

Vannak már befektetõk? 😄

REAL MADRID

ForzaInter
csak edzõ ne legyen mert annak kurva szar😄

Yo, Bitch!

limperatore
Moratti after meeting Strama: "I don't want to talk. Strama is happy and calm? Good for him..."

Leo állítólag vissza jön az Interhez és õ fog irányítani mindent, õ kapja meg a feladatot h újjá építse a csapatot. Ehhez gondolom párosulni fog a tõke amit a befektetõk adnak, az a fasszopó fassone meg a stadiont fogja intézni.

DONGUBA
Nemtudom...lattam valakinel azt hittem ez jo dolog divatdrukkernek lenni 😊)))

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

limperatore
akkor az aláírásod is hazugság? akkor miért írod ki?

DONGUBA
nem tudom...nincs kedvenv csapatom meg uj vagyok itt

limperatore
lesz ido ujraepiteni a csapatot

es nalad mizu? azert iden is bajnok lett vmelyik kedvenc csapatod nem? 😄

DONGUBA
Milyen lesz jovore europa nelkul? 😄

limperatore
😄DDDDDDDD

Hogyne tudnék...31 😉
szabii98
😄DDDSD?SD?S:AD

I met God. She's black

szucsy89
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ROMMÁ
szucsy89
geci 😄

ezt még visszakapod effe 😄

kurvaszátok <#mf1>
Effe88
gyáááááááááááááááá😄😄😄😄😄😄

sírokXD

limperatore
sztem ien volt rajta

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Effe88
XDXD
ütött mi😄😄
gondolom weah-s mezbe ültXD

limperatore
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDSA😄SA😄:AS:ASD:ASD:asd
asd:ASD:ASDS_DASD:ASDSADASDSD:AF:SD:FSD:FSDA:FSD:F:SDFA:SD:SDF:SDF

MOST LEESTEM A SZÉKRÕL :dDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Mor3llo
végülis egy kényelmes székben ül...bár az nem fotel :S

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Effe88
ez rohadt nagy off
szóval sorry
de 5:15-tõl az nem a szucsy véletlenül?XD

limperatore
elõször tanulj meg számolni 😊

limperatore
😄DDDDDDDDDD<#eljen>
szücsy nagyon rommá van oltva, lassan tényleg összegeznem kell a pontokat 😄

Effe88
az egyik nike másik adidas szücsy😄😄
nem gyanús😄😄😄
ez 1 tökorrú pont neked

Fabio Capello
jól néz ki az idegenbelitek, szerintem ilyen megoldást még nem is láttam eddig.

limperatore
hallod ezt a fos mezt még1x ne másold be ide mert amdjenm összehánytam magam mikor megláttam ezt a szar kupacot itt a topicban

szucsy89
ezt is sikerült lemajmolni 😉

limperatore
idegenbeli kemény 😄

limperatore
<#zavart2>

Mourinho Has Spent 750 Million To Win One Champions League

Not so special after all. Jose Mourinho is undoubtedly a very good coach and his resume speaks for itself but when it comes to winning the most prestigious club competition in the world in the Champions League, the Portuguese coach has not met expectation.

According to the Gazzetta dello Sport reporter Alex Frosio, Jose Mourinho has spent a staggering 750 million euros on the transfer market at Chelsea, Inter and Real Madrid to just win one Champions League title.

Source: Gazzetta dello Sport

Mor3llo
az idióta fourfourtwo fb-s oldala hozta le a hírt, ahol dilettáns barmok írják ezeket a bejegyzéseket.
én is kamunak gondoltam, nem szereti Csozé sztem annyira a Chelseat, csak van zsé...
genyózásképpen írtam be 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

limperatore
sneijder vencel jóvan te hülye 😄

limperatore
jose ha chelseahez megy akkor bebizonyítja h egy kurva õ is
onnan ahonnan kibaszták visszamegy..csak mert van zsé 😄

limperatore
aha, ezt meg jose mondta 😄 ennyi hülyét mint ti

szucsy89
Aztakurva Matyi most mit érezhet :ASDS:ASD:SSADasf
Mor3llo
A Chelsea megszólaltatta Sneijder Vencelt, a Galatasaray jelenlegi játékosát, aki korábban az Interben Mourinho egyik kedvence volt.

- József szívében a sorrend a következõ: elsõ a felesége, második a gyerekei, harmadik a Chelsea. Mindig, amikor szóba került a Chelsea, elérzékenyült... - mondta a holland sztár.

Hát hol van az Inter? 😞(((

Grove4
Oda elõbb be kell jutni! 😄 <#banplz>

Matyi! Szücsy hogy áll a pontokkal? Régen volt már összesítés! 😄DD

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Effe88
jogos
látom, volt olyan szezonja is, hogy 1 meccsen se lépett pályára:S:S
mondjuk ilyen embert nem lehet pótolni
ugyan a mintha barcaból kiesne messi

szucsy89
mivan???

jövõre Baloval BL-t nyerünk <#mf1>
limperatore
persze mert akkor kezdett sérülni

Effe88
az uefa kupát az tudom
nem ronaldo képességét firtatom😄
ne érts félre😄

de most utána néztem
az durva, hogy 97/98 seria a 32m 25g
de már a 98/99 csak 19m 14g

csupán azt írtam, nem tudom csalás volt-e meg nem is érdekel
de amit említettél, az "ominózus" juve meccs után
ikszeltetek a piacenzával é kikaptatok a baritól
a juve meg ikszelt az atalatnával és a viceznával is
zóval érted..
itt néztem amúgy ha érdekel
http://int.soccerway.com/national/italy/serie-a/1997-1998/round-1/r58/

szabii98
Milan most is fos

I met God. She's black

limperatore
nyer 1 uefa kupát meg majdnem scudettot csak már akkor is beleszóltak

amúgy meg tökmind1 milyen volt, volt egy Ronaldonk 😄
milan is fos volt tavaly csak volt 1 ibrájuk

Effe88
miért jó csapat volt akkor az inter?
nem hinném
eredményei legalább is nem ezt mutatják