34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • limperatore
    nem tudnak ;)
  • Fabio Capello
    Ti mán megint mit flémeltetek? :D Matyinak nemsoká kirakják az ötödik regjét is :D:D:D

• ForzaInter
    "Fiort szétvásárolták"
    ???
  • limperatore
    Coutinho egyik csele, meccs elején a bal oldalon kurva szépen elment vmi érdekes csellel, arról nem találok videót :s

• WuFraZselic
    6.5 volt legutóbb, azt elutasítottuk, közben meg ti is bejelentkeztetek érte. én 6.5ért bármikor eladnám, vicc az az ember :D
  • Fabio Capello
    állítólag a Roma ajánlatot tesz nektek Burdissoért
  • WuFraZselic
    hát azzal mindenképp csak erősödünk, ha elmegy innen, mert az öltözői hangulatnak biztosan nem tett jót a gyerekes viselkedése
  • WuFraZselic
    te jó isten mekkora volt Biraghi gólja :DDD hogy fogta a fejét utána :D
  • Fabio Capello
    egy jó befejező csatár még kell nekünk, amaurira nem alapoznék, és a többiek sincsenek olyan csúcsformában, robinho pedig inkább szélső, abból viszont van rendesen, főleg ha végre sikerül pontot tenni a Krasic-ügy végére...

Egyértelmű hogy ennek a szezonnak (is) ti vagytok az esélyesei, mert nekünk egy elég erős sokkot kell kiheverni, ráadásul a keret is nagyon megújult, a Milanhoz nem érkeztek minőségi igazolások, amivel felvehetnék a versenyt, a Romát nem figyeltem, de szerintem Adrianon kívül nincs nagyobb igazolásuk, más meg nem nagyon jön szóba a bajnoki harcban, Fiort szétvásárolták, a Lazionak pedig súlyos anyagi gondjai vannak.

A lényeg az, hogy max megszorongathatunk titeket, de számunkra a reális célkitűzés a 2-3. hely, és persze, hogy a csapat kiengesztelje a szurkereket a tavalyi BL-fiaskó után, így egy EURO győzelem is kötelezőnek mondható... A Sampdoriára nagyon kíváncsi leszek idén, állítólag nagy változások és meglepetések történhetnek ott idén, jó lenne ha visszatérnének az elitbe, régen nagyon jók voltak...

Lényeg ami lényeg: legyen egy korrekt, jó szezon, éles párharcokkal, szoros versennyel... És mindenféleképpen kevesebb bírói hibával, mert a tavalyi bíráskodás kritikán aluli volt mind a Serie A történelmében, mind az azévi európai színvonalhoz mérve.

Én így látom a dolgokat, most jöhet Matyi "agyonverünkmindenkit" szövege :D
  • WuFraZselic
    Rossi meg örül hogy szóba hozták velünk, mondta hogy szívesen játszana itt annak ellenére hogy gyerekkorában Milan drukker volt. hát, én is örülnék, ha idejönne, fiatal, olasz, szó nélkül tűrné a padozást, stb :D
  • limperatore
    mi még akkor is erősödünk mikor elmegy balo, jön helyette robinho :D

rossz lehet nektek nézni :D
  • Fabio Capello
    azthittem a maki-transzfert már lezártátok
  • limperatore
    ja már tnapi hír, kölcsönbe jönne

én adnám! :D
  • WuFraZselic
    origos hír :D

Robinhot bevonnánk a Balotelli üzletbe :D
  • limperatore
    magyarul idén is szétbaszunk mindenkit
  • ForzaInter
    Védelem feljebb tolta ez látszik, és agresszzívabbak, értem ezalatt hogy letámadnak.. de a taktika maradt ugyanaz.
  • WuFraZselic
    örömmel konstatálom, hogy nyertünk :D

amúgy milyen volt a játék képe? arra lennék kiváncsi, hogy változott a játékunk az új edzővel? :D
  • ForzaInter
    Ez nagyon sima volt.. Megvan a Pirelli kupa idén is, ott folytatjuk ahol abbahagytuk.:) Biraghi iszonyat nagy gólt lőt, most hallottam először a srácról.. Obi és Obinna kellemes csalódás volt. Coutinho is jó volt, nagy tehetség, de egy kis izom nem árt neki, mert ilyen testalkattal nagyon nehéz dolga lesz a Serie A-ban.
  • Tomy Lee
    Biraghi de eltalálta lol nem kis gól volt,szinte el se hitte először:)
  • Tomy Lee
    Mancini pályán:P

De,hogy ez a skysport miért erőlteti a hosszra irányított kamerát azt nemértem
  • Tomy Lee
    Jók bizony,szépen játszanak!

• Tomy Lee
    Obinna berugta második gólját is szinte ugyanabból a szögből csak másik oldalon:)
  • ForzaInter
    Ja így a játékosokon nekem is sokkal jobban tetszik.

Ahoz képest hogy milyen elején járunk a felkészülésnek, és milyen tartalékos kezdővel játszunk, nagyon jók vagyunk.
  • Tomy Lee
    Bíró figyelhetne jobban elég fontos labda akadt el benne..
  • Tomy Lee
    Jó az új mez

• ForzaInter
    ja elég sok a fekete obinna, muntari, balotelli, mancini, rivas takarodhat.. WPWW;)
  • ForzaInter
    memegint bunyó majdnem, kiállítás, mostmár venro kell az arabokat

mátrix mit szimulált már:DDD
  • limperatore
    milyen balhé lett :D Materazzi egyből megjött :D:D:D
  • limperatore
    Brazíliában kocsinnyó :D
    sztem magyarul kutinnyó :D

egyébként nagyon jó a srác pandevnek milyen gólpasszt adott most ami les lett végül :D
    1-2 éven belül durva játékos lehet belőle
    másik pozitív csalódás obi a bal szélen

viszont nagy fekete a keret :D remélem jön vmi fehér fény is majd
  • ForzaInter
    gól, pandev passzából coutinho de nem adták meg, nem gyenge ez a kis brazil..
  • ForzaInter
    coutinhonak hogy kell kiejteni a nevét?:D ne a sportklubosat írjátok:D
  • limperatore
    ja hétfőn ismétlik csak :D
  • limperatore
    én is csak rá :D első félidőt megnézem gondolom 2.ban úgy is lehozzák, 2. félidőt meg majd reggel digi ismétli úgy is :D
  • ForzaInter
    ja ha már eddig fent vagyok megvárom:D

annyira nem érdekel, csak pár játékosra vagyok kiváncsi, főleg coutinhora:d
  • limperatore
    megvárod a meccset?:D még 1 óra
  • ForzaInter
    Mottát behívta Prandelli a válogatottba, helyes, én már kampányoltam érte korábban is, sztem befér, és ő rá még azt sem lehet mondani hogy nem olasz, mert olasz származású csak brazíliában született, ő is azt nyilatkozta inkább olasz válogatottban játszana ha választani kéne hogy brazil vagy olasz.. balotellit is behívta, de ő nem érdekes ugysem lesz már sokáig Inter játékos, Santon még nem épült fel teljesen:S így nincs a keretben..
  • ForzaInter
    Moratti nyilatkozatából azt veszem le, hogy tuti megy.
  • ForzaInter
    persze hogy lesz:)
    gyere októberben juve ellen, megyek én is, csöves te is gyere, ha olvasod a topikot:D
  • WuFraZselic
    Moratti azt nyilatkozta, hogy a City és Mario közt még nincs meg a megállapodás, a héten már nem tárgyalnak, "meglátjuk mit hoz a hétfő"

este meccs, remélem hazaérek 2ig :D

Maicon ügyről meg annyit, hogy tényleg döntse el, hogy megy vagy marad, mert a pótlásán minél előbb el kell kezdeni akkor dolgozni, és azért augusztusban olasz szuperkupa, európai szuperkupa is lesz, örülnék ha az új edző kerete időben meglenne, és nem augusztus 28án esne be valaki, mint tavaly Sneijder :D (bár ő 12 óra alatt beilleszkedett kb , szóval ez akár egy jó előjel is lehet :D)
  • limperatore
    ok :D te meg nemtom ki vagy na mind1 bye