34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#24532 An..d a gubageci nagyarcu tinigyoker. -
#24531 jovan már gubageci senkit nem érdekel a divatmajomságod ;) -
#24530 öreg hiba. Pénz beszél Silva ugrik -
#24529 Silva állítólag aláírt a Manszúrsejk Cityhez... -
#24528 En nem hasonlitottam senkivel csak matyifaszkalap futatta hogy neki eleg 2 helyzet es abbol egyet berug de most meg jottok azzal hogy nem kapott normalis labdat.Ti nagyon elfogultak vagytok az inter jatekosaival. -
#24527 örülnél ha vmelyik divatcsapatodban lenne egy milito, 1 normális passzt nem kapott
előző meccseken szórta volna a gólokat -
#24526 És volt kb 10 helyzete, tömték labdákkal.
Ellenben ez már argentinoknak egy tétnélküli meccs volt, nem nagyon szakadtak meg.. -
#24525 jó húzzál már valamelyik csapatod topikjába, Milito játszik 70 percet, van 2 helyzete, és összehasonlítod azzal aki 2 meccset szinte végigjátszott. ügyes vagy -
#24524 Na mi van buza jatszik a 2 helyzetbol egyet berugok milito azt nem mutat semmit:D -
#24523 Persze hogy cáfoltak, mivel Preziosi elvan tiltva, és még a bari-genoa birtokolja közösen Bonucci játékjogát.. -
#24522 Inter hivatalos közleményben cáfolta, hogy tegnap Moratti és Preziosi együtt ebédeltek -
#24521 Igen.
Ranocchia már szinte biztos hogy a miénk.
6 millio és Destro fele megy érte. -
#24520 Tudtátok, h Ranocchia neve békát jelent? :D -
#24519 Kjaer után is érdeklődünk. ügynöke szerint Benítez már a Liverpoolhoz is elakarta vinni tavaly nyáron, de akkor kész ajánlatot nem tettek le az asztalra
Ranocchia/Bonucci közül az egyik nagyon jó lenne! -
#24518 Miér lenne hápogós? lol
Eddig is érdeklődtünk iránta, 15 millio lenne az ára, annyit simán megér nekünk. Amugy is saját nevelés, visszakell hozni. Egy Ranocchia-Bonucci kettős nagyon komoly lenne.
De hétvégén dől el mi lesz vele, a közös tulajdonokról akkor döntenek, borítékolás lesz, remélem Genoa fogja megvenni, mert akko mi vagyunk előnybe, mert a Bari a juvénak akarja eladni. -
#24517 azér ezeknek én nem ülnék fel annyira, általában ha az egyik nagy klub beszáll valakiért, hirtelen a többi nagycsapatnak is az kell... Eléggé hápogós... :D -
#24516 :D -
#24515 nem baris? ;) -
#24514 de Interes olasz ;) -
#24513 De ő olasz -
#24512 na bonucci király lenne, nehogy már juvéba menjen mikor nálunk volt anno -
#24511 Inter: Elano 7 millió euróért érkezhet a klubhoz a Galatasaraytól
Az olasz Corriere dello Sport értesülései szerint az Inter labdarúgócsapata átigazolhatja a Galatasaraytól a brazil válogatott Elanót.
Elanót 7 millió euróért tudná megszerezni az olasz Inter, ami igen költséghatékony megoldás lenne. Az új vezetőedző, Rafael Benítez nagy tisztelője Elanónak, éppen ezért szívesen látná csapatában.
Elanónak ráadásul olasz útlevele is van, ezért nem számítana unión kívüli játékosnak. Az egyetlen probléma a járandóság, a brazil ugyanis 4.2 millió euró éves fizetést követel.(NSO) -
#24510 Jó vicc..:D
Maiconon kívül nem hinném hogy más megy.
A gazzetta szerint Ranocchia 2011től a miénk, 6 millio és Destro fele megy, azt írják. Nem tudom hogy következő szezonba, vagy januárba jön, mert volt róla szó, hogy fél évig a bariban játszik kölcsönbe ameddig formába jön, a térdsérülése miatt. De sztem Mátrix helyett igazoltuk a kövi szezonra. És beszálltunk Bonucciért is, Moratti állítólag együtt ebédelt Preziosival. -
#24509 A Manchestertől 30 milió fölötti árat ne várjatok játékosért, szarban vannak.
:)
Természetesen a United-ről beszélek, a City vinné Tiagot is 200 milláért :D -
#24508 a Manchester United 24 millióért vinné Sneijdert :D
a mezét? :D -
#24507 pedig az ő villája:D -
#24506 megkérdezték mihajlovicot mit tud arról h maicon felmondta a házat, azt mondta nem hallott róla :D -
#24505 :DDSA:DDSA jól járnátok vele, vagy nem is inkább vegyétek meg tőlünk Gattusot:DSDAas -
#24504 Albérletét????? :D:D:D:D:D:DD
Nem volt pinze kecóra vagy mi?:P -
#24503 ft-ba :D -
#24502 25 millió lesz, köszipuszi :D -
#24501 ilyen hírek vannak hogy ha nem sikerül mascheranot megvenni akkor felipe melot akarjuk :D áááááááá -
#24500 de nem is alkotott túl maradandót, túl öreg volt mán :P -
#24499 azért suker nem volt rossz -
#24498 nem kevés egynyári fecske volt, pl Suker, Salenko, Nejedly, Lineker, Schilacci... Mind gólkirályok lettek, elvitte őket egy nagycsapat aztán pafff... -
#24497 Az a baj, hogy a VB-n nem nagyon lehet megítélni a játékosokat szvsz.
Vannak ígéretek, de lehet, hogy azok ígéretek is maradnak. És ez nem csak a VB-re vonatkozik, hanem ilyen nemzetközi nagy tornákra is. -
#24496 spanyolországba való :D -
#24495 nekem a mozgása tetszik meg az elképzelései, van benne fantázia -
#24494 Beszarok azt a nyomorékot leigazoljuk, sztem rohadtul túlvan sztárolva..
Santon jó lesz helyette. -
#24493 elvileg Benítez Sagnaval pótolná...