34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • szucsy89
    de hát most van a legjobb 4-be a chelseavel blben
  • limperatore
    Moratti: Tudom hogy Mourinho visszafog térni
  • szucsy89
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak trollkodok, egyik sem az övé volt :)
  • szucsy89
    Bardi aki most kapott 3-at a Milantól? :P
  • Janika114
    Év elején vetődni alig vetődött, most meg utóbbi két meccsen két tizit is megfogott, meg számos bravúrt is bemutatott, kettő akár az év védése is lehetne. Ha így védene mindig megtartanám, de amúgy mehet, és jöhetne Bardi.
  • limperatore
    es most kivedi cassano 11eset is :DDD

haha Isten ez a csavo
  • limperatore
    nem tudom mivan handaval de amit mostanaban csinal az vmi ember feletti
    nyaron jo dragan ellehet adni majd
  • limperatore
    Parma: 83 Mirante; 2 Cassani, 6 Lucarelli, 29 Paletta, 3 Molinaro; 5 Gargano, 32 Marchionni, 16 Parolo; 7 Biabiany, 17 Palladino, 99 Cassano.
    Subs: 1 Pavarini, 91 Bajza, 18 Gobbi, 19 Felipe, 35 Rossini, 20 Obi, 24 Munari, 30 Acquah, 9 Cerri, 11 Amauri, 23 Schelotto, 26 Mauri.
    Coach: Roberto Donadoni.

Inter: 1‎ Handanovic; 14 Campagnaro, 25 Samuel, 35 Rolando; 33 D'Ambrosio, 88 Hernanes, 19 Cambiasso, 10 Kovacic, 55 Nagatomo; 8 Palacio, 9 Icardi.
    Subs: 12 Castellazzi, 30 Carrizo, 4 Zanetti, 6 Andreolli, 13 Guarin, 17 Kuzmanovic, 21 Taider, 20 Botta, 22 Milito.
    Coach: Walter Mazzarri.
  • limperatore
    Icardit akarják többen, 30-35 millió alatt nem adja az Inter

• szucsy89
    neked munka van :D
  • ForzaInter
    Jó lenne, ha még jövőhéten is lesz hely és minden jól megy akkor jelentkezek.:)
  • limperatore
    Akit érdekel van még hely, Tomi?
    Inter-Lazio, tali Zanettivel
  • limperatore
    megnézném melyik csapat akarta előbb
  • szucsy89
    Casemirot is mi akartuk még mikor brazilban tolta, már megint a majmolás :)))
  • limperatore
    Thohir megy madridba Morataról tárgyalni + Casemiroról

Icardit akarja az atletico, Hamsikot meg Mazzarri

Remélem Icardi marad, Hamsikert mehet Guarin
  • szucsy89
    https://vine.co/v/MJem57hU20W

:DDD
  • szucsy89
    jólvan ennek sincs sok agya
  • limperatore
    Mekkora paraszt :)
  • ForzaInter
    istenem, már kiló méterekről látja a hülye is, hogy mekkora bukta lesz:D mondjuk ha kölcsönbe jön akkor sok vesztenivalónk nincs..
  • Oziris666
    :DDDD

Akkor még ennyi gólt se fogtok rúgni:P
  • limperatore
    Gianluca Di Marzio reported an hour ago on Sky Sport that Chelsea have given the green light to Inter loaning Fernando Torres when the transfer window opens again.

According to Di Marzio Chelsea have also agreed to Inter’s request to pay part of the Spanish strikers wages which currently stands at 5 million Euro’s net per season.
  • Oziris666
    Utána onnan meg a Milánba ahogy olaszban szokás:D
  • limperatore
    szánalmas

ott lehetnénk 3. helyen ha a jogos 11-eseket befújták volna..
  • szucsy89
    remélem nem bassza el a karrierjét h odamegy:D
  • limperatore
    Cou-t akarja a juve -.- tökön szúrom magam ha oda megy
  • limperatore
  • Effe88
    Dzeko
    a legjobb
  • limperatore
    Thohir keményen megmondta
    Dzeko ,Torres vagy Morata a miénk lesz :D

Nemtom meik lenne a legjobb...
  • Csesza
  • limperatore
    Erick Thohir a GdS-nek:Szomorú vagyok a vereség miatt.Nem érdemeltük meg,de most már az a legfontosabb,hogy minél hamarabb túl tegyük magunkat ezen és a következő mérkőzésen már győztesen hagyjuk el a játék teret.
    Nagyon fontos lenne a pontok a gyűjtése.
    Jelenleg az Inter a legfontosabb számomra hiszen egy új projekt alapjai tesszük le.Ebben a hónapban mennem kellett volna a DC Unitedhez is,de kértem a halasztást az ottani ügyekben mivel pont a milánói utazásommal egy időpontban lett volna az az út is.
    Nagyon fontos tárgyalásaim lesznek a bankokkal és a klub többi vezetőivel azzal kapcsolatban mi is lenne a legjobb számunkra.Sok szempontot kell tanulmányozni és értékelni.
    Soha nem érzem úgy,hogy én vagyok a főnök és egyedül kell irányítanom a klubot,hiszen vannak társaim akik szintén nagyon fontos tagjai az Internek,nélkülük nem menne ilyen zökkenő mentesen.Moratti támogat engem száz százalékig és hetente 3x tájékoztatom mindenről.Eleinte éreztem a nyomást,de hozzá szoktam,hogy a szurkolók a változásokat akarják.A kapkodásnak nincs értelme ezért meg kell gondolni ,hogy mit is cselekszünk.
    Williamson segítségével folyamatosan képben vagyunk a pénzügyi helyzetünkel,kiváló szakember ezért is kértem,hogy költözzön Milánóba.
    Emelett az emberi erőforrások és a jogi ügyekben is jártas,sokat köszönhetek neki már hiszen Washingtonban is nagy szerepe volt az ottani változásokban,én jelenleg nagyon elégedett a munkájával.
    Mazzarri egy tapasztalt edző aki kemélnyen dolgozik a sikerekért.Mikor utóljára Milánóban voltam elmondtam neki mennyire fontos a jó eredmény elérése és a következő szon tervein is el kell,hogy gondolkodjunk.
    Egy olyan évben vagyunk ahol fontos a csapat gerincének felépítése,eddig bizonyos szempontból jól haladunk,kicsit több lehetőséget várok a fiataloktól.
    Auselio feladata az,hogy a felderített játékosokat próbálja meggyőzni arról,hogy az Interben játszanak,legyen ez az első csapat vagy akár a Primavera csapatok.Ha segítség kell neki azt jelezze,én nem fogom mindig kérdezgetni.
    A Guarin - Vucinic cseréről az elején nem értesültem,mikor tudomást szereztem róla már folytak a tárgyalások.Elképzelhető,hogy rövid távon jól jártunk volna,de nekünk hosszútávon kell gondolkodni.Felhívtam a Juventus elnökét és jeleztem neki,hogy én nem írok alá semmit.Az,hogy az orvosi vizsgálatok már meg voltak nem jelent semmit.Andrea Agnelli bocsánatot kért tőlem azért mert velem nem is vették fel a kapcsolatot.
    Vidic leigazolása sokat jelent a számunkra,a rutinja hasznos lehet,különösen a fitalbb játékosok számára.
    A szurkolók óhaját is figyelemmel kell tartanunk mivel ők azok akik igazából éltetik a csapatot.Tudom,hogy Vidic leigazolása nem mindenkinek tetszett a kora miatt,de meg kell érteniük nekik is,hogy kellenek az ilyen játékosok.
    Sagna leigazolása csak rajta múlik,de nem akarok semmi olyat mondani ami félre érthető lenne,ha megtörténik az aláírás akkor személyesen fogom tudatni mindenkivel csak úgy mint Palacio szerződés hoszabbítását.
    Nyilvánvalónak tűnik, hogy szükség lesz egy csatárra,egy középpályásra és egy szélsőre.Törekedünk kell,hogy elérjük a célunkat.
    Az,hogy feltétlenül el kell adni valakit a nyáron azért,hogy tudjunk igazolni az tévhit,de valószínűleg lesznek távozóink is,ez természetes.
    Próbálkozni fogunk kölcsön vétellel is,de ha nem megy akkor megvenni.
    Műszaki, gazdasági és marketing szempontokat is figyelembe kell venni az igazolások kapcsán,ezek fontos szempontok.
    A következő szezonban az átlag életkor 26,5 év lehet,és maximum 4 játékost szeretnék megtartani akik 30 éven felül vannak.Ebből kettő már meg van Palacio és Vidic személyében.Egyenlőre ezek a tervek,aztán majd meglátjuk,hogy hogy alakulunk.
    Eto'o nem ismer engem, és ezért helyes , hogy pont Morattival beszélt,de úgy gondolom egy fiatalabb csatár kell aki átmenetet adhat Icardi és Palacio között.Dzeko ,Torres vagy Morata az egyik a miénk lesz.
    Május végén Zanetti,Auselio,Fassone és én leülünk és megtárgyaljuk Zanetti szerepét a klub vezetésen belül.De addig szeretném ha még pályára lépne.
    Azt szeretném ha a bajnokságban olyan helyen végeznék,hogy az Európa Ligában eltudjunk indulni.Nagyon fontos lenne hiszen így könnyebb az igzolás is és fontos lenne a nemzetközi szereplés.Több nagy nevű klub is része ennek a sorozatnak is,nem maradhatunk le tőlük nem csak gazdasági szempontok miatt hanem a presztízs is szerepet játszik,meg kell védeni a klub hírnevét.Nyilván a BL lenne erre a legalklmasabb,de ahogy korábban mondtam az építkezés lassan megy,2-3 éves tervben gondolkodunk.Számunkra most az EL is nagy előre lépés lenne.
  • ForzaInter
    Vagy Spalletti.
  • Janika114
    Prandelli sztem jó lenne, Simeoneban reménykedek de az egyelőre még nem reális.
  • limperatore
    ha ezt lehet taktikának nevezni

komolyan hernandest visszavonta cambi helyére és a selejt alvarezt -akivel most akarnak hosszabbítani- berakta irányítóba...

tényleg remélem eltakaordik nyáron csak nemtom ki jöjjön a helyére
  • Janika114
    Azért ezt a vereséget, megint csak nagyban köszönhetjük Mazzarinak és a remek taktikájának is...
  • limperatore
    ezt a retkes kruva geci atalantát jobban utálom mint a juvét

esélyük nem volt lőttünk 3 kapufát erre 91. percben bemákolnak egy geci gólt................
  • limperatore
    36. perc 1:1
    kaptunk egyet majd kb középkezdés után lőttünk is..Icardi kegyetlenül bevarrta
  • limperatore
  • limperatore
    állítólag jön chicharito is..nemtom nem olyan nagy durranás sztem
    cserepadra jöhet
  • limperatore
    Eto'o

You’re name is always mentioned with Inter: is it true that you have a strong desire to come back?

“If Moratti would call me, why not?”

But why Moratti? Thohir is there now…

“No, no, it’s always Moratti.”
  • limperatore
    Guarin hosszabbított 2017ig