FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
nekem owen is furcsa, a newcastle állítólag elég ratyi anyagi helyzetben van

nekem meglepõ Sheva, Ballack, Kanouté

Fabio Capello
1. Zlatan Ibrahimovic (Inter) 750.000

2. Kaká (AC Milan) 750.000

3. Lionel Messi (FC Barcelona) 632.000

4. John Terry (Chelsea) 632.000

5. Frank Lampard (Chelsea) 632.000

6. Thierry Henry (FC Barcelona) 625.000

7. Samuel Eto'o (FC Barcelona) 625.000

8. Cristiano Ronaldo (Manchester United) 564.000

9. Ronaldinho (AC Milan) 542.000

10. Andrij Sevcsenko (AC Milan) 542.000

11. Michael Ballack (Chelsea) 542.000

12. Steven Gerrard (Liverpool) 542.000

13. Rio Ferdinand (Manchester United) 542.000

14. Raúl (Real Madrid) 533.000

15. Ruud van Nistelrooy (Real Madrid) 533.000

16. Iker Casillas (Real Madrid) 500.000

17. Frédéric Kanouté (Sevilla) 500.000

18. Wayne Rooney (Manchester United) 500.000

19. Michael Owen (Newcastle United) 500.000

20. Fabio Cannavaro (Real Madrid) 500.000

top20 legjobban keresõ játékos (mögöttük havi fizetés ojróban)... hát van azér egy-két meglepõ adat, mint pl Sheva mire fel keres havi 540 rugót

limperatore
látták egy dolce boltban 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

:asdasdasdsadsa

REAL MADRID

gondolom vásárolni -.-

ForzaInter
Agüero ügynöke elvileg Milánóban van.

Yo, Bitch!

limperatore
- Az Inter megérdemli az elsõ helyet, mert akármilyen nehéz idõket is élt meg, könnyedén nyerte mérkõzéseit. Ahogyan az a legjobb együttesekkel általában megtörténik, a szerencse is melléjük állt, és néhány bírói hiba is õket segítette. Remélem, a Juventusnak sikerül trófeát nyerni idén. A legnagyobb esély az Olasz Kupára van, s bár a bajnokság fontosabb lenne, innen már nagyon nehéz megnyerni - Buffon

WuFraZselic
jaa paszmeeek, hogy az Decora vonatkozik 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
Hol mondott ilyet?😄

Yo, Bitch!

WuFraZselic
azért azthittem hogy csak kacsa hogy ibra elakar menni Barcelonába, erre Mou mondja hogy átment hozzá és közölte :o ez azért durva... viszont fiatalokra (olaszokra) valóban szükség van, bár ez a chelseanél nem mûködött az õ idejében, de csak a Barca vagy MU példát felhozva elég jó "befektetésnek" tûnhet

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

az interjú eleje szimpatikus (fiatal játékosok beépítés)

Mourinho interjú:

-Mourinho, elmondaná annak a filozófiának a lényegét melyet felvázolt a múlt héten Massimo Morattinak?
”Egyelõre az elsõ számú feladat erre a bajnokságra koncentrálni de közben már most meg kell kezdjük a munka minõségének a javítását. Pinetinában akarom kezdeni ahol nem csak az edzõpályákat kell megváltoztatni de a felkészülési struktúrát is ahhoz hogy a játékosaim jobbak lehessenek.”
-Azért az appianoi edzõpálya átépítése nem biztos hogy eget rengetõ változásokat hozna…
”A csapatnak egy új irányvonalra van szüksége ahhoz hogy javulhasson. Jelenleg van két fiatal tehetséges játékos a csapatban Santon és Balotelli személyében, de nem elégedhetünk meg ennyivel mivel jövõre azt szeretném ha 4-5 fiatal lenne a csapatban. Egy klub amelynek hosszú távú tervei vannak nem csak a jelenben gondolkozhat, lassan meg kell tanulni más szemszögbõl nézni a világot itt Milanóban is.”
-Olaszországban sokan, sokat beszélnek errõl de a gyakorlatban még nem nagyon történt semmi.
”Pedig nincs mese, több fiatalt kell foglalkoztassunk! Ezt pedig akkor is meg kell lépni ha kockázatokkal jár a hosszú távú egyensúly terén, mivel nem szabad félnünk a változásoktól. Jelen pillanatban már ezen a jövõn dolgozunk mindannyian, mivel nem szeretném azt tenni mint az utódaim hogy nyerek valamit aztán itt hagyok mindent, csapot-papot perspektíva nélkül.”
-Miért Ön ilyen társaságot kapott meg itt nyáron?
”Mikor idejöttem egy olyan társaságot kaptam melybõl öt játékost ki kellett hagyjak azonnal a BL nevezési listáról. Mikor el fogok innen menni egyszer akkor ilyen probléma már nem lesz itt…”
-Kisebb lesz a keret?
”Az a tökéletes csapat ahol mindenkire ugyanolyan szükség van és senki nem érzi magát feleslegesnek. Ezt véghez kell vigyük!”
-Mi pedig azt gondoltuk hogy Moratti a jövõ évi Bajnokok Ligája gyõzelemrõl beszélgetett Önnel…
”Nem vagyok egy egoista edzõ, nem magam miatt hanem az Inter jövõje miatt dolgozok itt! Mondok egy példát: mikor Scolati a Chelseahez érkezett azt mondta hogy soha nem látott még korábban ilyen rendezett és szervezett klubot, ilyen profi keretet és jövõképet. Ekkor megmondom õszintén büszkeség töltött el, de ismétlem ha én elmegyek dolgozni valahova akkor ott a klub érdekeit akarom szolgálni és nem a sajátomét!”
-Azért az sem baj ha közben nyer a csapat…
”Egy edzõ elhagyhat úgy klubot hogy nem nyer közben semmit - remélem hogy az én esetemben most sem fog elõfordulni - pedig közben nagyszerû építõ munkát végez. Szóval én nem csak dolgozni hanem nyerni is szoktam, például a Chelsenél azonnal bajnokok lettünk, ez nagyon remélem hogy itt is így történik majd pedig ez közel sem egyszerû hiszen minden csapat azért lép pályára ellenünk hogy megnehezítse ezt a dolgot.”
-A végsõ célok eléréséhez elég lehet két év?
”Kettõ vagy három. Esetleg három vagy négy. Mindenki arról ír mindig hogy Mourinho el fog egyszer menni az Intertõl, arról viszont soha nem ír senki hogy Mourinho lehet az Inter edzõje akár 4-5 évig is… De ez a séma teljesen igaz Ibrahimovicra is…”
-Azért azt tudja hogy a mai világban ha egy játékos el akar hagyni egy klubot akkor azt meg is fogja tenni…
”Ez igaz, de ki mondta hogy Ibra távozni akarna?
-Tegnap mondta hogy 2003-ban meg tudta gyõzni Decot hogy maradjon. Miképpen zajlott ez le?
”Eljött a házamba, leültünk és elõállt azzal hogy el akar menni a Barcelonához. Elmondtam neki hogy nagyon jól ismerem az ottani viszonyokat és a Barca éppen egy átmeneti állapotban van. Amennyiben pedig maradna és mi megnyerjük a Bajnokok Ligáját akkor már teljesen más státuszba költözhetne a katalán városba.”
-Most is ez a Barcelona csábítgatja Ibrát és jelen pillanatban jobban állnak…
”Igaz, de most az Inter számít csak semmi más.”
-Moratti mit szólt ehhez a tervhez hogy a tojást ne együk meg ma hanem várjunk ameddig kinyílik holnap?
”Nem tudom, én elmondtam neki ezeket a dolgokat õ pedig jelen pillanatban is mérlegeli az elhangzottakat.”
-És ha azt mondaná hogy most azonnal akar Bajnokok Ligáját nyerni és megvenne 3-4 harmincas éveiben járó sztárjátékost?
”3-4 sztárral nehéz lenne, de ha négy komoly klasszis top játékost igazolnánk akkor meg tudnánk csinálni. Igaz teljesen más út lenne mint amit felvázoltam, de én ezen is vállalnám a dolgot mert van benne kihívás bõségesen.”
-Ez akkor is igaz lenne ha megint ilyen bõséges lenne a keret?
”Nem! Ahhoz viszont ragaszkodok hogy 29 játékossal nem vagyok hajlandó tovább dolgozni! Eladni biztosan el fog adni az Inter a nyáron!”

fsgh
irigy?😄Dd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore
lehet kapsz majd egy play station 4-t 😄

fsgh
Inter-Chelsea meg pont a szülinapomon lesz😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Na, jó kis meccsek lesznek ezek😊

ForzaInter
Chelsea😄

Yo, Bitch!

Egyesült Államok: szupertorna júliusban, Inter-Milan is lesz

Négycsapatos felkészülési tornát rendeznek július végén az Egyesült Államokban, melyen az Internazionale, az AC Milan, a Chelsea és az egyik legnépszerûbb közép-amerikai csapat, a mexikói América vesz részt. A két milánói csapat július 26-án, Foxboroughban csap össze egymással. Az ESPN sportcsatorna élõben közvetíti az összes találkozót.

WORLD FOOTBALL CHALLENGE

A PROGRAM
Július 19. Inter–América
Július 21. Inter–Chelsea
Július 22. AC Milan–América
Július 24. AC Milan–Chelsea
Július 26. Inter–AC Milan
Július 26. Chelsea–América

FORZA INTER!

ForzaInter
tavaszi szezonban sokat sérült is volt, akkor volt a csapat visszaesése is, 20 gól felett lett volna, ha végig játsza az idényt mint most, elsõ szezonja annyira nem volt kiemelkedõ, hozott egy jó átlagot, de akkor is sem lépett pályára 30 meccsen se sérülések miatt, de eladni nem szabad, minden évben hoz egy átlagot és a csapat egyik legnagyobb értéke, ronaldo meg ronaldo, én nem mondtam hogy rossz, azt se hogy jobb Ibra, csak azt hogy feleslges összehasonlítani õket, mivel Ibrának még legalább van 5-6 szezonja hátra a legmagasabb szinten.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
hát nemtudom, szerintem Ibrának ez az elsõ igazán jó szezonja... tavaly is nagyon eltûnt tavaszi szezonra, parma ellen nagyon kellett mondjuk, de most játszik igazán jól utobbi 3-4 hónapban
Ronaldo meg azért Ronaldo... függetlenül ki kinek a kedvence...

limperatore
ez nem szubjektív dolog meg kedvenc játékos kérdése, ez tény
kérdezz meg bárkit aki nem interes

ForzaInter
Na neki már megint megkellett szólalni, és még õ mondja hogy Mourinho sokat foglalkozik a milannal, õ is ugyanazt csinálja..

Yo, Bitch!

pAtOcA
Ebben az cikkben az tetszik amit Ancelotti mondott:
"Vannak fiatal játékosaink, mint Alexandre Pato" többet nem tudott mondani xD

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

pAtOcA
Ancelotti: Az Inter Mancinival jellegzetesebb futballt játszott

Úgy tûnik, hogy a gyenge nemzetközi kupaszereplés a szokásosnál is több feszültséggel jár az olasz edzõk életében, és a szakemberek nemegyszer egymáson igyekeznek levezetni fölösleges energiáikat. José Mourinhótól már megszokhattuk, hogy gyakran illeti éles kritikával az olasz labdarúgásban dolgozó játékosokat, edzõket és újságírókat, legutóbbi megjegyzését azonban Carlo Ancelotti sem hagyta szó nélkül.

José Mourinho a napokban azzal borzolta a kedélyeket, hogy kijelentette: az itáliai trénerek képtelenek önállóan kijelölni a kezdõ tizenegyüket. Elsõként Renzo Ulivieri, az olasz edzõbizottság vezetõje tiltakozott a megnyilvánulás miatt, és bocsánatkérésre szólította fel a portugál vezetõedzõt.

Carlo Ancelotti egyetértett honfitársával, és a Corriere dello Sportnak adott interjújában azt is kifejtette, nem érti, hogy Mourinho miért támadta már többször, elõzmények nélkül a csapatát.

„Nem értem, hogy a Milan miért szerepel annyiszor Mourinho kritikáinak kereszttüzében, de nem hiszem, hogy ezen a szinten ezzel kell foglalkozni. Hogy ez egy kitervelt stratégia-e a részérõl? Nem tudom, mit remélhet ettõl és az ehhez hasonló megnyilvánulásoktól…” – magyarázta Ancelotti.

Emlékezetes, hogy Mourinho néhány hete a Milanra élezte ki a mondanivalóját – akkor Paolo Maldini, a piros-feketék csapatkapitánya a maga visszafogott stílusában úgy reagált, hogy Mourinhónak nem volna szabad hasonlókat nyilatkoznia, amíg nem tett le valamit az olasz foci asztalára.

Ancelotti úgy gondolja, az Inter remek együttes, ám Roberto Mancini idejében semmivel sem volt rosszabb. „Ha megnyerik a scudettót, akkor megérdemlik. Fizikailag nagyon erõsek, és tudják, hogy képesek a legjobb eredményt kihozni magukból. Viszont úgy gondolom, hogy Mancini irányítása alatt sokkal jellegzetesebb volt a csapatuk, többet járatták a lábukon a labdát, miközben az Inter manapság túlságosan steril.”

Ancelotti a saját gárdájáról elmondta: tisztában van vele, hogy a várakozások alatt szerepelnek, ám nem úgy látja, hogy ezért a szezon végén nagytakarítást kellene tartani a klubnál. „Igaz, hogy javítanunk kell sok mindenen, de nem hiszem, hogy forradalomra volna szükség. Vannak fiatal játékosaink, mint Alexandre Pato, akik ugyanolyan fontosak, mint a veteránok; gondolok itt Andrea Pirlóra vagy Gennaro Gattusóra, akik legalább annyit tesznek a csapatért."

WuFraZselic
buon compleanno , Samuel - utólag is 😄

ForzaInter
Maxwellt vinné a Barca, inkább oda menjen mint a Milanba. Mourinho meg doktor lett vagy mi a fasz😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
"ellenfél néküli bajnokság"

Aham tavaly azért buktuk el majdnem és volt az utolsó fordulóig nyílt a bajnokság, és idén is még nyakunkon van a juve, ne kicsinyítsük már le Ibra érdemeit, góllövõlistának amugy sincs semmi köze ahoz hogy van ellenfél vagy nincs, a góljai pedig önmagáért beszélnek, és még õ adja a legtöbb gólpasszt, rengeteget egyéni akciból lõ, mert támogatást nagyon keveset kap, Maicon és Stanko akitõl max kaphat... Semmi köze nincs ahoz a góllövõlistának, hogy van ellenfél a bajnokásgban vagy nincs:d Az meg hogy ronaldótól szted messze van meg szubjektív, ezt mindenki máshogy látja, de akinek ronaldo kedvence az jóhogy õt tartja a jobbnak, de Ibra még amugy is fiatal, még lehet kb 5-6 jó szezonja, szal ez az összehasonlításnak sincs értelme, majd ugy 5 éve mulva lenne talán, de 3-4 jó szezont már Ibra is letett az asztalra, és azt nem lehet vitatni, hogy egy zseni õ is, az már más kérdés, hogy viselkedése és stílusa miatt egy megosztó személyiség...

Yo, Bitch!

limperatore
nem mondtam hogy adják el de biztos lehetsz benne hogy jön majd a madrid nyáron meg a city meg nemtom még kik hogy megvegyék 😄

jó hát nekem mindegy hogy neked ki a jobb 😄 Ronaldo minden idõk egyik legjobb csatára, ibra még messze van ettõl mert volt jó 3 szezonja egy ellenfél nélküli bajnokságban

Az biztos,hogy Inter-nél nem pénz beszél.Amúgy is tök mind1 mert te vagy itt pl egyedül az mellett,hogy Zlatan-t eladják😊
Kinek ki a nagyobb játékos.Nálam Ibra játéka sokkalta nyerõbb mint Ronaldo-é..

★ 汤姆 李

limperatore
Ronaldot is eladta, pedig azért nagyobb játékos volt mint Ibra, pénz beszél még mindig

ForzaInter
Samueltõl, Chivutól vagy Mátrixról az elmult 2-3 évben nem emlékszek semijen nagy bakira, Cordobának volt, Burdisso ebben meg király, de Rivasnak is volt jó pár, de tõlem cserének maradhat évi 5 meccsre.

Yo, Bitch!

tyíha, alig játszott valamit a bajnokságban, jó hogy benne volt 1-2 hiba

mind1ik védõnknek voltak akkor bakijai mint az állat, inkább ö maradjon, mint Burdisso

fsgh
Sampdoria is örült neki a kupa meccsen. Persze teljesen más szemszögbõl.

ForzaInter
Életveszély mint Burdisso, kiscsapatok ellen nem rossz, tõlem mondjuk maradhatna, de a hírek arról szólnak, hogy õ is menni fog...

Yo, Bitch!

Rivas-t minek eladni? tartalék játékos, annak viszont tökéletes
amíg nem sír, h többet akar játszani addig nem felesleg
sok csapat örülne ilyen tarcsi hátvédnek

ForzaInter
Egyértelmûen a kpt kell megerõsíteni, csatár sem ártana, de az nem olyan fontos. 1-1 ember kell hátra és elõlre max, viszont kpre, legalább 3, eladni csak a feleslegeket kell Rivas, Burdisso, Figo, Vieira, Obinna, Cruz, Crespo. Bár ezek közül párnak a szerzõdése is lejár. (Figo, Crespo, Cruz. Meg még azért kérdéses Maxwell, Jimenez, Mancini, Quaresma maradása, de õk maradhatnának.

Yo, Bitch!

fsgh
És majd Adriano és Agüero(aki körübelül Quaresma rizikóval bír) megrúgja Zalatan góljait plusz még hozzá s teszenk mert ketten vannak...😄 Valószínû.

Maradjon csak. Középpályára kellenek emberek.

ForzaInter
De amugy bírom Moratti azt mondja, hogy ha Ibra elakar menni mehet, erre már egybõl az a cím Ibrahimovic eladó! Közben amugy Moratti és Mourinho is gyakorlatilag azt mondja, nem fog elmenni, csak ha akar, de gyakorlatilag biztosak benne hogy marad, amugy sztem tuti marad, Milánóban istenként tisztelik, látszik hogy szeret itt játszani, Mlánóban otthonra lelte, és a csapat egyik legjobbja, ez a cikk csak arra volt jó, hogy írjunk vmi nagyot..

Yo, Bitch!

ForzaInter
Szenzációhajhász firkászok azonnal ferdítenek, Moratti csak annyit mondott hogy ha elakar menni akkor mehet, ez meg természetes aki menni akar ez mehet, de ugysem fog elmenni, Joséval nagyon jó kapcsolatot ápol és õ ragaszkodik mindig a kulcsjátékosaihoz, ez látszik a nyilatkozatából, tuti nem fog elmenni, gyakorlatilag Moratti is azt mondja, hogy nem hinné hogy elmegy de ha elakar akkor nem áll az útjába. Agüerot meg Diegot eladások nélkül is eltudjuk hozni, Morattinak van elég pénze, eddig sem játékoseladásokból vettünk játékosokat, hülyék lennénk eladni a kulcsjátékosainkat, Julio Cesar-Maicon-Cambiasso-Ibra a csapat gerince, egyiket sem szabad elengedni.

Yo, Bitch!

pAtOcA
xD megmondtam nekik!

tyûha 😄

pAtOcA
Nem megy sehova! És kész..

Adriano-t nem érdekli a BL?:Ss
nemszoltam😛

★ 汤姆 李

De ha úgy alakul végül,hogy megy akkor továbbiakban nagyon sok sikert kívánok neki!!<#eljen><#worship>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Ibra nem megy sehová.Legalábbis még jó ideig nem.
Ejtsük a témát.Inkább azzal foglalkozzon(azokkal) mindenki,hogy menjenek akik nem nyújtanak már szinte semmit a csapatért,van egy-pár...

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

limperatore
Inter: Ibrahimovic eladó!

Massimo Moratti nem gördít akadályt a svéd támadó távozása elé, ha a futballista úgy dönt, hogy nem akar tovább Milánóban maradni.

Az olasz lapok hétfõi számukban a vezetõ hírek közt hozták, hogy Zlatan Ibrahimovic a távozását fontolgatja az Intertõl. A svéd támadó a napokban azt nyilatkozta, hogy Bajnokok Ligáját akar nyerni, majd a hétvégi bajnoki után az újságírók érdeklõdésére kijelentette: nem biztos benne, hogy nyár után is az Inter játékosa lesz. A spekulációk azonnal megindultak, és az újságírók Massimo Moratti klubelnököt is megkérdezték arról, mi a véleménye Zlatan esetleges távozásáról. A tulajdonos nem ijedt meg a nyilatkozattól és kijelentette: ha a csatár menni akar, hát menjen.

- Minden futballistának van egy ára, amiért a klub hajlandó megválni tõle. Nincs ez másképp Ibrahimovic esetében sem. A szezon végéig azonban nem várható, hogy foglalkozunk ezzel a témával. Ha a labdarúgó el akarja hagyni a klubot, megteheti, de az is lehet, hogy éppen távozása után nyer Bajnokok Ligáját a csapat. Az életben néha rossz döntéseket is hozhat az ember, amiket késõbb megbán - nyilatkozta Moratti, igaz, hozzátette: egyelõre nem kell attól tartani, hogy Ibra nélkül kell boldogulnia az együttesnek, és nem is tudná elképzelni a gárdát a csatár nélkül.

José Mourinho sem tart a gólvágó távozásától, és kijelentette: bár az Inter teljesítménye nem Ibrahimovic játékától függ, ha kell, õ maga gyõzi meg a svéd focistát a maradásról.

- Meg fogom gyõzni, hogy maradjon az Internél. Annak idején Deco is távozni akart a Portóból, és õt is rávettem, hogy maradjon. A következõ évben Bajnokok Ligáját nyertünk. Megértem Zlatan frusztrációját, de ezt akár a teljesítménye javítására is felhasználhatja, és megszerezheti a gólkirályi címet - nyilatkozta Mourinho.

az árából jól belehetne vásárolni, diego meg agüero is kijönne belõle

nem lenne rossz egy
Adriano-Agüero
Diego

3-as

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
milant megint megmentette a bíró egy szabályos góltól 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

pAtOcA
Nagyon pozitív